GG ve kolarov yeter ısmail ile sözleşme uzatılmaz. Tosic ve kolarov orayı götürür hatta Beck bile sol bek oynar. 2 transferle 2 gömlek atarsin
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kolarov gelmez, gg bilemiyorum parasi onemli. Gg, becki cok ama cok zor keser hatta 1 atmosfer basinc altinda ve sifir celcius derecede kesemez. Simdi gg transferi sukse transferi acisindan, besiktas geri dondu, meydan bos degil olarak degerlendirelebilecektir. 1 milyon euro yillik alsin agzimi acmam, fbnin kaptani herif.
Muhim olan stoper transferi, turk stoper olarak serdar aziz konusuluyor o yol, iyi bir yol degil.
Gidecekler netlesse aslinda cok daha rahat olacak bu transfer sezonu. Ismail, pektemek, serdar, pedro, milosevic gonderilip kerim ve veli satilirsa, kaleci alinacaksa boyko satilacaksa ufak dokunuslarla iyi bir sekilde yolumuza devam ederiz.
Kiralik kaleci, gg, solbek, stoper, iki tane genc gurbetci alip transfer kapatilabilir.
Gonlumden gecen ise su sekil
Kiralik kaleci hadi ospina olsun
@Mehmet Ali C. Cok istiyor
Raketci yahut subotic stopere
Yalcin ayhan stopere
Musa osmanlidan ortaya
Herhangi bir solbek
Gg
Bir tane gurbetci artik emre mor olur yahut baskasi
Boyko ile raketciyi bir takas edebilsek yilin transferi olacak aslinda. Butun bazi yerlerde okudum gecen hafta falan yazmaya baslamistim bu takasi, menejerleri de ayni ama kiev dogumlu boyko shaktara gider mi?
Biizm bu forumu hep yonetim okuyor diye dusunuyoruz da galiba sadece masa basindan ufurme gazetecilik yapanlar okuyor.