2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363751 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı yigitcan1903

Gökhan Gönül ve Caner de dönüp dolaşıp fenerle imzalıcaklar bence

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynı rakamlarla sözleşme yenileyeceklerse yine faydamıza olur  :icool:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

aynı rakamlarla sözleşme yenileyeceklerse yine faydamıza olur  :icool:
Muhtemelen
Hatta hafif zam alacaklar bence de fener duyurmaz

Çevrimdışı mylife1903

hımm on sayfa ismaile sallayıp sonra Beşiktaşa hiç katkısı olmayan ve katkı yapmakta istemeyen
beni satın oynamak istemiyorum diye kulübe avukatı gönderen sahaya çıktığında eli belinde dolanan ayağına gelen topa bile
hamle yapmayıp kaptıran geçen seneki şampiyonluğu kaptırmamızın en büyük sorumlularından birine kalsın güç kaybetmeyelim demek
ben senin futbol bilgini seveyim :bandit:
@Necmi gokhan tore konusu yonetimsel olarak ele aldim, bu sezon katki vermediginin gecen sezon gerilediginin farkindayim, ben satacaksak sampiyonlar liginde oynatmadan satilmamasi taraftariyim, ayrica gokhan tore potansiyel olarak takimdaki en iyi oyuncudur, gecen sezon quaresma tipinde bir kanat oyuncusunun eksikligini hissettik, bir tane daha kanat oyuncumuz olsaydi mustafa pektemek kanatta oynamaz ve cenk ikinci forvet olarak kullanilirdi.
Futbol bilgim cok yuksek olmayabilir, futbol bilgisi goreceli bir kavramdir, ayni birine gore ismailin futbolcu olmasi birine gore olmamasi gibi
Sampiyonluk mucadelesinin kritik haftalarinda menecerini kulube gonderen ismaili ne yapacagiz?

Oooyppp moderasyon almisim, elestiri de yapamayacaksak suslu laflar ile elestiri hakkimizi kullanip, kendi kendimize otosansur yapacagiz demek ki yahut bana da begenmedigim entryi ispiyonlamak, jurnallemek dusuyor, cumhurbaskanina hakaret etmek gibi olmus ismaili elestirmek.

Çevrimdışı Gürcan

Duyum ve medyaya bakarsak
Ospina gg nkoulou serdar aziz kalarov :) bu yili boyle actik sonumuz hayrolsun :)

Çevrimdışı 38life

Bir oyuncumuza tıbbi teşhis koyuyorsun sonrada nedenmi moderasyon yedim diyorsun.
Bu güne kadar yediğin moderasyonların tamamı küfür ve hakaretten ve artık limitini de doldurmuşsun.
Bundan sonra yazdığın mesajları iyi süzgeçten geçirmeni tavsiye edeyim senin mesajlarına artık esnek olma imkanımız yok
Bu forumun seviyesi senin üslubundaki insanlara müsade edilmediği için yüksek kaldı
Bundan sonrada edilmeyecek

Bu ifadeyi daha önce başka futbolcularımıza da, bu futbolcuya da defalarca kullandım ve kullananları gördüm. Hiç bu sebepten moderasyon yemedim.

Daha önce en az 20 kez şahsen Tolga Zengin'in psikolojisinin bozuk olduğunu söylediğimi hatırlıyorum. Hiç ceza yemedim bu lafları söyledikten sonra.

Ayrıca şimdiye kadar 1 kez bile küfür etmedim. Bu ithamı asla kabul etmiyorum.

Ben kurallar neden uygulanıyor diye sormuyorum. Kurallar neden 1 uygulanıp 1 uygulanmıyor diye soruyorum. Kuralların uygulanışı süreklilik arz ederse yenilen cezalar süreklilik arz etmez. Ama bir uygulanıp bir uygulanmadığı zaman insan "demek ki bunu söylemek yasak değil" diye düşünüp o sözü söyleyebilir. Az önce de söyledim ben Tolga Zengin'e kaç kere "psikolojisi bozuk" dediğimi hatırlayamıyorum. Ve hiç bu lafların ertesinde ceza almadım. Eğer bir futbolcumuzun psikolojisinin bozuk olduğunu söylemek ceza yeme sebebiyse bunun bir istikrar arz etmesi gerek.

Ben şuanda daha önce defalarca yapıp ceza yemediğim birşeyi yaptığım için ceza yiyorum. mesele bu.

Saygılar...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gönül için bende aynı şeyi düşünüyorum ama caner gitti bence vitorun gitmeyeceğini düşünürsek de Caner geri dönmez...

Çevrimdışı graser

Duyum ve medyaya bakarsak
Ospina gg nkoulou serdar aziz kalarov :) bu yili boyle actik sonumuz hayrolsun :)

hayaller medyada geçenler gerçekler ne olacak bakalım.

Çevrimdışı Berat

gönül için bende aynı şeyi düşünüyorum ama caner gitti bence vitorun gitmeyeceğini düşünürsek de Caner geri dönmez...

Hala bir umut GG gelir diye pek inancım yok benim de :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hayaller medyada geçenler gerçekler ne olacak bakalım.
hayaller paris hayatlar muş olmasında  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İyi bir kaleci, sol bek aldığımızı düşünelim ve bunları yedeklemek için Tolga ve İsmail ile aşağıdaki şartlarda sözleşme yenilendiğini.

Tolga: 1,5 milyon euro senelikten 3 sene sözleşme. 4,5 milyon euro yapar.
İsmail, 1,3 milyon euro senelikten 4 sene sözleşme 5,2 milyon euro yapar.

Bonuslar dahil 10,5 milyon euro civarı yapıyor. Mustafa Pektemek'in de sözleşmesini eklediğimizde 15 milyon euro maaş vereceğimiz üç tane yedek oyuncumuz olacak. 50 trilyon parayı üç tane ömür boyu yedek kalacak adamlara bağlamak ne kadar mantıklı ne kadar doğru, biz bu kadar zengin bir kulüp müyüz? Veli, Alexis, Milosevic, Pedro'nun sözleşmelerini katmadım bile bunların içine.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı graser

İyi bir kaleci, sol bek aldığımızı düşünelim ve bunları yedeklemek için Tolga ve İsmail ile aşağıdaki şartlarda sözleşme yenilendiğini.

Bonuslar dahil 10,5 milyon euro civarı yapıyor. Mustafa Pektemek'in de sözleşmesini eklediğimizde 15 milyon euro maaş vereceğimiz üç tane yedek oyuncumuz olacak. 50 trilyon parayı üç tane ömür boyu yedek kalacak adamlara bağlamak ne kadar mantıklı ne kadar doğru, biz bu kadar zengin bir kulüp müyüz? Veli, Alexis, Milosevic, Pedro'nun sözleşmelerini katmadım bile bunların içine.

10 numara hesap. fazla söze gerek yok bu konuda

Çevrimdışı Bishamon

West Ham Sosa'ya 9M pound teklif yapmış.

Çevrimdışı panic13

İşin bir de dolaylı maliyeti mevcut. Pedro, Veli, Milo, Alexis... sarmasa da merhem olan adamlar. bize net zararları yok. Yani bu tip oyuncuşarı bize vereceği zarar eser miktarda olacaktır. Temel futbol bilgileri maksimum seviyede olamas bile idare eder seviyede.

Tolga'nın şimdiye kadar verdiği zarar zaten hesaplanamaz. Beşiktaş tarihinde takıma bu kadar zarar verip hala forma verilen başka bir adam daha yoktur.

İsmail ise bize yedirdiği gollerle olsun, sol stoperin bir gözünün daima solda olması sebebi ile defans dengesini bozuyor oluşu ile olsun Tolga kadar olmasa da ciddi zarar vermektedir.

Pektemek zaten Beşiktaş'ın yediği en büyük kazıklardan olabilir. Benim için sıralama şöyle;

1) tabata
2) Ferrari'nin tazminatı,
3) Pektemek'in kontratı

o derece.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Necmi

Bu ifadeyi daha önce başka futbolcularımıza da, bu futbolcuya da defalarca kullandım ve kullananları gördüm. Hiç bu sebepten moderasyon yemedim.

Daha önce en az 20 kez şahsen Tolga Zengin'in psikolojisinin bozuk olduğunu söylediğimi hatırlıyorum. Hiç ceza yemedim bu lafları söyledikten sonra.

Ayrıca şimdiye kadar 1 kez bile küfür etmedim. Bu ithamı asla kabul etmiyorum.

Ben kurallar neden uygulanıyor diye sormuyorum. Kurallar neden 1 uygulanıp 1 uygulanmıyor diye soruyorum. Kuralların uygulanışı süreklilik arz ederse yenilen cezalar süreklilik arz etmez. Ama bir uygulanıp bir uygulanmadığı zaman insan "demek ki bunu söylemek yasak değil" diye düşünüp o sözü söyleyebilir. Az önce de söyledim ben Tolga Zengin'e kaç kere "psikolojisi bozuk" dediğimi hatırlayamıyorum. Ve hiç bu lafların ertesinde ceza almadım. Eğer bir futbolcumuzun psikolojisinin bozuk olduğunu söylemek ceza yeme sebebiyse bunun bir istikrar arz etmesi gerek.

Ben şuanda daha önce defalarca yapıp ceza yemediğim birşeyi yaptığım için ceza yiyorum. mesele bu.

Saygılar...
İsmail Köybaşı futbolcu değildir. Çünkü psikolojik olarak rahatsız bir insandır. Psikolojik rahatsızlığı olan bir insan futbol oynayamaz. En azından birinci liglerde
bir insanın psikolojisinin bozuk olmasıyla psikolojik olarak rahatsız olması aynı şey değil.
mesela şu anda bence psikolojin bozuk ismail ile ilgili alınan karar bile yokken bu şekilde
mesajlar yazmanın başka açıklanır bir tarafı olmaz ama dönüpde sana psikolojik olarak
rahatsız bir insansın dersem bunu genellemiş olurum yani sana deli muamelesi yapmış olurum
bir insanın anlık olarak psikolojisi bozulabilir mesela günayın gs maçından sonraki ruh hali gibi
o nedenle kelimelerini doğru seçeceksin.  @38life

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Bishamon

West Ham forumunda Jinxed. Baya güveniyorlar adama.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi gokhan tore konusu yonetimsel olarak ele aldim, bu sezon katki vermediginin gecen sezon gerilediginin farkindayim, ben satacaksak sampiyonlar liginde oynatmadan satilmamasi taraftariyim, ayrica gokhan tore potansiyel olarak takimdaki en iyi oyuncudur, gecen sezon quaresma tipinde bir kanat oyuncusunun eksikligini hissettik, bir tane daha kanat oyuncumuz olsaydi mustafa pektemek kanatta oynamaz ve cenk ikinci forvet olarak kullanilirdi.
Futbol bilgim cok yuksek olmayabilir, futbol bilgisi goreceli bir kavramdir, ayni birine gore ismailin futbolcu olmasi birine gore olmamasi gibi
Sampiyonluk mucadelesinin kritik haftalarinda menecerini kulube gonderen ismaili ne yapacagiz?

Oooyppp moderasyon almisim, elestiri de yapamayacaksak suslu laflar ile elestiri hakkimizi kullanip, kendi kendimize otosansur yapacagiz demek ki yahut bana da begenmedigim entryi ispiyonlamak, jurnallemek dusuyor, cumhurbaskanina hakaret etmek gibi olmus ismaili elestirmek.
:upto: veririm moderasyon
birde eleştirdiğin için almadın eleştiri tabiki yapabilirsin ama
küfür hakaret içeren kelimeler süsleme olmuyor bir sürü süslü kelime kullanıp
içine hakaret karıştırdığında gözden kaçacağınımı sanıyorsun :evillol:  @mylife1903

Çevrimdışı Nartallo

İsmail'e 1,4 mio EUR, Tolga'ya yine o civarlarda bir rakam, Gönül'e 2 mio EUR maaş ve imza parası, Nkoulu'ya 2,5 mio EUR maaş, imza paraları falan...

Başarıdaki ve takım olmamızdaki en büyük etkenlerden biri de ücret dengesi ve adaleti... Bir iki ufak aykırı örnek hariç ücretler hep belirli seviyede...

Takım bir adım daha ileri gidip şampiyonlar ligin arenasına çıkacak, yatırım yapılması lazım, iyi futbolcuların gelmesiz lazım ama dengenin de ne olursa olsun korunması lazım.

Bunu bozarsan Beck'le Tosiç'le kazandığını, Gönül'le, N'koulu'ya kazanamayabilirsin.

Çevrimiçi Necmi

Muhtemelen
Hatta hafif zam alacaklar bence de fener duyurmaz
bizim duymamız önemli değil zaten @yigitcan1903
önemli olan ffp ye ne kadar uyabildikleri istedikleri kadar fazla verebilirler
bunda bizim katkımız olursa ala
her verdikleri para diğer lazım olan mevkilerine alacakları adamlardan kısmak demektir.
bundan sonra sürekli kaliteleri düşecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bjk.org Visca diyor. Özel haber.

"Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sürpriz bir oyuncuya talip olmaya hazırlanıyor. Bu yıl gösterdiği performansla birçok takımın ilgi odağı haline gelen Edin Visca, Beşiktaş'ın listesine girdi. Boşnak oyuncuyu transfer etmek isteyen Siyah-beyazlılar, Medipol Başakşehir'e takas+para formülü önermeye hazırlanıyor.

Gerek stat konusunda, gerek de bu yıl lig maratonunda Başakşehir yönetimi ile iyi ilişkiler içinde bulunan Beşiktaş, Boşnak oyuncuyu kadrosuna katmaya çalışacak.

TALİBİ ÇOK!

Edin Visca'ya başta Türkiye olmak üzere, yurtdışından da birçok kulübün talip olduğu öğrenildi. Boşnak oyuncunun M.Başakşehir kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

ÜÇ BÜYÜKLERİ BOŞ GEÇMEDİ!

Bu sezon takımın bütün Süper Lig maçlarında 90 dakika forma giyen Bosnalı futbolcu, Bursaspor (2), Torku Konyaspor (2), Galatasaray (2), Fenerbahçe (2), Osmanlıspor (2), Akhisar Belediyespor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor takımlarına gol attı. Özellikle bu sezon şampiyonluk parolası ile yola çıkan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gol atan Bosnalı futbolcu, Süper Lig'de mücadele eden 11 takıma gol atmayı başardı."
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kyiv

İsmail kendisi için düşünülenlerden konuşulanlardan haberdar mı acaba? Kulak çınlamasının hiç bitmemesi lazım  :) Sadece sanal alemde değil hangi ortamda olursa olsun Beşiktaştan bahsedilse ilk aksayan İsmail ikinci Tolga üçüncü Mustafa Pektemeke dönüyor muhabbet.Hoş Mustafanın aksayan bir yanını görmedik bence hatasız duruyor tribünde  :D

Çevrimdışı worns

West Ham Sosa'ya 9M pound teklif yapmış.

Sosa ve Atiba'yı bırak Bilic. Töre'ye yoğunlaş.   :)

Çevrimdışı 38life

İsmail Köybaşı futbolcu değildir. Çünkü psikolojik olarak rahatsız bir insandır. Psikolojik rahatsızlığı olan bir insan futbol oynayamaz. En azından birinci liglerde
bir insanın psikolojisinin bozuk olmasıyla psikolojik olarak rahatsız olması aynı şey değil.
mesela şu anda bence psikolojin bozuk ismail ile ilgili alınan karar bile yokken bu şekilde
mesajlar yazmanın başka açıklanır bir tarafı olmaz ama dönüpde sana psikolojik olarak
rahatsız bir insansın dersem bunu genellemiş olurum yani sana deli muamelesi yapmış olurum
bir insanın anlık olarak psikolojisi bozulabilir mesela günayın gs maçından sonraki ruh hali gibi
o nedenle kelimelerini doğru seçeceksin.  @38life

Bir insanın psikolojinin bozuk olmasıyla psikolojik olarak rahatsız olması bence aynı şey. Ha geçici olarak psikolojisinin bozulması evet farklı bir olaydır ama ben İsmail'in sürekli devam edegelen saha içi davranışlarından yola çıkarak bunu söylüyorum. Her futbolcu hata yapabilir. Ama bazı hatalar vardır ki bunlar tekrar ettiği zaman o futbolcunun "mental olarak problemli" olduğunu gösterir. mesela bu ifade ne kadar kibar oldu: "mental olarak problemli". Ama aslında aynı şey. Tolga için de hep bunu söylemişimdir. "Bir çok kez 'normal olmayan' kritik hatalar yapan futbolcu'nun problemi teknik değil mentaldir. Yanılıyor muyum? Mesela Hakan Arıkan vardı. Adam yan toplarda top ceza sahasına süzülene kadar 4 kere çıkıp çıkmama konusunda karar değiştirirdi. Bu adamın psikolojik olarak sağlıklı olduğunu söylemek ne kadar doğrudur ki? Ayrıca bu bir hakaret, aşağılama vs. değil. Hepimizin psikolojisi bozuk olabilir, hepimiz psikolojik olarak rahatsız olabiliriz bu insancıl birşey. Ama milyon Eurolar kazanacaksa bu olmamalı. tepki bu.

Bir de şunu söylemek isterim. İsmail ile ilgili ortada kesin birşey yok maaşı ile ilgili falan ama zaten kesinleştikten sonra tepki koymanın pek bir manası kalmıyor. Buyüzden kesinleşmeden önce tepki koymak "belki" bir işe yarar diye düşünüyorum.

Etiketler: