2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387693 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pedro kardeşimize 2.5 M Euro yatırım yapmış takımız :) Badstuber'i  4-5 arası bi rakama bitirirlerse hayır demem. en kötü almanyada her türlü piyasası var 1-2 sezon sonra okutabilirsin . 26 yaşında adam sonuçta 28 yaşında kariyerine nokta koyacak hali yok heralde
Dünya bu tarz oyuncu örnekleriyle dolu. Man Utd'lı gelecek vaadeden bir müzmin sakat bir ortasaha vardı bir türlü toparlayamadı sonra futbolu bıraktı. Biz de bu adama 4-5 verip sonra arkasından soğuk su içeriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu ne yahu forum sayfasının en altında fenerbahçe spor okulları reklamı çıkıyor? :S
O Google reklamlari kisiye ozel cikiyor , Demekki renkli sayfalrinda cok geziniyorsun :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MrtBlgc

Kimi kesecek ? ileride oynayan oyuncular kanat ve forvetler : Arda Turan , Hakan Çalhanoğlu , Volkan şen , Olcay Şahan , Yunus mallı , Cenk Tosun , Burak yılmaz

Bu 7 kişiden 3'ünün 11 de olacağını düşünürsek -- 7 yedek hakkının 1'inin kaleci olduğunu düşün kaldı 6 hakkın.

1 defans koysa 1 bek koysa 1 merkez ortasaha koysa kaldı 3 yedek hakkın !!! yukardaki 4'lüden 1'i otomatik 18 dışında kalacak .
geriye kalan 3 kişiden kimi kesip emreyi sokacak kadroya TErim ?
11 çıkar demiyorum zaten hocam ama 18'de olur genellikle bence. Maçına göre şans verir bence. O takımda bir tek Arda'nın yeri değişmez. Emre forvet de oynayabiliyor, her iki kanatta da. Volkan Şen mesela çok kopuk oynayan bir topçu duruma göre onun yerine girebilir. Hakan'ı mesela kanatta oynatıyor bazen verimli olmuyor. Göbeğe çekip yerine Emre'yi alır. Yönlü oyuncu bence oynar... Ki göreceğiz oynayacaktır.

Edit : Ayrıca 18'de bile düşünmediği oyuncuyu niye kadroya dahil etsin? Mantıklı geliyor mu bu sana?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 17:14:19 MrtBlgc ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Batsutubere direkt bonservis verip almak bana da mantikli gelmiyor @Serhat Akkaya abi

En mntiklisi Satin alma opsiyonlu Kiralamak

Baktik saglam cikti aliriz bonservsini dogru olan bu bence
Kariyerinin en çok gelişeceği dönemini yatarak geçirdi bu herif, hem fiziken hem mental olarak çok geriye düşmüştür, biz hala ilk çıktığı dönemlerdeki halini hatırlıyoruz. Hikayesi Ronaldo'nun son zamanlarına benziyor tam iyileşiyor dönüyor hop tekrar sakatlanıyor, insan bi yere kadar dayanır tekrar baştan başlamaya.
Korku akıl katilidir.

Kariyerinin en çok gelişeceği dönemini yatarak geçirdi bu herif, hem fiziken hem mental olarak çok geriye düşmüştür, biz hala ilk çıktığı dönemlerdeki halini hatırlıyoruz. Hikayesi Ronaldo'nun son zamanlarına benziyor tam iyileşiyor dönüyor hop tekrar sakatlanıyor, insan bi yere kadar dayanır tekrar baştan başlamaya.
Iste bu yuzden satin alma opsiyonlu kiralayalim diyorum bende :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Almar

Fifa turnuvalarinda 11+7 olacak sekilde 18 kisilik mac kadrosu olmak zorunda degil diye biliyorum ben. Aday kadrodaki her oyuncu yedek kulubesinde oluyor. 11+13 gibi yani.

Çevrimdışı Yado

Dünya bu tarz oyuncu örnekleriyle dolu. Man Utd'lı gelecek vaadeden bir müzmin sakat bir ortasaha vardı bir türlü toparlayamadı sonra futbolu bıraktı. Biz de bu adama 4-5 verip sonra arkasından soğuk su içeriz.

İşte Erdal Başkandan orada bir dümen bekliyorum. Oyuncuyu ikna edebilirsek bedavaya bile gelebilir. Bayern'in alt yapı oyuncusu sonuçta , adamların Badstuberden gelecek 3'e 4'e ihtiyaçları yok . Oyuncumuz mutlu olsun tekrar futbola dönsün diye düşünüp bonserviste bizi üzmeyebilirler.
 Zaten sezona Bayernde başlarsa sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Sezon içinde de Bayern'in Badstuber'i kullanacağını sanmıyorum
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı tuncaboylu

Batsutubere direkt bonservis verip almak bana da mantikli gelmiyor @Serhat Akkaya abi

En mntiklisi Satin alma opsiyonlu Kiralamak

Baktik saglam cikti aliriz bonservsini dogru olan bu bence

Seneye sözleşmesi bitiyor, satın alma opsiyonlu kiralamak mümkün değil.

Bonservis olarak 500 bin, maaş olarak 1 milyon euro'dan fazla verilmeyecek şekilde alınırsa alınsın, yoksa gerek yok bu riske.

Çevrimdışı Yado

11 çıkar demiyorum zaten hocam ama 18'de olur genellikle bence. Maçına göre şans verir bence. O takımda bir tek Arda'nın yeri değişmez. Emre forvet de oynayabiliyor, her iki kanatta da. Volkan Şen mesela çok kopuk oynayan bir topçu duruma göre onun yerine girebilir. Hakan'ı mesela kanatta oynatıyor bazen verimli olmuyor. Göbeğe çekip yerine Emre'yi alır. Yönlü oyuncu bence oynar... Ki göreceğiz oynayacaktır.

Edit : Ayrıca 18'de bile düşünmediği oyuncuyu niye kadroya dahil etsin? Mantıklı geliyor mu bu sana?

İşte diyorum ya sakatlık yada ceza olmadıkça kullanmaz. 23 kişilk kadroyu da bu yüzden 23 kişilik yapıyorlar sakatlanan ceza alan olursa yerine oynasın diye :)

Kadroda olsun diye aldı sanırım bu tarz turnuvalar genç oyncuların gelişimi için önemli. Turnuvada kullanmasa da , Dünya kupası elemelerinde sıklıkla görürüz Emre'iyi
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Martin Linnes : Turkiye de cok baski var , YORULDUM :evillol: :evillol:

Yanlis tercih yaparsan kafani duvarlara vurursun iste böyle :busted_cop:

Seneye sözleşmesi bitiyor, satın alma opsiyonlu kiralamak mümkün değil.

Bonservis olarak 500 bin, maaş olarak 1 milyon euro'dan fazla verilmeyecek şekilde alınırsa alınsın, yoksa gerek yok bu riske.
He ozaman iyi versinler direk 2 m garanti para gelsin oynasın :ishock:

Çevrimdışı kartal190321

Ersan'a da 7 verdiler ! Millet veriyor diye sende mi vereceksin yani nasıl bir düşünce tarzıdır bu ?

Sen pedro'ya 2.4 verirsen emre içinden 5 isterler senden bu enayiler bu paraları veriyor demek ki bizde kopartalım durumuna düşersin.

Beni şampiyonluktan daha mutlu eden bir şey var ki oda Yönetimsel Başarılardır.

Beşiktaşın iyi yönetilmesi Her başarının temelidir. Prensipli ve akılcı Transfer politikaları !! Bütün potansiyelli oyuncuları biz alamayız.

Bu güne kadar görmediğiniz için yadırgamıyorsunuz tabi ! Ben bundan sonra Bu yönetim tarafından yönetildiğimiz müddetçe Pedrolara 2.5'lar ismaillere 1.4 Ler felan vereceğimizi sanmıyorum.

Bekleyip görecez ..

pedro francoya verilen 2.5 m euro çok paramı yani diyorsun prensipli akılcı değil mi..iyi çıksaydı uyum sağlasaydı çatır çatır oynasaydı böle diyecekmiydin..potansiyeli olan gelecek vaat eden bir futbolcuydu ama tutmadı her futbolcu tutacak diye bir şey yok..
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Bishamon

Badstuber yıllık 3.5M Euro alıyormuş

Çevrimdışı MrtBlgc

İşte diyorum ya sakatlık yada ceza olmadıkça kullanmaz. 23 kişilk kadroyu da bu yüzden 23 kişilik yapıyorlar sakatlanan ceza alan olursa yerine oynasın diye :)

Kadroda olsun diye aldı sanırım bu tarz turnuvalar genç oyncuların gelişimi için önemli. Turnuvada kullanmasa da , Dünya kupası elemelerinde sıklıkla görürüz Emre'iyi
Sen Emre Mor 18 oyuncusu değil diyorsun ben de 18'e girer hatta mevcut 11 de kötü oynayan oyuncu olursa 2.yarı oyuna girer diyorum. Kimse 18'e bile almayacağı bir oyuncuyu Alper Potuk ve Gökhan Töre'nin yerine tercih etmez. Bu iki oyuncu Avrupa Şampiyonasını evde izlerken bu çocuk Fransa'da olacak. Eğer Fatih Terim senin düşündüğün gibi bir şey yapacaksa çok büyük hata yapar zaten. Çünkü elinde iki tane çok önemli oyuncu varken tercih etmiyorsun. Ha Gökhan'ın iki maç cezası vardı ama gruptan çıkarsan yine önemli bir alternatiftir. Bir de Fatih Terim böyle riskler almayı seven bir teknik adam. Galatasaray 'da olsun milli takımda olsun genç oyunculara şans vermeyi seviyor.

Çevrimdışı MrtBlgc

@yado bu son hazırlık maçında bakalım ne kadar şans verecek. Bu da bir ipucu olur konuyla alakalı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sen Emre Mor 18 oyuncusu değil diyorsun ben de 18'e girer hatta mevcut 11 de kötü oynayan oyuncu olursa 2.yarı oyuna girer diyorum. Kimse 18'e bile almayacağı bir oyuncuyu Alper Potuk ve Gökhan Töre'nin yerine tercih etmez. Bu iki oyuncu Avrupa Şampiyonasını evde izlerken bu çocuk Fransa'da olacak. Eğer Fatih Terim senin düşündüğün gibi bir şey yapacaksa çok büyük hata yapar zaten. Çünkü elinde iki tane çok önemli oyuncu varken tercih etmiyorsun. Ha Gökhan'ın iki maç cezası vardı ama gruptan çıkarsan yine önemli bir alternatiftir. Bir de Fatih Terim böyle riskler almayı seven bir teknik adam. Galatasaray 'da olsun milli takımda olsun genç oyunculara şans vermeyi seviyor.

Konu Beşiktaş olunca genç oyunculara hiç şans vermiyor pek sevgili Fatih Terim. Atınç, Oğuzhan, Kerim v.b adamlar bulamıyorlar bu şansı. Oğuzhan bu sene öncesinde kadroya bile alınmıyordu. Bir tek Töre'yi alıyordu..
Korku akıl katilidir.

Badstuber yıllık 3.5M Euro alıyormuş
Vergi dahil mi bu rakama yoksa Temiz 3.5 mu asil onemli olan o :alala:

Eger kemiksiz 3.5 sa isimiz zor yok vergi dahilse 2 m ye her turlu gelir oynar

Almanyada vergi orani %45 di yanılmıyorsam :alala:

Çevrimdışı Bishamon

Vergiyle olması lazım

Çevrimdışı RQ7_351903

Bana kalırsa Bilic alacak, geleceğini sanmıyorum.Tepkiden korkuyor. @Çağrı

Dediğim gibi oldu.

Bu adamda o tepkiyi kaldırabilecek bir karakter yok.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 17:42:44 RQ7_351903 ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ismail Milli takimin sol beki boru mu? Fizik, hiz, teknik, paslar her sey yerinde. Bugun Ismail Turk degil Ismael diye Arjantinli olsaydi su an iddia ediyorum Real Madrid'de cam siliyordu. Iste bunlar hep bize karsi Bati'nin oyunlari, bir Turk sol bek olsun istemiyorlar hep kendi aralarinda top oynamak istiyorlar. UEFA Hristiyan kulubu maalesef.

Biz Gokhan Gonul'u alirsak, Fener de Ismail'i alip misilleme yaparsa cok uzulurum.  :ishock:

Çevrimdışı MrtBlgc

Konu Beşiktaş olunca genç oyunculara hiç şans vermiyor pek sevgili Fatih Terim. Atınç, Oğuzhan, Kerim v.b adamlar bulamıyorlar bu şansı. Oğuzhan bu sene öncesinde kadroya bile alınmıyordu. Bir tek Töre'yi alıyordu..
Oğuzhan geçen sezon Biliç tarafından kesik yedi. Kendi takımında dahi yedek oturan bir oyuncuyu zaten Milli takımda görmek mümkün değil. Bir de bu takım Beşiktaş'sa eğer.. Atınç tercih edilebilirdi fakat onunda sakatlık problemleri olmuştu sanırım. Kerim konusu tartışılır bu sezon yedek oturdu kendisi ama oynadığı maçlarda katkı verdi. Fatih Terim'in karar verirken Gs kimliğini kullandığını herkes biliyor. Bütün sezon berbat top oynayan Semih kadroda ise söylenecek pek bir şey yok. Yalnız benim söylemek istediğim farklı bir konu.
Edit: Konu dışına çıktık bu arada. Emre Mor alınmalı mı alınmamalı mı diye konuşurken mevzu Milli Takımda oynar mı oynamaz mı ya döndü..
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 17:47:16 MrtBlgc ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dediğim gibi oldu.

Bu adamda o tepkiyi kaldırabilecek bir karakter yok.
Hangi oyuncu için demiştin ?

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimdışı ahmet türken

Martin Linnes : Turkiye de cok baski var , YORULDUM :evillol: :evillol:

Yanlis tercih yaparsan kafani duvarlara vurursun iste böyle :busted_cop:
hürrem sultan gibi sendroma girmiştir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Etiketler: