2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367032 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

2.5 değil sadece pedro
Oda olabilir veya 1 milyon + Pedro

Çevrimiçi Samet Ç

Diame'nin takım arkadaşı Huddlestone'da iyi bir sezon geçirdi. Zaten devamlılığı olan, tecrübeli bir oyuncu. Sözleşmesi bitti. Atiba'nın alternatifi, zaman zaman partneri olabilecek faydalı bir transfer olabilir bizim için.

Olmadı Neustadter oldu o da olumlu.
Huddlestone İngiltere dışına çıkmaz. Geçen sene baya yazmıştım Huddlestone ve Sandro'yu burada ama olmayacak transferler bence.

Çevrimdışı Tolga

Kolarov'dan ziyade Clichy için nabız yoklamak lazım.

Gelecek sezon sözleşmesi de bitiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı zekotha

Kolarov'dan ziyade Clichy için nabız yoklamak lazım.

Gelecek sezon sözleşmesi de bitiyor.

Kolarovu alacağımızı düşünenler aldığı paraya ödememiz gereken minimum bonservis bedeline baksınlar bi zahmet.

Çevrimdışı atalay

sözleşmesi bitiyor ? 1 yıllık opsiyonu var diyordun galiba ancak kendi elinde galiba opsiyonu kullanıp kullanma ma olayı ?

http://www.transfermarkt.co.uk/emmanuel-mas/profil/spieler/77153

Cümlelerin yarısını mı okuyorsun?

Bu arada halen Mas free diyenler var. Sözleşmesi 2017'de bitiyor, hatta 1 yılda opsiyonu var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Güneş geçen hafta bu durumun zorluğunu ve idare etmenin önemini anlattı NtvSpor'da.
"Bir futbolcu oluyor. Taraftar oynamasını istemiyor. Sevmiyor. Beğenmiyor. Ama takım için önemli. Sırf bu yüzden oynatmamak takıma kaybettirir. Bunu idare etmek çok zor ve önemli" gibi sözler sarfetti. 24 mayıstaki şampiyonluk özel programı olmalı. Sonuna kadar katılıyorum.
Benim için burada konu İsmail değil. X kişisi. Seyirci beğenmedi diye takım üzerinde oyuncu gönderip getirme yetkisi olmamalı.
Kimsenin yetkisi yok tabiki ama futbol kimin için oynanıyor? Taraftarlar için değil mi? Bu kadar kombineyi, bileti, ürünü kim alıyor? Taraftar almıyor mu? Taraftarın görmek istemediği bir adamı eleştirmesi kadar doğal bir şey yok sanırım. Her zaman yönetimler doğruyu bilemiyor, Mustafa Pektemek örneğinde olduğu gibi. Taraftara kalp krizi geçirten adamları burada yine taraftara çemkirerek savunamazsınız. Bu takımın sahibi taraftarsa ve yüzde 95 i bu adamı istemiyorsa buna göre bir önlem alınmalı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

ben transfermarkt'ta ki yazanı söylüyorum sana o siteye güven olmaz diyorsun yanlış yazıyor diyorsun ntvspor'da bilmiyor o zaman ?

Yada şöyle diyelim senin baktığın sitelerin doğruluk payı nedir ?

3.cüsü benim aklım defter değil aklımda kalanı söyledim sadece ne bu sinir ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kimsenin yetkisi yok tabiki ama futbol kimin için oynanıyor? Taraftarlar için değil mi? Bu kadar kombineyi, bileti, ürünü kim alıyor? Taraftar almıyor mu? Taraftarın görmek istemediği bir adamı eleştirmesi kadar doğal bir şey yok sanırım. Her zaman yönetimler doğruyu bilemiyor, Mustafa Pektemek örneğinde olduğu gibi. Taraftara kalp krizi geçirten adamları burada yine taraftara çemkirerek savunamazsınız. Bu takımın sahibi taraftarsa ve yüzde 95 i bu adamı istemiyorsa buna göre bir önlem alınmalı..
Yeri geldiğinde iki forma aldın diye bu takımın sahibi mi oldun deniyor yeri geldiğinde forma almıyorsun maça gitmiyorsun bir de eleştiriyorsun deniyor. Bunun bir ortası yok sanırım. Duruma göre istediğin yere çek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı Deadam

Töre Milli Takımdan çıkartılmış , Emre Kadroda
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

ben burda zorlayıcı bir şart göremedim. 7 tane yerlimiz yok mu bizim  :alala:
yeterlimi senin yerlilerin direk oynayan oyuncular sürekli
kart ve sakatlık riski var peki kadroya giremediğinde ne yapacaksın
biz uefaya 23 oyuncu bildiriyoruz ve bunun dokuzu minimum yerli olmak zorunda

Çevrimdışı Erdemm

Töre satıştan fiyat düşer, Mor alıştan fiyat yükselir  :D
Töre Milli Takımdan çıkartılmış , Emre Kadroda

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İlk etapta N'Koulou, Kolarov, Gökhan Gönül yapsak ne güzel olur :D Ama Kolarov'u alma ihtimalimiz bile olamaz bence.
efsane olur efsane  :halay: :halay:

Çevrimdışı atalay

Kolarov zor hedef. Fakat City düşünmüyor. Guardiola'nın raporu ve City'in tavrı belirleyici olur. Adriano - Lazio haberi doğruysa maliyeti epey uygun, Adriano'ya yönelmek gerek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o değilde kolarov muhteşem olmaz mı  :D

Çevrimiçi Necmi

deplasmandaki sivasspor maci harikaydi bence. rakibe top gostermeden, kontrolsuz saldirmadan butun oyununun kontrolunu tutarak oynamistik. boyle oyunlari oynamayi iyice ogrenmemiz lazim. mac harika giderken malum taraftan gol yiyip kanser olduk ama oyun kurgusu mutisti.
atibanin yanina tolgay fazla sertlik katmaz bence oraya osmanlisporlu musa gibi birini bazi maclarda katmak lazim. en temizi yeni transfer tabii

gokhan toreyi satmasalar aslinda cok guzel olacak, hic guc kaybetmeye gerek yok.

onumuzdeki sene bakalim neler olacak
hımm on sayfa ismaile sallayıp sonra Beşiktaşa hiç katkısı olmayan ve katkı yapmakta istemeyen
beni satın oynamak istemiyorum diye kulübe avukatı gönderen sahaya çıktığında eli belinde dolanan ayağına gelen topa bile
hamle yapmayıp kaptıran geçen seneki şampiyonluğu kaptırmamızın en büyük sorumlularından birine kalsın güç kaybetmeyelim demek
ben senin futbol bilgini seveyim :bandit:

Çevrimdışı Deadam

Töre satıştan fiyat düşer, Mor alıştan fiyat yükselir  :D

Aynen öyle töre oynayıp 1-2 araya sıkıştırsa fiyatına 3M€ daha koyardı Mor kadroya giremediği için fiyat düşerdi.

an bu terim hep mi bizim aleyhimize çalışır ya.

İnşallah İsmail biraz iyioynarda gazla falan onun fiyatından açığımızı kapatırız.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi Necmi

Bu pozisyonu ölene kadar unutamam.

İsmail Köybaşı futbolcu değildir. Çünkü psikolojik olarak rahatsız bir insandır. Psikolojik rahatsızlığı olan bir insan futbol oynayamaz. En azından birinci liglerde.

http://twitter.com/muharrem_acar/status/737607544336572417
Doktormusun @38life

Çevrimiçi Samet Ç

Adriano'yu fazla uğraşmadan alabiliriz. Kolarov zor ihtimal City gönderse bile maliyetini karşılayamayız bence en az 7-8 bonservis isterler. Bu paradan daha fazlası Avrupa'dan verebilecek ve Kolarov'un da tercih edebileceği fazlasıyla kulüp var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynen öyle töre oynayıp 1-2 araya sıkıştırsa fiyatına 3M€ daha koyardı Mor kadroya giremediği için fiyat düşerdi.

an bu terim hep mi bizim aleyhimize çalışır ya.

İnşallah İsmail biraz iyioynarda gazla falan onun fiyatından açığımızı kapatırız.
İsmail iyi oynarsa bizde kalır ki iyi oynama ihtimali yüzde 3 ün altında.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Adriano'yu fazla uğraşmadan alabiliriz. Kolarov zor ihtimal City gönderse bile maliyetini karşılayamayız bence en az 7-8 bonservis isterler. Bu paradan daha fazlası Avrupa'dan verebilecek ve Kolarov'un da tercih edebileceği fazlasıyla kulüp var.
Adriano ile Lazio ilgileniyormuş aslında biz de devreye girsek olabilecek bir transfer gibi duruyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deadam

İsmail iyi oynarsa bizde kalır ki iyi oynama ihtimali yüzde 3 ün altında.

Evet ya ben işin o boyutunu atlamışım.

O zaman hep beraber

Çevrimiçi Samet Ç

Fatih Terim: Ömer Toprak'ı kadroda düşündük ama Gökhan Töre de kadroda olunca bu şekilde karar verdik.

Adam bunu söyledi ardından Töre'yi kadroya almadı. Ömer Toprak'ı çağırsaydın o zaman. Ömer Toprak gelmek istemiyor diyemiyor da okları Töre'ye yöneltiyor.

Çevrimdışı Oktay

Ben kırtasiyeye fax çektirmeye gidiyorum.
koş geç kaldın zaten :evillol: :evillol:

Etiketler: