2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366869 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Semih Kayaya giydirenler, Töre ne yaptıda gitmeyi haketti? Bunu söyleyemiyorlar, her alanda tezatlıkta on numara insanlarız. :)

Orada olmayı hakedipte olmayan tek adam Alper potuktur. Emre mor, Alper potuğu kesmiştir. Gerisi de lakırtı.

Çevrimdışı Erdemm

yapılan transfer planlarının hepsinin neredeyse bu adamdan gelecek parayla olacağını da dikkate sunmakta fayda görüyorum :)

hımm on sayfa ismaile sallayıp sonra Beşiktaşa hiç katkısı olmayan ve katkı yapmakta istemeyen
beni satın oynamak istemiyorum diye kulübe avukatı gönderen sahaya çıktığında eli belinde dolanan ayağına gelen topa bile
hamle yapmayıp kaptıran geçen seneki şampiyonluğu kaptırmamızın en büyük sorumlularından birine kalsın güç kaybetmeyelim demek
ben senin futbol bilgini seveyim :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Fatih Terim: Ömer Toprak'ı kadroda düşündük ama Gökhan Töre de kadroda olunca bu şekilde karar verdik.

Adam bunu söyledi ardından Töre'yi kadroya almadı. Ömer Toprak'ı çağırsaydın o zaman. Ömer Toprak gelmek istemiyor diyemiyor da okları Töre'ye yöneltiyor. Milli takımın başında böyle bir adamın olması şahsen moralimi bozuyor.
31 kişilik maç kadrosuna almasına bile şaşırmıştım zaten 2 maç cezası varken 23 kişilik kadroya dahil etmesini hiç beklemiyordum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Doktormusun @38life

Bunu görebilmek için doktor olmaya gerek yok. Çünkü çok belirgin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Semih Kayaya giydirenler, Töre ne yaptıda gitmeyi haketti? Bunu söyleyemiyorlar, her alanda tezatlıkta on numara insanlarız. :)

Orada olmayı hakedipte olmayan tek adam Alper potuktur. Emre mor, Alper potuğu kesmiştir. Gerisi de lakırtı.
İşte bunlar hep menajer bağlantısı hep dost most ayakları.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Birisine moderasyon cezası verildiğinde neden verildiğinin kendisine bildirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aksi taktirde neden moderasyon cezası verildiğini bilmeyecektir ve aynı hatayı tekrar, tekrar yapacaktır. Şahsen 10 kere falan moderasyon yemişimdir. yarısından çoğunu neden yediğimi bilmiyorum. Ve şimdiye kadar ne sordum, ne itiraz ettim, ne de ne zaman biteceğini sordum...

Çevrimdışı Deadam

Evet töre 2. yarı hiç katkı sunmadı, onu kadroya almak sürprize oynamaktı. Emrede aynı onuda sürpriz yapar mı diye aldı kadroya.

Törenin alınmaması abes değil zaten bence ama bizim aleyhimize olduğu gerçek.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Bu demek değil ki, fatih terim ikiyüzlü değil. Semih kaya tercihi tamamen , "koskoca galatasaray"ın milli takımda sadece 1 oyuncu ile temsil edilmemesi için. Semih ve Selçuk var o kadar, düşünün.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bunu görebilmek için doktor olmaya gerek yok. Çünkü çok belirgin.
Adam rakip kendi ceza sahasına bile girerken hücum etmeyi düşünüyor. İleri gidersem buradan gidemem diye orada bekliyor. Ben başka türlü bir açıklama bulamadım çünkü, tükendim.
Korku akıl katilidir.

Ayrıca Gökhan Gönül alınabilirse, Sanırım tarihimizde ilk defa, milli takımda en fazla Beşiktaşlı olacak 3 büyükler içerisinde. Şuan 5 e 4 durumda fener önde, Alırsak biz olacağız. Caner artık Fenerli değil.

Çevrimdışı 38life

Adam rakip kendi ceza sahasına bile girerken hücum etmeyi düşünüyor. İleri gidersem buradan gidemem diye orada bekliyor. Ben başka türlü bir açıklama bulamadım çünkü, tükendim.

Neresinden tutsan elinde kalır. Lig içinde sesimizi çıkarmadık şampiyonluk için. Ama artık lig bitti şampiyonuz ve bu adamla sözleşme yenileniyor. İsmail'in yarı maaşıyla ondan daha iyi oynayabilecek TÜRK sol bekler var.

Çevrimiçi Necmi

Kimsenin yetkisi yok tabiki ama futbol kimin için oynanıyor? Taraftarlar için değil mi? Bu kadar kombineyi, bileti, ürünü kim alıyor? Taraftar almıyor mu? Taraftarın görmek istemediği bir adamı eleştirmesi kadar doğal bir şey yok sanırım. Her zaman yönetimler doğruyu bilemiyor, Mustafa Pektemek örneğinde olduğu gibi. Taraftara kalp krizi geçirten adamları burada yine taraftara çemkirerek savunamazsınız. Bu takımın sahibi taraftarsa ve yüzde 95 i bu adamı istemiyorsa buna göre bir önlem alınmalı..
Elbette eleştirilir ismail gibi bir oyuncuda kesinlikle eleştirilmeli
herkes Beşiktaşın daha iyi olmasını istiyor eleştirende savunanda
bende ismailin bu takımda Beşiktaş formasını giymeyi haketmediği
düşüncesindeyim ama yedek olarakta takımda tutulmasının bir zararı yok
kulübeye yedek olarak ismailden daha iyisini bulamayız malesef ffp yüzündende
bulsakta alamayız bir as sol bek almak zorunluyken birde yedek için para ödemek pek mantıklı değil
burdaki sıkıntıda eleştiri değil 15 sayfadır okuyorum haklı eleştirenlerde var
bunu aşıp eleştiriyi hakarete döndürenlerde var. Bu forumda sebep ne olursa olsun
Beşiktaş oyuncusuna hakaret edilemez bu yapıldığında karşılığı forumdan atılmaktır.
ama hata bizde bu kural varken sadece moderasyonla geçiştiriyoruz. Moderasyonda
zaten mesajı yazdığı anda onaylandığı için bir sıkıntı olmuyor ve insanlar usluplarında devam ediyor.
bunu yapan arkadaşlarıda burda son kez uyarayım aynı zamanda yönetici arkadaşlarda dikkate alsın
bundan sonra hakaret eden insanlar için ciddi yaptırım olacak Beşiktaş oyuncusuna çöp ve kazma gibi kelimeler kullanılması
burda hakaret kabul edilir. yaptırımıda ağır olur.
@Serhat Akkaya  eleştiri elbette olacak kardeşim ama hakaretide eleştiri olarak kabul edemeyiz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Elbette eleştirilir ismail gibi bir oyuncuda kesinlikle eleştirilmeli
herkes Beşiktaşın daha iyi olmasını istiyor eleştirende savunanda
bende ismailin bu takımda Beşiktaş formasını giymeyi haketmediği
düşüncesindeyim ama yedek olarakta takımda tutulmasının bir zararı yok
kulübeye yedek olarak ismailden daha iyisini bulamayız malesef ffp yüzündende
bulsakta alamayız bir as sol bek almak zorunluyken birde yedek için para ödemek pek mantıklı değil
burdaki sıkıntıda eleştiri değil 15 sayfadır okuyorum haklı eleştirenlerde var
bunu aşıp eleştiriyi hakarete döndürenlerde var. Bu forumda sebep ne olursa olsun
Beşiktaş oyuncusuna hakaret edilemez bu yapıldığında karşılığı forumdan atılmaktır.
ama hata bizde bu kural varken sadece moderasyonla geçiştiriyoruz. Moderasyonda
zaten mesajı yazdığı anda onaylandığı için bir sıkıntı olmuyor ve insanlar usluplarında devam ediyor.
bunu yapan arkadaşlarıda burda son kez uyarayım aynı zamanda yönetici arkadaşlarda dikkate alsın
bundan sonra hakaret eden insanlar için ciddi yaptırım olacak Beşiktaş oyuncusuna çöp ve kazma gibi kelimeler kullanılması
burda hakaret kabul edilir. yaptırımıda ağır olur.
@Serhat Akkaya  eleştiri elbette olacak kardeşim ama hakaretide eleştiri olarak kabul edemeyiz.
bu akşam itibariyle sözleşmesi bitince de eleştiremeyecek miyiz?  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Birisine moderasyon cezası verildiğinde neden verildiğinin kendisine bildirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aksi taktirde neden moderasyon cezası verildiğini bilmeyecektir ve aynı hatayı tekrar, tekrar yapacaktır. Şahsen 10 kere falan moderasyon yemişimdir. yarısından çoğunu neden yediğimi bilmiyorum. Ve şimdiye kadar ne sordum, ne itiraz ettim, ne de ne zaman biteceğini sordum...
Bir oyuncumuza tıbbi teşhis koyuyorsun sonrada nedenmi moderasyon yedim diyorsun.
Bu güne kadar yediğin moderasyonların tamamı küfür ve hakaretten ve artık limitini de doldurmuşsun.
Bundan sonra yazdığın mesajları iyi süzgeçten geçirmeni tavsiye edeyim senin mesajlarına artık esnek olma imkanımız yok
Bu forumun seviyesi senin üslubundaki insanlara müsade edilmediği için yüksek kaldı
Bundan sonrada edilmeyecek

Çevrimdışı cursedofdragon

Ayrıca Gökhan Gönül alınabilirse, Sanırım tarihimizde ilk defa, milli takımda en fazla Beşiktaşlı olacak 3 büyükler içerisinde. Şuan 5 e 4 durumda fener önde, Alırsak biz olacağız. Caner artık Fenerli değil.

sanırım tarihimizde ilk defa, milli takımda en fazla Beşiktaş'lı olucak diyorsun.

Milli Takımının temsilinin komple Beşiktaş'a verildiğini Beşiktaş'ın öyle ayıp olur deyip 2-3 tane gs'li aldığını bilmiyorsun galiba.  :)

Çevrimdışı Berat

Boyko da Ukrayna'nın kadrosunda yer almış.

Çevrimiçi Necmi

hiç sanmıyorum @Armağan Bozkurt  emin ol GG milli takımdan çıkartılır zaten bunun sinyalini verdi Terim
çıkartamayacak durumda olsa başka bir Beşiktaşlı oyuncuyu keser

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ulan fatoş inşallah gsnin başına geçersinde senide denizli gibi küfür ettire ettire kov-dururuz.
Kadroda Ersan yok Atınç yok, bu sene belkide en kötü defans oyuncusu olan Semih var. Bu kadar komiklik olmaz. İsmail'le ilgili düşüncelerim neyse Semih için de o dur. Adamın futbolla uzaktan yakından alakası yok, ne futbol bilgisiyle ne de fiziğiyle..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu demek değil ki, fatih terim ikiyüzlü değil. Semih kaya tercihi tamamen , "koskoca galatasaray"ın milli takımda sadece 1 oyuncu ile temsil edilmemesi için. Semih ve Selçuk var o kadar, düşünün.
adil bir karar verilse 2'si de ilk 11'de oynamaz hatta semihin şampiyona kadrosunda olması büyük bir fiyasko :D

Çevrimdışı yigitcan1903

İsmail'e sözleşme yapılsın iyi yedek olur deniyor da
Çakacaklar 3+1'i görücez tersten ondan sonra
İlla süper über yedekse yapılsın 1+1 600-700 bin euroya
Sadece parası değil dert

Töreyi de şu an imzalasınlar gitsin artık

Çevrimdışı Gürcan

Törenin kadro olmamasi kendi hatasi baska bisey değil sucu kendinde arasin. FT emek veren hak edenlerin hakkini gasp etmistir ve ülkemizin 25 m euro degerinde stoperi varken semihi almak ihanetten başka bisey degildir ki ne olursa olsun omer de olsa tore de olsa vursalar bile bu milli davadir. Bunu bile yonetememistir. Ne yazikki yillardir terimi milli takimin basina defalarca getirmişlerdir. Terimi terim yapan sadece gs da hagi bulent korkmaz gibi adamlardi bu milli takima yansimisti baska bisey değil.

Çevrimiçi Necmi

bu akşam itibariyle sözleşmesi bitince de eleştiremeyecek miyiz?  :D
:ebebe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İsmail'e sözleşme yapılsın iyi yedek olur deniyor da
Çakacaklar 3+1'i görücez tersten ondan sonra
İlla süper über yedekse yapılsın 1+1 600-700 bin euroya
Sadece parası değil dert

Töreyi de şu an imzalasınlar gitsin artık
Olay farklı ama buradaki abilerimiz bile göremiyor, görmek istemiyor. Pektemek olayının aynısı olacak diye konuşuyoruz burada aylardır ama tutturulmuş bir iyi yedek mevzuu sonuç 1,3 milyon euro garanti ücret artı maç başılar karşılığı 4 senelik anlaşma, bir de iyi bir sol bek alınırsa sol bekimizde 4 senede 20 milyon tl ödeyeceğimiz bir adam olacak. İsmail'le 1 milyon euroya sözleşme yenileneceğini düşününler çok iyimser. ki bana göre o bile çok çok çok fazla.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hangi haberine inanacağımı şaşırdım, ospina ve n'kolou yüksek ihtimal diyene inanasım var  :evillol: 2'side çok iyi transfer olur.

Çevrimdışı Berat

Etiketler: