2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383861 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yado

Halı sahaya cağırmadığın adama 900bin OK diyorsan beni çağır derim.  :biggrinking:

Kız takımından herhangi bir kardeşimizde olur diyordu abiler burada biara , yani ölü yatırım espanyolda 400 bine oynar da belki en kötü ismail gibi bi yeteneksizde milletini sevindirir . lan ismaili bile gönderdik , en kötümüz avrupa da ne konuşuyorsunuz derdik :)

Hayırlı işler ismael , insanları 900 bine he ettin sonunda
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nereden çıktı şimdi :D
Hedef 1 milyon yalan transfer haberi   :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Hedef 1 milyon yalan transfer haberi   :D
Duyumculara kalsa zaten her transfer döneminde 20 tane oyuncu almıştık :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Duyumculara kalsa zaten her transfer döneminde 20 tane oyuncu almıştık :evillol:

Başta Ronaldinho'nun Türkiye'ye transferi :D

Çevrimdışı Tolga

Başta Ronaldinho'nun Türkiye'ye transferi :D
Bir o bir de Lucescu yıllardır Türkiye'ye getiremedik :evillol:

Ospina da böyle olacak diye korkmaya başladım :D

Çevrimdışı Çağatay

Aras 1 yıl daha kiralanacak ise Edin Visca'yı takımda görmek isterim. Takasta Pektemek + Pedro + Milo duruma göre Tosic kullanılabilir.

hocanın sisteminde kanadında epey verim alabileceğimizi düşünüyorum
11 çıkmadığı maçlarda da hamle oyuncusu olarak rahatlıkla işimizi görür
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı celiker1

@atalay Atiba takımın kilit oyuncularından biri oldu bu sene.Oyuncununda İngiltere teklifini değerlendirmek istemesi durumuda doğruysa Töre+Atiba=18-20 milyon paund paketine ne düşünürsün?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı TANERCAN

Schalke de Neuscatherjdjdjdjdjdjdj diye bir adam var. Gs 2.4 m Euro veriyormus

Arfa fenere 3m Euro

Dzeko gs ya kiralık 4m Euro maaş

Alex song kiralık maaş 1.8m Euro

Dzeko ve song u geçelim de. Neuscatherjdjdjdjdjdjdj hem stoper hem libero bonservissiz... dusunulmez mi?

Arfa da iyidir

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Kadroda Günay olacağına Ali olsun free transfer sakatlanana kadar Boffini kesmişti keşke olsa. :ok:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yado

https://twitter.com/HaberKartali/status/739887461241872385
 metin albayrak cok guzel yazmis nasil sampiyon oldugumuzu icim daha rahat simdi  :ishock:

Bunu söyleyen yönetimden ben Atiba konusunda bir süpriz bekliyorum artık ;

Ersan'in gidişinin doğru analizi ve Satarken fırsat transferi konusunda biraz düşünürsek ciddi bi tez çıkarıyoruz.

33 Yaşında ve Takım buraya gelirken çok emeği var , yönetim uygun bir bedelle Son kontratını EPL'ye yapması için kolaylık sağlar.

Töre felanda gitmez biryere 24 yaşında ve kardeşimin 3 yıl daha sözleşmesi var . Değerini bulmadı ve Hoca çok istiyor kalmasını daha patlamadı Töre ! sadece Şenol Hocayla sezon daha izleyin ;)
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Zafer55

İsmail skysport a göre euro2016 daki eniyi 100 futbolcu arasında 97. Sırada..100-81 arasını yazmışlar şuan..

Çevrimdışı Ripley

BTD ile ilgili bilgi veren arkadaşlara toplu halde teşekkürlerimi sunarım. twitter hesapları olsaymış daha kullanışı olurmuş gibi geldi bana.

Çevrimdışı Berat

A kalitede sallama spor.

Çevrimdışı atalay

hocanın sisteminde kanadında epey verim alabileceğimizi düşünüyorum
11 çıkmadığı maçlarda da hamle oyuncusu olarak rahatlıkla işimizi görür

Oynadığımız oyuna epey uygun. Tam da bu sebepten Visca'yı takımda görmek isterim.

@atalay Atiba takımın kilit oyuncularından biri oldu bu sene.Oyuncununda İngiltere teklifini değerlendirmek istemesi durumuda doğruysa Töre+Atiba=18-20 milyon paund paketine ne düşünürsün?

Diğer oyunculara gelen tekliflere + oyuncuların alternatiflerine bakmak lazım. Oyuncular gitmekte çok ısrarcı olur, ederini de bulurlarsa yapacak bir şey yok. Yazdığın rakamın aşağısına düşülmemeli zaten. Normalde Atiba - Sosa - Oğuzhan - Gomez dörtlüsünün muhafaza edilmesi gerekir.

Çevrimdışı brkntcnr

10+ ya Quaresma yı satıp 3-4 + oyuncu takasıyla Visca almak çok büyük iş olur

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

10+ ya Quaresma yı satıp 3-4 + oyuncu takasıyla Visca almak çok büyük iş olur

Sat sat, pıt pıt  :tabe:

Çevrimdışı brkntcnr

Sat sat, pıt pıt  :tabe:
Cidden çok iyi iş olur. Quaresma kilit oyuncu degil. Töre öyleydi ama o güveni kendisi kaybetti. Şuan Töre yi satarsak kilit güvenilir bir kanat almalıyız. Quaresma yı satarsak da hamle oyuncusu olan fakat ileride takımın temel taşı olabilecek birini almalıyız. Visca da buna tamamen uyuyor.

Çevrimdışı Orhan_

Forum ne zaman o şenlikli haline geri döner. Günde 5 sayfa zor atıyor artık. 9 haziranı mı beklemek lazım.

Çevrimdışı Gürcan

Her oyuncu satılır fakat planlama cok önemli atibayi sattik fakat yerini doldurmak onemli on libero cok kritik yer 1 yil onceden hesabini kitabini yapmalisin.

Visca bize uygun bir adam.

Topali bence almaliyiz hem stoper hem on libero olarak degerlendirmek gerekir. Her türlü işimizi görür. Fakat atiba cok kritik gitmesi bize kayıptır eger yerine getirecegin oyuncu garanti iyiyse yani maya %90 tutacaksa gidebilir.

Yönetimin planlamasini bende merak ediyorum herkez gibi bakalim.

Ospina gg topal n koulou 4 lusune raziyim tabi standart her yil sol bekte ariyoruz.

Çevrimdışı Berat

Licktv Topal yazmış  :icool:

Çevrimdışı celiker1

M'bia Çin'den sıkılmamış mıdır acaba :D Ne zaman bitiyor Çin ligi?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Forum ne zaman o şenlikli haline geri döner. Günde 5 sayfa zor atıyor artık. 9 haziranı mı beklemek lazım.
9 Haziran'dan sonra forum biraz daha hareketlenebilir ama yine de tam anlamıyla hareketlenmesi Euro 2016'nın bitişini bulur. :bandit:

Çevrimdışı Zafer55

Şimdi asporda:
Fb Topala eski kontratındaki gibi 2.6 m euro garanti+10 bin euro maçbaşı teklif etti.Ama topal 2.75 m euro + 20 bin euro maçbaşı istedi dedi...
Ama KAP açıklamasında topal 2.050.000 euro garanti alıyor görünüyor.Ortalıkta dolaşan rakamlar dengesiz.Sanki "fener topala 2.6 m gökhana 2.25 m garanti ücret önerecek kudrete sahip ama topçular anormal paralar istiyor.Bundan fazlasını vermek başarı değil bir hatadır." algısı yaratılıyor.

Çevrimdışı Berat

M'bia Çin'den sıkılmamış mıdır acaba :D Ne zaman bitiyor Çin ligi?

Para basman lazım o adama bu saatten sonra ki gelsin geri :)

Çevrimdışı Berat

9 Haziran'dan sonra forum biraz daha hareketlenebilir ama yine de tam anlamıyla hareketlenmesi Euro 2016'nın bitişini bulur. :bandit:

BayTahmin  :biggrinking:

Etiketler: