2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371023 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Amma ve lakin bu demek değil ki bu isimleri pompalayanların hepsi kulüp için çalışır. Bazıları da işte bu isimle uğraştı alamadı onla uğraştı alamadı şunu alamadı vs algısıda yaratmaya çalışan kötü insanlar da olabilir. Özetle ben bu basına hiç bir anlam da güvenmem, yerli yabancı farketmez.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç bir yönetim şampiyonluk maçı öncesi "Gomez gideceğini kulübe resmen bildirdi" haberi yaptırmaz dostum.

O haciz haberini dikkatli oku bakalım, yönetim için neler yazıyor.

İsmail Abi konusu da Fikret Orman'ın tarzıdır. Kendisi hakkında bin tane eleştiri saydıran kişilere bile abi diyor yaşça büyük olduğu zaman.

BJK TV'de bile zaman zaman transferler ve oyuncular eleştiriliyor, medyada adamımız var iddianın içi boş o yüzden.
Doludur diye ısrar etmem. Senin düşüncendir. Ben her kulübün, basında kalemleri olduğuna eminim, sen değilsin, saygı duyarım.

Çevrimdışı Tolga

Basında güvenilir gazeteci ya da güvenilir gazete bulmak artık mümkün değil.

Herkes 10. ağızdan duyum alarak haber yapıyor. 50 tane isim yazıyorlar arada 1 tane transfer tutunca da biz söylemiştik diyorlar. :)

Kısacası medyada çıkan hiçbir habere inanmayın ve güvenmeyin. Resmi açıklama gelir o zaman transfer bitti deriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2016, 23:13:37 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, iyi transferler yapacaklarını belirtirken, Bayern Münih'in yıldızı Arjen Robben transferiyle ilgili ise "İyi bir futbolcu. Bende başka bilgi yok, ama görüşmüyoruz" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Afyon Beşiktaşlılar Derneği'nin gerçekleştirdiği baloya katıldı. Balonun yapılacağı otelde kendisini bekleyenlerle sohbet eden Başkan Fikret Orman, gazetecilerin transfere ilişkin sorularını yanıtladı.

Transfer gündeminde kimlerin olduğuyla ilgili soruya, "İyi, güzel transferler yapacağız" şeklinde yanıt veren Başkan Orman, "Transferde Türk mü, yabancı transferine mi ağırlık verilecek" sorusu üzerine de, "Herhalde bir iki Türk olacak gözüküyor" dedi. Fikret Orman, Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Arjen Robben transferiyle ilgili söylentilere de, "İyi bir futbolcu. Bende başka bilgi yok, ama görüşmüyoruz" diye yanıt verdi.

Haber Kaynağı: DHA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, iyi transferler yapacaklarını belirtirken, Bayern Münih'in yıldızı Arjen Robben transferiyle ilgili ise "İyi bir futbolcu. Bende başka bilgi yok, ama görüşmüyoruz" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Afyon Beşiktaşlılar Derneği'nin gerçekleştirdiği baloya katıldı. Balonun yapılacağı otelde kendisini bekleyenlerle sohbet eden Başkan Fikret Orman, gazetecilerin transfere ilişkin sorularını yanıtladı.

Transfer gündeminde kimlerin olduğuyla ilgili soruya, "İyi, güzel transferler yapacağız" şeklinde yanıt veren Başkan Orman, "Transferde Türk mü, yabancı transferine mi ağırlık verilecek" sorusu üzerine de, "Herhalde bir iki Türk olacak gözüküyor" dedi. Fikret Orman, Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Arjen Robben transferiyle ilgili söylentilere de, "İyi bir futbolcu. Bende başka bilgi yok, ama görüşmüyoruz" diye yanıt verdi.

Haber Kaynağı: DHA
Şu bir iki türk den biri gökhan sanırım. Diğeri de dilerim emre mor olur. Serdar aziz falan alamayız bursa sıkıntı :)

Çevrimdışı arda

Güzel, isimler üzerinden gitmek iyidir.

İsmail Er dediğin adam, aşağıdaki haberi yapmıştı mesela, nasıl olduysa olay yerine ilk varan gazeteciydi:
http://www.hurriyet.com.tr/besiktas-kulubune-haciz-soku-28741189

Haberdeki ince işçiliğe dikkat:
"Arkadaşımız İsmail Er'e konuşan tribün liderleri, siyah beyazlı yönetime tepki gösterdi."
"Bu arada kulüp önüne gelen taraftarlar, Başkan Fikret Orman ve yönetimi protesto ederek istifaya davet etti."

Serdar Sarıdağ dediğin adam, daha 25 gün önce şampiyonluk için en kritik viraj olan Galatasaray maçı arifesinde aşağıdaki haberi hazırlamıştı:
http://www.milliyet.com.tr/elveda-kartal-besiktas-2238263-skorerhaber/
Yetmedi üstüne şu twit'i attı:
https://twitter.com/serdarsaridag/status/727392278977871872?lang=tr

Bu arkadaşlar yönetimle o kadar iyi (!) ilişkiler içindeler ki; bir tanesi yönetimi aciz duruma düşürmek için haciz kamyoncularıyla ropörtaj yapıyor, öteki şampiyonluk maçı öncesi Gomez gidecek haberleri yazıyor.

Belki yeri burası değil ama bu konuyu çok önemsiyorum arkadaşlar. Hatta bununla ilgili bir başlık açabilirsek herkesin katkısıyla neyin ne olduğu kimin neci olduğu daha güzel çıkar ortaya. Niyetim insanları damgalamak yada karalamak değil lakin medyada birçok arkadaş: Ben ilk önce gazeteciyim haber varsa yaparım. Ben onun bi versiyon üstüyüm bende araştırmacı gazeteciyim, araştırır ortalığı karıştırırım. Ben kimsenin adamı değilim Fikret Orman babamın oğlu değil yanlışa yanlış doğruya doğru, ben mi dedim Fikret Orman dedi gibi algı oyunları. Birde pavalı kalemşörler varki, neyse.

Bir başlıkta paylaşımlar yapılarak bu forumdaki herkesin medya takibinde biraz daha bilinçli olması sağlanabilir gayet de faydalı olur diye düşünüyorum. Naçizane fikrim, medya nın aklı hür fikri hür olması gerekliliği ancak Beşiktaşın menfaatleri söz konusu olunca daha ketum davranmaları gerekliliği, gazetecilik refleksi, herşeye muhalefet, renkli yayın yönetmeni yalakalığıyla Beşiktaşlı gazeteci olunmaz. Beşiktaşılı gazeteci olmak istiyorsan önce iyi Beşiktaşlı olacaksın.

Bir başlık açalım @Necmi abi, herkes isim isim fikrini paylaşsın. Saygılar
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Tolga

Şu bir iki türk den biri gökhan sanırım. Diğeri de dilerim emre mor olur. Serdar aziz falan alamayız bursa sıkıntı :)

Gökhan, Emre Mor ve Serdar Aziz. Bunlardan 1 ya da 2 tanesi kadroya dahil edilebilir. :)

Çevrimdışı talha

Kolarov ve Nkolou direk olarak A sınıfı oyuncu olmasalarda en azından tottenham sevilla valencia ya da epl de ki herhangi bir takımda oynayabilecek bir oyuncu Yani Avrupa piyasası ölmemiş talibi ve takip edeni olan adamlar bu adamlar gelmez çünkü kariyerini yükseltmek isteyen adamlar kolay kolay bu ligi seçmez

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı talha

Ne Serdar Aziz be de Emre denen yarı balon olma potansiyel barındıran çocuk eğer alacaksan gidip çağlar ile uğraş gerisi yalan

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Ne Serdar Aziz be de Emre denen yarı balon olma potansiyel barındıran çocuk eğer alacaksan gidip çağlar ile uğraş gerisi yalan

Çağlar için uğraştık ama olmadı gitti artık :)

Çevrimdışı atalay

Cheikhou Dieng ismi geçiyor, @atalay dostum kimdir bu arkadaş?

http://www.weltfussball.de/news/_n2247564_/st-poeltens-dieng-vor-sprung-zu-besiktas/

İzlemedim. Bir dostum wyscout üzerinden izlemiş; olumlu şeyler söyledi. Bizim ekip izlemiş galiba. @tuncaboylu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İzlemedim. Bir dostum wyscout üzerinden izlemiş; olumlu şeyler söyledi. Bizim ekip izlemiş galiba. @tuncaboylu

(Bazen aranızda soğuk savaşlar olsa da :D ) @atalay senin ve @Çağrı 'nın forumda bulunması bizler için büyük şans.

Sayenizde bilgileniyoruz eksik olmayın :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı leylileyli

Cheikhou Dieng fizigi gelistirme yaparsak kayet iyi transfer olur.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı murat_

klup caglari transfer etmek icin freiburglami gorussun adam daha 1 ay olmadi transfer ettiler cocuk bari bir iki maca ciksin  :money:

Çevrimiçi COB

Ben hala Gökhan Töre satilirsa Januzaj zorlanmali diyorum. Shaqiri Stoch'un 2 gömlek üstü ama onu alacak baska takimlar cikar. Bizden cok para isterler yoksa winner bir oyuncu.

Gokhan - Q7 ikilisini 20-25 e satip, Januzaj-Emre Mor'u 7-8 milyona alirsak tarihi is yapmis oluruz.

@atalay - Januzaj'i bize yedirirmiler sence?

Çevrimdışı AigleBordeaux

Besiktas arenanin başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama gelmeyecek biliyorum Yüreğim diyor ki Boşuna bekleme  :evillol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

Januzaj'ı bonservisiyle alabilir yada kiralayabiliriz, neden olmasın. @COB

Çevrimiçi COB

Januzaj'ı bonservisiyle alabilir yada kiralayabiliriz, neden olmasın. @COB

Sence bizde is yapar mi?

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 23:17:00 atalay ]

Çevrimdışı Çağatay

Savunmaya bir adet adam yiyen Afrikalı stoper tanimina uyan bu guzide arkadaşımız nkolou nun gelmesi dileğiyle

Herkese iyi geceler
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı onder23

Burda konuşuldu mu bilmiyorum ama ben yeni gördüm bursaspor başkanı serdar aziz için Beşiktaş be fulham dan teklif aldık demiş. Hiç gerek yok bence dünya kadar para isterler

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Sence bizde is yapar mi?

Bilemeyiz. Önemli bir cevher, gelişime açık ise işlenir. 

Etiketler: