Veli artık 2.lig düzeyinde bir topçu. Ondan umut beklemeyin.
Haksızlık ediyorsun Veli hala bu ülkenin en iyi ön liberolarından biri
çok beğendiğiniz Topaldan bence çok daha iyi bizde olmamasının nedeni bizim seviyemiz ligin üstüne çıktığı için
bu gün veliyi ver renkli rakiplerimize direk ilk onbir oyuncusu olur. veliyi batırırken bizide batırdığınızın
farkında değilsiniz. Siz beğenmiyorsunuz diye bir oyuncu kötü demek değildir nasıl hüküm verebiliyorsunuz veli avusturya milli takım oyuncusu
sakatlıktan çıkmış ve form grafiğinin düşmesi onu kötü oyuncu yapmaz sadece formsuz oyuncu yapar.
Gomez fioda kötü oyuncumuydu. Görebildinizmi Veliyi şenol hocanın kadrosunda
geçen seneki Biliç oyun tarzıyla burda Atibaya demediğinizi bırakmadınız. bir milyona sözleşme
yenilediler diye yönetime demediğinizi bırakmadınız. Bunları ne çabuk unuttunuz o günde Atiba bu takımın en önemli oyuncusu
dediğimde beni yönetim yalakalığıyla suçlamadınızmı orda geçen seneki transfer başlığında bütün kayıtlar duruyor.
Bırakın artık bunları insanlar kendi fikrini söylediğinde işinize gelmeyince hemen yönetim yalakası damgası
yapıştırın. Bir tek siz görüyorsunuz doğru olanı bir kerede sonunda haklı çıksanız biraz kendinize özeleştiri
yapın artık. Tamam beğenmeyebilirsiniz Beşiktaşa yeterli bulmayabilirsiniz bunada saygı duyarım ama ikinci lig topçusu ne demek
nasıl kendi oyuncunu böyle aşağılayabilirsin resmen ağız ishali olmuşsunuz ağzınızdan çıkan kelimenin
idrakını bile yapamıyorsunuz. bundan önce iddalarınızda defalarca yanıldınız ama en ufak bir rahatsız olma belirtisi bile
göstermeden aynen devam edin. Burda tepki verince sert konuşuyor oluyorum ama sizin yaptığınız ne
Ben ikaz etmekten bıktım artık Bu forumda Beşiktaş oyuncuları aşağılanamaz bu aşağılamak değil deme
Veli bu ligdeki her takımın ön liberosu olur ve havada kaparlar bu gün tartsan bir tek topalla mukayese edebilirsin
ama kalkmış ligdeki bütün ön liberoların altına koymak ne oluyor ikinci lig topçusu ne demek oluyor
bu fikir değil direk Beşiktaş oyuncusunu aşağılamak
@Serhat Akkaya