2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368503 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kartalBaz

Allah içimi biliyo ya  GG gelmesini zerre istemiyorum... ama bakıyorum bizim taraftar bayılıyo gelmesi için haa gelirsede yapacak bişey yok mecbur destekliyeceğiz
Gokhan ligi tanimasi acisindan, oyun tarzinin hucuma donuk olmasindan(beck i tamamlayacaktir), rakibimizin en sevdigi futbolculardan birisi olmasindan(psikolojik baski) dolayi cok iyi transfer olur. Ama can sikici tarafi feneri bekliyor tarzi haberler. Besiktas ikinci degil birinci tercih olmalidir. Belki de aziz yildirimin yalandan urettigi haberler olabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer adayların hepsinin tatmin edici olduğu yegane mevki kaleci mevkimiz sanırım. Adler de gelse, Zieler de gelse, Ospina da gelse hepsine fitiz. Ama tabi Adler gelebiliyorsa o gelsin :)
Zieler gelemez.

Çevrimdışı Oktay

yahuu birzamanlar MUTLU TOPCU diye sol bekimiz vardı bayada yıllarca oynadı Beşiktaşta ozaman insanlar sosyal medya olmadığı için içini dökemiyodu o yüzden insanlar maç seyrederken saç baş yoluyodu hatta bi ara mutlu için cebinden para verip oynuyo herhalde diye paranoya olmuştuk :evillol: :evillol: bizde herdaim bir vasatın altında futbolcu çıkar hatta yıllarcada oynar :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şöyle bir 10-15 saatimi verip bu forumda Quaresma'ya söylenenleri çıkartıp buraya döksem...

Neler olur sizce?

Hakaret, aşağılama, iftira, hainlik suçlaması, ,sahtekarlık suçlaması, komplo teorileri ve bilimum su-i zan'dan doğan ağır sözler...

Daha ilginci mi?

Bunları yöneticiler de yaptı...

Kimisi ak kaşık, kimisi deliğinden kafasını çıkardığı an balyozu yiyecek olan fare.

Velhasıl:

Mesele o, bu, şu değil...

Mesele "bizim çocuk" olayı...
:tabe: :tabe:

Quaresmaya Yapilan ithamlarin , Hakaretlerin bir kaçıni ben derleyeyim :

BENCIL - PALYACO - SIRK TOPCUSU - PARAGOZ - EGOSU YÜKSEK- GECE HAYATI VAR - TAKIMIN HUZURUNU BOZUYOR

Bunlarin hepsi soylendi bu adama ve ben dik durdum sonuna kadar savundum savunmaya da devam ediyorum

Cunku bu adam bu yapilan ithamlarin hic birini yapmadi :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Bu beckin arkasina gurbetci bir cocuk olsa genc ya da altyapidan biri kisitli para var ekstra masrafa gerek yok bence. Gg aslinda iyi sukse yapan bir transfer olur, heriflerin kaptani ama cok pahali iki arada bir derede kaliyor insan.

Beck'i ben çok seviyorum. Çok güzel bi insan. Ama hücumda sıfır abi adam. Hani az olsa neyse hiç yok adam. Defansta fena değil ama o konuda da çok üst düzey değil. Gökhan'ı ben şahsen isterim. Çok dokunmayacak rakamlarsa alınsın bir an önce.

Çevrimdışı abdusta

"Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, görevi bırakacağını ve Ronaldinho'nun transferi için 6 Haziran'da Londra'ya gitme planının iptal edildiğini açıkladı."

Bence Bu haber Samuel ETO nun Antalyaspor dan ayrılma ihtimalini yükseltti.

Beşiktaş bağlantılı haberlerini sıkça duyabiliriz haziranda

saygılar

Çevrimdışı 38life

BENCIL - PALYACO - SIRK TOPCUSU - PARAGOZ - EGOSU YÜKSEK- GECE HAYATI VAR - TAKIMIN HUZURUNU BOZUYOR

Bunlarin hepsi soylendi bu adama ve ben dik durdum sonuna kadar savundum savunmaya da devam ediyorum

Ben daha ağırlarını hatırlıyorum.

Çevrimdışı Oktay

quaresma şuanda kaça oynuyo bilmiyorum ama ilk geldiğinde herhalde 3.2 milyon euro alıyodu fikret orman gel 2.5 düşür bir senede mukaveleni uzatalım dedi q7 nin aklı bi gitti bi geldi eni sonunda kabul etmedi... sonradan kafası nasıl dank ettiyse Beşiktaşa geri geldi :alala: :alala:

Çevrimdışı İhsan

Danimarka Liginde orta sırada olan bir takımdan oyuncu alınıyor ama ?  :alala: :alala:

Ne alaka ?
Emre nin milli takıma alınması Atınçı daha iyi bir oyuncu yapmıyor ki.
Come to Beşiktaş

Ben takip etmiyorum turk dizilerini ama o linki kapali olmasi gereken siteye devamli videolarini yukluyorlar. 100.yilda da cocuklar duymasin dizisi vardi oradaki bas karakter besiktasliydi, devamli reklami yapilirdi kulubun, harika seyler bunlar kulube taraftar kazandirir, marka degerini yukseltir.

En unutamadigim sahne o cocuklar duymasin dizisindeki bas karakterin calisma masasinda harika bir cerceve icinde ilhan mansizin fotografinin olmasidir.
Poyraz karayeli bende seyretmiyorum abi ama hemen hemen butun oyunculari Fanatik Beşiktaşlı ve her bolumde mutlaka Beşiktaşin adi , Marsi , tarihi ve furbolcularinin ismi geciyor , Pascal noumayi bile konuk oyincu olarak oymattilar bir bolumde

Bu arada inanilmaz bir Beşiktaş sempatisi var Suan hemen hemen her filmde Besiktasin adi geciyor dun Paramparca adli dizide Stad gösterildi basrol oyunculari stadda Oyun oynadılar basrol oyuncusu Erkan petekkaya Besiktasli

Genc Nesil oyuncularin cogu Beşiktaşlı ve stada geliyorlar

Bende dizi izlemem ama internette görüyorum kiralik Ask dizisinin Basrol oyuncusu Elcin Sangu Fanatik Besiktasli o dizide de bolum bolum Stadyum gosyeriliyor Besiktasin adi geçiyor

Mesela Berk oktay var oda kendi dizisinde forma giyip mars söylemişti

Yani her dizi de her programda Beşiktaş var son 2 -3 yildir abi anlayacağın @mylife1903

Çevrimdışı ilhan mansız

Yunus, Boyko kalacak mı? son durum nedir?

Çevrimdışı Bishamon

Eksikligin oldugu bir pozisyonda kadroda olmasi gerekiyor.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı celiker1

hadi canım sende bu altınsay Beşiktaş taraftarının şişirdiği bir balondan başka bir şey değil tıpkı önder özen gibi
adamın sürkli adı ön planda ama asla hiç bir sorumluluk altına giremeyen elini taşın altına koyamayan en ufak bir zorlukta
tabanları yağlayan birimi bu kulübün kahramanı hem zaten eldeki değilde dışardaki değerli oluyor. ne yapmış bu güne kadar
Beşiktaş için sadece Beşiktaş taraftarının oda muhalif olanların şişirdiği bir balon
Biliç getirmişmiş biliçi kim getirdi senmi seçtin biliçi kongrede oylarınla Beşiktaş başkanlık sistemiyle
yönetiliyor başkan olur demediği kuş uçmaz kulüpte. Yönetimden önceki sekiz yıllık kabus döneminde Altınsay nerdeydi
sürekli haketmeyenlere kahramanlık yükleyin ne yaptı altınsay bir ay kaldı şampiyon kadroyumu kurdu.
Vay be ne adammış peki bunca zaman nerdeydi madem bu kadar yetenekli neden başkan olmuyor.
Geçin bunları artık
Oğuzhan'ı bulup aldırdı.Benim için bu bile yeter :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı solar

Adler konusunda biraz bakindim, haberi yapan gazetenin sitesinde haberi okumak 10 cent'mis o yüzden tam ne yaziyor bilemiyorum ama Besiktasin ilgilendigi 5 kaleciden biri diye anilmis. Hamburg Darmstadtin talanina katilip kalecisini aldi ama yedek olarak dusunuyorlar gibi. Birde Adler Hamburga alisti, sonbahara dügününü planliyor filan yazmislar heh.

Sonuc olarak ilgi var, somut bir adim daha atilmadi daha yazmislar.

quaresma şuanda kaça oynuyo bilmiyorum ama ilk geldiğinde herhalde 3.2 milyon euro alıyodu fikret orman gel 2.5 düşür bir senede mukaveleni uzatalım dedi q7 nin aklı bi gitti bi geldi eni sonunda kabul etmedi... sonradan kafası nasıl dank ettiyse Beşiktaşa geri geldi :alala: :alala:
Yanlışın var abi

Quaresma defalarca açıkladı sorun para degildi 2.5 a indir dediler indirdim daha sonra tekrar indir dediler ozman bunun altında baska bisey oldugunu anladim ve ayrildim dedi

Bu sene sonu yine soruldu ayni soru ve yine ayni cevabi verdi : Sorun kesinlikle para degildi T.d benimle tek kelime konuşmadı ve beni dusunmedigini soyledi Bir kac ay tek basima idamana ciktim ve daha sonra ayrilmak zorunda kaldim dedi..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne alaka ?
Emre nin milli takıma alınması Atınçı daha iyi bir oyuncu yapmıyor ki.
Sakat burak var Çin den 7 milyonluk ersan yok. Emre büyük ihtimalle süre bile almayacak ama Gökhan ı almamak için emreyi seçti. Alper potuk tan daha mı önde emre? Madem bu kadar iyiydi daha önce neden kadroya alınmadı? Konyadan bir tane adam yok kadroda. Oğuzhan düne kadar kadroya giremiyordu Beşiktaş ta 11 de oynamasına rağmen. Büyük Beşiktaş düşmanı olan Fatih Terim hayranı oldu herkes
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yanlışın var abi

Quaresma defalarca açıkladı sorun para degildi 2.5 a indir dediler indirdim daha sonra tekrar indir dediler ozman bunun altında baska bisey oldugunu anladim ve ayrildim dedi

Bu sene sonu yine soruldu ayni soru ve yine ayni cevabi verdi : Sorun kesinlikle para degildi T.d benimle tek kelime konuşmadı ve beni dusunmedigini soyledi Bir kac ay tek basima idamana ciktim ve daha sonra ayrilmak zorunda kaldim dedi..

Sen yanlış hatırlıyosun Yönetim 2.5 milyon yap uzatalım dedi kabul etmedi defolup gitti.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

"Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, görevi bırakacağını ve Ronaldinho'nun transferi için 6 Haziran'da Londra'ya gitme planının iptal edildiğini açıkladı."

Bence Bu haber Samuel ETO nun Antalyaspor dan ayrılma ihtimalini yükseltti.

Beşiktaş bağlantılı haberlerini sıkça duyabiliriz haziranda

saygılar

Abi sende bi duyumcu profili mevcut :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi sende bi duyumcu profili mevcut :D
Antalya başkanının ayrılma olaylarında para aklama mevzuları var deniyor. Birden bire bunun ortaya çıkması çok garip
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı celiker1

Bence alakası var.Özellikle senin tekrar tekrar İsmail'e alay ederceisne yazışların yüzünden ve buna bir kaç arkadaşında katılıp nefret halini aldığından dolayı girip konunun İsmail olduğunu gördüğüm an çıkıyorum.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Emre mor beşiktaşa yakın deniyor. Pazar akşamına kadar bitirdik bitirdik, hazırlık maçı dahi olsa fiyat arttıracak bir performans ssergileyebilir.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Antalya başkanının ayrılma olaylarında para aklama mevzuları var deniyor. Birden bire bunun ortaya çıkması çok garip

Olabilir bu kadar şovu seven bi adam durduk yere bırakmaz.

Çevrimdışı OrhanAker

Emre mor beşiktaşa yakın deniyor. Pazar akşamına kadar bitirdik bitirdik, hazırlık maçı dahi olsa fiyat arttıracak bir performans ssergileyebilir.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bonservis olarak istenen 8 milyon doğruysa hayatta almayız.
Şimdilik vakit kaybı gibi ne zaman indirirler fiyatı o zaman olur bu iş.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Rize'deki Eren Albayrak'tan bahsediyoruz, değil mi dostum? "Eren Albayrak gibi adam" tabirini görünce, bir an çok önemli bir oyuncudan bahsediyoruz sandım da; sonra 25 yaşına kadar Rizespor'dan daha iyi takımda oynamamış olan sol bek Eren olduğunu hatırladım.

21 macta 8 asist yapmis adam. Ismail'in geldiginden beri yaptigindan fazlasi.  :kop:

Ayrica Olcay 24 yasinda Almanya 2. liginden I. Mansiz 26 yasinda Samsun'dan geldiler.

Çevrimdışı murat_

Sen yanlış hatırlıyosun Yönetim 2.5 milyon yap uzatalım dedi kabul etmedi defolup gitti.
su usluba bak ya gelip kac gundur ismail elestirenlere laf etmeyi biliyorsunda su uslubunada bi  ayar cek istersen defolup gitti ne ya cekip gitti veya anlamasamadilar gitti dedigin zaman daha insani olmazmi besiktasin sozlesmeli oyuncusu sonucta

Etiketler: