2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349048 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Gomez'in yerine illa ki oyuncu bakılıyordur zaten Euro 2016 sonuna kadar bekleyeceğimizi de hiç sanmıyorum ki doğrusu da budur.
Bence orda kilit nokta törenin gitmesi
Şu an hiç zannetmiyorum biriyle görüştüklerini

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sevgili dostum, 15 gol efsanesi inandırıcılığını yitirdi. İsmail sahadayken 25 gol yedik işte, çuvalla gol yiyen bir takım değiliz. Sayarsın 10 golü(15 de demedim bak), uzamaz konu.

Ayrıca futbol böyle bir oyun, Gareth Bale de CL finalinde Marcelo'nun arkasına atılan topu karşıladı kafayla. Quaresma da geri gelecek gerekirse, Töre de.
Avrupayı da sayarsan ismail oyundayken 32-33 gol yemişiz toplam. Oynadığı maç sayısı o kadar zaten. İsmailin oyunda olduğu maçlardaki yediğimiz gol ortalaması 1
Genelde hücumda olduğumuz için televizyondan oyunu iyi okuyamıyorsunuz. Bu sene ligdeki tüm maçlara gittim ve o alanın ne kadar boş kaldığını buradaki maçları izleyen her arkadaş teyit edecektir. Quaresma gibi adam bile 5-6 kez 60 mt depar atıp adam kovaladı sol tarafta, quaresmadan bahsediyoruz. Hadi hücumu bu kadar iyi yaptığı asist sayısı 1, evet 1. attığı gol yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

ilk yarıdaki ts maçı @tuncaboylu
motta sayesinde sol tarafımız felç olmuştu
hatta bir ara sadece bizim solumuzda oynanıyordu
şu TS nin aldığı siyahi uzun boylu oyuncu kimdi felç
etmişti adam bir maçta kahraman oldu kabus gibi bir maçtı  :bandit:

Hatırladım abi. Cavanda ve M'bia ikilisi ekstrem oynamıştı, millet o maçtan sonra yönetime giydiriyordu "Cavanda dururken Beck mi alınır" ve "M'bia gibi adam bedavayken nasıl alınmaz" diye?

Beck Cavanda'dan daha faydalı olduğunu gösterdi, M'bia da "2.5 milyon euro imza parası + 2.6 milyon euro sözleşmeye imza atmıştı ve sözleşmesinde alacağı gecikirse sözleşmesi feshedilir diye madde vardı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga'nın sözleşmesi 2017'de bitiyor zaten.
Bu yeniden bence sözleşme imzalanacağı gerçeğini değiştirmiyor. İmzalanmaz o zaman ben de eyvallah derim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Eray

Gomez'e laf atmak isteyen Podolski: Benim önemli bir maçım (kupa finali) olduğundan Mario benden önce boşta kaldı/ ayrıldı.
Gomez: Lukas haklı. Daha önemli kupayı ben aldığım için daha önce tatile çıkabildim." :)
(Facebook - Beşiktaş Transfer Dedikoduları)

Çevrimdışı Tolga

Bence orda kilit nokta törenin gitmesi
Şu an hiç zannetmiyorum biriyle görüştüklerini
Bence ciddi ciddi Falcao ile görüşülüyor. Gomez'in durumuna göre girişimler hızlandırılabilir.

Tabi Falcao konusunda benim endişelerim var o ayrı.

Şu konuda haklısın Töre'nin durumu netleşmeden transferde somut adımlar atacağımızı pek sanmıyorum. Belki sözleşmesi bitecek oyunculardan 1 ya da 2 tanesi ile anlaşabiliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Avrupayı da sayarsan ismail oyundayken 32-33 gol yemişiz toplam. Oynadığı maç sayısı o kadar zaten. İsmailin oyunda olduğu maçlardaki yediğimiz gol ortalaması 1
Genelde hücumda olduğumuz için televizyondan oyunu iyi okuyamıyorsunuz. Bu sene ligdeki tüm maçlara gittim ve o alanın ne kadar boş kaldığını buradaki maçları izleyen her arkadaş teyit edecektir. Quaresma gibi adam bile 5-6 kez 60 mt depar atıp adam kovaladı sol tarafta, quaresmadan bahsediyoruz. Hadi hücumu bu kadar iyi yaptığı asist sayısı 1, evet 1. attığı gol yok.

İstatistik ne güzel şey, bir de şöyle yazalım: İsmail yokken 7 maçta 9 gol yemişiz.  :evillol:

Stadda farklı görünüyor olabilir, o konuda inat etmeyeceğim ve dediğine hak vereceğim. Stadda izlediğim tek maç Osmanlı maçıydı ve gayet iyi oynadı o maçta. Ama tek maçtan genelleme yapamam.

Bir nokta daha var: İsmail'in asist sayısı düşük, ama hücum presle kazandırdığı toplarda çok fazla pozisyon ürettik. Vaktiniz varsa maç özetlerimizi izleyin, bu şekilde 6-7 golün başlangıcında İsmail'in kaptığı toplar olduğunu göreceksiniz.

Çevrimiçi Necmi

:alala:
Aga Gençlerbirliği Başakşehir falan bunlara daha erken açılmıyorsa transfer sezonu bir yanlış var burada
Kap'tan dolayı diyorsan da 365 gün bildirim yapabilirsin bence bir teyit et bu bilgiyi
hangisinden resmi açıklama geldi biz sadece basının söylediğini biliyoruz
basın bizler içinde bir çok şey söylüyor. TS aatıfı almıştı basına göre ama dün açıklama yaptı osmanlıda oynamak istiyormuş.
mesela başakşehirde osmanlıda şirket varmı resmi açıklamaları yada kap bildirimleri
transfer sezonu açılmadan nasıl bildireceksin KAP a  yada bildirsen ne olacak oyuncuyu
kampamı alacaksın gereksiz şeyler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence ciddi ciddi Falcao ile görüşülüyor. Gomez'in durumuna göre girişimler hızlandırılabilir.

Şu konuda haklısın Töre'nin durumu netleşmeden transferde somut adımlar atacağımızı pek sanmıyorum. Belki sözleşmesi bitecek oyunculardan 1 ya da 2 tanesi ile anlaşabiliriz.
Töre gitmezse, Gomez'de satılırsa hangi parayla transfer yapacağız? Hadi diyelim gomez 10 milyona satıldı 5 i bize kaldı o parayla ne forvet bulabiliriz ne defans..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu yeniden bence sözleşme imzalanacağı gerçeğini değiştirmiyor. İmzalanmaz o zaman ben de eyvallah derim.

Sözleşmesi süren adamla sözleşme yenileyeceğimizi sanmıyorum. Senelik 1.3 yerine 900 bine düşerse, 1 yıl daha uzatılabilir en fazla; onu da Tolga istemez.

Çevrimdışı yigitcan1903

İsmaille sözleşme yapılacağı kesin bilindiği için yönetime giydirilmesin diye kral çıplak denmiyor
Yok iyi yedek,yok milli oyuncu hiç bitmez güzellemeler
İdare etsin diyen var
1+1 yapılsın madem idare edecekse ne diye bu adama 3-4 sene para bağlıyoruz deyince ses yok

Çevrimdışı SDemirsoy

ismail ile espanyol görüşüyormuş  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez giderse Falcao gibi bir adamın peşinden koşup senelik 5-6 milyon euro vermek yerine Cenk Tosun'a güvenmek daha mı iyi olur acaba?

Yedek olarak da genç bir oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralayabiliriz.

Çevrimdışı Tolga

Töre gitmezse, Gomez'de satılırsa hangi parayla transfer yapacağız? Hadi diyelim gomez 10 milyona satıldı 5 i bize kaldı o parayla ne forvet bulabiliriz ne defans..
Kaç gündür boşuna söylemiyorum bir oyuncu satılmadan eksik bölgelerimizi kapatmamız çok zor diye.

Töre'nin bir şekilde satılacağını düşünüyorum. Oldu da satılmadı o zaman da forvet için kiralık formülü devreye girer.

ysariusta

• Ziyaretçi

karpuzun bile kilosu  1,5 lira 10 milyona Gomez mi kaldı. Çık biraz. 15 Den açılır o kapı.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

ismail ile espanyol görüşüyormuş  :D
Bunu duyan barcelona hemen ezeli rakiplerinin elinden ismaili almak için harekete geçmiş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sezon boyunca 4-5 gol yedirdi denilen İsmail'in sadece evimizdeki Bursa ve deplasmanda Akhisar maçlarında yedirdiği gol sayısı 4-5 civarında  . Bursa maçında Şenol Hoca çocukcağız biraz dinlensin diye kenara almıştı İsmail'i örneğin.
Uefa'da gruptan çıkamama nedenlerimizin başında geliyor İsmail,Tolga ile beraber.
İsmail ile alakalı en komedi yorum hücumda yeterli oluyor yorumu . Oyun vizyonu dar bir arkadaş , hücumda seçenekleri kısıtlı , rakipler bunun farkında , gerekli önlemi alıyorlar. Zeka , yaratıcılık yönünden de oldukça kısıtlı . Pozisyon yaratamıyor . Tekniği ofansif bir beke göre yetersiz . Gerile gerile orta yapıyor ki rakipler defansta pozisyon alsınlar, tehlike önlensin  . Ortaları genellikle öylesine yapılmış yerini bulmayan ortalar.
Oyunu okumadan enerjisini toparladığında bilinçsizce bindirmeler yapıyor.Enerjisini tüketiyor , geri dönemiyor, sol tarafta boşluğa mahal veriyor. Bunun olacağını bile bile sürekli aynı şeyi deniyor. Takım içinde futbolcuları bile artık çıldırtacak noktaya getiriyor. Ofansif manada yeterli görülen bekimizin yeterliği de bu işte.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hangisinden resmi açıklama geldi biz sadece basının söylediğini biliyoruz
basın bizler içinde bir çok şey söylüyor. TS aatıfı almıştı basına göre ama dün açıklama yaptı osmanlıda oynamak istiyormuş.
mesela başakşehirde osmanlıda şirket varmı resmi açıklamaları yada kap bildirimleri
transfer sezonu açılmadan nasıl bildireceksin KAP a  yada bildirsen ne olacak oyuncuyu
kampamı alacaksın gereksiz şeyler.
http://www.fanatik.com.tr/2016/05/27/osmanlispor-un-transferlerini-melih-gokcek-acikladi-1235189

http://www.fanatik.com.tr/2016/05/26/eren-albayrak-basaksehir-le-imzaladi-1235056

http://www.fanatik.com.tr/2016/05/18/cengiz-under-imzayi-atti-1233749

transfer sezonu açılmadan elbet bildirirsin, görüşmelere başlanmıştır diye, transfer sezonu açılınca da kap a bildirimini gönderirsin.

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Gomez giderse Falcao gibi bir adamın peşinden koşup senelik 5-6 milyon euro vermek yerine Cenk Tosun'a güvenmek daha mı iyi olur acaba?

Yedek olarak da genç bir oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralayabiliriz.
Cenk'e tüm sezonun yüküne veremeyiz henüz o olgunluğa ulaştığını düşünmüyorum.

Gomez ayrılırsa yine o seviyede bir forvet şart. 2 tane iyi forvetimizin olması gerekiyor ki 3 kulvarda daha rahat ilerleyebilelim.

Çevrimdışı tuncaboylu

http://www.fanatik.com.tr/2016/05/27/osmanlispor-un-transferlerini-melih-gokcek-acikladi-1235189

http://www.fanatik.com.tr/2016/05/26/eren-albayrak-basaksehir-le-imzaladi-1235056

http://www.fanatik.com.tr/2016/05/18/cengiz-under-imzayi-atti-1233749

transfer sezonu açılmadan elbet bildirirsin, görüşmelere başlanmıştır diye, transfer sezonu açılınca da kap a bildirimini gönderirsin.

Bu takımlar UEFA'da ön eleme oynayacaklar, onun için hızlı hareket ediyorlar.

Bizim acelemiz yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

karpuzun bile kilosu  1,5 lira 10 milyona Gomez mi kaldı. Çık biraz. 15 Den açılır o kapı.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
7,5 olur abi yine. Bonservisi elinde olan adamlara yönelirsin, o parayı da defansa harcarsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu takımlar UEFA'da ön eleme oynayacaklar, onun için hızlı hareket ediyorlar.

Bizim acelemiz yok.
Acelemiz var demedim, kimse açıklamadı diyince ona istinaden yazdım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Cenk'e tüm sezonun yüküne veremeyiz henüz o olgunluğa ulaştığını düşünmüyorum.

Gomez ayrılırsa yine o seviyede bir forvet şart. 2 tane iyi forvetimizin olması gerekiyor ki 3 kulvarda daha rahat ilerleyebilelim.

Doğru, ama Gomez'in yerine çok yüksek profilli bir adam alırsak da Cenk'i küstürme ihtimali doğacak. Adam 1 sene Biliç yüzünden bekledi, 1 sene haklı olarak Gomez'in arkasında bekledi. Gomz kalırsa neyse de, Gomez gidip Falcao falan gelirse bozulabilir adam.

E yaşı da 25'e geliyor, en verimli çağları başlayacak. Genç Semih gibi kalmasın adam.

Cenk ayarında genç bir santrafor alıp, ikisi dönüşümlü kullanılabilir.

Çevrimdışı Renton

(Küfür Yasak)₆ haberine göre bir yöneticimiz önümüzdeki senenin kadrosunu peçeteye yazmış.

Ospina-gönül-rhodolfo-skrtel-kolarov-atiba-ozi-ben arfa-sosa-quaresma-gomez

ben arfa ile kolarovda tik işareti var bir de   :evillol: :evillol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı worns

Bir önceki sayfada da yazdım. Yabancı sayımız şuan da Alexis'in gittiğini varsayarak söylüyorum 9.

Gökhan'ı alamazsak 2 bek transferi de yabancı olacak. En az 1 stoper yabancı olacak ki bu sayı 2 de olabilir.

Töre satılırsa yabancı bir kanat alınmalı. Emre Mor'a güvenip yola çıkamayız.

Scarione ve 1 tane daha orta saha yabancı almaya kalktığımız zaman sayı 14'ün üzerine çıkıyor.

Scarione'den evvel eksik bölgelerimize yabancı oyuncu transferlerini yapmalıyız ondan sonra Scarione için yer kalırsa düşünmeliyiz.

Bence yazdığım orta saha derinliğini sağlarsak Töre gitse bile kenar forvet almayabiliriz. Oyun sürekliliğimizi orta saha sağlıyor ve sakatlık, ceza durumunda en çok acı çekeceğimiz yer orası. Kenarlar için ise kadro içinden çözümler ve ekstra çıkışlar imkan dahilinde. Örneğin ben Cenk'in sol kenarda iş yapabileceğini, hatta kendini buna hazırlaması gerektiğini, Kerim'in ise daha verimli bir sezon geçirebileceğini düşünüyorum.

Ayrıca orta saha derinliği mevcutsa Sosa'da zaman zaman kenarda kullanılabilir.

Quaresma(Frei)/Cenk(Olcay, Aras, Sosa)

Kenarda yeni bir yabancıdansa sakatlık, ceza durumunda orta saha üretkenliğinin sürdürülebilmesini tercih ederim.

Etiketler: