2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404590 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı b.damatoglu

İsmail rakibin arkasından koşmayıp izlerse dolmabahçede teneke bağlarız. Bu paraları alıp da eskisi gibi oynamak yok

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

İsmail le yapılan anlaşmanın yuzde elli zamla 900 bin euro olarak biliyorum.
bahsettiginiz 1.4 milyon mac başı ilavesi ile olan miktarmı?

saygılar

Çevrimdışı LuceGel

İsmail le yapılan anlaşmanın yuzde elli zamla 900 bin euro olarak biliyorum.
bahsettiginiz 1.4 milyon mac başı ilavesi ile olan miktarmı?

saygılar
Hayır 1.2,1.3.1.4 olarak olacakmış 3 yıllık garanti para, güvendiğim bir kaç yerde çıktı haber ama kesin doğrumudur bilemeyiz.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kemal

Töre veli boyko satacaksın

Mandanda Nkoulou /bonservissiz ler , serdar aziz ,  Gökhan Gönül/ bonservissiz  ve Arjantinli sol Beki alacaksın

Marcelo tapusunu alacaksin

Pektemek Delgado Pedro Milosevic takasta kullanıp ; serdar aziz - GG gelmezse Linnes takasta kullanacaksin

Diğer kadronu koruyacaksin

Çok mu zor bunları sağlamak , adam akıllı transfer yok şu yazdiklarimda.

Çevrimiçi Mehmet57

Stopper icin istedigimiz Gustavo Gomez ilk macinda macin adami secilmisti. Bu sabah 05.30da Kolombiya'ya karsi oynayacak.

Çevrimdışı ardiles

Kadro siskin bosa maas veriyoruz
Mustafa
Serdar
Ismail
Pedro
Milosevic
Kesin gidebilir
Veli satilabilir
Sosa, atiba, oguzhan,gomez, tore, quaresma takimin kalitesini yukari ceken futbolcular bunlara dokunulursa basimiz cok agrir

Kadroda belirli bölgelerde şişkinlik var haklısın. Ama unuttuğun bazı oyuncular var yanlış anlama sadece yaşıt olduğumuz için hafızanı tazelemek istiyorum...

Henry Trezeguet Saha Riise gibi onlarca yıldızı altyapıdan çıkarıp forma veren eğiten yetiştiren bir hoca Jean Tigana. 2005/06 sezonunda devre arasına yakın bir tarihte Beşiktaşa geldi. Sezon sonu 20 yaşındaki Burak Yılmaz ile 18 yaşındaki Serdar Kurtuluşu transfer etti.

Burakı forvette oynatmak için transfer ettiğini ama henüz erken olduğu için sağa çektiğini sezon boyu sürekli oynatıp onu yetiştirdiğini Tigana kendi söylüyor, hatta bir ropörtajda "Burak eğer elimde olsaydı 2 sezon sonra çok daha başarılı bir forvet olacaktı" demişti. Tigana malesef sezon sonu istifa etti. O gittikten sonra Burak kanat oyuncusu olarak yarım sezon daha Beşiktaşta kaldı. Tigana nın temelleri yarım kalmış oldu.

Şenol hoca Burakı forvet oynattı ama temeli atan fikri veren Tigana'ydı.

Tigana nın istediği diğer oyuncu 18 yaşındaki Serdar Kurtuluş formda oyunuyla Klebersonu kulübeye yollamıştı Beşiktaşın orta sahadaki dinamosu gibiydi sürekli koşan oyun kurmaya çalışan mücadele eden bir oyuncuydu bugünkü gibi yanlış pozisyonda sağ bekte değil önliberoda oynadı. Tigana nın gidişiyle birlikte Serdar da yarım kaldı...

Serdarın gerçek mevkisi orta saha kendiside sürekli bunu hatırlatıyor giderse çok üzülürüm. Beşiktaş taraftarı Serdar Kurtuluşu unutmuş oysa orta sahada görev verildiğinde Atibayı aratmayacak bir oyuncu. Geçen yıl Atiba yollanmak üzereydi bu yılda Serdarı göndererek aynı hatanın eşiğindeyiz.

Çevrimdışı ozeratalay

İsla-Nkoulou-Badstuber-İsmail hariç herhangibiri
çok uçuk değil bence ya   :icool:
İsla=>Juve lichtsteiner varken dani alveside alıyo ucuza kapatılabilir
Nkoulou=>imza ücreti hariç anlaşıldı bence
Badstuber=>Hem sakatlık hemde Bayernin stoper bollugundan sakatlık durumuna bakılarak alınabilir.
+yaş olarakta hepsi çok uygun
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2016, 00:19:37 ozeratalay ]

Çevrimiçi Necmi

Töre veli boyko satacaksın

Mandanda Nkoulou /bonservissiz ler , serdar aziz ,  Gökhan Gönül/ bonservissiz  ve Arjantinli sol Beki alacaksın

Marcelo tapusunu alacaksin

Pektemek Delgado Pedro Milosevic takasta kullanıp ; serdar aziz - GG gelmezse Linnes takasta kullanacaksin

Diğer kadronu koruyacaksin

Çok mu zor bunları sağlamak , adam akıllı transfer yok şu yazdiklarimda.
Töre veli boykoyu almak için sıraya girdiler birbirlerini yiyorlar
ne diyorsun Törenin bile gitmeme ihtimali var. öyle çok bastıra bastıra istemiyorlar.
millet enayi değilki senin oyuncu satmadan transfer yapamayacağını biliyor satacağın oyuncuda belli
Töreyi isteyen başka kimsede yok neden çok para versinler düşük paraya satmakta sana zarar.
veli bir buçuk yıldır sakat daha sağlıklı dönememiş kim alır hadi aldı ne verecek boykoyu almışsın tutmamış
kime satmayı düşünüyorsun kaç para verecek bilgisayar oyunu oynamıyoruz burası gerçek hayat
Mandanda ve nkoulou kulübün kapısında bekliyormuş beni alın diye Serdar Azizide Beşiktaş istesinde satalım diye
sabırla bekliyor bursa zaten GG olabilirde ne verir tartışılır hangi arjantinli sol bek Marcello alınır büyük ihtimal
onları sen takasta kullanırsında Bursa oğuzhanı ister. sanki senin elinden çıkartmak istediğin oyuncu olduğunu bilmiyorlarda elini
rahatlatacaklar. Linnesi gs neden versin yada senin oyuncularına neden tercih etsin. adamlar yıllardır sağ bek yarası içindeler
biliyorlarki en zor bulunan şeydir sağ bek onuda çıkarıp sanamı versinler :) gs nin elinden oyuncu alıyorsun hemde işine yaramayan oyuncuları vererek
sonrada çokmu zor diyorsun :kop:

Çevrimdışı Deniz

hee sana göre geçen senede işimiz çok zordu Deniz bey
Atiba kalmalı dediğimde senden yemediğim laf kalmamıştı. :busted_cop:
ne demiştim o zaman Atiba gitsin diyenin futbol bilgisi yoktur. onunla
tartışmam bile :bandit:
Mustafa pektemek ile ilgili mesajlarını buldurtma bana @Necmi abi  :kop: :kop:
Ben atiba gitsin demedim sözleşme yenilemiyor bilmem ne kadar para istiyor diye haberler vardı ,yenilemiyorsa yolu açık olsun dedim ayrıca yerine düşünülen adam da Lucas Leivaydı.
Bugün atiba west hama gidecek Lucas gelecek deseler yine derim  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

İsla-Nkoulou-Badstuber-İsmail hariç herhangibiri
çok uçuk değil bence ya   :icool:
İsla=>Juve lichtsteiner varken dani alveside alıyo ucuza kapatılabilir
Nkoulou=>imza ücreti hariç anlaşıldı bence
Badstuber=>Hem sakatlık hemde Bayernin stoper bollugundan sakatlık durumuna bakılarak alınabilir.
+yaş olarakta hepsi çok uygun
uçuk değil tabide nkoulou 4 imza parası istiyormuş aslı varsa imkansız ikiden fazla verilmez
kaldıki çok riskli oynayan bir oyuncu adam burda leblebi gibi kırmızı yer. adam indirmeden top kapmam diyor.
isla bence o kadar kolay bir transfer değil marsilyanın opsiyonu var üstünde bu kalkarsa olabilir bir transfer
uygunda fiyata olur ama bu seferde marsilya neden opsiyonu kullanmadı derim.
Badstuber değeri çok düştü isteyen her alman takımı alır. ama 3 yılı sürekli sakatlıkla geçmiş genelde yırtık
ama hiç normal değil bu alıpda elinde patlama riski var sakatlık da hiç bir şekilde faydalanamazsın bizim öyle bir lüksümüz yokki
neden kimse girmiyor böyle bir riske yoksa bize düşmez havada kapılır. olmasada olur diyebilecek bir kadron olur
borcunda olmaz riske girersin ama bizim tek atımlık kurşunumuz var karavana riskine giremeyizki

Çevrimdışı Kemal

Töre veli boykoyu almak için sıraya girdiler birbirlerini yiyorlar
ne diyorsun Törenin bile gitmeme ihtimali var. öyle çok bastıra bastıra istemiyorlar.
millet enayi değilki senin oyuncu satmadan transfer yapamayacağını biliyor satacağın oyuncuda belli
Töreyi isteyen başka kimsede yok neden çok para versinler düşük paraya satmakta sana zarar.
veli bir buçuk yıldır sakat daha sağlıklı dönememiş kim alır hadi aldı ne verecek boykoyu almışsın tutmamış
kime satmayı düşünüyorsun kaç para verecek bilgisayar oyunu oynamıyoruz burası gerçek hayat
Mandanda ve nkoulou kulübün kapısında bekliyormuş beni alın diye Serdar Azizide Beşiktaş istesinde satalım diye
sabırla bekliyor bursa zaten GG olabilirde ne verir tartışılır hangi arjantinli sol bek Marcello alınır büyük ihtimal
onları sen takasta kullanırsında Bursa oğuzhanı ister. sanki senin elinden çıkartmak istediğin oyuncu olduğunu bilmiyorlarda elini
rahatlatacaklar. Linnesi gs neden versin yada senin oyuncularına neden tercih etsin. adamlar yıllardır sağ bek yarası içindeler
biliyorlarki en zor bulunan şeydir sağ bek onuda çıkarıp sanamı versinler :) gs nin elinden oyuncu alıyorsun hemde işine yaramayan oyuncuları vererek
sonrada çokmu zor diyorsun :kop:

Abi oyle bir tablo çizdin ki o zaman kapatsınlarda kulübün kapısını temmuzda kamp için kalanlara açsınlar.

Bunları sağlamak yapmak için yönetim var.

Veli pedro Milo delgado pektemek ; bu oyuncular serdar ve gg olmazsa linnes için takas + Para seceneklerinde kullanılabilinir .

Boyko ; Madem bu kadar kötüydü neden aldık ?

Töre : Satilmamasi durumunda Şenol hoca özel. Olarak ilgilenecem ini programda söyledi

Mandanda / Nkoulou ve GG   bu oyuncular evet kapimizda beklemeli oraya Dani. Alves  Pepe  Ramos Neuer yazmadım abi

Çevrimdışı ozeratalay

uçuk değil tabide nkoulou 4 imza parası istiyormuş aslı varsa imkansız ikiden fazla verilmez
kaldıki çok riskli oynayan bir oyuncu adam burda leblebi gibi kırmızı yer. adam indirmeden top kapmam diyor.
isla bence o kadar kolay bir transfer değil marsilyanın opsiyonu var üstünde bu kalkarsa olabilir bir transfer
uygunda fiyata olur ama bu seferde marsilya neden opsiyonu kullanmadı derim.
Badstuber değeri çok düştü isteyen her alman takımı alır. ama 3 yılı sürekli sakatlıkla geçmiş genelde yırtık
ama hiç normal değil bu alıpda elinde patlama riski var sakatlık da hiç bir şekilde faydalanamazsın bizim öyle bir lüksümüz yokki
neden kimse girmiyor böyle bir riske yoksa bize düşmez havada kapılır. olmasada olur diyebilecek bir kadron olur
borcunda olmaz riske girersin ama bizim tek atımlık kurşunumuz var karavana riskine giremeyizki
İslanın opsiyonu 7m galiba.Marsilyada fırsatı görüp ucuza kapatmaya çalışabilir(Fikret Başkan taktiği:D).Opsiyon süresini geçirirlerse devreye girilir.Hazır ŞL kozuda varken İslada bizi isteyebilir.Marsilya avrupada yok bu sene.
Nkoulou içinse bencede 4 fazla 2 iyidir.Doğru riskli oynuyo ama Ersanda öyleydi gittikten sonra Ersanı çok aradık.
Badstuber benim keşke bizim takımda olsa dediğim stoper :D hazır alınabilicek durumdayken deneyebiliriz diye düşünüyorum.Oyun sisteminede uyar.Sakatlık konusuda aynı yerden sakatlanmamış kronik değil gibi ama dediğin gibi hep yırtık kaslarında bi sıkıntı olabilir pek birşey diyemem.

Çevrimdışı GökhanG

Bu İsla bana birini hatırlattı.. Yerli lampard diye sunulmuştu piyasaya..o da isla gibi heryere koşar o da sertliği sever her oynadığı maçta sarı kart görür.. ben islanın necipten çok daha artıları olduğunu sanmıyorum sağ bek oynayacaksa bi nebze ama atibanın yerine..bilemiyorum altan..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Yado

O bu değilde Fikret Başkan adamdır , Danny'nin intikamını gs'den alır arkadaş. süpriz bir oyuncu satışı ve takasla ellerinden birini almak gibi bir plan yapsalar oy oy oyy
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi 38life

Gustavo Gomez alınabiliyorsa bence tereddüt edilmemeli. Hemen bitirilmeli.

Çevrimdışı atalay

Antonio Valencia yıllık ne kadar kazanıyor?

Çevrimdışı Bishamon

Antonio Valencia yıllık ne kadar kazanıyor?

Resmi olarak yayınlanmasa da bazı sitelerde haftalık 70.000 Pound yazıyor.Ne kadar güvenilebilir bilmiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Mustafa pektemek ile ilgili mesajlarını buldurtma bana @Necmi abi  :kop: :kop:
Ben atiba gitsin demedim sözleşme yenilemiyor bilmem ne kadar para istiyor diye haberler vardı ,yenilemiyorsa yolu açık olsun dedim ayrıca yerine düşünülen adam da Lucas Leivaydı.
Bugün atiba west hama gidecek Lucas gelecek deseler yine derim  :icool:
bul ben hala Pektemek sözleşmesini doğru buluyorum. Senin başında hocan var ve istiyorsa
seçeneğin yok. Mesela bursadan oyuncu alınmaz teklif götürülmez diyende benim Serdar Azizide pek beğenmiyorum
ama idarede eder ama Şenol hoca istiyorsa ısrarla saygı duyarım mesela Şenol hoca Pektemeğin antrenman temposuna
hayranım oynatacağım ama yer açamıyorum diyor. Başakşehir istemiş hoca bırakmamışda deniyor.
elimizdeki hücum presi en iyi yapan oyuncu ben beğeniyorum savaşıyor saygı duyarım ama son vuruş yok
ama siz her şey gol diye bakarsanız beğenmezsiniz. Beğenmediğin Pektemeği gönder gelecek sene fener yada gsde izlersin hemde banko ilk onbir oyuncusu olarak eğer bu gs olursa ondan sonrada milli takımda izlersin cenki kesmiş olarak hatta fenerdede olsa gene milli takımda cenki kesecektir
Terim Beşiktaşlı oyuncu oynatmamak için çareler arıyor zaten direk dermanı verirsin eline :D
Ben sizin gibi değilim kimseye nefretle yaklaşmam istemediğimi beğenmediğimi gene söylerim ama
kesinlikle nefret kusmam mesela geçen seneden beri töre satılsın diyorum Tolga bizim kalibremizde bir kaleci değil
bizde ancak yedek olur ama Beşiktaşın yedeğide en az Tolga kalibresinde olmalı Günayın olacak bir tarafı yok
o şansını gs maçında bitirdi Boyko nun alınmasına koyduğu tepkiylede Beşiktaştaki geleceğini bitirdi ben gs maçından sonra
söyledim bunları. Ama Necip Veli pektemek ve ismail konusunda size katılmıyorum. Geniş kadromuzda yer alacak kaliteye sahipler şimdilik
unutma biz Barça değiliz. elimizde her mevkide süper iki oyuncu tutma lüksümüz yok biz as kadromuzu yüksek kalite tutalım
yedekleri sırıtmayacak oyunculardan kuralım şimdilik yeter herkes ağzına almış bir şl de oynayacağız transfer şart kelimesini
anlamıyorum bu kadroyla şl kupasını mı kaldırmayı düşünüyorlar yok eğer bunu düşünüyorlarsa o zaman gomezde yetmez ozide sosada
grupdan çıkmalıymışız eee çıktık ne olacak şimdi gruptan çıkmak için bütçeni aşacak paramı harcaman gerekir
eline çıkınca ne geçecek tamam iyi kadro kurarsın ama hedefin Türkiye şampiyonu olmak olur gruptanda çıkarsan
bu eşantiyonu olur.  Zaten Türkiyede şampiyon olacak takım şl de sıfır çekmez. herkes ismaili gönderiyorda peki gönderdiğinde
iki sol bek alman gerekiyor paramı var ismail kalsında sen bir tane as kadroya al sanki sıradan alacağın sol bek ismailden ucuza gelecek
uçuyorsunuz kendinizde farklı beklenti oluşturuyorsunuz olmayıncada vay anam bu ligde ilk beşe giremeyiz bunlar geçen sene sizin söylediğiniz kelimeler
sizin ilk beşe sokmadığınız takım bakın şampiyon oldu ben rvp balon dedim siz dalga geçtiniz Nani sıradan bir oyuncu fark yaratmaz dedim
burda benle dalga geçmedinizmi ben daha naninin gittiği takımda fark yarattığını görmedimki fos çıkacağını adım gibi biliyordum.
fernandao gol kıralıymış adamların gol kralı yedek forvetmiş ama önceki sene gol kırallığını nerdeyse yarısını penaltı atışlarıyla attığı gollerle
aldığını görmek istemediniz adam kazma dedim şimdi artık fenerlilerde diyor. Ozanı istemeyincede ben bunda birşey bulamadım dediğimde
herkes çok iyi oyuncu diyordu kötü takımda biraz sivrilirsen iyi oyuncu gibi görünürsün ama iyi bir takıma geldiğinde bütün sıradanlığın ortaya çıkar
bir kere karakter olarak iyi oyuncu vasfına ulaşamaz yetenek bir tarafa o yaşta bir oyuncu bu kadar çok para diyorsa koy onu bir
kenara çünkü parayı bulduğunda hedeflerine ulaşmıştır. sizin hatanız hep bir noktaya odaklanıp düşünmek hiç olaylara büyük
pencereden bakmıyorsunuz. hedef dairenin ortasıysa aslında hedefe ulaşacak sonsuz yol var siz tek bir doğrunun üzerinde
duruyorsunuz ve diğer yolların hepsi yanlış diyorsunuz.

Çevrimiçi Necmi

RVP balon derken oyuncu balon değil fenerde balon olacak dedim. Bunu düzelteyim.
yoksa bize gelse gomezden aşağı gol atmazdı.

Çevrimdışı atalay

Resmi olarak yayınlanmasa da bazı sitelerde haftalık 70.000 Pound yazıyor.Ne kadar güvenilebilir bilmiyorum.

Ben de aynı rakamları okudum. -İngiltere'de %45 vergi var. Complex Tax Avoidance yapsa vergi oranı minumum %30'a düşer. Maliyetli, olmaz o iş-

Çevrimdışı Deniz

bul ben hala Pektemek sözleşmesini doğru buluyorum. Senin başında hocan var ve istiyorsa
seçeneğin yok. Mesela bursadan oyuncu alınmaz teklif götürülmez diyende benim Serdar Azizide pek beğenmiyorum
ama idarede eder ama Şenol hoca istiyorsa ısrarla saygı duyarım mesela Şenol hoca Pektemeğin antrenman temposuna
hayranım oynatacağım ama yer açamıyorum diyor. Başakşehir istemiş hoca bırakmamışda deniyor.
elimizdeki hücum presi en iyi yapan oyuncu ben beğeniyorum savaşıyor saygı duyarım ama son vuruş yok
ama siz her şey gol diye bakarsanız beğenmezsiniz. Beğenmediğin Pektemeği gönder gelecek sene fener yada gsde izlersin hemde banko ilk onbir oyuncusu olarak eğer bu gs olursa ondan sonrada milli takımda izlersin cenki kesmiş olarak hatta fenerdede olsa gene milli takımda cenki kesecektir
Terim Beşiktaşlı oyuncu oynatmamak için çareler arıyor zaten direk dermanı verirsin eline :D
Ben sizin gibi değilim kimseye nefretle yaklaşmam istemediğimi beğenmediğimi gene söylerim ama
kesinlikle nefret kusmam mesela geçen seneden beri töre satılsın diyorum Tolga bizim kalibremizde bir kaleci değil
bizde ancak yedek olur ama Beşiktaşın yedeğide en az Tolga kalibresinde olmalı Günayın olacak bir tarafı yok
o şansını gs maçında bitirdi Boyko nun alınmasına koyduğu tepkiylede Beşiktaştaki geleceğini bitirdi ben gs maçından sonra
söyledim bunları. Ama Necip Veli pektemek ve ismail konusunda size katılmıyorum. Geniş kadromuzda yer alacak kaliteye sahipler şimdilik
unutma biz Barça değiliz. elimizde her mevkide süper iki oyuncu tutma lüksümüz yok biz as kadromuzu yüksek kalite tutalım
yedekleri sırıtmayacak oyunculardan kuralım şimdilik yeter herkes ağzına almış bir şl de oynayacağız transfer şart kelimesini
anlamıyorum bu kadroyla şl kupasını mı kaldırmayı düşünüyorlar yok eğer bunu düşünüyorlarsa o zaman gomezde yetmez ozide sosada
grupdan çıkmalıymışız eee çıktık ne olacak şimdi gruptan çıkmak için bütçeni aşacak paramı harcaman gerekir
eline çıkınca ne geçecek tamam iyi kadro kurarsın ama hedefin Türkiye şampiyonu olmak olur gruptanda çıkarsan
bu eşantiyonu olur.  Zaten Türkiyede şampiyon olacak takım şl de sıfır çekmez. herkes ismaili gönderiyorda peki gönderdiğinde
iki sol bek alman gerekiyor paramı var ismail kalsında sen bir tane as kadroya al sanki sıradan alacağın sol bek ismailden ucuza gelecek
uçuyorsunuz kendinizde farklı beklenti oluşturuyorsunuz olmayıncada vay anam bu ligde ilk beşe giremeyiz bunlar geçen sene sizin söylediğiniz kelimeler
sizin ilk beşe sokmadığınız takım bakın şampiyon oldu ben rvp balon dedim siz dalga geçtiniz Nani sıradan bir oyuncu fark yaratmaz dedim
burda benle dalga geçmedinizmi ben daha naninin gittiği takımda fark yarattığını görmedimki fos çıkacağını adım gibi biliyordum.
fernandao gol kıralıymış adamların gol kralı yedek forvetmiş ama önceki sene gol kırallığını nerdeyse yarısını penaltı atışlarıyla attığı gollerle
aldığını görmek istemediniz adam kazma dedim şimdi artık fenerlilerde diyor. Ozanı istemeyincede ben bunda birşey bulamadım dediğimde
herkes çok iyi oyuncu diyordu kötü takımda biraz sivrilirsen iyi oyuncu gibi görünürsün ama iyi bir takıma geldiğinde bütün sıradanlığın ortaya çıkar
bir kere karakter olarak iyi oyuncu vasfına ulaşamaz yetenek bir tarafa o yaşta bir oyuncu bu kadar çok para diyorsa koy onu bir
kenara çünkü parayı bulduğunda hedeflerine ulaşmıştır. sizin hatanız hep bir noktaya odaklanıp düşünmek hiç olaylara büyük
pencereden bakmıyorsunuz. hedef dairenin ortasıysa aslında hedefe ulaşacak sonsuz yol var siz tek bir doğrunun üzerinde
duruyorsunuz ve diğer yolların hepsi yanlış diyorsunuz.
ya hepsi neyse de buraya sesli güldüm @Necmi abi  :evillol: :evillol:
Pektemek bizden gitsin 1 sene sonra ptt takımlarıdan birinin forveti olur.
Değil milli takıma gitmek andora veya san marino vatandaşlığına geçse yine milli takıma seçilemez  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Bishamon

Ben de aynı rakamları okudum. -İngiltere'de %45 vergi var. Complex Tax Avoidance yapsa vergi oranı minumum %30'a düşer. Maliyetli, olmaz o iş-
Bize vereceklerini düşünmüyorum zaten Mourinho öyle koşan oyuncuları sever

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:37:21 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Abi oyle bir tablo çizdin ki o zaman kapatsınlarda kulübün kapısını temmuzda kamp için kalanlara açsınlar.

Bunları sağlamak yapmak için yönetim var.

Veli pedro Milo delgado pektemek ; bu oyuncular serdar ve gg olmazsa linnes için takas + Para seceneklerinde kullanılabilinir .

Boyko ; Madem bu kadar kötüydü neden aldık ?

Töre : Satilmamasi durumunda Şenol hoca özel. Olarak ilgilenecem ini programda söyledi

Mandanda / Nkoulou ve GG   bu oyuncular evet kapimizda beklemeli oraya Dani. Alves  Pepe  Ramos Neuer yazmadım abi
ben olmaz demedim bu kadar kolaymış gibi konuşmayın dedim.
Linnesi gs nin sana vereceğine gerçekten inanıyormusun adamların elle tutulur 3-4 oyuncusundan biri
bunu yapması için Başkanlarının Beşiktaşlı falan olması lazım  he takas ederlerde bunu oziyle Töreyle falan yaparlar
bunu söyleyip bunu yapması gereken yönetim var diyorsun ama bu gerçekten komik Neueri iste bence çünkü linnesi almaktan daha gerçekci
kaldıki linnesi bu yönetim almaz kardeşim gs bedavada verse almaz bu adamın sözleşmesini yırttık biz.
demecini duydunmu gs ye geldiğine pişman olmuş çok sıtresli bir ortammış Türkiye ligi eminim ilk fırsatta Türkiyeden arkasına bakmadan kaçacak
Boyko bence kötü kaleci değil ama neden alındığını bana değil yunus emre Dökmeciye soracaksın
ben ospina istiyordum alınamıyorsada alınmasın diyordum taraftar baskısıyla oyuncu alınmaz Boyko resmen taraftar korkusuna yapılmış bir transfer
umarım taraftarda görmüştür bunu
Töre satılmaması durumunda transfer yapamayız :D ilgilense ne olur onun en hayırlı işi satılması olacaktır.
Ben ilgilenipde bir yere vardıracağını düşünmüyorum açıkça Kayseri maçımıydı vodafone arenada osmanlı maçımıydı taraftara attığı tribi görmedinizmi
sonrada maç bitimi taraftar takımı tribüne çağırdı iki oyuncu döndü arkasını yüzleri bir karış içeri girdi biri Töre diğeri tolga
hadi tolga nın haklı yerleri varda Töreye ne oluyor bunun aynısını geçen sene ankarada yaptı. Töreyle ilgili başımıza gelecek
en iyi şey satılması olur Şenol hocayıda sihirbaz yapmayın. madem eline aldığını düzeltiyor peki neden stoper arıyoruz
pedroyla milosevçle ilgilensin iyi diye alındılar yapsın işte gelir gelmez ilk yaptığı onları göndermek oldu. Boyko satılırsa
onun parası bile yerine ospinayı almaya yetmez. şu anda paramız yok ersandan gelen para kullanılabilirmi bilmiyoruz.
geçen fenerin ffp anlaşmasında duydum uefa mali yılı bir hazirandan bir hazirana kabul ediyormuş bu süre içinde yapılanlar o yıla
aitmiş deniyordu. Eğer bunun gerçek payı varsa Ersandan gelen parayı unutalım geçen yılın bütçesinde kaldı demektir.
öyle olursa şu anda bonservise para harcayamayız. bir diğeride gelir gider dengesinde ne durumdayız. Bunuda bilmiyoruz
sadece bonservisli oyuncu satmak yetmiyorki birde tutturman gereken hesap var imza parası belki bonservis olayını çözüyor ama diğer taraftan
gelir gider dengesini şişiriyor uefa aptalmı böyle olmasa her oyuncuyu alırsın al sana şu kadar para kendini boşa çıkart demek zormu.
adamlar bonservise ancak sattığın kadar ayırabilirsin diyor futbolculara yapacağın toplam ödeme bütcenin yüzde bilmem kaçını
geçemez diyor sanırım %60 bu sene 10 M € bütçe açığı verebilirsin diyor. geçen sene 20 di seneyede sıfır açık olacak.
yani bir yerden yırtsan diğer yerden tutuyor seni minimum 5 atiba giderse 6 oyuncu almamız şart gibi görünüyor
bunların kaçını bonservissiz alabiliriz. bu önemli peki bonservissiz alacağımız oyunculara ne kadar imza parası öderiz
buda önemli çünkü kalitesi belli seviyenin üstünde olupta boşa çıkmış oyuncuda problem paradır kendini boşa çıkartıysa
ucuza mâl olmaz. Sizin dediğiniz gibi ver al olayı hiçte kolay değil. zaten iyiyse EPL ile yarışma şansımız yok birde çok iyiyse
zaten seni sıradan görür gelmez anca gomez gibi tükenmiş olacakki alabilme şansın olsun birde Bonservis vermenin şart olduğu oyuncular
var ospina istiyoruz oda bizi istiyor ama gel görki bonservisi var ve bizde şu anda bunu karşılama imkanı yok Töre satılmazsada olmayacak
boyko satılsa bile parasıyla ospina alamayız. Töre olmaz Quaresma olur ama illaki bu transferleri yapmak için birilerinin gitmesi gerekiyor.

Çevrimdışı asilarıkaymak

merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar diyerek başlamak isterim.

Öncelikle her yaz olduğu gibi transfer sezonu başlamasıyla heyecan artarak devam ediyor.Bu sene biraz daha farklı bir yıl olacak her şeyden önce takım şampiyon olmuş Şenol Güneş Hocamız kazanan hoca kimliğiyle bir sezona başlayacak.Biraz analiz biraz araştırma birazda naçizane siz duyum deyin ben diyalog diyeyim bir kaç bilgi vermek istiyorum.Sırayla gidersem öncelikle santraf yani stoper mevkisinde çok adaylı görünse de bariz birkaç isimle görüşülüyor ilk isim Serdar Aziz geçen yıldan kalma Şenol Hocamızın isteği %90 oldu da diyebilirim hatta bir başka süper lig kulupunun teklifi ret etti oyuncu.ikinci isim Holger Badstuber devre arasından bu yana ilk gündemde olan isim Mario Gomez büyük olasılıkla kalacak ve bu transfer girişiminde haberdar.Bastian Schweinsteiger konusu da devre arasından bu yana hep gündemde ama bu transfer için sponsor arayışı sürüyordu bildiğim kadarıyla sponsor tamam dedi.Atiba giderse bence vedalaştık Bastian Schweinsteiger ismi tek başına öncelik kazandı.Gökhan Gönül olayı ise bugün tamamıyla netlik kazanıyor.Son olarak bir sol bek ismi gündemde bu isim konusunda bir bilgim yok ama ingiltere liginden bir oyuncu olduğunu duydum.kaleci konsunda tek isim üzerinde duruluyor oda ospina.
 Tekrar bu mübarek ay hepimize hayırlı olsun saygılarımla

Etiketler: