2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386379 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Serdar sarıdağ geçen gün dediğim vazifesini yapıyor.
Sonra kopenhag daki stoper e şükür kıvamına geleceğiz. :)))

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Badstuber-N'koulou Tandeme bak beeee allahım sana geliyorum  :ishock: :ishock:
Badsutuberi bende cok istiyoum ama alirsak sezonun en az yarisinda Nkoulo - Rhodolfo ikilisini görürüz tandemde

Ciddi Sakatlik problemi var Badsutuberin yoksa cok ust duzey stoper.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 16:37:13 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Badstuber-N'koulou Tandeme bak beeee allahım sana geliyorum  :ishock: :ishock:
Badstuber müzmin sakat. İstemem öyle bir adamı. sakatlanınca 10 maçtan az kaçırmıyor. 21-22-25 ve 124 maç kaçırmış kariyeri boyunca. Ona güvenip yola çıkamayız.
Korku akıl katilidir.

Bugun niye bu kadar sakin forum

Ismail yüzünden forumun yarisi telef oldu galiba :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugun niye bu kadar sakin forum

Ismail yüzünden forumun yarisi telef oldu galiba :evillol:
Euro 2016 başlayana kadar durgun olur hep aynı duyumlar geliyo yeni bir şey yok

Çevrimdışı İhsan

Riccardo QUARESMA :

Hayatim boyunca ALKOL , SİGARA kullanmadim , ama geldigim mahalleden dolayi ÇİNGENE olarak biliniyorum , evlenene kadar Gece hayatım vardi ama evlenince Aile babasi oluyorsunuz :busted_cop:

Alkolsuz gece hayatı, gece hayatı sayılmaz  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Badsutuberi bende cok istiyoum ama alirsak sezonun en az yarisinda Nkoulo - Rhodolfo ikilisini görürüz tandemde

O yüzden almayalım

O yüzden almayalım

Bi yanim alalim defansta Çağ atlarız diyor Bi yanimda almayalim cok sik sakatlaniyor diyo :bandit:

Çevrimdışı MrtBlgc

18'e girebileceğini sanmıyorum ben sakatlık ceza olmazsa. Ancak yarı final felan görürsek sakatlık ceza yorgunluk olur ozaman 18'e girer belki son 10 dk risk almak için atılır oyuna.

Beklemek lazım ooooo potansiyelli oyuncu diyip ağzımızın suyu akarak bodoslama atlamanın bi anlamı yok !

4 Milyon bile olsa biz o para N'kouluo'yu alırız. Kaleye Adleri Alırız sol beke adam alırız ne bilim Defansif orta saha alırız atibanın yerine !!

Gidip o paralara Emre mor almaz Beşiktaş Boşuna hayal kurmayın
Zaten yönetimin de Emre'yi transfer listenin en başına koyduğunu düşünmüyorum hocam. Öncelikli yapılacak transferler belli. Yalnız ben 18'e giremez düşüncesine katılmıyorum. Fatih Terim 18'e almayacağı oyuncuyu kadroya dahil etmez. Alper Potuk ve Gökhan Töre'den vazgeçti bir anlamda bu çocuk için. Bana göre skoru bulduğumuz maçlarda eğer kontra atağa dönersek Emre'ye şans verecektir. Açık alanda geçemeyeceği oyuncu yok bana göre.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yado

Sağlam bir kamp yerse fizik olarak tam hazır hale gelene kadar kendini hazırlarsa bizde iyi bir sezon geçirebilir bence.

Gomez'de 2 yılı sakatlıklarla geçirmişti, Demba ba için müzmin sakat dizini kesecekler :) gibi ifadeler vardı. Bayern ona iyi bakmıştır , alman disiplini çerçevesinde iyi çalışırsa bu sezon bize 25-30 maç katkı verse yeter. Şampiyonlar liginde ve ligin 2. yarısında çok işimize yarar.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı amed.yasa

aspor'da fenerbahçe'nin wijnadum ile ilgilendiği söylendi. 'yorumcu', wijnaldum'un geçtiğimiz sezon ki performansıyla fenere faydalı olup olmayacağını sorguladı  :bawling: :kop: :ebebe:
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sağlam bir kamp yerse fizik olarak tam hazır hale gelene kadar kendini hazırlarsa bizde iyi bir sezon geçirebilir bence.

Gomez'de 2 yılı sakatlıklarla geçirmişti, Demba ba için müzmin sakat dizini kesecekler :) gibi ifadeler vardı. Bayern ona iyi bakmıştır , alman disiplini çerçevesinde iyi çalışırsa bu sezon bize 25-30 maç katkı verse yeter. Şampiyonlar liginde ve ligin 2. yarısında çok işimize yarar.
Gomez ve Demba ba ile kıyaslama. Gomez'in böyle üst üste 4-5 sezon ölümcül sakatlıkları olmadı, Demba'da da öyle. Bu adamın profesyonel kariyeri başladıktan sonra her sene 20-25 maç kaçırıyor. Bi ara 2 sene ortadan kayboldu geldi tekrar 25 maç kaçırdı. Sonra tekrar geldi yine 22 maç kaçırdı. Bu normal değil, iyi bakmakla filan ilgisi yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Badstuber in sakatlık geçmişi :
15/16   Ayak bilegi yaralanmalari   11 Şub 2016   30 Haz 2016   140 gün   22 maç
14/15   Uyluk Yırtık                           23 Nis 2015            2 Kas 2015           193 gün   25 maç
14/15   iltihap                            26 Mar 2015   6 Nis 2015            11 gün   1 maç
14/15   Tendon yırtığı                     15 Eyl 2014   5 Oca 2015           112 gün   21 maç
12/13   yirtik ACL                              3 Ara 2012   19 May 2014   532 gün   124 maç
12/13   lif yırtılması                         29 Eki 2012           12 Kas 2012   14 gün   4 maç
11/12   Enfeksiyon                           29 Eyl 2011             29 Eyl 2011   0 gün   -
10/11   kasik kemigine tahris            1 Kas 2010       30 Ara 2010   59 gün   

Bildiğim kadarıyla terim anlamı olarak kronik sakat olması için bi oyuncunun sık sık aynı sakatlığı tekrarlaması gerekiyor. Tıp veya spor sağlığı konusunda pek bilgim yok fakat Badstuber in sakatlık bölgeleri aynı yerler değil gibi. Ayrıca transfer için masaya oturmadan önce sağlık ekiplerimiz en ince detayına kadar inceliyor diye biliyorum. O yüzden eğer sağlık ekibimiz bir sorun yok derse ayağı çok düzgün, kaliteli solak ve henüz 27 yaşında bir stoperin transferinin gerçekleşmesi en büyük temennim. Ayrıca maliyetinin de çok uygun olacağını düşünüyorum. Bayern de stoper bolluğu var, paraya ihtiyaçları yok. Oyuncu gelmek istediği an ve biz de teklif yaptığımız an gelir gibi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

15/16   Ayak bilegi yaralanmalari   11 Şub 2016   30 Haz 2016   140 gün   22 maç
14/15   Uyluk Yırtık                           23 Nis 2015            2 Kas 2015           193 gün   25 maç
14/15   iltihap                            26 Mar 2015   6 Nis 2015            11 gün   1 maç
14/15   Tendon yırtığı                     15 Eyl 2014   5 Oca 2015           112 gün   21 maç
12/13   yirtik ACL                              3 Ara 2012   19 May 2014   532 gün   124 maç
12/13   lif yırtılması                         29 Eki 2012           12 Kas 2012   14 gün   4 maç
11/12   Enfeksiyon                           29 Eyl 2011             29 Eyl 2011   0 gün   -

Bildiğim kadarıyla terim anlamı olarak kronik sakat olması için bi oyuncunun sık sık aynı sakatlığı tekrarlaması gerekiyor. Tıp veya spor sağlığı konusunda pek bilgim yok fakat Badstuber in sakatlık bölgeleri aynı yerler değil gibi. Ayrıca transfer için masaya oturmadan önce sağlık ekiplerimiz en ince detayına kadar inceliyor diye biliyorum. O yüzden eğer sağlık ekibimiz bir sorun yok derse ayağı çok düzgün, kaliteli solak ve henüz 27 yaşında bir stoperin transferinin gerçekleşmesi en büyük temennim. Ayrıca maliyetinin de çok uygun olacağını düşünüyorum. Bayern de stoper bolluğu var, paraya ihtiyaçları yok. Oyuncu gelmek istediği an ve biz de teklif yaptığımız an gelir gibi.
Hep yırtıktan bahsediyor, demek ki kaslarıyla ilgili bir sorun var. Atalay veya Çağrı daha iyi yorumda bulunacaklardır fakat bu adamın durumu bana göre kronik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mehmetthedum

Başkan sinyali çakmış. Defansa 3 oyuncu alacağız, 3'ü de bonservisli olacak demiş.

Boyko'ya da şans vermekten yanayım demiş ama, pazarlık stratejisi de olabilir o..

Kaleci hariç 3 defans demek, 2 stoper 1 bek demek. Stoperlerlerden biri marcelo desek, dışardan 1 stoper 1 bek gelecek manasına geliyor..

Ama kadroya bakıyorum, serdar gitti, motta gitti. Tosiç sol bek zannediyorduk stoper çıktı. Her iki bekin de yedeği yok şu an. Bu ne rahatlık ki...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Yado

Zaten yönetimin de Emre'yi transfer listenin en başına koyduğunu düşünmüyorum hocam. Öncelikli yapılacak transferler belli. Yalnız ben 18'e giremez düşüncesine katılmıyorum. Fatih Terim 18'e almayacağı oyuncuyu kadroya dahil etmez. Alper Potuk ve Gökhan Töre'den vazgeçti bir anlamda bu çocuk için. Bana göre skoru bulduğumuz maçlarda eğer kontra atağa dönersek Emre'ye şans verecektir. Açık alanda geçemeyeceği oyuncu yok bana göre.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimi kesecek ? ileride oynayan oyuncular kanat ve forvetler : Arda Turan , Hakan Çalhanoğlu , Volkan şen , Olcay Şahan , Yunus mallı , Cenk Tosun , Burak yılmaz

Bu 7 kişiden 3'ünün 11 de olacağını düşünürsek -- 7 yedek hakkının 1'inin kaleci olduğunu düşün kaldı 6 hakkın.

1 defans koysa 1 bek koysa 1 merkez ortasaha koysa kaldı 3 yedek hakkın !!! yukardaki 4'lüden 1'i otomatik 18 dışında kalacak .
geriye kalan 3 kişiden kimi kesip emreyi sokacak kadroya TErim ?
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Hummelsi de aldilar

Tamdemleri Hummels - Boateng olacak , Badsutuberi bırakırlar artik

Hep yırtıktan bahsediyor, demek ki kaslarıyla ilgili bir sorun var. Atalay veya Çağrı daha iyi yorumda bulunacaklardır fakat bu adamın durumu bana göre kronik.
@Çağrı sporcu sagligi ile ilgili konuya daha hakim hatta isi buydu yanlis hatırlamıyorsam

Bu Sakatlik gecmisini bi @Çağrı ya sormak lazim en azindan bir fikir verir

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ha sağlık raporlarının durumuna göre bonservis bedeli verilmez, uygun bir maaşla kiralanırsa ona hayır demem..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yado

Gomez ve Demba ba ile kıyaslama. Gomez'in böyle üst üste 4-5 sezon ölümcül sakatlıkları olmadı, Demba'da da öyle. Bu adamın profesyonel kariyeri başladıktan sonra her sene 20-25 maç kaçırıyor. Bi ara 2 sene ortadan kayboldu geldi tekrar 25 maç kaçırdı. Sonra tekrar geldi yine 22 maç kaçırdı. Bu normal değil, iyi bakmakla filan ilgisi yok.

Pedro kardeşimize 2.5 M Euro yatırım yapmış takımız :) Badstuber'i  4-5 arası bi rakama bitirirlerse hayır demem. en kötü almanyada her türlü piyasası var 1-2 sezon sonra okutabilirsin . 26 yaşında adam sonuçta 28 yaşında kariyerine nokta koyacak hali yok heralde
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Ha sağlık raporlarının durumuna göre bonservis bedeli verilmez, uygun bir maaşla kiralanırsa ona hayır demem..
Bayernde ne kazaniyor acaba onu ogrensek fikir edinebiliriz aslinda ama Net 2 -2.5 m ye oynar gibi geliyor bana

Çevrimdışı tuncaboylu

Badstuber müzmin sakat. İstemem öyle bir adamı. sakatlanınca 10 maçtan az kaçırmıyor. 21-22-25 ve 124 maç kaçırmış kariyeri boyunca. Ona güvenip yola çıkamayız.

Aynen öyle, burada özel sağlık sigortası yapacak firma bulamazlar adama.  :D

Batsutubere direkt bonservis verip almak bana da mantikli gelmiyor @Serhat Akkaya abi

En mntiklisi Satin alma opsiyonlu Kiralamak

Baktik saglam cikti aliriz bonservsini dogru olan bu bence

Çevrimiçi gokhans

bu ne yahu forum sayfasının en altında fenerbahçe spor okulları reklamı çıkıyor? :S
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Yado

Hummelsi de aldilar

Tamdemleri Hummels - Boateng olacak , Badsutuberi bırakırlar artik

Gelişmeler ışığında Badsuber gidici diyebiliriz. Elimde Gomez Kozuda varken, (Gomez Abisi İstanbuldan resmen orgazm seviyesinde mutlu ayrılmışken) , sportif başarıyı da sağlayıp Şampiyonlar ligi kozuyla Beşiktaşa getirmek içten bile değil.

bonservis konusunda ben bir dümen bekliyorum Erdal başkandan sözleşmesi gelecek sezon bitiyor. Hadi hayırlısı
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Etiketler: