2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373057 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben bu sezon basina kadar Olcayi en cok gomenlerden ve begenmeyenlerdendim taaa ki bu sezona kadar

Bu sezon maclarin tekrarlarini dikkatli izledikten ve sadece Olcayin saha icinde yaptiklarina odaklanarak izledikten sonra fikrim tamamen degisti

Araya kosulari , Capraz kosularla rakip defansi Felc etmesini , Tamamen kapanan takimin full konsantre olmus stoperlerini nasil bozdugunu , Sosa ya , Gomeze , Oziye nasil Pozisyon hazirladigini gordum

Hucum bölgesinde topu bizden kim alirsa alsin O anda Olcay Muthis bir hizla Ceza sahasina Capraz kosu yapmaya basliyor bunu goren rakip stoperler Olcayi marke etmeye kosarken ortada acik veriyor ve Gomez - Sosa - Ozi gibi oyuncularimiz o bosluga girip pozisyona giriyor ve çoğuda Golle sonuclaniyor birde bu acidan degenlendirin

Butun maclari tek tek izledim ve bu kaniya vardim sizlerinde bunu yapmasini tavsiye ederim , Mac ozetlerini acin ve sadece Olcaya odaklanarak izleyin sonra gelin tekrar konusalim :busted_cop: :bandit:
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 10:12:25 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kartal190321

şampiyonlar ligi maçlarında gelen giden 4 atan diyen arkadaşlar net önünüzde açın inceleyin bakalım gs fb bursa trabzon hangi futbolcularla şampiyonlar liginde oynamış gelenden gidenden 4 yemişler mi..inter cska trabzon lille
Trabzonspor   6   1 g   4 b   1 m   3 attıgı   5 yedigi   -2   7 puan
                         tolga
       cech    glowacki    giray   celustka   
oynayan defans hattıda bu
gs şampiyonlar ligi çeyrek final r.madrid maçı-muslera-gökhan zan-semih-eboe-riera
fb şampiyonlar ligi çeyrek final chelsa maçı    -volkan-önder turacı-lugano-edu-vederson
hangi futbolcular burda üst düzey çeyrek finallere kadar gelmişlerse bu takımlar bu kadrolarla demek ki sadece üst düzey kaliteli futbolcularla olmuyor bu işler..ortada daha gruplar maçlar belli değilden gelenden gidenden 4 yeriz diyen zihniyet bu ne güvensizliktir böle..unutmayın ki şuan tüm türkiyenin saygı duydugu bir takımımız var renkliler dahil herkes hayranlıkla izliyor maçlarımızı yazarlar yorumcular bile kalkıp en iyi top oynayan takım diyor önü kesilmezse farklı şeyler çıkmazsa bu takım bu ligi kolay kolay bırakmaz diyor..bizim taraftarımızda bir memnuniyetsizlik devam ediyor şu böle şu şöle gurur duyulacak şampiyon bir takım var  tadını çıkarın :bandit:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Anıl1903

Laf söylenmeyecek nadir oyuncular var kadromuzda onları bile yerin dibine sokmuşsunuz helal olsun!!!

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

ATİBA'YA LAF ATAN TAŞ OLUR TAŞŞ!
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı firewater

Hadi İsmaili, Tolga'yı anlarımda Olcay'a, Atiba'ya gömen kişiler benim gözümde "çıldırt bizi delirt bizi başkanım" cı taraftardır.

Bu kadar korkmayın ŞL den. Biz ne kadrolarla ne zaferler aldık. Bu senede En kötü 3.oluruz. Heleki yönetim defansı kuvvetlendirirse içerde maç kaybetmeden bir üst tura bile çıkarız.

Çevrimdışı Ensar

konu dışı için özür , İstanbul da hava nasıl soğuk mu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kartal190321

şampiyon olduk diye atibayı olcayı begenmez hale geldik çok yüksek uçuyoruz çok  :alala:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Arkadaslar yapmayin etmeyin

Alalim diye yirtindiginiz kazma Mehmet Topal bu sezon Atibanin yaptığı istatistiklerin yarisini bile yapamamis istelik Takimi defansif oynamasina ragmen yapamamis ve bu adam Atibanin maasinin neredeyse 2.5 katini kazaniyor

konu dışı için özür , İstanbul da hava nasıl soğuk mu
Biraz kapali ve ruzgarli ara ara Gunes kendini göstermeye basladi an itibari ile :D :D :evillol:

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Laf söylenmeyecek nadir oyuncular var kadromuzda onları bile yerin dibine sokmuşsunuz helal olsun!!!

Bizdeki kültür bu kardeşim değişmez...Olcay,Atiba,Beck vs....Taraftar olarak bir oyuncunun takıma katkısını ve basarısını değerlendirmede en önemli kıstaslarımız teknik boyutta üst düzey olmak ve spekteküler hareketler maalesef.

Çevrimdışı Ensar

Biraz kapali ve ruzgarli ara ara Gunes kendini göstermeye basladi an itibari ile :D :D :evillol:
:D :D çok yoğunum bu aralar hiç hava durumuna bakmadan yola çıktım yazlık tişört ile :D havalimaninda aklıma geldi yağmur ihtimali felan var diyor hava durumunda

:D :D çok yoğunum bu aralar hiç hava durumuna bakmadan yola çıktım yazlık tişört ile :D havalimaninda aklıma geldi yağmur ihtimali felan var diyor hava durumunda
Dun yaniyordu ortalik hatta 3-4 gundur yaniyordu bugun ilginc bir sekilde kapali hava durumumda 3-4 Gun yagisli gözüküyor hava

Çevrimiçi Mehmet57

Her oyuncu elestirilebilir. Real taraftari Ronaldo'yu islikladigi oluyor, gerisini siz dusunun.

Bazen durumlara cok duygusal bakiyorsunuz bence. Atiba geldiginde ben muthis sevinmistim, cunki PSV doneminden hatirliyordum. Ve hala sevdigim, Topal gibi kazmalardan ustun gordugum oyuncu. Ozellikle oyunumuza bir rahatlik katmasi bunda cok onem tasiyor.

Ama....

Bu Atiba'yi dokunulmaz kilmaz. Atiba'yi padisah yapmaz. Atiba'yi en iyi on libero yapmaz ve bircok macta gorundugu gibi agresyon derecemizin ve baski altinda fizik avantajimizin kayboldugu, yetersiz oldugu gercegini degistirmez. Top bizdeyken sorun yok, ama top rakipteyken?

Bu yuzden bir ön libero sart. Atiba giderse de, ki her oyuncu gidebilir, yerine Atiba'dan daha iyi bir on libero bulmak dusundugunuz kadar zor degil.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 10:43:38 Mehmet57 ]

Çevrimiçi COB

Ospina'nin Zapata'ya onumuzdeki sene ayni takimda oynayabiliriz dedigi dogru mu?

Çevrimdışı Ensar

Dun yaniyordu ortalik hatta 3-4 gundur yaniyordu bugun ilginc bir sekilde kapali hava durumumda 3-4 Gun yagisli gözüküyor hava
eyvallah kardeşim :D

Çevrimdışı Ensar

Her oyuncu elestirilebilir. Real taraftari Ronaldo'yu islikladigi oluyor, gerisini siz dusunun.

Bazen durumlara cok duygusal bakiyorsunuz bence. Atiba geldiginde ben muthis sevinmistim, cunki PSV doneminden hatirliyordum. Ve hala sevdigim, Topal gibi kazmalardan ustun gordugum oyuncu. Ozellikle oyunumuza bir rahatlik katmasi bunda cok onem tasiyor.

Ama....

Bu Atiba'yi dokunulmaz kilmaz. Atiba'yi padisah yapmaz. Atiba'yi en iyi on libero yapmaz ve bircok macta gorundugu gibi agresyon derecemizin ve baski altinda fizik avantajimizin kayboldugu, yetersiz oldugu gercegini degistirmez. Top bizdeyken sorun yok, ama top rakipteyken?

Bu yuzden bir ön libero sart. Atiba giderse de, ki her oyuncu gidebilir, yerine Atiba'dan daha iyi bir on libero bulmak dusundugunuz kadar zor degil.
ok çok seviyoruz çok iyi oyuncu hatta hayranım ama 33 yaşında bir oyuncu için 5 milyon bandında teklifler olursa da kimse kusura bakmasın satılır o paraya daha genç taş gibi ortasaha alınır

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Mario Gomez: "Türkiye'de herkes rahat olsun. Benim derdim para degil, tek kurus bile derdim degil. Baskan gercekleri biliyor."

Gomez: "Sampiyon oldum, yine olmak istiyorum. Samp. Ligi'nde 6 macimiz var, 6 kez yenilmek istemiyorum. Umarim kulüp dogru karar verir"

Demek istiyor ki, bu arka taraf ile girersek patates oluruz, ben bunu kariyerime yakıştıramam. Güçlenirsek kalırım, transferler gecikirse giderim.

Çevrimdışı arda

Bu 3-4 gün içerdeki işlere yoğunlaşsalar bari.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı İhsan

Atiba hakkında yazılanları hayretler içerisinde okudum.

@cisse557
kimi kastettiğini anlamadım. Benim yazdıklarımı baz aldıysan, ben Atiba inanılmaz bir preformans gösterdiğini yazdım. Aynısını tekrarlayacak bir oyuncu bilmiyorum/tahmin edemiyorum. Bunu Atiba bile tekrarlayamaz diye idda ediyorum.

Devam etmesini isterim, ama iyi bir bedele satabileceksek, satalım

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina'nin Zapata'ya onumuzdeki sene ayni takimda oynayabiliriz dedigi dogru mu?
İnş. Doğrudur :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Atiba inanılmaz katkı verdi daha iyisini alıp onun verdiği katkıyı alamayabiliriz çok astronomik bir teklif dışında kesinlikle satılmamalı...

Çevrimdışı Mehmet92

Mario Gomez: "Türkiye'de herkes rahat olsun. Benim derdim para degil, tek kurus bile derdim degil. Baskan gercekleri biliyor."

Gomez: "Sampiyon oldum, yine olmak istiyorum. Samp. Ligi'nde 6 macimiz var, 6 kez yenilmek istemiyorum. Umarim kulüp dogru karar verir"

Demek istiyor ki, bu arka taraf ile girersek patates oluruz, ben bunu kariyerime yakıştıramam. Güçlenirsek kalırım, transferler gecikirse giderim.

Yani diyor ki Töre'yi bi an önce satın da gelen parayla defans alın :D

Çevrimdışı Çağatay

İnş. Doğrudur :)

Zapata mi arsenale gidiyor
Yoksa ospina mi milana :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cagdas44

ok çok seviyoruz çok iyi oyuncu hatta hayranım ama 33 yaşında bir oyuncu için 5 milyon bandında teklifler olursa da kimse kusura bakmasın satılır o paraya daha genç taş gibi ortasaha alınır

Konu satılması değil aslında konu eleştirinin takımı küçük düşürecek şekilde yapılması. Yaşı geçiyor yedekleyecek biri lazım söylemi eleştirilmiyor aslında. Şampiyonlar liginde final hedefliyormuşcasına yapılan yorumlar eleştiriliyor takımın aşağı yukarı hedefi belli mümkünse UEFA'da finale doğru gitmek ama aynı hedef ŞL için söz konusu değil en fazla iyi bir grup puanıyla bir üst tura geçmek ki burada denk gelecek rakibin gruptakinden daha hırslı olacağı gerçeğini de atlamadan

Çevrimdışı cisse557

@cisse557
kimi kastettiğini anlamadım. Benim yazdıklarımı baz aldıysan, ben Atiba inanılmaz bir preformans gösterdiğini yazdım. Aynısını tekrarlayacak bir oyuncu bilmiyorum/tahmin edemiyorum. Bunu Atiba bile tekrarlayamaz diye idda ediyorum.

Devam etmesini isterim, ama iyi bir bedele satabileceksek, satalım
Hayır sizi kasdetmedim. Atiba'nın Alexis, Kerim, Boyko kategorisine falan konulmasına şaşırdım.
Atiba gibi bir önliberonun hali hazirda bir Atiba'dan çok daha maliyetli olacağı su götürmez bir gerçektir. Bu kadar kıymetli, faydalı bir adamın gönderilmesi doğru olmaz. Keza yerine gelecek adamın aynı katkıyı verebileceği de muamma.

Etiketler: