2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349718 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kartal190321

Siz de ismail hakkında görüşlerinizi belirttiniz
Sayfalarca değil kalırsa daha aylarca sürecek bu muhabbet
Alışsanız iyi olur
Hoşunuza gitmezse de okumamak bir seçenek mesela
Kimse sizin keyfiniz olsun diye başka konu konulmak zorunda değil
kendinizi burda bir futbolcu ismi üstünde tatmin edemezsiniz bir sıkıntınız derdiniz varsa gerekli mercilere yazarsınız bildirisiniz..yoksa konuşmanız laftan öteye geçmez kimsede kaale almaz sadece konuştugunuzla kalırsınız. orda seçilmiş bir başkan  görevlendirilmiş bir teknik direktör var.34 maçın 26 sında oynatmışsa teknik direktör saygı duymak lazım
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı yigitcan1903

O zaman forum yönetiminden talep edip ismail başlığı açtıralım orda tartışılsın. Ne demek keyfiniz olsun diye başka bi konu konulmak zorunda değil bizde bu forumun bi üyesiyiz ve herkesin bu forumu okumak için belli bi zamanı oluyo ben ismailin konuşulmadığı mesajları bulmak zorunda değilim
Mesele transfer meselesi
İsmailin hayatını konuşmuyoruz burda
Tabii ki burda konuşulacak

Çevrimdışı mylife1903

Ismaili savunanlara gelince :

Cidden maclari izlediklerine inanmıyorum :busted_cop:

Akhisar macinda herkes Alexise kızıyor ama onu boşken PIMI CEKILMIS EL BOMBASI gibi topu TOLGA ile ALEXISin tam ortasina atmasini kimse konuşmuyor :alala:
Ben simdi o golu ismaile yazinca olay cikiyor.
Hadi ben futboldan anlamiyorum burada tarisilmayan arkadaslar var mesela @atalay soylesin o golu kime yazacagimizi.
Stoper ile kalecinin ortasina o topu o hizla atmak seref ister, babalik ister, abilik, arkadaslik,disiplin, beceri, karsiliksiz sevgi ve emek ister.
Ama ayni pasi o yenilen golden sonra kulubede sinirleri bosalmis insanlar aglarken ve kAlede tolga varken, yenilen golun bir mac sonrasi, bir sezon sonrasi degil ustunden 5 dakika gecmeden tekrardan atmak ne ister, onu bilemedim

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı yigitcan1903

kendinizi burda bir futbolcu ismi üstünde tatmin edemezsiniz bir sıkıntınız derdiniz varsa gerekli mercilere yazarsınız bildirisiniz..yoksa konuşmanız laftan öteye geçmez kimsede kaale almaz sadece konuştugunuzla kalırsınız. orda seçilmiş bir başkan  görevlendirilmiş bir teknik direktör var.34 maçın 26 sında oynatmışsa teknik direktör saygı duymak lazım
Duymuyorum ve yazıyorum
Dert benim keyif benim
Yok yazamazsın yok edemezsin
Olur tamam

Çevrimdışı Bishamon

Serge Aurier
oyuncu problemli serbest kalmış

mantıklı mı?!

www.transfermarkt.com.tr/serge-aurier/profil/spieler/127032

Dünyanın en iyi sağ bekleri arasında  :D Van der Wiel'i yedek bırakan adam

Çevrimdışı tuncaboylu

Hem paramız yok diyen hem de senede 6-7 maç oynayacak adama 1 milyon euro garanti ücret verelim diyen adamlara ne anlatabilirsin ki? Real Madrid'den örnek veriyorum, istisna diyor, Asensio da mı istisna? Jese de mi istisna? Lucas Vázquez de mi istisna? Casemiro da mı istisna?

Transfere harcayacak paramız yok dostum. Transfer bütçemiz kısıtlı.  "Tamam ya anladım, transfer bütçemiz kısıtlıymış" demen için kaç kere daha tekrarlamamız lazım bunu?

Maçları stadda izledim diyorsun, sonra Tosiç'i sol bekte yedek olarak kullanmaktan bahsediyorsun. Tosiç'in sol bekte tutmadığı belli olmadı mı stadda?

Geçen sene Serdar da yedek sağ bekimizdi ve 950 bin euro'ya oynadı. 1 milyon euro çok abartı değil.

Çevrimdışı yigitcan1903

Daha önce de yazdım
Tabii ki ismaili savunanların bir çıkarı maddi beklentisi falan yok
Sadece yönetime laf gitmesin diye yırtınıyorlar gönül bağından dolayı
Çünkü yönetimin ismaille imzalayacağını adları gibi biliyorlar
Şu an pektemekle tekrar imzalayacağız dese başkan onun da savunulacak tarafını bulurlar mesela
Yönetimin hamlelerini az çok tahmin ettiğimiz için kimi bu kötü sonuç doğmasın diye uğraşmakta
Kimi de o kötü sonuca ne kılıf uydursam da şirin göstersem diye düşünüyor

Çevrimdışı RQ7_351903

Hem paramız yok diyen hem de senede 6-7 maç oynayacak adama 1 milyon euro garanti ücret verelim diyen adamlara ne anlatabilirsin ki? Real Madrid'den örnek veriyorum, istisna diyor, Asensio da mı istisna? Jese de mi istisna? Lucas Vázquez de mi istisna? Casemiro da mı istisna?
Anlamak imkansiz anlamaya çalışmıyorum bile, pahalı bize gelmez dediğimiz adamlar kulüplerin de ismail den az ücret alıyorlar. Haketse anlayacağım ama yok.Anadolu takımlarından herhangi birinin sol bekini ismail yerine alsak yıllık 750-800 bin euro dan oynatır daha fazla verim alırız.Ve bu adam 3 senedir hiç bir katkı vermeden bir işe yaramayan sülalesini ölene kadar doyuracak para kazandı ama eleştirince biz insafsız oluyoruz.

Çevrimdışı LuceGel

Adlerle ilgileniyormuşuz olursa mükemmel olur gelsin 5 sene oynasın jübile yapsın.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Transfere harcayacak paramız yok dostum. Transfer bütçemiz kısıtlı.  "Tamam ya anladım, transfer bütçemiz kısıtlıymış" demen için kaç kere daha tekrarlamamız lazım bunu?

Maçları stadda izledim diyorsun, sonra Tosiç'i sol bekte yedek olarak kullanmaktan bahsediyorsun. Tosiç'in sol bekte tutmadığı belli olmadı mı stadda?

Geçen sene Serdar da yedek sağ bekimizdi ve 950 bin euro'ya oynadı. 1 milyon euro çok abartı değil.
Transfer yapılsın mı diyorum ben? Bir sürü bonservisi elinde olan adam var. Üst düzey adamlar hariç kimse imza parası istemez senden, olmayan şeyler için olmayan argümanlar üretip sonra onlar üzerinden fikir yürütmeye çalışmaktan ne zaman vazgeçeceksin? Benim gözümde Tosic ile İsmail'in hiç farkı yok. Üç maçta hata yaptı diye hemen kesilen Tosic bir tarafta ondan daha fazla hata yapmasına rağmen ısrarla ilk 11 de oynayan İsmail öbür tarafta, aynı konu Boyko için de geçerli. Boyko'yu iki maçta yaptığı hatalar yüzünden takımdan sildik, bizi iki kere Avrupa'dan hatta şampiyonluktan eden adamı baş tacı ettik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Gomez'de rengini ikide bir değiştiriyor. Bir kalmak istiyorum diyor bir kararımı vermedim diyor. Net bir şey söyle ki ona göre davranılsın. Gomez'in gidip Falcao'nun geleceğini bilsem içim rahat olur ama Gomez'den sonra dandik birini alırlar diye korkuyorum. Başta Şenol hoca olduğu için o da çok saçma oyuncu taleplerinde bulunabiliyor bazen. Örneğin Serdar Aziz, Dame N'Doye gibi. 

Çevrimdışı kartal190321

kimse ismaili savunmuyor berbat bir topçu beşiktaşımıza yakışmıyor çok kişi bunda hemfikir...vasat bir topçu gücü bu bundan fazlasını yapamaz ki burda suçlu ismail mi şimdi..eleştirilecek en son kişi burda ismaildir neden anlamak istemiyorsunuz :s20:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı RQ7_351903

Sen ne anlatıyorsun hocam şakamı yapıyorsun sen bütçeyi bonservis olarak hesap ediyorsun sadece senin bütçenin içinde oyunculara verdiğin prim bile yer alıyor. Tosic in bile sol bek performansı daha iyiydi.Kendi kalesine attığı 2 gol yüzünden eleştiriyorsun da bu adamın yaptığı basit hatalardan yediğimiz sayısız golü saymiyormusun?

Çevrimdışı atalay

İsmail ile ilgili dolaylı yada doğrudan cevap gelmez ise sevinirim. Vaat ettiğim sözü tuttum. Paylaştığım pozisyonların tamamında İsmail'in bireysel hatası vardır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yedek Sağ bek'in de o kadar para alması yanlış. Bunu savunacak değiliz. Serdar yüzünden şampiyonluktan olduğumuz konusuna ise hiç girmicem. yarın öbür gün Serdar'la da sözleşme imzalanabilir onuda savunursunuz ondan daha iyi yedek sağ bek mi bulacağız diye. Bak tekrar yazıyorum, üst düzey birisi alınsın İsmail takımda kalsın 500 bin euroya 2 senelik sözleşme imzalansın, gıkımı çıkartırsam namerdim. Haketmediği maaşları hakediyormuş gibi gösterip algı yaratıyorsunuz, sonra bu maaşlar normal diye ortalıkta geziyorsunuz. Real madrid her sene kar ediyor ama 30 maça çıkmış sağ bekine 1,5 milyon euro para veriyor. Ya siz çok iyi biliyorsunuz bu işi ya da Carvajal enayi o paralara oynadığı için.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfer yapılsın mı diyorum ben? Bir sürü bonservisi elinde olan adam var. Üst düzey adamlar hariç kimse imza parası istemez senden, olmayan şeyler için olmayan argümanlar üretip sonra onlar üzerinden fikir yürütmeye çalışmaktan ne zaman vazgeçeceksin? Benim gözümde Tosic ile İsmail'in hiç farkı yok. Üç maçta hata yaptı diye hemen kesilen Tosic bir tarafta ondan daha fazla hata yapmasına rağmen ısrarla ilk 11 de oynayan İsmail öbür tarafta, aynı konu Boyko için de geçerli. Boyko'yu iki maçta yaptığı hatalar yüzünden takımdan sildik, bizi iki kere Avrupa'dan hatta şampiyonluktan eden adamı baş tacı ettik.

Tosiç solbekte tutmadı. 2-3 hata değil, oyun tarzı uymadı. İşin ilginç tarafı, son maçlarda gördük ki sol stoperde çok iyi uydu. Öğrendik ki, adam milli takımda da sol stoper oynuyormuş zaten.

Sen stoperde zaten sayısal eksikliğin varken ve sol bekte değil de stoperde tutmuş oyuncuyu neden sol bek olarak kullanacaksın? Böyle bir mantıksızlık olur mu?

Bonservisi elinde olan bir sürü oyuncu varsa, bonservisi elinde olan oyuncu arayan bir sürü takım da var. Sen sonuçta Göztepe'ye adam aramıyorsun, Beşiktaş'a adam arıyorsun. Alacağın adamın bonservisi elinde olursa, maaşı da 1 milyon euro'dan az olmayacaktır.

Çevrimiçi Necmi

:biggrinking:

Rakiiplerimizin sol tarafimizi otoban YAPMADIGI mac hatırlamiyorum :bandit:

Yedigimiz Gollerin buyuk cogunlugu sol kanadimizdan oldu , Butun rakipler solumuzdan atak gelistirdi BUG buldular resmen..

Hatırlayın ilk yari bittiğinde bir degerlendirme yapmıştık ve sag kanadimizdan SADECE 1 ( BIR) Gol yediğimizi ortaya cikarmistik , Solumuzdan ise 9 Gol falan yemistik..

Bu bile Ismaili elestirmek icin yeterli bir sebep :busted_cop:
sen otur maçları tekrar izle o zaman @Yunus Emre Dökmeci
biz yediğimiz gollerin çoğunu göbekten yedik hepside pis gollerdi
tamam rakipler genelde soldan geliyordu bu da zayıf karnının orası olduğunu gösterir
benim aklımda soldan yediğimiz bariz hatalı 3-4 tane gol var birazda ismailin sırıtması
beck yüzünden çünkü beck içe kat edip stoperide destekliyor ama ismailin bunu yaptığı yok
bu sefer sol stoper kısmında çok fena açıklar veriyoruz dikkat edersenin bizde sol stopere kim geldiyse
çuvalladı Rudolfho iyi görünüyor çünkü beckin koruma alanı içinde oynuyor.
ama solda hücumcu bek oynatacaksak bu ismail olur başkası olur aslında farketmez bu açıkları
vermemiz kaçınılmaz o nedenlede sol stoperimiz kaliteli ve hızlı bir stoper olmalı birazda sert
rakibi yıldırsın bu işi Tosiç son maçlarda iyi yaptı birde handikapımız aslında stoper sola kaydığında ön liberonun
göbeği kapatması gerekir bizde o noktada atibada bu sene çok fazla hücum düşündüğü için
kapatamadı işin gerçeği bence ismail yeterli olmasada iyi bir sol bekte alsak hücumcu bu sorunlar yaşanmaya devam edecek o nedenle
her şeyi ismaile kesmeyin. savunma hattımızın tekrar revize edilmesi gerekiyor. Buda kaleden başlar önüne
iyi bir stoper çabuk olacak ve iyi top kullanacak geriden oyunu başlatma özelliği olursa mükemmel olur
merkezini sağlam tutacaksın rakibinin çok iyi kanat oyuncuları yoksa bekler her zaman idare eder
iyi kanat oyuncuları varsa zaten beklerinin iyi olmasınında bir önemi yok bizim karşımızda takımlar neden yıkıldı
çünkü kanatlarımız çok iyi ondan da öteye standart kanat oyuncusu tarzında oynamıyorlar
dünyanın en iyi beklerinin bile bizim tarzımızda oyun oynayan takımlara yapabileceği fazla bir şey yok
çok iyi kanatlarımız olduğu halde bizi durduran takımların stoperleri iyiydi bunu farkettinizmi

Çevrimdışı RQ7_351903

Tosiç solbekte tutmadı. 2-3 hata değil, oyun tarzı uymadı. İşin ilginç tarafı, son maçlarda gördük ki sol stoperde çok iyi uydu. Öğrendik ki, adam milli takımda da sol stoper oynuyormuş zaten.

Sen stoperde zaten sayısal eksikliğin varken ve sol bekte değil de stoperde tutmuş oyuncuyu neden sol bek olarak kullanacaksın? Böyle bir mantıksızlık olur mu?

Bonservisi elinde olan bir sürü oyuncu varsa, bonservisi elinde olan oyuncu arayan bir sürü takım da var. Sen sonuçta Göztepe'ye adam aramıyorsun, Beşiktaş'a adam arıyorsun. Alacağın adamın bonservisi elinde olursa, maaşı da 1 milyon euro'dan az olmayacaktır.
İsmail de ancak goztepe de oynar zaten.Goztepe den Hakan bundan daha iyi oynamazsa eşşek gibi ayırırım burda.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

kimse ismaili savunmuyor berbat bir topçu beşiktaşımıza yakışmıyor çok kişi bunda hemfikir...vasat bir topçu gücü bu bundan fazlasını yapamaz ki burda suçlu ismail mi şimdi..eleştirilecek en son kişi burda ismaildir neden anlamak istemiyorsunuz :s20:
7 yıldır bu takımda öylesine takılıyorsa amaçsız, hedefsiz bir futbolcuysa burada  suç sadece yöneticilerin de değil. Kimse İsmail'e 'Bak İsmail gamsız ol , profesyonelce yaşama , futbolda hedeflerin olmasın , rahat rahat takıl' şeklinde zorlamıyor.
İsmail o kadar da masum değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen ne anlatıyorsun hocam şakamı yapıyorsun sen bütçeyi bonservis olarak hesap ediyorsun sadece senin bütçenin içinde oyunculara verdiğin prim bile yer alıyor. Tosic in bile sol bek performansı daha iyiydi.Kendi kalesine attığı 2 gol yüzünden eleştiriyorsun da bu adamın yaptığı basit hatalardan yediğimiz sayısız golü saymiyormusun?

Sevgili dostum, FFP anlaşmamızı tekrar hatırlatayım istersen:
"Sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir."

Yani sattığımız kadar bonservis harcayabiliyoruz. Ersan'ı 7 milyon euro'ya sattık bu seneye sayılıyor. Marcelo'yu 1.5'a alırsak, elimizde 5.5 kalıyor. Bonservise ödeyebileceğimiz bütçemiz bu şu anda.

Tosiç'in sol stoper performansı iyi ve stopere ihtiyacımız da var. O zaman neden Tosiç'i sol beke kaydıralım?

Ayrıca Tosiç'i sol beke kaydırınca, bu sefer stoper açığımız olacak, oraya transfer gerekecek.
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 16:39:08 tuncaboylu ]

Çevrimdışı dkn_34

bence yapacağımız en iyi transfer ismail ve mustafa pektemk i göndermek.
 sonra boykoyu piyasası varken göndermek tolga zengin yerine fark yaratacak kaleci .tolga yedek kaleci .alacağımız kaleci fark yaratmazsa hoca yine tolgayı seçer.
..
gg gelirse beck hem sağ bekin yedeği olsun hemde sol bekın yedği olsun.sol bekte iki yedeğimiz olur tosic ve beck..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sen otur maçları tekrar izle o zaman @Yunus Emre Dökmeci
biz yediğimiz gollerin çoğunu göbekten yedik hepside pis gollerdi
tamam rakipler genelde soldan geliyordu bu da zayıf karnının orası olduğunu gösterir
benim aklımda soldan yediğimiz bariz hatalı 3-4 tane gol var birazda ismailin sırıtması
beck yüzünden çünkü beck içe kat edip stoperide destekliyor ama ismailin bunu yaptığı yok
bu sefer sol stoper kısmında çok fena açıklar veriyoruz dikkat edersenin bizde sol stopere kim geldiyse
çuvalladı Rudolfho iyi görünüyor çünkü beckin koruma alanı içinde oynuyor.
ama solda hücumcu bek oynatacaksak bu ismail olur başkası olur aslında farketmez bu açıkları
vermemiz kaçınılmaz o nedenlede sol stoperimiz kaliteli ve hızlı bir stoper olmalı birazda sert
rakibi yıldırsın bu işi Tosiç son maçlarda iyi yaptı birde handikapımız aslında stoper sola kaydığında ön liberonun
göbeği kapatması gerekir bizde o noktada atibada bu sene çok fazla hücum düşündüğü için
kapatamadı işin gerçeği bence ismail yeterli olmasada iyi bir sol bekte alsak hücumcu bu sorunlar yaşanmaya devam edecek o nedenle
her şeyi ismaile kesmeyin. savunma hattımızın tekrar revize edilmesi gerekiyor. Buda kaleden başlar önüne
iyi bir stoper çabuk olacak ve iyi top kullanacak geriden oyunu başlatma özelliği olursa mükemmel olur
merkezini sağlam tutacaksın rakibinin çok iyi kanat oyuncuları yoksa bekler her zaman idare eder
iyi kanat oyuncuları varsa zaten beklerinin iyi olmasınında bir önemi yok bizim karşımızda takımlar neden yıkıldı
çünkü kanatlarımız çok iyi ondan da öteye standart kanat oyuncusu tarzında oynamıyorlar
dünyanın en iyi beklerinin bile bizim tarzımızda oyun oynayan takımlara yapabileceği fazla bir şey yok
çok iyi kanatlarımız olduğu halde bizi durduran takımların stoperleri iyiydi bunu farkettinizmi
Dediğin şey başka bir takım olsa anlarım ama bizin oyun sistemimizde beklerin önemi çok büyük, devamlı hücum eden bir takım ve kanatlar varken sağ ve sol tarafların oyun ve pozisyon bilgisi yüksek oyunculardan kurulu olması gerekir. Ben orta ikiliyi sağlam tutayım sağa sola çer çöpte koyarım idare eder dersen o ortadaki ikilinin Sivasspor defansından farkı kalmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

ewt malesef sol bekte sezon boyunca aldığı sürelerde yeteri kadar iyi oynayamayan
david alaba ve dewamlı sakatlanan jordi alba yüzünden
hocanın mecburen oynattığı ismail köybaşı 26 maç yaptı değil mi

bazı arkadaşlarımız sanki pek çok alternatif arasından sıyrılarak formayı kapmış bir ismail var gibi konuşuyor
arkadaşlar bu adam formayı kapmadı, forma bu adama mecburen verildi

biz bile demiyor muyduk gerekirse serdar geçsin sağa ama beck oynasın solda diye
bu bile bir ümitti

ismail muhabbeti sıktı gına geldi diyorsunuz da
biz şu anda sözleşmesi devam eden bir adam için konuşmuyoruz
sözleşmesi biten bir adamla tekrar yapılmaması için
yada yapılacaksa da öyle bizim için uçuk olan meblalara yenilenmemesi için konuşuyoruz

Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: