2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367896 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Zeki uzundurukana göre 2.5 milyon euro + gelecek transfer den %25. Kulüpler anlaşmaya çok yakınmış, emre mor ile de anlaşmaya çok yakınmışız.
Yöneticilerimiz emre ye, fener sana para ile gelir, gs şöhret, beşiktaş ise gelecek ile gelir demiş, emre ikna olmuş gibiymiş

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Zeki uzundurukana göre 2.5 milyon euro + gelecek transfer den %25. Kulüpler anlaşmaya çok yakınmış, emre mor ile de anlaşmaya çok yakınmışız.
Yöneticilerimiz emre ye, fener sana para ile gelir, gs şöhret, beşiktaş ise gelecek ile gelir demiş, emre ikna olmuş gibiymiş

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önünde töre, Atınç ve oğuzhan gibi örnekler mevcutken aptallık yapıp başka takıma gitmez diye düşünüyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Emre Mor biraz akıllıysa zaten bizi seçer de kulüplerin anlaşması lazım öncelikle.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Geçen transfer döneminden bir kare.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaş lukaku yu hırdavat malzemesi filan mı sanıyor acaba?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Jordan Lukaku heralde

Çevrimdışı ONUR KOLCU

su usluba bak ya gelip kac gundur ismail elestirenlere laf etmeyi biliyorsunda su uslubunada bi  ayar cek istersen defolup gitti ne ya cekip gitti veya anlamasamadilar gitti dedigin zaman daha insani olmazmi besiktasin sozlesmeli oyuncusu sonucta

Ben Kuarejmayı seven birisiyim ama  gidiş şekili o şekilde oldu.

Çevrimdışı Eray

Emre Mor ile ilgili sanki kulübünün başkanı Emre eğer Euro 2016 kadrosunda olursa fiyatı artar dediği bir haber okumuştum ama bilemiyorum. Transferin gerçeklemesi güzel olur maddi açıdan uygun olursa.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

yahuu birzamanlar MUTLU TOPCU diye sol bekimiz vardı bayada yıllarca oynadı Beşiktaşta ozaman insanlar sosyal medya olmadığı için içini dökemiyodu o yüzden insanlar maç seyrederken saç baş yoluyodu hatta bi ara mutlu için cebinden para verip oynuyo herhalde diye paranoya olmuştuk :evillol: :evillol: bizde herdaim bir vasatın altında futbolcu çıkar hatta yıllarcada oynar :bandit:

Bu yasa geldim Markus Munch haricinde duzgun bir sol beki oldugunu hatirlamiyorum Besiktas'in. 20 yilda bir takim bir sol bek bulamaz mi ya?

Çevrimdışı Oktay

Ben Kuarejmayı seven birisiyim ama  gidiş şekili o şekilde oldu.
quresma konusunun gerçeği aynen şöyle;yönetimin kendisine önerdiği parayı kerhende olsa kabul ediyor nezamanki o sırada fenerbahçeye 3-0 yeniliyoruz***   

AKIL HOCALARI (özellikle büyük yazdım) kafasına girerek ''taraftar baskısına dayanamazlar, yönetim bu yenilgiden sonra taraftarın gazını alması lazım vs vs diyerek  pazarlıkta başa döndürdüler ve adamın aklını çeldiler oda akıl hocalarına uyunca sonuçu onbinlerce taraftarın karşıladığı q7 bikaç taraftar ve bi eski yöneticicin uğurlamasıyla memleketine döndü

**** 2012/2013 sezonu fb maçı liğin 7. maçı yedi maçta
3 maglübiyet
2 beraberlik
2 galibiyet
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 21:47:19 Oktay ]

Çevrimdışı Çağatay

olurda emre şampiyona dan önce bize gelirse
çok merak ediyorum f.t onu ne kadar oynatır ?

öylesine aklıma geldi...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

olurda emre şampiyona dan önce bize gelirse
çok merak ediyorum f.t onu ne kadar oynatır ?

öylesine aklıma geldi...
Ben sana söyleyim. Hiç. Olası kötü bir sonuçta gs a tekrar kapağı atmak için bekliyor ki bunun sinyallerini verdi. Cenk  Türkiye liginin tozunu attırırken bile kadroya almamış adamdan bahsediyoruz. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Liverpoolda Emre'nin peşindeymiş  :s20: :s20:

Çevrimdışı Eray

Ben sana söyleyim. Hiç. Olası kötü bir sonuçta gs a tekrar kapağı atmak için bekliyor ki bunun sinyallerini verdi. Cenk  Türkiye liginin tozunu attırırken bile kadroya almamış adamdan bahsediyoruz.
Aynen zaten Euro 2016'dan sonra büyük ihtimal galatasaraya geri dönecek Terim. Ben bu turnuvada 2008'deki gibi şanslı olacağımızı düşünmüyorum. Bakalım Terim'in sonu ne olacak...

Çevrimdışı Eray

An itibariyle Fikret Orman, Poyraz Karayel dizisinde... Kanal D'yi açalım.

[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 21:48:06 Eray ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pedro - Alexis ve Milo ya teklifler varmis

Pedroya Ulkesinden ve turkiyeden kiralama teklifleri varmis

Milosevice Isvec - Ingiliz ve alman kuluplerinin ilgisi varmış

Alexis delgadoya Ispanyadan bir cok teklif yapılmış ve yonetim Ispanyadan gelen teklifleri değerlendirmeye almış

Haber kaynagi : DHA

Pedroyu bilmem de Milo ve Alexisin elimizde patlamayacagini gunlerdir haftalardır söylüyorum ikiside Piyasası olan oyuncular..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Eray

Ufak bir rol oynadı başkan şuan reklama girdi dizi. Reklam dönüşünde tekrar görebiliriz.
Bu arada başkanın oyunculuk yeteneği sıfır. :lol:

Çevrimdışı Karabay

An itibariyle Fikret Orman, Poyraz Karayel dizisinde... Kanal D'yi açalım.

başkandan bir güzel hareket daha. Böyle böyle sevgiyle büyumeli bu kulup diğerleri gibi korkuyla değil.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

başkandan bir güzel hareket daha. Böyle böyle sevgiyle büyumeli bu kulup diğerleri gibi korkuyla değil.
Poyraz karayel belkide sosyal medyada en çok takip edilen dizilerden. Beşiktaş ın devamlı gündeme gelmesi parayla satın alınamayacak bir reklam tutarına denk. Başkan güzel iş çıkarmış, eline yüreğine sağlık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ilhan mansız

son iki ayda televizyonlarda dizi, reklam, spor programı o kadar çok reklamımız yapıldı ki değerini hesaplamak gerçekten çok zor, fener ve geseyi ezip geçtik. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Çevrimdışı celiker1

Ntvspor'da şu an sezonun istatistiklerini verirken şu istatistik dikkatimi çekti.Hücum bölgesinde en çok top kapan oyuncu 1)Sosa 2)Oğuzhan 3)Visca Bizim en güçlü özelliklerimizden biri hücumda pres ile top kapıp pozisyon yaratmak.Bu istatistikte üçüncü oyuncunun Visca olması oyuncuya karşı olan ilgimi çoğaltıyor.Gol+asistlerini geçtim,bu özelliği bizim takım için kanatta olan bir oyuncuya göre çok iyi özellik.Siz ne düşünüyorsunuz Visca hakkinda?Takimda gormek ister misiniz?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Sakat burak var Çin den 7 milyonluk ersan yok. Emre büyük ihtimalle süre bile almayacak ama Gökhan ı almamak için emreyi seçti. Alper potuk tan daha mı önde emre? Madem bu kadar iyiydi daha önce neden kadroya alınmadı? Konyadan bir tane adam yok kadroda. Oğuzhan düne kadar kadroya giremiyordu Beşiktaş ta 11 de oynamasına rağmen. Büyük Beşiktaş düşmanı olan Fatih Terim hayranı oldu herkes

Ben onlardan bahsetmedim. Ben diyorum ki Atınç hak etmedi. İkinci ligde ilk 11e girmeyi başaramadı.

Bence Semih, Burak, Ozan, Onur, Hakan yerlerine Ömer, Yalçın, Tolga, Ersan, Alper alınmalıydı.
Ama Atınç kesinlikle alınmamalıydı.

Milli takımı, GS nın hazırlık kampı olarak kullanan FT den de nefret ederim.

Bu arada unutmayalım, Oğuzhanda 'düne' kadar bizde de ilk onbir oynamıyordu. 
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Eray

Atınç'a gelene kadar alınması gereken Yalçın, Aytaç gibi isimler vardı. Atınç bu yıl sakatlıklarla boğuştu, alınmaması normal. Ama Semih yerine her türlü ölüsü bile daha iyi olurdu ama sanıyorum FT, Semih'i tecrübesinden dolayı aldı. Oynatacağını sanmam.

Çevrimdışı Çağatay

gs para veremeyecek ama
o yüzden gitmez
ayrıca gs şu sıralar belirlemesi lazım td sini
sanchez flores ismi geçiyor hatta

nitekim konuya dönelim
zaten az süre almasını bekliyorum emre nin
olurda bize gelirse hiç alamaz fransada
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben onlardan bahsetmedim. Ben diyorum ki Atınç hak etmedi. İkinci ligde ilk 11e girmeyi başaramadı.

Bence Semih, Burak, Ozan, Onur, Hakan yerlerine Ömer, Yalçın, Tolga, Ersan, Alper alınmalıydı.
Ama Atınç kesinlikle alınmamalıydı.

Milli takımı, GS nın hazırlık kampı olarak kullanan FT den de nefret ederim.

Bu arada unutmayalım, Oğuzhanda 'düne' kadar bizde de ilk onbir oynamıyordu.
Oğuzhan ilk geldiği sene 30 maç oynamış bizde. 2 gol 8 asist yapmış. Kaç kere çağrılmış o sene milli takıma?
Korku akıl katilidir.

Etiketler: