2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363237 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 17:27:57 atalay ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Koskoca Real Madrid bilmiyor, biz biliyoruz. Evet.

Çevrimdışı kartal190321

Tolga, İsmail, Serdar, Alexis, Tosic, Boyko gibi adamlarla Avrupa'da başarılı olamazsın ki olamadın geçen sene. Bizim gruptan çıkan takımlar daha ilk turda elendiler, birisi Fener'e üstelik. Bilic'i hiç sevmiyordum ama avrupada mükemmel bir takım savunması yaptırıyordu, takım savunması konusundaki disiplini üst düzeydeydi, Şenol Hoca'nın takım savunması gibi bir planı yok daha hücuma yönelik ve hücum presle top kapmaya yönelik bir oyun anlayışı var, Türkiye liginde bunda başarılı oluyorsun ama Avrupa'da üst düzey takımlara bu taktiğin çok işe yaramaz, hadi bazı maçlarda yarar diyelim bu sefer de arkaya sarkan adamlara karşı İsmail gibi Tolga gibi Alexis gibi futbol bilgisi alt düzeyde olan adamlarla cevap veremezsin. Madem Şenol Hoca'nın sisteminde ısrar edicez o zaman bu sistemde daha az gedik verecek adamlar koyacağız ki başarılı olabilelim.

başarı sadece futbolcuyamı endeskli  aç bakalım fener chelsea çeyrek final maç kadrosuna bak..volkan demirel lugano edu önder turacı wederson
gs real madrid çeyrek final gökhan zan semih kaya eboe riera sabri hakan balta muslera yedegi eray  aydın yekta
hem hücum edecem hemde takım savunması süper olacak dünyada bu şekil kaç kulüp var..24 kişilik kadronu futbol bilgisi süper adamlarla kuramazsın böle bir dünya yok dünya üstünde böyle takımda yok...Tolga, İsmail, Serdar, Alexis, Tosic, Boyko  bu isimleri saymışsın  bak bakalım trabzon şampiyonlar liginde oynadıgı zaman kalede kim var kaç gol yemiş kaç puan almış ve trabzonun defans oyuncularına bak 6 isim 6 zayıf halka hangi takımda bunlar gibi oyuncu yok dünyanın en zengin insanını da getirsen kulüp başkanı yapsan 24 üst düzey futbolcuyla kadro yapamaz yapanda yok zaten  :D
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı abdusta

Benmi yanlış biliyorum?
Gomez konusunda Fiorentino da değilmi son karar?
Ciddi bir bonservis rakamı istenirse Beşiktaş'ın tavrı ne olacak?
Gomez'e klubunle sen hallet dendi,
ama netice yokki Gomez Fransa dan sonra karar verecegim demeye getiriyor işi

saygılar

Gomeze bugün en kötü çin kulubü bile 10milyon euro seneliği önüne koyar. O yüzden bu tip açıklamalar adamın ne denli hırslı olduğunu gösterir. 25 inde çine gidenlerden olacağına böyle olup kalp kırsın, helaldir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Offff baydın he artık. Edebimle cevap verdim defalarca sıktın kafa ütüledin tuncaboylu, sıkıntın varsa özele beklerim, sıkıntın yoksa boş yapma.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin edebin buysa, edebini gözden geçir dostum.

Seviyeyi düşürmenin anlamı yok.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 15:13:26 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Necmi

Offff baydın he artık. Edebimle cevap verdim defalarca sıktın kafa ütüledin tuncaboylu, sıkıntın varsa özele beklerim, sıkıntın yoksa boş yapma.

Bence hiçte boş konuşmuyor 3 senede verdiğin 8 M la verme bunu bir defada
8 M iyi bir oyuncu al demek aynı şey değil mesela neden insanlar ev kirası ödüyor ne kadar anlamsız 30 yıl her ay bir bir
vereceklerine bir kerede versinler 360 M ev alsınlar hem ev senin olur öbür türlü 30 yıl verirsin ama elde gene bir şey yok
bu kira verenlerin hiç biri iş bilmiyor :bandit: @Armağan Bozkurt

Çevrimiçi sozkul

Arkadaşlar,
konuyu bilen arkadaşlar beni aydınlatabilir mi lütfen? Fikri olan değilde bilen varsa mümkünse.
FFP ye göre şu andaki bonservis bütçemiz nedir, Ersan'dan gelen para bütçeye dahil mi değil mi?

Eğer satış yapmadan alış yapamıyorsak, ilk hedefimiz satışların imzasını almak ve kesinleştirmek değil mi?
Bonservisi elinde olan futbolcularla yapılan pazarlıkları konu dışı tutuyorum.
Nasıl olsa satacağız diye önceden alım yaparsak bu satış pazarlıklarında elimizi zayıflatmaz mı?
Öncelikli beklentimiz satış değilmi. Töre için tabiiki.

Çevrimdışı Çağatay

zamanında hatırlıyorum da Totti de roma nın transfer politikasını eleştirmiş ve
direkt olarak şunu demişti; adam gibi transfer yapın yoksa giderim.
totti hala roma'da

Hope for the Best, Plan for the Worst

Bence hiçte boş konuşmuyor 3 senede verdiğin 8 M la verme bunu bir defada
8 M iyi bir oyuncu al demek aynı şey değil mesela neden insanlar ev kirası ödüyor ne kadar anlamsız 30 yıl her ay bir bir
vereceklerine bir kerede versinler 360 M ev alsınlar hem ev senin olur öbür türlü 30 yıl verirsin ama elde gene bir şey yok
bu kira verenlerin hiç biri iş bilmiyor :bandit: @Armağan Bozkurt

Boş konuşuyor lafını ilk mesajı için söylemedim, kimseye böyle birşey demem, ikinci yazdığı için söyledim.

benim fikrime katılmayan herkesi boş konuşmakla suçlayacak değilim.

Çevrimdışı Zafer55

Yönetimin göreve geldiğinden beri stoperlere ödediği toplam bonservis 8 milyon euro. Ersan'dan gelen paraya denk, Atınç cepte.

Rhodolfo: 3.3
Franco: 2.4
Milosevic: 1.1
Alexis: 1.1

Marcelo'yu da alırsak, toplam 9 milyon euro olacak.

Sen diyorsun ki bu sene 14 ver, sorun çözülsün.

1- Stopere bonservis + imza parası verecek 14 milyon euro'muz yok.

2- Şu anda stoperde elimizde Rhodolfo-Tosiç-Marcelo 3'lüsü var. Toplam 4.5 milyon euro bonservisle böyle bir 3'lü kurmak bence fena bir performans değil.

3- 4-4.5 milyon euro'ya sağlam bir stoper bulabiliriz, YD'den beri "Glik'e 10 ver, tamamdır" mantığıyla yönetilmiyor bu kulüp

1-evet öyle bir paramız yok
2-evet 4.5 a rhodolfo tosic marcelo(veya alexis) fena iş değil
3-hiç kimse bir kulübü YD kadar kötü yönetemez

Ama;
1-Biri ver töreyi al glik+nkolou yu dese Allah derim
2-bu üçlü Glik+nkolou nun yedeği olursa süper olur
3-YD sol bek diye ricardinhoyu getiren bir adamdı.tabataya 8m veren adamdı.Fazla parayı yanlış oyunculara verirdi.

İyi adam = çok para direk omurgaya oturtacaksan tabi yoksa oğuzhanın maaliyetini de biliyorum.Yazdığınız defans oyuncularımızdan bence en iyisi fiyatı da en pahalı olan rhodolfo misal.

Çevrimdışı tuncaboylu

Arkadaşlar,
konuyu bilen arkadaşlar beni aydınlatabilir mi lütfen? Fikri olan değilde bilen varsa mümkünse.
FFP ye göre şu andaki bonservis bütçemiz nedir, Ersan'dan gelen para bütçeye dahil mi değil mi?

Eğer satış yapmadan alış yapamıyorsak, ilk hedefimiz satışların imzasını almak ve kesinleştirmek değil mi?
Nasıl olsa satacağız diye önceden alım yaparsak bu satış pazarlıklarında elimizi zayıflatmaz mı?

Bonservise ödeyebileceğimiz bütçemiz 7 milyon euro.

Atınç'tan gelen 1 milyon sayılıyor mu, net değil. Mantığıma göre sayılmıyor, çünkü o sözleşme geçen sene imzalanmıştı.

Birisi Alexis'e verilen 1.1 düşüyor dedi eksisozluk'te özel mesajla, çok inandırıcı gelmedi.

Marcelo'yu opsiyonuyla alırsak 5.8 kalıyor.

Çevrimdışı xenos

Dostum açık konuşmak gerekirse ne sosyal hayatta ne sanal alemde senin gibi tiplerden hiç haz etmem, keyfimin kaçmasına da mani olmaya çalışırım.

Adam ne hakaret etmiş ne de birşey demi madem ucuz tepkiler vermekte sakınca görmüyorsun;

Pesimistliğin dibine vurup, insanın aklıyla alay ediyorsun kalkmış millete özele gel, olmadı çıkışa gel bilmem ne!
Geçen sene ki zırvalarını hatırlıyorum da sonra kedi yavrusu gibi sırnaşarak foruma gelmen ve ısrarla hala ben bilirim, ben yaptım oldu havaların. Oldu da şampiyon olamasaydık ne hallere düşerdik tahmin bile edemiyorum. Senin ikamen bi eleman daha vardı adamdan ses seda yok, çünkü o yüzü bulamıyor.
İnan yiğit özgür'ün "geldi yine ..... ......." diye sonlanan karikatüründeki eleman gibisin.

Dünyaya bu kadar pesimist bakmak ne bileyim sağlıklı bir yaşam sürmediğini düşünmeme sebep oluyor, sana tavsiye bir uzmandan falan yardım al...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

başarı sadece futbolcuyamı endeskli  aç bakalım fener chelsea çeyrek final maç kadrosuna bak..volkan demirel lugano edu önder turacı wederson
gs real madrid çeyrek final gökhan zan semih kaya eboe riera sabri hakan balta muslera yedegi eray  aydın yekta
hem hücum edecem hemde takım savunması süper olacak dünyada bu şekil kaç kulüp var..24 kişilik kadronu futbol bilgisi süper adamlarla kuramazsın böle bir dünya yok dünya üstünde böyle takımda yok...Tolga, İsmail, Serdar, Alexis, Tosic, Boyko  bu isimleri saymışsın  bak bakalım trabzon şampiyonlar liginde oynadıgı zaman kalede kim var kaç gol yemiş kaç puan almış ve trabzonun defans oyuncularına bak 6 isim 6 zayıf halka hangi takımda bunlar gibi oyuncu yok dünyanın en zengin insanını da getirsen kulüp başkanı yapsan 24 üst düzey futbolcuyla kadro yapamaz yapanda yok zaten  :D
Bana ne Trabzondan, fenerden yahu. Ona göre bakarsak Lucescu çok saçma takımla GS'la efsane işler yaratmıştı. Papaz her zaman pilav yemez. Ben tv karşısında statta kalp krizi geçirmek istemiyorum, rahat maç izlemek istiyorum, top İsmail'e gelince ne zmaan kaptıracak nasıl saçma bir hata yapacak diye endişelenmek istemiyorum, Tolga'ya geri pas yapılmasın diye dua etmek istemiyorum. Taraftar olarak buna hakkım var ve kendi görüşlerimi savunuyorum. Ha sana kalsa takımı Sabri'lerden oluşturalım kazara Barcelona'yı da yeneriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar,

Abi Ersan'ın satışından 7 m euro ve Atınç'tan da 1 m euro geldi. Bu paraları bu yaz kullanabiliyormuşuz deniyor ama o konuda kesinlik var mı bende bimiyorum açıkçası.

Transfer yapabilmemiz için mutlaka bir oyuncuyu iyi bir paraya satmamız şart başka şansımız yok. Bu da şuanki durumda G.Töre gibi duruyor.

Açıkçası 15 m euro ve üstü yapılacak her teklife satılabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bugün forumun maşallahı var. Atiba ile başladı Gomez ile devam ediyor gömmeler...

Sırada kim var?
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı zekotha

Gomez tam takır takım istiyorum mu dedi de biz bilmiyoruz? herkesin şikayetçi olduğu yerlerden rahatsız o da. Taraftarla aynı paydada. NEden işi tesadüfe bırakalım? Club brugge'dan yediğimiz lisbondan yediğimiz akhisardan yediğimiz golleri neden tekrar tekrar yiyelim? Gs'nin kadrosunda gökhan zanı saymışsın ama sneijder ve drogbayı saymamışsın? 2 tane süperstar ki onlar getirdi çeyrek finali. Eboue ve Riera o kadar boş adam mıydı? geçmişlerine nereden geldiklerine bakalım semih dahi o sıralar nasıl oynadıklarına. Biz de GS'yi kurtaran kötü hava koşullarına falan mı muhtaç olalım? Gomez bizim kötülüğümüz istemiyor ki arkadaş. Her maç kafayı yemek istemiyor o da bizim gibi. Bu kadar basit

Çevrimdışı tuncaboylu

1-evet öyle bir paramız yok
2-evet 4.5 a rhodolfo tosic marcelo(veya alexis) fena iş değil
3-hiç kimse bir kulübü YD kadar kötü yönetemez

Ama;
1-Biri ver töreyi al glik+nkolou yu dese Allah derim
2-bu üçlü Glik+nkolou nun yedeği olursa süper olur
3-YD sol bek diye ricardinhoyu getiren bir adamdı.tabataya 8m veren adamdı.Fazla parayı yanlış oyunculara verirdi.

İyi adam = çok para direk omurgaya oturtacaksan tabi yoksa oğuzhanın maaliyetini de biliyorum.Yazdığınız defans oyuncularımızdan bence en iyisi fiyatı da en pahalı olan rhodolfo misal.

Söylediklerinin hepsi doğru. Töre satılırsa, o zaman defansa iyi para harcamak mümkün olabilir.

Ben Töre'nin resmi imzayı atana kadar, transfer bütçesine eklemenin doğru olmayacağı fikrindeyim.

Çevrimdışı Çağatay

rakibimiz parasını vererek gitti kjaer i aldı ki bu sezon en beğenilen stoperlerin belkide başında geliyor
oyun sistemleri de tabiiki kjaer e uygun olunca adam parladı iyice
bizde töre giderse sistemimize uygun şekilde stoper(stoperleri) takıma katarsak (parasını bastırıp)
doğru düzgün gol yemeyiz

gomezin de demek istediği; "tamam biz ilerde atıyoruz ama savunma da işini yapsın" cümlesi oluşmuş oluyor.

halat çekme yarışması gibi düşünün önde gomez,sosa,ozi insan üstü asılırken arkada tolga ismail parmak ucuyla tutarsa
siz isyan etmez misiniz

ki gomez isyan etmiyor, sadece arkada da o ipe asılacak adamların olmasını istiyor. Durum budur ve bence normaldir.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kartal190321

gomez haklı diyenler transfere parayı gomez mi veriyor..bütçen belli 8 m euro bu bile kesin değil futbolcu satmadan futbolcu alamıyorsun..nasıl olacak transfer yd yaptıgı gibi gidip kredi mi çeksin futbolcu almak için.. bir şampiyonluk kazandık diye aynı zihniyete dönülmeye çalışılıyor..görende sanacak ki şampiyonlar ligini alacaz...hedef en az 2 sene daha ligde şampiyon olmak 3 yıldızı almak şampiyonluk gelirini almak rakiplerini bu gelirden mahrum etmek şampiyonlar ligine katılım bedelini almak renklilerle arada ki farkı kapatma yoksa bu borç bitmez..bu kadar borç varken gidip bir futbolcuya 8  10 m euro  gibi rakamlar şu 3 senelik icraatını gördüğümüz  fikret başkan vermez verecek gücüde yok bunu anlayın artık.avrupada başarısız bile olsan kimse kalkıp bişey demez...şuan en gerçekci kupa uefa  kupası  şampiyonlar ligi için daha çok katedecek yolumuz var.fazla uçmaya gerek yok
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Samet_

KAP'a bildirilmedi olmuyor, hele bir de Beşiktaş için. Her hangi bir kulüpten Beşiktaş'dan bahsediyoruz en ufak açığını yakalamak için içten dıştan kırk tilkinin dolandığı bir kulübüz dolayısıyla böyle bir şey olsa bunu duyacağımız yer FB'nin stat sponsorluğu/kiralama anlaşması sonrası Sayıştay'dan yapılan getirin şu belgeleri açıklaması gibi olurdu.

Ceviz'den ceviz yetiştiriciliğinden ne kadar anlıyorsun bilmiyorum ama hem bir ceviz üreticisi olarak hem de bu konuyu defalarca ele aldığım ziraatçi arkadaşlarımdan da biliyorum ki ceviz işi öyle yazıldığı gibi kolay ucuz bir iş değil özelliklede bahsedilen ölçekte bir işden bahsediyorsunuz yatırım maliyetinin büyüklüğü Gomez şunu alıyor dediğimizden daha büyük olur. Hesaplamalar nasıl yapıldı bilmiyorum ama her yerde ticari ceviz yetiştirilmez hadi uygun araziyi buldun diyelim buna uygun sayıda fidanı nasıl tedarik edeceksin? Fidanı buldun bakımı toplaması pazar oluşturulması gibi noktalar var. Bunların hepsi halledilir işler ama hem maliyetli hem de büyük risklerin olduğu getirisi yazıldığı kadar çok olmayacak işler.
Ben zaten hibe üzerinden yola çıktım kulubün kasasından para çıkmadığı sürece 500 bin dolar getirse bile yıllık denenebilir demek

istedim verirsin işi profesyonellere yaparlar çok zor gözükürse de yapılmaz olur biter dediğim gibi hibeden yola çıkmak koşuluyla.Gomez

için de bizim bilmediğimiz kapa yapılan başka bir açıklama vardır belki 5.5 olduğunu duydum sadece elimde resmi belge yok

Çevrimdışı Zafer55

zamanında hatırlıyorum da Totti de roma nın transfer politikasını eleştirmiş ve
direkt olarak şunu demişti; adam gibi transfer yapın yoksa giderim.
totti hala roma'da

Zamanında sergen yönetici Uğur Ekşioğlu için 10 numaralı formayı o giysin demişti...
Sonra sergen hooop siirt jetpa da

Çevrimdışı murat baltacı

Gomez kalmalı lider özellikli oyuncu kritik golleri var baskıyla mücadele edebiliyo. Senelerdir eksiğimiz lider oyuncuydu liderlik yaşı ilerleyen oyuncuları alarak olmuyo bakın sosa nında yaşı var ama derbilerde ortada yok geçen sene damba da yoktu gomez ise tam tersi kritik anlarda sahne alıyo takıma abilik yapıyo yönetime tavsiyede bulunuyo bunu yanlış anlayıp bize akıl veriyo diye düşünmemek gerekir. Gomez kalitesinde ve karakterinde defansa iki oyuncu al taş gibi takım olursun.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez kalmalı lider özellikli oyuncu kritik golleri var baskıyla mücadele edebiliyo. Senelerdir eksiğimiz lider oyuncuydu liderlik yaşı ilerleyen oyuncuları alarak olmuyo bakın sosa nında yaşı var ama derbilerde ortada yok geçen sene damba da yoktu gomez ise tam tersi kritik anlarda sahne alıyo takıma abilik yapıyo yönetime tavsiyede bulunuyo bunu yanlış anlayıp bize akıl veriyo diye düşünmemek gerekir. Gomez kalitesinde ve karakterinde defansa iki oyuncu al taş gibi takım olursun.
Bunu anlatamıyoruz işte kimseye ya da anlamak istemiyorlar. Gomez gitsin ya yenisini buluruz diyorlar, bulursun daha çok gol atar belki, derbilerde hiç bir şey yapmaz sıfır çekersin sene sonunda yine biz nerede yanlış yaptık neden 2 puanla şampiyonluğu kaçırdık diye düşünüp durursun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yasin A.

bazen bize gomez çok geliyor diye düşünüyorum, profesyonel, kurumsal zihniyetli, vizyonlu, bilgili adamlar bizde sırıtıyor usta.
bize röportaj gördü mü hep aynı cümleleri tekrarlayan, kendisine öğretilen, önümüzdeki maçlara bakacaz diyen, konusamayan adam lazım.. bunu el üstünde tutarız.
kendi fikri, kendi zihniyeti olan akıllı adam ağırlık yapar bizde.
ailton, almeida, edu, dentinho, federico higuain, youla gibi topcular lazım bize.

Etiketler: