2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12399160 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tayfunyasar

atiba haberleri fason haberler gibi duruyor. dış medyada twitterda vs. genelde türk kaynakları gösteriliyor. çocuklarım için ingiltereye yerleşmek istiyorum demiş ama bildiğim kadarıyla bir çocuğu var falan fişman.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı genki1914

GG ile İsla aynı anda olsa da güzel olur İsla Atibanın yerinde de oynuyor  :claps:
Guti14

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Geçen seneden beri kaç kez yazdım keşke gelse :)
aynen ön liberoda da oynar ihtiyaç olursa gayet güzel olur  :)

Çevrimdışı Tolga

aynen ön liberoda da oynar ihtiyaç olursa gayet güzel olur  :)
Aynen orta sahada da oynayabiliyor bu açıdan da güzel olur ama büyük ihtimalle Gökhan Gönül'ü alacağız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

adam çok ciddi sakatlık geçirdi belki size basit gelebilir.
ama aynı şeyi bende yaşadım çok büyük bir sakatlık ve düzelmesi gerçekten zaman alır
belkide düzelmez hayatı boyunca yaşamak zorunda kalır.
Pektemekle mukayese etmek yanlış çünkü şu anda verim veremiyorsa nedeni sakatlık.
Düzelebileceğini sanmamak senin görüşün orda oldukça iyi sağlık ekibimiz var kararı onlar verecektir.
taliplisi çıkarsa gider ama sen kalkıp sakatlandı diye oyuncunu atamazsın bir oyuncuya alacağın tavır
direk diğer oyuncularınıda etkiler. Ekip yönetmek bambaşka bir iş. Bazen bir oyuncuyu tuttuğun için ekibin diğer
üyeleri tarafından tepki görürsün bazende gönderdiğin için tepki görürsün. Bizim burdan gördüğümüz konuştuğumuz
sadece saha performansı ama birde işin kulüp içi dengeleri var peki bizim bunları bilme ihtimalimiz varmı.
sürekli kötü performansıyla takıma zarar veren bir oyuncuyu emin ol takımın diğer oyuncularıda istemez
çünkü kendi performanslarınıda düşürür. Diğer taraftan verimli bir oyuncununda sırf sakatlıktan dolayı gözden düşmesinide istemezler
beklerler gerekli şansın tekrar verilmesini yoksa kulübe güvenleri kalmaz. Bu nedenle bazı şeyleri bu
işin tansiyonunu elinde tutan insanlara bırakmak gerekir.
Ben profesyonel düşünülmesinden yanayım. İyi performans gösterdi maaşını arttırdık sözleşme yeniledik aksi bir durum var şu an, bakılır kampta düzelme durumu yoksa satış listesine konulur.  burası darülaceze değil herkes hakkını alıyor
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen orta sahada da oynayabiliyor bu açıdan da güzel olur ama büyük ihtimalle Gökhan Gönül'ü alacağız.
gg maliyetine alacaksak direkt alalım bu adamı hatta 1 1.5 m euro fazla olsa bile daha iyi topçu istikrar sorunu olmaz en azından..

Çevrimdışı atalay

İsla, benim 2 sezondur bir numaralı sağ bek opsiyonum. Orjin pozisyonu orta saha. Sağ iç gibi de kullanabilir. Geçen sene de teklif götürmüştük, reddetmişti.

Çevrimdışı Ersoy

Di Marzio'nun İsla tweetini gördüm heyecanlandım valla.Gelirse süper olur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Gg ile kıyaslanmamalı bence adam daha çok önlibero

Çevrimdışı ozan062

menejerler aracılığyla kiralık konusunda bir gelişme olabilir... agustos son haftasına kadar sarkabilir:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yado

adam çok ciddi sakatlık geçirdi belki size basit gelebilir.
ama aynı şeyi bende yaşadım çok büyük bir sakatlık ve düzelmesi gerçekten zaman alır
belkide düzelmez hayatı boyunca yaşamak zorunda kalır.
Pektemekle mukayese etmek yanlış çünkü şu anda verim veremiyorsa nedeni sakatlık.
Düzelebileceğini sanmamak senin görüşün orda oldukça iyi sağlık ekibimiz var kararı onlar verecektir.
taliplisi çıkarsa gider ama sen kalkıp sakatlandı diye oyuncunu atamazsın bir oyuncuya alacağın tavır
direk diğer oyuncularınıda etkiler. Ekip yönetmek bambaşka bir iş. Bazen bir oyuncuyu tuttuğun için ekibin diğer
üyeleri tarafından tepki görürsün bazende gönderdiğin için tepki görürsün. Bizim burdan gördüğümüz konuştuğumuz
sadece saha performansı ama birde işin kulüp içi dengeleri var peki bizim bunları bilme ihtimalimiz varmı.
sürekli kötü performansıyla takıma zarar veren bir oyuncuyu emin ol takımın diğer oyuncularıda istemez
çünkü kendi performanslarınıda düşürür. Diğer taraftan verimli bir oyuncununda sırf sakatlıktan dolayı gözden düşmesinide istemezler
beklerler gerekli şansın tekrar verilmesini yoksa kulübe güvenleri kalmaz. Bu nedenle bazı şeyleri bu
işin tansiyonunu elinde tutan insanlara bırakmak gerekir.

İşte Tamda bu söylediklerinden ötürü Ben Pektemeğe kızmıyorum verilen paradan gocunmuyorum. Olcay--Tolga-Ozi Trt'deki prog. da Pektemekten bahsedip ölümden döndü,çok zor zamanları oldu, hala yüzünde ciddi sorunlar var felan demişti.

Şimdi sen Pektemeği Beşiktaş forması için savaşırken sakatlandı diye arkasına teneke bağlayarak gönderirsen O forma için savaşacak adam bulamazsın ! adam Der ki : Ulan ben bi sakatlık geçirsem klüp beni de postalicak ne ayağımı kafamı sokim topa salla gitsin !!!

Veli Konusunu da Şu minvalde açıklamak belki yararlı olur .
Mario Gomez dediğiniz adam 2 sene çok ciddi sakatlıklarla boğuşup süre alamadan geldi ve sonuç ortada !

Veli Kavlak dediğiniz adam 2 sezon boyunca İstisnasız Her maç Takımın en çok koşan 2 oyuncusundan biri oldu !!
Sakatlandı Takımı yalnız bırakmamak için ameliyat olmadı ve sorun büyüdü.

Siz kimsiniz hangi hakla Veli 2. lig topçusu dersiniz , Siz kimsiniz de Beşiktaşa 2 yıl boyunca Terinin son damlasına kadar hizmet vermiş Savaşçının Tillahı olan bir adam hakkında gitsin ne verseler kar dersiniz.

Sadece Beşiktaş için değil bütün hayatınız hakkında böle düşünüyorsanız vah sizin dostlarınızın haline !! Yarın bi gün sizin için bir belanın üstüne atlayıp zarar gören dostunuza da bana ne kardeşim yapmasaydı , kendi başının çaresine baksın dersiniz .

Allahtan @Necmi abi gibi adamlar varda size doğru yol nedir yılmadan anlatmaya çalışıyor , var ol abi .
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Tolga

gg maliyetine alacaksak direkt alalım bu adamı hatta 1 1.5 m euro fazla olsa bile daha iyi topçu istikrar sorunu olmaz en azından..
Yaş ve devamlılık olarak bakarsak gerçekten nokta atışı olur ama öncelik onda değil gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Bugün 18:00'de Şile Arjantin maçının tekrarı var.Isla sağ bek'te

Çevrimdışı TANERCAN

Gg ile kıyaslanmamalı bence adam daha çok önlibero

Düğünde bile oynuyor desene Isla

Espirisi bile var. Allah Islah. Etsin :)

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Umarım Şili'den; Nicolas Castillo, Eugenio Mena gibi isimlerde izleniyordur.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2017, 04:15:32 atalay ]

Çevrimdışı Efe

gecen senede atiba saga sola gitti kanallara gore sonra bizim yonetim cikti 2 yillik sozlesme yapti bu seferde aynisi olabilir tabi verilen para önemli atiba giymek istiyorsada bunun önünde kimse duramaz onlar ayri konular ben atibanin gitmek istedigine inanmiyorum hayatinda son şampiyonlar ligini oynayacak belki neden gitmek istesin ingilterede vestamda oynamak mi şampiyonlarligi oynamak mi ben olsam 2.şıkkı tercih ederim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı graser

gecen senede atiba saga sola gitti kanallara gore sonra bizim yonetim cikti 2 yillik sozlesme yapti bu seferde aynisi olabilir tabi verilen para önemli atiba giymek istiyorsada bunun önünde kimse duramaz onlar ayri konular ben atibanin gitmek istedigine inanmiyorum hayatinda son şampiyonlar ligini oynayacak belki neden gitmek istesin ingilterede vestamda oynamak mi şampiyonlarligi oynamak mi ben olsam 2.şıkkı tercih ederim

forumdaki duyumlara göre şampiyon takımı dağıttık. Yeniden takım yarattık. Her haberi kaale alıp yeni oluşumları konuşuyoruz.
umarım takım dağılmaz vr defans gücü arttırılır. İyi forumlar

Çevrimdışı tuncaboylu

İsla, benim 2 sezondur bir numaralı sağ bek opsiyonum. Orjin pozisyonu orta saha. Sağ iç gibi de kullanabilir. Geçen sene de teklif götürmüştük, reddetmişti.

Seneye sözleşmesi bitiyormuş, ne kadar ister Juventus?

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 21:20:49 atalay ]

Çevrimdışı Yado

Sağ bekte Andreas Beck varken sağ bek transfer edip senelik 1.5-2 verilmesi bana garip geliyor.

Elinde Andreas ve serdar(önlibero da oynar) varken bir daha yüksek ücretle sağ bek alınması ne bilim garip geliyor bana !GG gelmesin ne işi var.

Öncelik 2 stoper ve 2 sol bek olmalı bence . Atiba giderse ki gidecek gibi 1 tane de önlibero alınabilir. aslında 2 sağlam stoper alınacaksa ben bu sezon veli ve tolgay'a güvenmenin çok absürt olmayacağı kanısındayım. Yeter ki Kjaer , Chedjou gibi fark yaratan 2 stoper ve sağlam 11 oynayacak bir sol bek alınsın.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Bishamon

Marsilya'da satın alma opsiyonu 7M.Bizim başkan 4'e halleder

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basında yazılan tekliflerin birçoğu balon haber. Hiç sıkıntı yapmaya gerek yok.
Balon da olsa konuşmak zevkli oluyor ya gelirse deyip  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Marsilya'nın opsiyonu var galiba. Juve, Dani Alves'i alırsa düşük bir bedele elden çıkartabilirler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Marsilya'nın opsiyonu var galiba. Juve, Dani Alves'i alırsa düşük bir bedele elden çıkartabilirler.
Marsilya ekonomik krizde değil miydi  :alala: Bence alamazlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ali Naibi, Şili - Arjantin maçını izlemiş. Umarım Şili'den; Nicolas Castillo, Eugenio Mena ve Enzo Roco gibi isimlerde izleniyordur.

Dün NAİBİ maçı Isla'nın menejeriyle izlemiş.

Etiketler: