2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360855 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Yönetim de Gökhan konusunda şu ana kadar doğru bir politika izledi.

Teklif yaptık isterse gelir isterse gelmez diyorlar ki doğrusu da bu. İstekli görünmeden, mutlaka almamız lazımmış gibi bir hava yaratmadan sessizce bekliyorlar.
bizim yönetim zaten 1-2 istisna dışında genel olarak başarılı, işi öğrendiler, fenerden oyuncu alacağız diye saçma sapan fiyat vereceklerini sanmıyorum, yalnız bu fener hala olayı kavrayamadı inşallah da kavrayamaz bugün mali genel kurullarında ribası Beşiktaşın elinden aldık demiş salaklar, bizim verdiğimizin iki katını verdiler sonuç ne oldu? biz gittik sosa yı aldık, dünyada futbolcu mu yok, istediğimiz koşulları sağlayamazsak biraz bekleriz olur biter, gaza gelip saçma sapan paralar dağıtmaktan iyidir.

Çevrimiçi Mehmet57

Ben cidden GG'in Beck'i kesebilecegini sanmiyorum. Inanilmaz bir hayal kirikligi olacak isteyenler icin.

Çevrimdışı Tolga

bizim yönetim zaten 1-2 istisna dışında genel olarak başarılı, işi öğrendiler, fenerden oyuncu alacağız diye saçma sapan fiyat vereceklerini sanmıyorum, yalnız bu fener hala olayı kavrayamadı inşallah da kavrayamaz bugün mali genel kurullarında ribası Beşiktaşın elinden aldık demiş salaklar, bizim verdiğimizin iki katını verdiler sonuç ne oldu? biz gittik sosa yı aldık, dünyada futbolcu mu yok, istediğimiz koşulları sağlayamazsak biraz bekleriz olur biter, gaza gelip saçma sapan paralar dağıtmaktan iyidir.
İlk zamanlar transfer konusunda çok eleştiriyordum ama yavaş yavaş transfer konusunda gerçekten tecrübelendi yönetim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Demir

Ben cidden GG'in Beck'i kesebilecegini sanmiyorum. Inanilmaz bir hayal kirikligi olacak isteyenler icin.
Isteyenler misal ben beck e altarnatif yerli alinabilecek en makul gg diye istiyor..

Ayrica gg beck in performansını da artıracaktır. Beck i kesse de kesmede her halukarda biz karlı çıkarız.

En kötü o tarafta kafamiz rahat olur...

balkonunuza camınıza bayrak asın..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gürcan

En kotu 1 oyuncu transfer etsek minimum 1 m euro bonservis ve oyuncuya 1 m euro ve mac basi ucret verirz.

Ortalama bir oyuncunun bonservis ve 1 yillik ucreti 3 m eurodan assa degildir.

Yani gg icin verilecek 1.7 artik imza parasi normaldir sadece oynama isini garantiye almak icin yilda 35 mac oynarsan 300 veya 500 k gibi bonus eklemeliyiz.

Çevrimdışı Deniz

Gökhan gönül 1.7 civarı paraya gelip oynayacaksa buyursun gelsin.
Ama aziz bugün 2m+ para verdik kabul etmedi dediğine göre bizim de buna vereceğimiz bu paraların üstünde olacak.
Yaşı 31.5 olan,sezonun bir kısmını sakat olarak geçirmesi banko olan GG o parayı hak etmez.
Büyük hayal kırıklığı olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Mehmet57

City'nin kapisini calmisiz Kolarov ve Zabaleta icin. Kolarov bir ihtimal, ama Zabaleta cok zor ve Italya'ya gider. Napoli veya Inter'e.

Bu arada Balo ve Doumbia. BTD Doumbia hazir kita, haber bekliyor diyorlar ve Balo onerilmis bize. Doumbia cok geriledi. Balo karakterinden dolayi asla istemeyecegim oyuncu. Ikiside Gomez olamaz.

Çevrimdışı Deniz

Ek olarak bonservis meselesi var,bonservissiz oyuncu almak bizim için avantaj hele ki Gomez kalmazsa tekrar bir forvet arayışına girecez.
Bu yüzden bonservissiz GG düşünülüyor olabilir ama ücretini görmek lazım.Başkan GG yi istiyor ,aziz de artık istemiyor.
Transfer muhtemelen olacak.Umarım bizim istediğimiz şekilde olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Gürcan

Ek olarak bonservis meselesi var,bonservissiz oyuncu almak bizim için avantaj hele ki Gomez kalmazsa tekrar bir forvet arayışına girecez.
Bu yüzden bonservissiz GG düşünülüyor olabilir ama ücretini görmek lazım.Başkan GG yi istiyor ,aziz de artık istemiyor.
Transfer muhtemelen olacak.Umarım bizim istediğimiz şekilde olur.
Zaten aradan bizim cikmamiz demek gg nin zor duruma düşmesi demek. Avrupada buyuk kulupler haric kimse bu parayi vermez. Azizde resti cekip surekli kotuluyor. Bu durumda gg ya dedigimiz ucretlere imza atacak ya da gidip azizin o kadar lafini yemeye raziyim diyip gidip imza atacak.

Çevrimdışı 38life

Gökhan Gönül mutlaka ama mutlaka sonuna kadar zorlanmalı. Eğer olumlu şekilde sonuçlanırsa çok büyük başarı olur yönetim için.

Çevrimdışı Berat

Bugünlerde içten haber alan da yok heralde 23:23çüler :D

Çevrimdışı Efe

Gg ye 1.7 m euro ucret vereceksin sozlesmeyede 35 mac oynarsa 500 k ucret vereceksin. Yani bonusuna oynamak zorunlulugu getirmis olacaksin. Iyi transfer fakat sartlari net koymaliyiz
2 milyon garanti 500 bin 30 mac ve uzeri oynarsan diyeceksin bence hemen kabul eder makul bi anlasma olur zaten yapilan anlasmalari bu sekilde yapiyorlar artik şart kosacaksin o sartin sonundaki parada buyuk para olacak futnolcudan verim alabilmek icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

City'nin kapisini calmisiz Kolarov ve Zabaleta icin. Kolarov bir ihtimal, ama Zabaleta cok zor ve Italya'ya gider. Napoli veya Inter'e.

Bu arada Balo ve Doumbia. BTD Doumbia hazir kita, haber bekliyor diyorlar ve Balo onerilmis bize. Doumbia cok geriledi. Balo karakterinden dolayi asla istemeyecegim oyuncu. Ikiside Gomez olamaz.
Alamayız zabaletayı keşke gelse süper olur doumbiayı ben isterim ama eski doumbiayı şimdiki halini bilmiyorum...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kötü gazelerden biri Q17 ye katardan 13 m euroluk teklif var diye yazmış imkansız öyle bir şey keşke olsa...

Çevrimdışı celiker1

Solbek için Jordan Lukaku ismini burada yazan arkadaşlar oldu.Şu an Meltem tv'de Belçika-Norveç hazırlık maçında ilk 11 de.Seyredelim bakalım nasıl oyuncuymuş :money:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mmansiz

Gönülü ciddi ciddi beğenmeyen varmış onu da gördük. Bana göre Türkiye liginin en iyi sağ beki dolayısıyla bonservis ödemeden alınıyorsa ne ala.

M.Mansız

Çevrimdışı Blackmd1

"Geçtiğimiz günlerde eski bir siyasi ünlü bir iş adamı ile bir araya geldi ve transfer için sponsor olması konusunda Ricada bulundu...
Oyuncu ismi vermem. Kariyerinin bir bölümünde Bayernde oynadi bunu bilin yeter bilin yeter Not: Alonso değil"
Kaynak Btd
Büyük ihtimal Schweinsteiger :D

Çevrimdışı LuceGel

Resmi transfer açılışına 3 gün var müthiş bir sessizlik var n'kolou yu kaçırırsak çok üzülürüm uzun pazarlıklar yapılacak oyuncu değil. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı AigleBordeaux

hic kimsede haber yok galiba  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Necmi abi bir kaç kere çıtlatmıştı. Adam haklıymıs başından sonuna kadar. Ya Allah aşkına ozan var semih var iyice mide bulandırmaya başladılar.
1 maç bile oynatmayacağı ismail kadroda hasan ali yok. Amaç başka ama anlayana.. Kerim yok kadroda emre kadroda.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bekrakn

Gg ye 1.7 m euro ucret vereceksin sozlesmeyede 35 mac oynarsa 500 k ucret vereceksin. Yani bonusuna oynamak zorunlulugu getirmis olacaksin. Iyi transfer fakat sartlari net koymaliyiz

işte cm ruhu işte fm ruhu :D

şözleşmelerde primlere kadar her şeyi belirteceksin aslında cl'de gruplarda çıkmaktan, şampiyonluğa kadar her oyuncuya vereceğin prim belli olacak hem de şözleşme miktarı olduğundan fazla görünecek, asıl maaştan kısabileceksin :D bizde genelde maçtan önce geliyorlar derbiyi kazanın şu kadar prim, şampiyon olun şu kadar prim...

Çevrimdışı Bekrakn

Tabiki var. Futbolcu satınca elde edilen paradan kesinti yapılmasını geçtim, kulüp başka takımdan futbolcu kiraladığında bile devlete vergi ödüyor.

bir de konuşurken sadece bizden kesildi bu ücret diyor tey allahım :D

Vid belec ilac olur

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Babacan'ı alalım mı? :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: