2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348911 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez gibi bir profesyonel geleceği belli olmadan nasıl Euro2016'ya gider bilemiyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Sezon boyunca 4-5 gol yedirdi denilen İsmail'in sadece evimizdeki Bursa ve deplasmanda Akhisar maçlarında yedirdiği gol sayısı 4-5 civarında  . Bursa maçında Şenol Hoca çocukcağız biraz dinlensin diye kenara almıştı İsmail'i örneğin.
Uefa'da gruptan çıkamama nedenlerimizin başında geliyor İsmail,Tolga ile beraber.
İsmail ile alakalı en komedi yorum hücumda yeterli oluyor yorumu . Oyun vizyonu dar bir arkadaş , hücumda seçenekleri kısıtlı , rakipler bunun farkında , gerekli önlemi alıyorlar. Zeka , yaratıcılık yönünden de oldukça kısıtlı . Pozisyon yaratamıyor . Tekniği ofansif bir beke göre yetersiz . Gerile gerile orta yapıyor ki rakipler defansta pozisyon alsınlar, tehlike önlensin  . Ortaları genellikle öylesine yapılmış yerini bulmayan ortalar.
Oyunu okumadan enerjisini toparladığında bilinçsizce bindirmeler yapıyor.Enerjisini tüketiyor , geri dönemiyor, sol tarafta boşluğa mahal veriyor. Bunun olacağını bile bile sürekli aynı şeyi deniyor. Takım içinde futbolcuları bile artık çıldırtacak noktaya getiriyor. Ofansif manada yeterli görülen bekimizin yeterliği de bu işte.

Abi abartı derken bundan bahsediyorum işte. "Evimizdeki Bursa ve deplasmanda Akhisar maçlarında yedirdiği gol sayısı 4-5 civarında". O 2 maçta toplam 5 gol yedik zaten. Bursa'nın ilk golü araya atılan pastan geldi, ikincisinin İsmail'le alakası yok. Akhisar maçında ilk gol Alexis'in saçma penaltısından geldi.

Diğer ikisi de doğrudan İsmail'in hatası değil de(biri Oğuzhan'ın, biri Tolga-Alexis ikilisinin), hadi öyle diyelim. 2 gol oluyor 4-5, 5 gol oluyor 14-15.

Artık o kadar şartlanmış ki bazı arkadaşlar, Galatasaray maçında yediğimiz golde 60 metre geri pası verdiğinden falan söz ediliyor, sonra düzeltiliyor.

Çevrimdışı worns

Abi abartı derken bundan bahsediyorum işte. "Evimizdeki Bursa ve deplasmanda Akhisar maçlarında yedirdiği gol sayısı 4-5 civarında". O 2 maçta toplam 5 gol yedik zaten. Bursa'nın ilk golü araya atılan pastan geldi, ikincisinin İsmail'le alakası yok. Akhisar maçında ilk gol Alexis'in saçma penaltısından geldi.

Diğer ikisi de doğrudan İsmail'in hatası değil de(biri Oğuzhan'ın, biri Tolga-Alexis ikilisinin), hadi öyle diyelim. 2 gol oluyor 4-5, 5 gol oluyor 14-15.

Artık o kadar şartlanmış ki bazı arkadaşlar, Galatasaray maçında yediğimiz golde 60 metre geri pası verdiğinden falan söz ediliyor, sonra düzeltiliyor.

Bursa maçında ilk golde en büyük hata fena perde yiyen Marcelo'nun ikincisinde  ise Serdar Kurtuluş'undu. İsmail harika bir maç çıkarmıyordu ama goller için suçlanamaz.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Gomez: "...5-6 hafta sonra bile geleceğim hakkında karar vermiş olmayacağım..."

Bunu dediyse hakkaten forvette bakalım biz.

Çevrimdışı worns

Artı olarak İsmail'e ilk yarıdaki Gs maçı üzerinden vurmaya çalışmak tüm gerçeklik algısının yitirildiğine işaret. Tüm sezon boyu en iyi oynadığı maçtı, maçın da en iyilerinden biriydi. Önde baskıda, hücumdaki dominantlığımızda büyük payı vardı.

Bunu İsmail'i yeterli gördüğüm için yazmadım. Süreklilik ve oyun bilgisi problemleriyle en fazla yedek sol bek olabilecek bir oyuncu. Yerli oyuncu olması bağlamında kalması da akla yatkın.

Eleştiriler bazen o kadar gerçekten kopuk yazılmış ki insanda İsmail'i savunma refleksi yaratıyor. İsmail'i savunanlar diye bazı arkadaşların ayırmaya çalıştığı kesim bence biraz böyle oluşmuş. Yoksa özel fanı olacak bir oyuncu değil İsmail :)

Çevrimdışı onurturan

Oyuncu Adı : Cüneyt Blackson
Mevki : Stoper
Uyruk : Türkiye/Surinam
Takımı: Psv Eindhoven u16
Boy: 1.95

Kısa Profil : Türk bir anne ve Surinam li bir babanın çocuğu olarak Hollanda'da dünyaya geldi. Stoper mevkisinde görev alıyor. Yaşı 15 ve 1.95 boyunda geçen yıl Bucaspor' a önerildi ve begenilmedi.Bu yıl Psv u16 takımına alındı Ingiltere Premier Lig ekiplerinden 3 tanesinin radarina girdi bile, kendisi Türkiye Milli takımında oynamak istiyor. Yetkililerimizin bu oyuncuyu A Milli takımımıza kazandirmasi lazım.

Facebook futbol yetenek avcısı sayfası

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ooooww Karaoğlann  :super:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Artı olarak İsmail'e ilk yarıdaki Gs maçı üzerinden vurmaya çalışmak tüm gerçeklik algısının yitirildiğine işaret. Tüm sezon boyu en iyi oynadığı maçtı, maçın da en iyilerinden biriydi. Önde baskıda, hücumdaki dominantlığımızda büyük payı vardı.

Bunu İsmail'i yeterli gördüğüm için yazmadım. Süreklilik ve oyun bilgisi problemleriyle en fazla yedek sol bek olabilecek bir oyuncu. Yerli oyuncu olması bağlamında kalması da akla yatkın.

Eleştiriler bazen o kadar gerçekten kopuk yazılmış ki insanda İsmail'i savunma refleksi yaratıyor. İsmail'i savunanlar diye bazı arkadaşların ayırmaya çalıştığı kesim bence biraz böyle oluşmuş. Yoksa özel fanı olacak bir oyuncu değil İsmail :)
Yine geldi yedek olarak kalabilir, yerli oyuncu kontenjanından dursuncular. Oyun bilgisi problemi olan bir adamın defansta ne işi var peki? Duracağı yeri bilmiyor, ofsaytı bozuyor, adam kaçırıyor, bunlar temel defans oyuncularında en başta aranan özellikler, hal böyleyken halen bunlara rağmen yedek olarak kalsın diyen adamın düşüncesinde ben art niyet ararım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tam olarak bunu söylüyorum işte, eline sağlık.  :claps: :claps:

Bence şu kadroda yerine adam alınması gereken ilk adam İsmail, Tolga'dan bile önce onun yerine adam alınması gerektiğini düşünüyorum. İsmail ancak yedek olarak, o da en fazla 1 milyon euro garanti paraya kadroda tutulmalı diye düşünüyorum.

Ama o kadar abartılı ve gerçeklerden uzak eleştiriler geliyor ki, kendisini savunmak zorunda hissediyorum.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Herşeyi hayal edebilirdim de, Bir fanboy edasıyla ismailin de savunulacağını asla.

Demek ki hayal gücüm pek yüksek değilmiş, kendi adıma üzüldüm.  :lol: :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yine geldi yedek olarak kalabilir, yerli oyuncu kontenjanından dursuncular. Oyun bilgisi problemi olan bir adamın defansta ne işi var peki? Duracağı yeri bilmiyor, ofsaytı bozuyor, adam kaçırıyor, bunlar temel defans oyuncularında en başta aranan özellikler, hal böyleyken halen bunlara rağmen yedek olarak kalsın diyen adamın düşüncesinde ben art niyet ararım.

Nasıl bir art niyet arıyorsun dostum?

Beşiktaş'a kötülük olsun diye mi söylüyoruz bu fikri?
Beşiktaşlılar kanser olsun diye mi istiyoruz?
Taraftarı takımdan soğutmak ve Beşiktaş'ın gelirleri azalsın diye mi istiyoruz?

Neymiş art niyetimiz?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bursa'nın ilk golü sol kanadını boşaltan İsmail'in pozisyonuna stoperler kayarken 3 kişinin kapatması gereken alanı 2 kişi kapatırken geldi. Sol tarafta sürekli hata yapan , güven vermeyen İsmail'in pozisyonuna Alexis kayıyor . Defansın ortasında 2 kişiyle başbaşa kalan Marcelo feyki yiyor ve sonrası gol. Sol tarafta Beck tipinde bir futbolcumuz olsaydı  ne Alexis sol tarafa kayma gereği duyacak ne de Marcelo defansın ortasında 2 Bursalı oyuncuyla baş başa kalacaktı.
Akhisar'ın golüne gelelim . Pozisyon nasıl başlamış. Gereksiz bir faul. Yapan kişi kim? Tabiki İsmail. Beck olsaydı öyle bir faul yapar mıydı? Yapmayacaktı çünkü Beck sırtı kaleye dönük bir adama faul yapmayacak kadar futbol bilgisi olan bir bek.
Akhisar'ın 2. golüne gelelim .İsmail önüne gelen topa sallıyor. Alt yapısı düzgün olan bir futbolcu orada topu en güvenli rakibe gitmeyecek şekilde uzaklaştırır. Topu sahanın içine sallamaz.
Akhisar'ın 3. golünü anlatmaya gerek bile yok . Yine topu nereye atması gerektiğini , defansta önceliğin güvenlik olduğunu 27 yaşına gelip 7 yıldır Beşiktaşta futbol oynayıp çözememiş futbolcu. Eminim Beck olsa o da öyle pas atardı !
2 bekimizin karşılaştırmasını yapıyorum ki aradaki fark net görülsün.
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 15:24:59 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu şeye benziyor, top çıkartamayan, yan toplarda zaafı olan ama oyunu ayağıyla iyi açan kaleciye yedek olarak kalabilir demeye. Bu adamın mevkii sol bek ve öncelikli olayı savunma ve bu konuda büyük eksiklikleri var hem fiziksel hem mental açıdan. Bunu halen görmeyip ya aslında o kadar gol yememizde katkısı az en fazla 2-3 gol yedirmiştir o da olur o kadar demek refleks değil başka bir şeydir, üstelik camianın yüzde 90 ı bu adamı istemezken, tribünlerden vurma diye sözler yankılanırken.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Nasıl bir art niyet arıyorsun dostum?

Beşiktaş'a kötülük olsun diye mi söylüyoruz bu fikri?
Beşiktaşlılar kanser olsun diye mi istiyoruz?
Taraftarı takımdan soğutmak ve Beşiktaş'ın gelirleri azalsın diye mi istiyoruz?

Neymiş art niyetimiz?
Takımda kalmasını sağlamak adına kamuoyu yaratmak için çalışıyor olabilirsiniz. Sosyal medyada bu tarz adamlar çok, belki siz değilsiniz ama düşünceleriniz ve görüşleriniz sonunda hep aynı noktaya geliyor, 1 milyon euroya yedek olarak kalsın, ondan daha iyisini mi bulacağız. Zamanında Mustafa Pektemek'in sözleşmesini savunanlardan ne farkınız var ki?
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 15:24:17 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bursa'nın ilk golü sol kanadını boşaltan İsmail'in pozisyonuna stoperler kayarken 3 kişinin kapatması gereken alanı 2 kişi kapatırken geldi. Sol tarafta sürekli hata yapan , güven vermeyen İsmail'in pozisyonuna Alexis kayıyor . Defansın ortasında 2 kişiyle başbaşa kalan Marcelo feyki yiyor ve sonrası gol. Sol tarafta Beck tipinde bir futbolcumuz olsaydı  ne Alexis sol tarafa kayma gereği duyacak ne de Marcelo defansın ortasında 2 Bursalı oyuncuyla baş başa kalacaktı.
Akhisar'ın golüne gelelim . Pozisyon nasıl başlamış. Gereksiz bir faul. Yapan kişi kim? Tabiki İsmail. Beck olsaydı öyle bir faul yapar mıydı? Yapmayacaktı çünkü Beck sırtı kaleye dönük bir adama faul yapmayacak kadar futbol bilgisi olan bir bek.
2 bekimizin karşılaştırmasını yapıyorum ki aradaki fark net görülsün.

Bursa'nın ilk golünde Alexis'in durduğu yer ideal, İsmail'le ilgisi yok. En başta o pası veren adama baskı yapılması gerekiyor.

Akhisar'ın ilk golünde o faul atışı kullanıldıktan sonra top 20 farklı kişiye dokundu.

Ayrıca Beck'i ön plana çıkarmaya gerek yok İsmail konusunda, Beck bariz bir şekilde daha iyi bir bek. O yüzden ben Beck'in ilk 11'de oynaması, İsmail'in yerine adam alınıp İsmail'in yedek tutulması gerektiğini düşünüyorum zaten.

Çevrimdışı MrtBlgc

Antalyaspor Başkanı 30 Haziranda kongreye gideceklerini ve aday olmayacağını açıklamış. Bol keseden verilen paraların altından kalkılamıyor galiba, benim anladığım bu. Gomez gidecekse Etoo'ya çökelim bence. Ligi biliyor artık, uyum sorunu falan olmaz. Sakatlık olmasın su içinde 25 golü var.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı onurturan

Avrupayı da sayarsan ismail oyundayken 32-33 gol yemişiz toplam. Oynadığı maç sayısı o kadar zaten. İsmailin oyunda olduğu maçlardaki yediğimiz gol ortalaması 1
Genelde hücumda olduğumuz için televizyondan oyunu iyi okuyamıyorsunuz. Bu sene ligdeki tüm maçlara gittim ve o alanın ne kadar boş kaldığını buradaki maçları izleyen her arkadaş teyit edecektir. Quaresma gibi adam bile 5-6 kez 60 mt depar atıp adam kovaladı sol tarafta, quaresmadan bahsediyoruz. Hadi hücumu bu kadar iyi yaptığı asist sayısı 1, evet 1. attığı gol yok.
+1
hatta canli izlerken trubunde benim duydugum bireysel edilen kufurlerin %60 ında ismail adi gecer..  (hakemler ve töre dahil)

Çevrimdışı tuncaboylu

Takımda kalmasını sağlamak adına kamuoyu yaratmak için çalışıyor olabilirsiniz. Sosyal medyada bu tarz adamlar çok, belki siz değilsiniz ama düşünceleriniz ve görüşleriniz sonunda hep aynı noktaya geliyor, 1 milyon euroya yedek olarak kalsın, ondan daha iyisini mi bulacağız.

Burada bizbizeyiz dostum, kime ne kamuoyu yaratacağız? Ayrıca bunun neresi art niyet?

Birisi de çıkıp sizin için "Asıl siz art niyetlisiniz, Beşiktaş daha ilk 11 oynayacak sol bekini bulamamışken ve transfer bütçesi kısıtlıyken, takımın tek sol bekini karalamaya ve itibarsızlaştırmaya çalışıyorsunuz. Takıma zarar verme amacındasınız" dese ne diyeceksiniz? Böyle bir suçlama olabilir mi?

Hepimizin ortak noktası Beşiktaş'ın iyiliği ve kimse art niyetli falan değil burada.

Kelimelerimizi dikkatli seçelim, kırıcı olmayalım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bursa'nın ilk golünde Alexis'in durduğu yer ideal, İsmail'le ilgisi yok. En başta o pası veren adama baskı yapılması gerekiyor.

Akhisar'ın ilk golünde o faul atışı kullanıldıktan sonra top 20 farklı kişiye dokundu.

Ayrıca Beck'i ön plana çıkarmaya gerek yok İsmail konusunda, Beck bariz bir şekilde daha iyi bir bek. O yüzden ben Beck'in ilk 11'de oynaması, İsmail'in yerine adam alınıp İsmail'in yedek tutulması gerektiğini düşünüyorum zaten.
Çok tehlikeli bir yerde faul yaptı üstelik arkası dönük adama. Herhangi bir tehlikeli pozisyon mu vardı faul yapması gereken?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burada bizbizeyiz dostum, kime ne kamuoyu yaratacağız? Ayrıca bunun neresi art niyet?

Birisi de çıkıp sizin için "Asıl siz art niyetlisiniz, Beşiktaş daha ilk 11 oynayacak sol bekini bulamamışken ve transfer bütçesi kısıtlıyken, takımın tek sol bekini karalamaya ve itibarsızlaştırmaya çalışıyorsunuz. Takıma zarar verme amacındasınız" dese ne diyeceksiniz? Böyle bir suçlama olabilir mi?

Hepimizin ortak noktası Beşiktaş'ın iyiliği ve kimse art niyetli falan değil burada.

Kelimelerimizi dikkatli seçelim, kırıcı olmayalım.
Ben Beşiktaş'a zararlı olabilecek bir konuyu körü körüne savunanları gerekirse karşıma alırım. Kurduğun cümlelerin aynısını Mustafa Pektemek'le niye sözleşme yapılıyor diye sorguladığımızda bize karşı kullanılmıştı, şimdi yine aynısı yapılıyor. İsmail'den daha iyi yedek bir sol bek bulamayacaksak zaten biz bırakalım futbol işlerini, kriketle filan ilgilenelim. Biz burada eleştiri yaptığımızda renkli olmamızdan tut, ajanlığımıza, kötü niyetimize kadar söylenmedik şey kalmadı, şimdi konu Beşiktaş iken takıma zararı bu kadar açık olan adamı olmayan argümanlarla savunmaya çalışmakta ben iyi niyet aramam. Yukarıda yazdım Carvajal'ın kaç paraya oynadığını Real Madrid'te, her eleştirime bir cevap yazan siz o konuya tek bir satır yazmadınız, neden acaba?
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Alexis'in durduğu yer ideal değil. Alexis ,İsmail'in pozisyonuna kayıyor .Kaymak zorunda kalıyor çünkü İsmail güven vermiyor. Takımda ilk 11'de İsmail kalsın iyi stoper , kaleci gelirse defans yine seviye atlar söyleminin manasızlığı buradan anlaşılıyor.Savunma sadece bireysel yapılmıyor. Uygun savunma stratejileri ile sorumluluklarını yerine getirmeye çalışan , düzgün iş bölümü ile oynayan oyuncularla yapılıyor. 1 oyuncunun düzen dışına çıkması herşeyi alt üst ediyor. 
İsmail 7 yıldır bu takımda bulunan geldiği nokta ortada olan bir oyuncu. Sahadaki duruşu zaten herşeyi özetliyor. Ödüllendirir gibi milyon avroluk sözleşme imzalayacağız bir de.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı mellfred

Gomez'in yerime adam baksak fena olmaz. Umarım çok kotu bir turnuva geçirir. Saç baş yolduran cinsten

Etiketler: