2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360938 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi görüşlerine katılıorum zaten o konuda sıkıntı yok bu kadar uzun yazmanada gerek yok :) ben sadece beckle ilgili yorumuna katılmadım tamam bizim oyun sisteminde beklere çok iş düşmez ama bizim oyun yapımızda orta sahamıza basan ileride basan takımlara karşı error verir o yüzden B planı olarak beklerin oyuna girmesi lazım şöyle söyliyim elimizde caner gg kadar etkili hucumcu bek olmasına gerek yok ama beck in ayağı daha iyi olanı ihtiyaç olduğunda ver kaç yapanı çalım atıp geçeni çizgiye inip orta açanı lazım beck ve ismail çalım ve orta konusunda gerçekten çok kötüler ismail orta yapmıyo içeri kat ediyo diyosun ama yapamıyo adam bom boş bakıyo içeri görüyo ama gördüğü yere yapamıyor ortayı oda yetenekle ilgili bi durum tabi beckinde ne bi şutu nede isabetli ortası var kısaca bize sağ ve sol olarak beckin bi tık üstü lazım.

Bide iki yönlü derken ismail ve beck gibi boşa benzin yakan oyuncular değilde ileri çıktığında icraat yapan isabetli orta açan çalım atan yada şut çeken oyuncu istiyoruz çok şeymi istiyoruz.
Benim anlatmaya çalışdığım GG iyi bir hücumcu bek değil daha doğrusu sizin
söylediğiniz tarz bir bek değil o seyredin fener maçlarını milli maçları orta açmazki topu ayağına alıp kutuya yönelir.
ilerde ne etkisi var allah aşkına bu seneyi alalım bonservisi bitiyor takım şampiyonluğa oynuyor ölümüne oynadı
sonuç bir gol bir asist beck inde bir asisti var bu mu yani yere göğe sığdıramadığınız hücumcu bek Benim tepkim beckin daha iyisi olsun diyene değil
GG nin beck ten daha iyi olduğunu söyleyene bana göre beck her haliyle GG den daha iyi bir sağ bek ona bakarsanız
en iyisi gs de şu an birde üstüne üstlük yaşı genç linnes çok iyi bir sağ bek mesela dersin o olsaydı anlarım kabulde ederim
ama GG ne ya bu tip oyuncular için kendi oyuncularımızın seviyesinide düşürmeyelim GG Beşiktaşa gelirse eğer
ne demek istediğimi anlayacaksınız aslında benim aradığım sıfıra inip orta yapabilecek bek esas bunu yapabilen
rakibi dağıtıyor hem ofsayt riskini önlüyor hemde bütün kutudaki oyuncuları aktif gol bölgesinde tutuyor
ön direk arka direk merkez kutu köşeler her yer tehlikeli oluyor. ama gökhan gibi kutuya yönelen oyuncular olunca direk tehlikeli tek bölge
kutunun merkezi oluyorbizde zaten GG nin tarzında oynayan Quaresma kerim Töre sosa olcay var bize cizgiye inmeyi seven bek lazım
@murat baltacı

Çevrimiçi Kartal Ç

böyle bir durum var mı yani normalde de. cezalardan bağımsız olarak gelen bonservisin dörtte birini veriyor mu kulüpler maliyeye? ben finansal bir cezadan dolayı aldıkları bonservisin hepsinden yararlanamıyorlar sanmıştım. mali konularda hiç elle tutulur bir bilgim yok yanlış anlamışım :D

zaten fenerin mali bir sorun yaşayacağını kendi taraftarları bile kaç senedir söylüyor abi. hatta bir ara bildiğin veteran takım havasına bürünmüştü. nice gençleri de pahalı pahalı alıp yedekte tuttular söndürdüler. sırf bize gelmesin diye topuza 9 milyon veren bir takımdan bahsediyoruz. fener taraftarı zengindir, kulübün arkasında durur dediler sürekli ama o da bir yere kadar :) kimi zaman hatalar oldu ama yine de en iyi model bizimki. yönetimin başlarda kafası baya ağrıdı ama bu şekilde devam edersek önümüz dümdüz yol bana kalırsa

Tabiki var. Futbolcu satınca elde edilen paradan kesinti yapılmasını geçtim, kulüp başka takımdan futbolcu kiraladığında bile devlete vergi ödüyor.

Çevrimdışı Kutay

geçen sene pereirayı veya kaderebeki alsaydık şimdi çok rahattık maalesef gidip vasat becki aldık. gg yıllık 1.7 veya 1.8 den fazla alacaksa gelmesine kesinlikle karşıyım
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı murat baltacı

gg konusu iyice karıştı bi yanım vazgeçelim ortada kalsın peşinden koştuğu camianın kendisini nasıl sildiğini görsün anlasın diyo bi yanımda ortada alınacak bek yok aziz bu kafada olduğu sürece gg bize gelir bekleyelim diyo.

Sanmıyorumda eğer yüksek ücret verdiysek gg fenerle anlaşamayıp bize geldiğinde şartlar değişti biz sana teklifimizi yaptık sen ısrarla fenerde kalmak istedin bizi oyaladın şu aşamada teklifimiz değişti 1.5-2 arası ücret 1 milyonda imza parası veriyoruz işine geliyosa gel şampiyonlar liginde oyna diyelim aklı başına gelsin Beşiktaşımızı bekletmek azizin peşinden gitmek neymiş anlasın öyle kolay değil bu işler.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Bu arada Aziz Yıldırım kendi kendine Gökhan ı da Topal ı da kaybetti gibi. Ben Gökhan ın o paraları istediğine de inanmıyorum. Aziz yıldırım yine palavra sıkıyor gibi. Gidip ikisini de alalım, hem orta sahayı hallederiz hem sağ beki. Bonservisle bu mevkilere oyuncu alsak daha mı ucuza gelecek? İki tane milli takım ilk 11 oyuncusunu bonservissiz alacağız sonuçta.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
topalla ilgili ne söylediki?
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Turco

Sıfırdan bonservisli bi sağ bek almaya kalksak en az 3-4 milyon euro. Maaşı da ortalama 1 veya 1,5 arası değişir. 3 yıllık sözleşme yapsak bize maliyeti 6-8 milyon euro. Takım içi dengeleri bozmama adına Gökhan'a 2+1 sözleşme 1,7 maaş + 2 milyon euro imza parası versek hertürlü kardayız.

GG ligi tanıyor ve yerli oyuncu. Uyum sorunu da yok, CL görmüş tecrübeli oyuncu. Sıfırdan alacağımız yabancı bi sağ bekten çok çok daha fazla artısı var.

Çevrimdışı ismail

Gomes maaşıma zam istemiyorum.baskan biliyor takıma yıldız alın .en büyük endişem şampiyonlar liginde boş dönmek demiş. Büyüksün gomes  kadroya takviye olmazsa işlerin zor olduğunu biliyor adam.ismail köybaşı ile beraber oynuyor ben gomez olsam oynamam. İsmail in kadroda olduğu takımda oynamak koyuyor adama..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2016, 15:38:17 ismail ]

Çevrimdışı İhsan

Sıfırdan bonservisli bi sağ bek almaya kalksak en az 3-4 milyon euro. Maaşı da ortalama 1 veya 1,5 arası değişir. 3 yıllık sözleşme yapsak bize maliyeti 6-8 milyon euro. Takım içi dengeleri bozmama adına Gökhan'a 2+1 sözleşme 1,7 maaş + 2 milyon euro imza parası versek hertürlü kardayız.

GG ligi tanıyor ve yerli oyuncu. Uyum sorunu da yok, CL görmüş tecrübeli oyuncu. Sıfırdan alacağımız yabancı bi sağ bekten çok çok daha fazla artısı var.

GG yi 3 sene sonra kaça satmayı düşünüyorsun ?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gg iyi transfer olmaz kim ne derse desin... Bir kere o kadar paraları veriyoruz sürekli sakatlıklarla boğuşuyor ve 31.5 yaşında...

Çevrimdışı murat baltacı

Yalnız bu gg deki özgüvende enteresan kariyerinin sonuna gelmiş sakatlık sorunu var aldığı paradan daha yüksek maaş ve uzun süreli kontrat istiyo normalde tam tersi olması gerekir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Şu anda bizi kullandığı aşikar belli. Beşiktaş'ımız kullanılacak takım değildir. Biz vaz geçersek kim o parayı verecek. Ben delikanlı takım olarak gg den vazgeçelim diyorum. Bakalım fb nasıl bir anlaşma sunacak. Sonuçta fb nin elinden bonservissiz alınacak oyuncu iyidir ama değermi bunlara. Beşiktaş kesinlikle almamalı diyorum. gg de olsa tükürdüğünü yalatmak bence daha önemli. fb alsın hayrını görsün her ne kadar görecekse. Bu olay da Türk spor tarihine ders olsun
@Hasan Tahsin  aslında yanılıyorsun burda iş oyuncunun alınması falan değil
bende oyuncu olarak istemiyorum ama alınmasının başka önemli sonuçları var
bu fenerdeki sıradan bir oyuncu değil ve fener taraftarı gözden çıkartmamış
bu bizim yeni yarattığımız kimlik için önemli ne deniyordu fener isrterse verir parayı alır.
bu gün biz devrede olmasak gene aynı şekilde krizi perdelemeye çalışacaklar. Ama şimdi işin
şekli bu değil ortada Beşiktaş gerçeği var ve fener parayı verip alamıyor. Beşiktaş onun kendi oyuncusuyla olan
anlaşmasını durdurdu gelir gelmez önemli değil büyük para öderlerse bu bizim işimize gelir
bunun bedeli diğer yapacakları transferlerden çıkar. veremezse fenerin karşısında daha güçlü bir
Beşiktaş imajı doğar bu bir kere işlendiğinde önümüzdeki beş sene bu ligin en güçlü en tercih edilen takımı olacağız.
fener yıkıldı ama hala denen fener yapar bunu diri tutmaya çalışıyorlar bunu bu güne kadar hep diri tuttular
bu borç bu gün çıkmadı fener yıllardır bitik zaten ama gösterilen o değildi şimdi ellerinden GG yi aldığında bunu bütün
fenerlilerin başına balyozla çakarsın olmadı riske girdi biz ölmedik deyip parayı verdi o zamanda alırsın küreği
eline üstüne toprağı atmaya başlarsın Aziz yapamıyor ama konuşurkende dikkat edersen Beşiktaşın yükselen imajını indirmeye çalışıyor
yok onlar staddan para kazanamayacaklar borçları var ellerine gelen borçlarına gidecek aslında burda söylenen biz
battık ama onlarda batık o nedenle hala biz fenerbahçeyiz demek ama yemeyecek GG nin bize gelmesi sonucu fenerde çok büyük
tahribat oluşur. Kullanıyormu kullansın buda zaten olmayan parasını harcaması demektir her şekilde bizim
menfaatimize. Kimse itiraf etmiyor ama devre arası biz ersanı çine sattık herkes transfer başarısı dedi
bu çıktı hemen bu imajı bozmak için Nani ye 20 M teklif ettiler biz vermedik dedi ama görüldüğü gibi
işin aslıda bu değilmiş öyle bir teklif olmamış adamın 8.5 M a serbest kalma maddesi var Çinliler salakmı.
sana vereceğinin birazını oyuncuya verip onu ikna eder. Sırf bizim başarımızı gölgeleme operasyonuydu.
Beter olsunlar bunun için GG alınıyorsa alınsın yok fenerin fiyat arttırmasını zorluyorsak zorlayalım.
GG bizi kullanıyorsa sonuna kadar kullansın. Aziz bizim güçlü yıllarımızı çok iyi bilir. Şimdi başına ne geleceğinide
biliyor. sallayın ağlamasını izleyip keyif alın.

Çevrimiçi Necmi

Yalnız bu gg deki özgüvende enteresan kariyerinin sonuna gelmiş sakatlık sorunu var aldığı paradan daha yüksek maaş ve uzun süreli kontrat istiyo normalde tam tersi olması gerekir.
Belkide özgüven değilde bir yere imza atıp kendini garantiye almış elini güçlendirmiştir. :evillol:
yada birileri garanti vermiştir yürü kulum demiştir. :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Gg iyi transfer olmaz kim ne derse desin... Bir kere o kadar paraları veriyoruz sürekli sakatlıklarla boğuşuyor ve 31.5 yaşında...

ya neyin mantığındasın hala anlamadınmı Türkiyede futbal sahada oynanmıyor.
biz şimdi saha dışını oynuyoruz. :busted_cop:
Beşiktaş gövde gösterisi yapıyor beyler. Kimse artık Beşiktaş bunu alamaz diyebiliyormu
imaj tazeliyoruz şu anda biz bu yere çok büyük bedeller ödeyerek geldik. Sırtınızı yaslayın koltuğa
tadını çıkarın bırakın bize uyar uymazını burda önümüzdeki sene senin en büyük rakibin olacak takımı şimdiden bitiriyorsun.
bu nedenle önemli bir transferdir isterse sahaya hiç çıkmasın. Bayern modeli bu
hesap kapatıyoruz.

Çevrimdışı Tolga

Gökhan sezonda 26-27 hafta oynasa geriye kalan haftalarda da Beck oynar. Böylelikle Beck'i yedek kulübesine mahkum etmemiş oluruz.

Beck'e ihtiyacımız olduğu zaman da kendisini hazır tutacağı için faydalanma şansımız da daha yüksek olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

gg konusu iyice karıştı bi yanım vazgeçelim ortada kalsın peşinden koştuğu camianın kendisini nasıl sildiğini görsün anlasın diyo bi yanımda ortada alınacak bek yok aziz bu kafada olduğu sürece gg bize gelir bekleyelim diyo.

Sanmıyorumda eğer yüksek ücret verdiysek gg fenerle anlaşamayıp bize geldiğinde şartlar değişti biz sana teklifimizi yaptık sen ısrarla fenerde kalmak istedin bizi oyaladın şu aşamada teklifimiz değişti 1.5-2 arası ücret 1 milyonda imza parası veriyoruz işine geliyosa gel şampiyonlar liginde oyna diyelim aklı başına gelsin Beşiktaşımızı bekletmek azizin peşinden gitmek neymiş anlasın öyle kolay değil bu işler.
GG nin aklını başına getirirsinde bir daha hiç bir oyuncuya transfer teklif edip
ellerinden kopartamazsın. Büyük takımsan her halukarda sözünün arkasında durursun
ve bu ülkedeki bütün oyuncular bilirki senden bir garanti alırlarsa buna güvenebilirler
o zamanda sen istiyorsan dik durabilirler. Fener hep bundan kazandı.
Ozan geçen sene dik dursaydı ve Beşiktaşta oynamak istiyorum
deseydi fener alabilirmiydi Bursa iki takımda aynı ücreti vermiş seve seve Beşiktaşla
masaya oturacaktı ama biliyorlardı fener nasılsa alacak Beşiktaşla istedikleri gibi oynadılar.
ozanada baskı yaptılar. Büyük ihtimal Aziz lede aynı taktik yapıyoruz ederini verdik kenara çekildik
Serdar Aziz dik durursa bursada bir seçenek kalmaz çünkü artık biliyorlarki karşılarında güçsüz bir fener var.
Güçlü bir Beşiktaş var.

Çevrimiçi Necmi

Gökhan sezonda 26-27 hafta oynasa geriye kalan haftalarda da Beck oynar. Böylelikle Beck'i yedek kulübesine mahkum etmemiş oluruz.

Beck'e ihtiyacımız olduğu zaman da kendisini hazır tutacağı için faydalanma şansımız da daha yüksek olacak.
bence ağırlıkla beck oynar :evillol:

Çevrimdışı Tolga

bence ağırlıkla beck oynar :evillol:
Gökhan'ın sakatlık konusunda sıkıntıları var ama biz de biraz daha bu sorununu aşacağını düşünüyorum tabi transfer gerçekleşirse :D

26-27 hafta derken minimum demiştim bence bu sayı 30 maçı bulabilir :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Canerin 2 milyon euroya gittiği bir ortamda 32 yaşındaki gökhan gönülün 1.5-1.7 den fazlasını etmemesi lazım.gg avrupa değilde çin, katar ve civarına gidebilir istediği para buysa.bizim yıllık 2 üstüne çıkacağımızı düşünmüyorum.
zaten Beşiktaş ondan fazlasını vermez. Merak etme bizim en önemli kıstasımız
fiyat dengesi bu takımı bu dengede tutmamızda bu sayede oluyor.

Çevrimdışı Deniz

katılıyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Gökhan'ın sakatlık konusunda sıkıntıları var ama biz de biraz daha bu sorununu aşacağını düşünüyorum tabi transfer gerçekleşirse :D

26-27 hafta derken minimum demiştim bence bu sayı 30 maçı bulabilir :bandit:
ben o kadar ümitli değilim beck gibi bir bekin varken Oynayabilmesi için fenerdekinin çok daha üstüne koyması gerekecek
yoksa zor.

Çevrimdışı brkntcnr

topalla ilgili ne söylediki?
İkisinin de istediği paraları söyledi -ki bence yalan miktarlar verdi- bizim istediğimiz paralara gelmedikleri sürece anlaşmayız falan dedi.

Çevrimdışı Gürcan

Gg ye 1.7 m euro ucret vereceksin sozlesmeyede 35 mac oynarsa 500 k ucret vereceksin. Yani bonusuna oynamak zorunlulugu getirmis olacaksin. Iyi transfer fakat sartlari net koymaliyiz

Çevrimiçi Necmi

Azizin açıkladığı miktarlar için iki ihtimal var :
1-) aziz beşiktaş ile anlaşan Gönül'ü mübalağalı ücretler ile taraftarın önüne atarak kendini aklamak istiyor
2-) gökhan bu fiyatları isteyerek fb de oynamak istemediğini kibarca dile getirmiştir...

Bu miktarlar ile beşiktaş ile anlaşması bence namümkün...
Bende böyle düşünüyorum.
verirlersede bu fiyatları kalırım demiştir :evillol:
Eğer Beşiktaşla masaya oturmuşlarsa zaten bunların hepsi konuşulmuştur.
Bizde direk almak istiyor olsak böyle açık açığa herkes söz birliği etmiş gibi GG
iyi oyuncu takımda görmek istiyoruz demez. Bunu diyebilmemiz için bazı şeyleri
garantilemiş olmamız lazım çünkü feneri dağıtıyorsun sözlerinle altı boş olursa
bunun zararı bize döner kalkarda düşük bir paraya imzalar olmaz.

Çevrimdışı Tolga

Yönetim de Gökhan konusunda şu ana kadar doğru bir politika izledi.

Teklif yaptık isterse gelir isterse gelmez diyorlar ki doğrusu da bu. İstekli görünmeden, mutlaka almamız lazımmış gibi bir hava yaratmadan sessizce bekliyorlar.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2016, 16:37:03 Tolga ]

Çevrimdışı ardiles

Fb ve Gs ile uğraşmayalım bizi dibe çekerler vizyonları yeterli değil. Takımın oyununa fayda sağlayacağı şüpheli bir oyuncuyu salt Fb ye darbe vurmak için transfer etmek bizi yüceltmez.

Bizim rakibimiz Dortmund, bizim rakibimiz Sevilla, bizim rakibimiz Lyon, bizim rakibimiz Napoli, bizim rakibimiz Liverpool

Etiketler: