Ben takip etmiyorum turk dizilerini ama o linki kapali olmasi gereken siteye devamli videolarini yukluyorlar. 100.yilda da cocuklar duymasin dizisi vardi oradaki bas karakter besiktasliydi, devamli reklami yapilirdi kulubun, harika seyler bunlar kulube taraftar kazandirir, marka degerini yukseltir.
En unutamadigim sahne o cocuklar duymasin dizisindeki bas karakterin calisma masasinda harika bir cerceve icinde ilhan mansizin fotografinin olmasidir.
Poyraz karayeli bende seyretmiyorum abi ama hemen hemen butun oyunculari Fanatik Beşiktaşlı ve her bolumde mutlaka Beşiktaşin adi , Marsi , tarihi ve furbolcularinin ismi geciyor , Pascal noumayi bile konuk oyincu olarak oymattilar bir bolumde
Bu arada inanilmaz bir Beşiktaş sempatisi var Suan hemen hemen her filmde Besiktasin adi geciyor dun Paramparca adli dizide Stad gösterildi basrol oyunculari stadda Oyun oynadılar basrol oyuncusu Erkan petekkaya Besiktasli
Genc Nesil oyuncularin cogu Beşiktaşlı ve stada geliyorlar
Bende dizi izlemem ama internette görüyorum kiralik Ask dizisinin Basrol oyuncusu Elcin Sangu Fanatik Besiktasli o dizide de bolum bolum Stadyum gosyeriliyor Besiktasin adi geçiyor
Mesela Berk oktay var oda kendi dizisinde forma giyip mars söylemişti
Yani her dizi de her programda Beşiktaş var son 2 -3 yildir abi anlayacağın
@mylife1903