2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384536 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu ismailde ne görüyorlar hayret ediyorum. Lallana ile kiyasliyorlar. Lallana 10 tane İsmail eder

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstatistikleri hesaplayan bir sitenin (whoscored.com) sonuçlarını değerlendiren liste o.

Squawka isimli bir site daha var, İsmail'in istatikleri orada da iyi.

Biz azınlıkta kalıyoruz ve anlatamıyoruz İsmail'in faydalı özelliklerini. Tarafsız rakamlar ve listeler anlatıyor. Orada okuyunca, "Ya bizim göremediğimiz ne var bu İsmail'de" soruları geliyor.
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2016, 01:03:47 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Necmi

İstatistikleri hesaplayan bir sitenin (whoscored.com) sonuçlarını değerlendiren liste o.

Biz azınlıkta kalıyoruz ve anlatamıyoruz İsmail'in faydalı özelliklerini. Tarafsız rakamlar ve listeler anlatıyor. Orada okuyunca, "Ya bizim göremediğimiz ne var bu İsmail'de" soruları geliyor.
geçenlerde ardada dedi ya avrupanın en iyi sol beklerinden biri diye
çok beğeniyormuş ülkede avrupai tarzda oynayan ender oyunculardan biriymiş :alala:
bende dedim göndermeyelim diye millet birleşti. İsmaili övüyor. ama hiç olumsuz konuşan yok
adamda şeytan tüyü var. aslında o hataları yapmasa çok iyi bir sol bek :D
biraz konsantrasyon eksikliği var arada bir adamını kaçırıyor bazen sahada futbol oynadığını unutuyor.
genç çocuk sevgilisini düşünüyordur. bazen bek olduğunu unutuyor kendini sol açık sanıyor.
işte bunları yapmasa çok iyi bir bek olacak :bandit:

Çevrimdışı atalay

İsmail'in oynamasının sebebi rakibi önde karşılaması, ilk müdahaleyi yapması, hücum geçişleri ve temposu.

İsmail'de bunu görüyorlar. Fakat oyun kurgusu kötü ve bir savunmacı olarak temel görevlerini yapmakta yetersiz.

Çevrimdışı atalay

Bu arada istatistiklerin çoğu zaman oyunsal karşılığı yok. Oyun merkezi/kurgusu, şablonu, stratejisine göre bireysel performanslar değişir. Üstelik bunu farklı liglerle mukayese etmek daha da absürt.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ismail'i Hasan Ali ile kiyasla buraya sonuclari koyalim bakalim nasil gorunuyor.

Çevrimdışı TANERCAN

[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2016, 03:36:08 TANERCAN ]

Çevrimdışı murat baltacı

Gomezin ideal 11 i kimlerden oluşurdu?

saygılar
                  adler
beck   nkoulou  badstuber kolarov
          schweinsteiger 
   q7         ozi   sosa        aras
                 gomez
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2016, 04:52:26 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Deniz

İsmaili bilmesek yutturacaklar  :evillol:
Yahu adama tribünden bağırıyoruz öyle koşmaya başlıyor.Yoksa uyuyor adam kaçıyor sağından solundan :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı underworld

Bu kadar iyi istatistikleri varsa alsın Anderlecht fln...
Alsın da kurtulalim...
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2016, 07:17:17 underworld ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yine İsmail güzellemeleri olmuş gece. Bugün hangi Avrupa kulübü teklif götürmüş İsmail'e? Yok tamam anlarım bir hafta önce bizim futbolcumuzdu ama şimdi serbest, halen güzelleme peşinde koşanların amaçlarını anlamakta güçlük çekiyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu kadar iyi istatistikleri varsa alsın Anderlecht fln...
Alsın da kurtulalim...
İşte bunu anlatamıyoruz, Avrupa'nın en iyi sol beklerinden biri de ben niye her top ayağına geldiğinde kalp krizi geçirecek gibi oluyorum, sorun ben de mi Avrupa'nın en iyi sol beklerinden birinde mi? Bu Hitler'in iyi yönlerini bulmaya çalışmaya benzemeye başladı. 
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2016, 08:07:24 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ismail'i Hasan Ali ile kiyasla buraya sonuclari koyalim bakalim nasil gorunuyor.
Ben baktım. Arada uçurum var :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben baktım. Arada uçurum var :)
hasan ali gösterişsiz ama ortalama bir bek fahiş hatalar yaptığını hiç hatırlamıyorum...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hasan ali gösterişsiz ama ortalama bir bek fahiş hatalar yaptığını hiç hatırlamıyorum...
Komik olan nokta şu; Adam defans oyuncusu ve öncelikli noktası defans ama arkadaşların parlatmaya çalıştığı noktalar defansla alakası olmayan noktalar, gelen 5 rakipten 4 nü kaçıran adamdan bahsediyoruz. Bazen bizim izlediğimiz İsmail ile arkadaşların izlediği İsmail'in farklı İsmail'ler olduğunu düşünüyorum, Paralel evrendeki bu halinin tam tersi olan İsmail'i izliyor olabilirler mi acaba?  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Komik olan nokta şu; Adam defans oyuncusu ve öncelikli noktası defans ama arkadaşların parlatmaya çalıştığı noktalar defansla alakası olmayan noktalar, gelen 5 rakipten 4 nü kaçıran adamdan bahsediyoruz. Bazen bizim izlediğimiz İsmail ile arkadaşların izlediği İsmail'in farklı İsmail'ler olduğunu düşünüyorum, Paralel evrendeki bu halinin tam tersi olan İsmail'i izliyor olabilirler mi acaba?  :D
aynen abi  :ok: kendimden şüphelendim bende canlı gözle izleyince ismailin ne kadar kötü olduğu çok net belli oluyor kim ne derse desin ismail Bjk seviyesi için çok yetersiz...

Çevrimdışı Kemal

Ali şaşal Vural alınırsa kendini kulüp binası önünde yakanlara tanık oluruz .

Çevrimdışı tuncaboylu

Sana balık tutmanın yolunu öğreteyim. Buyur karşılaştır dostum istediğin şekilde:

http://www.squawka.com/comparison-matrix

Çevrimdışı Ergin1903

Günay gitmiyorsa ali hamlesinin hiçbir mantigi olmaz.

Çevrimdışı graser

Sana balık tutmanın yolunu öğreteyim. Buyur karşılaştır dostum istediğin şekilde:

İsmaili kimle karşılaştırsan olmaz.
Bizim İsmail nevi şahsına münhasır bir topçu. Örneği olacağını sanmıyorum.

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı graser

Ali şaşal Vural alınırsa kendini kulüp binası önünde yakanlara tanık oluruz .

Bu arkadaşı almak Kadro Mühendisliğinin son noktaya gelmiş halidir.

:s20: :ebebe: :s20: :ebebe:

Çevrimdışı EagleForce

Ismail'in yasi genc daha. Turkiye'de harcamasin kendini. Gitsin Avrupa'da oynasin. Hakettigi milyonlari biz veremeyiz.  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı graser

Ismail'in yasi genc daha. Turkiye'de harcamasin kendini. Gitsin Avrupa'da oynasin. Hakettigi milyonlari biz veremeyiz.  :steamed: :steamed: :steamed:

bu arkadaşın yaptığı (yapamadığı) her hareketinde aklıma Grup Vitaminin İsmail şarkısı geliyor. Lan İsmail. Lan İsmail. İsmaillllllllllll.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Sagol buraya yapistiriyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sagol buraya yapistiriyorum.

Tamam, Hasan Ali'yi mi alalım o zaman?

Ayrıca Hasan Ali bu sene 1.4 milyon euro garanti para ve 16 bin euro maç başı alacak.
http://www.hurriyet.com.tr/hasan-ali-kaldirim-fenerbahcede-20823051

Bizim İsmail'e önermemiz gereken en fazla para 1 milyon euro.
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2016, 10:03:14 tuncaboylu ]

Çevrimdışı yigitcan1903

İsmail 600 bin euro 1+1 sözleşme alsın,yeter
Daha iyisini veren varsa işte kapı

Etiketler: