2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358572 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aşağıdaki adamlardan bir an önce kurtulmamız lazım. Çoğundan zaten verim almamız imkansız. Boşuna maaş ödemektense bonservisleri karşılığında sözleşmelerini feshedip gönderelim..

Tolga
Boyko
İsmail
Pektemek
Veli
Alexis
Pedro
Milosevic
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onurturan

bu kadar basit işte formül bunu dahi planlayamıyoruz. tutturmuşuz bir ismail yedek olsun pektemek yedek olsun. kadro derinliği olsun vbvb...
bakın beckin sol versiyonu bir adam alalım isoya güle güle diyelim GGyi de almayalım, 1 tane sürekliliği ve temel futbol hatalarını (ismailin sıklıkla yaptığı) yapmayan adam alalım. bu arkadaşa1,5 milyon verelim. isodan ve GGden oluşacak yıllık 3,5 milyon cebimizde kalır, tosiç 18e girer sol stoperi ve sol beki yedekler, olcay sakatlık ceza (yılda 1-2 maç en fazla) becki yedekler. alırsın sağlam 1-2 stoper (rodolfonun durumuna göre) defans operasyonu tamamlanır. iddia ediyorum ayağı düzgün bir kaleci ile şablonu tamamladığımızda bu seneden en az 10 gol daha az yeriz. bu da şampiyonluğu bize doğru kanatlandırır...
30 da turlariz  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Aşağıdaki adamlardan bir an önce kurtulmamız lazım. Çoğundan zaten verim almamız imkansız. Boşuna maaş ödemektense bonservisleri karşılığında sözleşmelerini feshedip gönderelim..

Tolga
Boyko
İsmail
Pektemek
Veli
Alexis
Pedro
Milosevic
Boyko'dan hatta Alexis,Pedro ve Milosevic'ten bile bonservis alabiliriz yahut takasta kullanabiliriz
Bunlar feshedilmemeli

Çevrimdışı mylife1903

Tolga
Boyko
İsmail
Pektemek
Veli
Alexis
Pedro
Milosevic
suraya serdari ve tolgayi da ekledigimiz zaman ne kadar verimsiz bir kadromuz oldugu ortaya cikiyor. bir cok futbolcuya gereksiz yuk bindi.
ligin ilk haftasindan basladim eski maclara goz grzdirmeye cok umut bagladigimis rodolfo da oyle aman aman degil hani.
tolga konusunda ben yedek kaleci olmasina karsi degil ama parasi muhim.
boyko giderse kaleci lazim
serdar, ismail, pektemek, pedro, milosevic artik gonderilmeli.
veli konusunda kararsizim

Çevrimdışı tuncaboylu

İsmail'in yenilen 15 goldeki hatalarını derlemeyi düşünüyorum; lakin buna değer mi bilmiyorum.

15 gol mü yediğimiz gollerin yarısı nerdeyse..

Adam sahadayken 25 gol yedik. Onların da 4-5 tanesi net kaleci hatası zaten.(Günay Galatasaray, Tolga Akhisar ilk maç, Akhisar ikinci maç, Osmanlıspor, Boyko Kasımpaşa)

Abartmayın artık. İsmail yüzünden 15'i boşver, 10 gol yediğimizi gösteren video hazırlayın; her dediğinize tamam diyeceğim.

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş ailesi

Dün Nihat SIRDAR'a Candaş Tolga IŞIK konuk oldu, Aralarındaki konuşmadan net olarak anladım ki ön protokol Gökhan GÖNÜL'le imzalanmış. Ancak KAP a açıklamadan açıklamak istenmiyor.

Biraz daha zaman geçsin resmi açıklama yapılır.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi Kartal Ç

Günaydın Beşiktaş ailesi

Dün Nihat SIRDAR'a Candaş Tolga IŞIK konuk oldu, Aralarındaki konuşmadan net olarak anladım ki ön protokol Gökhan GÖNÜL'le imzalanmış. Ancak KAP a açıklamadan açıklamak istenmiyor.

Transfer dönemi resmen 9 hazianda başladığı için o tarihten önce oyuncularla anlaşma yapılsa bile açıklayamıyorlar diye biliyorum. Bu sefer gerçekten de haftaya netleşir  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Boyko'dan hatta Alexis,Pedro ve Milosevic'ten bile bonservis alabiliriz yahut takasta kullanabiliriz
Bunlar feshedilmemeli
Boyko hariç diğerlerinden bonservis alabileceğimizi sanmıyorum belki bir tek Pedro. Milosevic sakat Alexis in yaşı belli. Talip çıkmazsa kiralamak yerine transfer dönemi sonuna doğru sözleşmeleri feshedilmeli.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Günaydın Beşiktaş ailesi

Gökhan’a 2 milyon euro garanti, 20 bin euro maç başı ücret önerdik. O 2.750 milyon net artı maç başı istiyor. Geliyor 3.5 milyona... Ben 3.5 milyona adam bulamaz mıyım yani...
Aziz yıldırımın röportajından bir kısım direk net fikrim gelmesin biz bu paraları vermeyiz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gunaydin Arena :)

Bugün kimi gönderdik kimi transfer ettik an itibariyla :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam sahadayken 25 gol yedik. Onların da 4-5 tanesi net kaleci hatası zaten.(Günay Galatasaray, Tolga Akhisar ilk maç, Akhisar ikinci maç, Osmanlıspor, Boyko Kasımpaşa)

Abartmayın artık. İsmail yüzünden 15'i boşver, 10 gol yediğimizi gösteren video hazırlayın; her dediğinize tamam diyeceğim.
Yok sen yine tamam demezsin, her eleştirinin karşısında olmak gibi kendine bir görev edinmişsin :) hadi diyelim 10 gol yedirmedi 5 yedirdi bu bile yeterli değil mi? Gol yedirmesi mi kıstas burada, yemediğimiz ama rakibi pozisyona sokan ataklar etken değil mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

dün bizler burada adriano diyorduk bugün basında fenere yazmışlar, medya burayı takip edip işe yarar isimleri cımbızla çekip renklilere mi yazıyor acaba  :money:
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 10:15:42 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolga
Boyko
İsmail
Pektemek
Veli
Alexis
Pedro
Milosevic

Bu tam bir Demirören davranışı olur. Kulüp yukarıdaki adamlardan Pedro, Miloseviç, Boyko ve Alexis'in satışından toplam az 7-8 milyon euro kazanabilir. Maaş ödemeyelim diye bunların bonservisini ellerine vermek büyük zarar uğratır.

Çevrimdışı tangaz

stopere de kopenhagdan zanka jorgensen die birini yazmışlar daha evvel psv.de de oynamış. bilen var mı arkadaşı? @Mehmet57
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu tam bir Demirören davranışı olur. Kulüp yukarıdaki adamlardan Pedro, Miloseviç, Boyko ve Alexis'in satışından toplam az 7-8 milyon euro kazanabilir. Maaş ödemeyelim diye bunların bonservisini ellerine vermek büyük zarar uğratır.
Bir sonraki iletimde yazdım zaten Boyko ve Pedrodan gelir elde edilebilir ama teklif gelmezse kadroda tutmanın saçma olduğunu belirttim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko hariç diğerlerinden bonservis alabileceğimizi sanmıyorum belki bir tek Pedro. Milosevic sakat Alexis in yaşı belli. Talip çıkmazsa kiralamak yerine transfer dönemi sonuna doğru sözleşmeleri feshedilmeli.
Milosevicte kazandirir en kotu ihtimalle fesh ederiz

1 milyon $ a aldik Cok zararimiz yok proje transferiydi sonucta tutmadi

Ama Epl ve Championschipte piyasasi var gibi duruyor belki para kazandirir belkide maliyetini cikarir en azindan

Alexisi de Ispanyadan bir takima postalariz onunda çok bir maliyeti yok , Alexis Superligin her takiminda oynar Gs ve Fb de dahil

Belki Bursa - Konya- Osmanlidan biri talip olur tecrubeli bir oyuncu en olmadi bir takima kiralariz Yillik maliyetinden kurtuluruz

Patlarsa Pedro patlar elde..

Veli de gitmeli 1.4 milyon € para alıyor alicisi varsa hic dusunmeden satilmali yoksa da Alacakalrina karsilik bonservisini verelim eline az para degil 1.4 milyon €
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Transfer dönemi resmen 9 hazianda başladığı için o tarihten önce oyuncularla anlaşma yapılsa bile açıklayamıyorlar diye biliyorum. Bu sefer gerçekten de haftaya netleşir  :)

Bu sanırım bir tek bizi ilgilendiriyor, zira osmanlıspor vs transferleri açıklayıp açıklayıp duruyorlar. Ama Beşiktaşa Yassah

Çevrimdışı tuncaboylu

Gökhan’a 2 milyon euro garanti, 20 bin euro maç başı ücret önerdik. O 2.750 milyon net artı maç başı istiyor. Geliyor 3.5 milyona... Ben 3.5 milyona adam bulamaz mıyım yani...
Aziz yıldırımın röportajından bir kısım direk net fikrim gelmesin biz bu paraları vermeyiz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz yalan söylüyor. Önce imza parası istedi falan dediler, şimdi senelik 3.5 istiyora döndürdüler.

Çevrimdışı OrhanAker

Büttner gündemdeymiş tekrar..belini bir dogrultamadık savunmanın :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Milosevicte kazandirir en kotu ihtimalle fesh ederiz

1 milyon $ a aldik Cok zararimiz yok proje transferiydi sonucta tutmadi

Ama Epl ve Championschipte piyasasi var gibi duruyor belki para kazandirir belkide maliyetini cikarir en azindan

Alexisi de Ispanyadan bir takima postalariz onunda çok bir maliyeti yok , Alexis Superligin her takiminda oynar Gs ve Fb de dahil

Belki Bursa - Konya- Osmanlidan biri talip olur tecrubeli bir oyuncu en olmadi bir takima kiralariz Yillik maliyetinden kurtuluruz

Patlarsa Pedro patlar elde..

Veli de gitmeli 1.4 milyon € para alıyor alicisi varsa hic dusunmeden satilmali yoksa da Alacakalrina karsilik bonservisini verelim eline az para degil 1.4 milyon €
Milosevic 5-6 ay yok kimse bu adama bonservis vermez, vermek istemez. Basında çıkan haberler bence doğru değil. Alexis'e biz 1,5 civarı para ödedik yine tekrar o parayı verecek de kimse çıkmaz. Veli dediğin gibi artık ondan hiç verim alamayız, bir an önce alacaklarına karşılık verelim bonservisini gitsin, kalırsa elimizde ikinci bir pektemek olur..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Milosevic 5-6 ay yok kimse bu adama bonservis vermez, vermek istemez. Basında çıkan haberler bence doğru değil. Alexis'e biz 1,5 civarı para ödedik yine tekrar o parayı verecek de kimse çıkmaz. Veli dediğin gibi artık ondan hiç verim alamayız, bir an önce alacaklarına karşılık verelim bonservisini gitsin, kalırsa elimizde ikinci bir pektemek olur..

yanlış bilgi olabilir mi? ben 1 ay yok kampa yetişecek die okumuştum miloş için.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok sen yine tamam demezsin, her eleştirinin karşısında olmak gibi kendine bir görev edinmişsin :) hadi diyelim 10 gol yedirmedi 5 yedirdi bu bile yeterli değil mi? Gol yedirmesi mi kıstas burada, yemediğimiz ama rakibi pozisyona sokan ataklar etken değil mi?

15'le başladık, 5'e düştük. Bu da gelişme. :)

Rakibi pozisyona sokan ataklara gelelim:

Bütün sezonu izledik beraber. Rakibi pozisyona sokan atakların önemli bir kısmı ortadan yapılıp defansın göbeğinden gelen ataklardan geldi. Gözümü kapadığımda hep bu tarz pozisyonlar geliyor gözümün önüne. Hatta bir ara bir sürü kişi hızlı stoper lazım falan diye saydırıyordu hatta, hızlı stoper ne demekse. Rakiplerimizin sol kanadı koridora çevirdiği pek bir maç gelmiyor aklıma mesela, buna deplasmandaki Sporting ve Lokomotiv maçları da dahil.

Çevrimdışı tuncaboylu

yanlış bilgi olabilir mi? ben 1 ay yok kampa yetişecek die okumuştum miloş için.

Evet abi, 1 ay yok. 5-6 ay sakatlık haberi yanlış.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

32 yaşında adama 2 milyon euro garanti ücret vermek üstelik bu kadar sakatlık yaşayan bir adama ne kadar mantıklı, düşünmek lazım. 28-29 yaşında fit bir adam olsa anlarım ama aşağıdaki tablo durumun vehametini ortaya koyuyor.

Season      injury                from                 until                Days      Games missed
15/16   Groin Injury   Jul 27, 2015   Sep 7, 2015   42 days   7Fenerbahce SK
15/16   Training deficit   Sep 7, 2015   Sep 14, 2015   7 days   1Fenerbahce SK
15/16   Unknown Injury   Jan 18, 2016   Feb 4, 2016   17 days   5Fenerbahce SK
15/16   Rib bruise   Feb 29, 2016   Mar 9, 2016   9 days   3Fenerbahce SK
15/16   Rib bruise   Mar 11, 2016   Mar 14, 2016   3 days   1Fenerbahce SK
15/16   Hip problems   May 26, 2016   May 30, 2016   4 days   1Fenerbahce SK
14/15   Groin Injury   Nov 10, 2014   Nov 13, 2014   3 days   -
14/15   Groin strain   Feb 2, 2015   Feb 5, 2015   3 days   1Fenerbahce SK
14/15   Unknown Injury   Mar 23, 2015   Apr 2, 2015   10 days   -
13/14   Hamstring Injury   Oct 17, 2013   Nov 4, 2013   18 days   3Fenerbahce SK
12/13   Shoulder injury   Aug 9, 2012   Aug 20, 2012   11 days   2Fenerbahce SK
12/13   Thigh problems   Oct 11, 2012   Oct 22, 2012   11 days   1Fenerbahce SK
12/13   Shoulder injury   May 2, 2013   May 6, 2013   4 days   2Fenerbahce SK
12/13   Operation   May 23, 2013   Aug 19, 2013   88 days   4Fenerbahce SK
11/12   Hip problems   Aug 22, 2011   Sep 26, 2011   35 days   4
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Evet abi, 1 ay yok. 5-6 ay sakatlık haberi yanlış.

ben de öyle biliyorum kendi basınına demeç vermişti sanırım kampa yetişiyorum kampta kendimi gösterip kalmak istiyorum gibisinden...

Etiketler: