2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375226 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eaglekartal

bugün herşey olabilir gökhanla ilgili.ama ben gelmesi taraftarıyım.fenerede sıkıntı yaratacak sağ bek arayacak canerde gitcek birde sol bek bakalacaklar.gökhan şenol hocanın elinde ikinci baharını yaşar inşallah gelir kendi adıma.

Çevrimdışı OrhanAker

Yok kiloyla alıyosun :D
Seçeydik iyiydi araya çürükleri sokuştururlar bunlar :kop:

Çevrimdışı OrhanAker

Aspor'da Turgay Demir az önce üst düzey yetkiliden aldığım bilgi diyip Ospina ve N'Kolou'nun bitmek üzere olduğunu söyledi. Torunoğulları ve Orman ile görüştü sanırım.
Daha dur bunlar gelip gidecek sonra tekrar gelecek :D
Son güne kalmayız umarım :D

Çevrimdışı eski inönü

Orta sahada o devasa boşlukları vermeye devam ettiğin sürece, defansa dünyanın en iyi adamlarını da transfer etsen Beşiktaş'ın savunması düzelmez. Yine aynı pozisyonları verir, yine aynı golleri yer. Atiba - Oğuzhan - Sosa orta sahası sürdürülebilir bir orta saha değil. Önce oraya çözüm bulmak lazım.

Çevrimdışı Çağatay

Seçeydik iyiydi araya çürükleri sokuştururlar bunlar :kop:

öne iyilerini koyup arkada çürükleri verir bunlar
yok yok kalsın  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

Umarim yanilirim ama gordugum kadariyla Senol Hoca'nin sonunu Ismail ve Tolga getirecek. Yonetim ve teknik ekip bu ikisinin kepazeliklerini Alexis'in kellesini alarak savusturdugunu saniyor ama taraftari aptal zannetmesinler. Kulupte yerli cetelesmesi ve bunlar uzerinden dondurulen menajer oyunlari oldugu cok bariz. Hep soyluyorum bu iki topcu (futbolcu degil) saha disinda da karakteri sorunlu adamlar. Biri soyunma odasinda koybasi diye zip zip ziplarken oteki Akhisar'dan yedigi golu agzini yaya yaya gulerek anlatir. Ikisine verilecek her bir kurus icin hakkimi helal etmiyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çeteleşme falan, ne oluyor? Saçma sapan dedikodular yazıp insanların sinirini bozmaya hakkını yok burada.

Çevrimdışı Erdemm

TFF STATÜ - MADDE 5 – MÜSABAKA İSİM LİSTESİ
Müsabaka isim listeleri işbu talimatın 2, 3 ve 4 ncü maddelerinde belirtilen şartlar dahilinde
aşağıdaki usule göre oluşturulur.
a) Resmi müsabakalarda düzenlenen 18 kişilik müsabaka isim listesinde en az 7 Türkiye
A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğuna sahip işbu talimatın 2 nci maddesinin
b bendindeki şartlara sahip futbolcunun bulundurulması zorunludur.
b) Bu 7 futbolcudan en az birinin kaleci olması zorunludur. Kulüpler tarafından bu
şartlara uygun kalecinin müsabaka isim listesine yazılmaması halinde liste 17 kişi ile
sınırlanır.

zorlayıcı şartlarımız var malum..

Benim anlamadığım bunlar yabancı sol bek transferi yapmayacaklar mı? e ne diye İsmail'le  sözleşme yenileniyor? Sorun yedekse Tosic var işte. Hem stopere hem sol beke yedeklik yapabilir. Hadi ona da bir şey oldu Beck var. O da sol bek oynayabilir zorunluluk halinde. Bu kadar opsiyon varken yedekte İsmail'e neden ihtiyaç duyalım ki. Eğer illa o maaşı vereceklerse ön liberoya alsınlar bir tane alternatif.

Çevrimdışı Tolga

Orta sahada o devasa boşlukları vermeye devam ettiğin sürece, defansa dünyanın en iyi adamlarını da transfer etsen Beşiktaş'ın savunması düzelmez. Yine aynı pozisyonları verir, yine aynı golleri yer. Atiba - Oğuzhan - Sosa orta sahası sürdürülebilir bir orta saha değil. Önce oraya çözüm bulmak lazım.
Katılıyorum. Gelecek sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde bu orta 3 lü ile oynamak çok riskli olur.

O yüzden ya Tolgay'ı oraya monte edeceğiz ya da orta saha transferi yapacağız. Gerçi her şekilde Atiba'nın yanına ya da onun muadili olan bir oyuncu şart.

Yani önemli olan şu ; savunmadaki bireysel kaliteyi arttırmalıyız fakat takım savunmamızı da geliştirmeliyiz.

Özellikle top rakipteyken sahaya yayılma konusunda sıkıntılarımız var. Bunları şampiyon olduğumuz da iyi görmemiz gerekiyor ki gelecek sezona eksiklerimizi halletmiş olarak daha sağlam başlayabilelim.
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2016, 13:54:21 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim anlamadığım bunlar yabancı sol bek transferi yapmayacaklar mı? e ne diye İsmail'le  sözleşme yenileniyor? Sorun yedekse Tosic var işte. Hem stopere hem sol beke yedeklik yapabilir. Hadi ona da bir şey oldu Beck var. O da sol bek oynayabilir zorunluluk halinde. Bu kadar opsiyon varken yedekte İsmail'e neden ihtiyaç duyalım ki. Eğer illa o maaşı vereceklerse ön liberoya alsınlar bir tane alternatif.

Tosiç sol bekte olmadı, zorlamaya gerek yok. Asıl verimli yerinin stoper olduğu da ortaya çıktı zaten adamın, kurcalamak yersiz.

Beck zorunluluk hallerinde sol bek oynayabilir de, neden sezon başında kadroyu zorunluluk hallerine göre kuralım?

Tosiç de Beck de opsiyon falan değiller sol bekte, bu bir gerçek. İsmail'le yenilenirse 1, yenilenmezse 2 sol bek gerekiyor kadroya.

Çevrimdışı Erdemm

bu son kadro değil tabi..
Kadroda değişimler de olacaktır belki ama yerli yabancı yedekleme sıkıntıları da var..
hepsinin yerine yerli yenisini koymak da kolay değil bu seviyede..
denge kurmak zor yani ne olursa olsun..

Çevrimdışı mylife1903

Ben anlamiyorum ismail icin 1 milyon euro bile cok, 2 milyon tl aliyor evet o da cok. ismail ederi kalacak alacak, 300 bin lira cok degil ismail icin ve o captaki bir futbolcu icin. pektemek 5 milyon para aliyor o da cok.

ben olayi kisisellestirmiyorum ismail ve onun tipindeki futbolculara karsiyim.

takimda su an sadece ismail ve pektemek var. pedro ve milosevic kiralandi. bugun ismail ve pektemeki kiralayacak kulup bulamazsiniz.

necipe agzimizi aciyor muyuz, yok yahu veli icin tek kelime etmiyor kimse, herkes burada besiktasin cikarlarini dusunuyor. besiktasin 10 milyon lirasi kolay bulunmuyor. bugun ismail ve pektemeki gondersek borclarda azalma olur yahu yillik bakmayin 3 sene bu boyle gidecek 30 milyon lira. 500 bin euro eksik diye transfer yapamadigimiz oluyordu

Besiktasin parasini kimsenin carcur etmeye hakki yok.

ismaili koruyan, yerin dibine sokmayan arkadaslar soylesin ismail bugun gitse genclerbirligine, ne maas alir? Bir enayi biz miyiz yahu bugun oguzhana avrupadan 5 milyon euro teklif etseler gitsin cocuk, bu mantikta olmaliyiz. besiktasta daha az para kazanmali turk futbolcular ki hedefleri olsun. bugun genclerbirliginden ahmet calik ne aliyorsa, daha azini vereceksin transfer ederken, burasi besiktas gostersin kendini bassin gitsin avrupaya

Çevrimdışı eski inönü

TFF STATÜ - MADDE 5 – MÜSABAKA İSİM LİSTESİ
Müsabaka isim listeleri işbu talimatın 2, 3 ve 4 ncü maddelerinde belirtilen şartlar dahilinde
aşağıdaki usule göre oluşturulur.
a) Resmi müsabakalarda düzenlenen 18 kişilik müsabaka isim listesinde en az 7 Türkiye
A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğuna sahip işbu talimatın 2 nci maddesinin
b bendindeki şartlara sahip futbolcunun bulundurulması zorunludur.
b) Bu 7 futbolcudan en az birinin kaleci olması zorunludur. Kulüpler tarafından bu
şartlara uygun kalecinin müsabaka isim listesine yazılmaması halinde liste 17 kişi ile
sınırlanır.

zorlayıcı şartlarımız var malum..

ben burda zorlayıcı bir şart göremedim. 7 tane yerlimiz yok mu bizim  :alala:

Çevrimdışı Erdemm

bu hemen oluşturduğum konuşulanlara göre yaptığım bir şey istediğim beklediğim falan değil söyleyeyim de :)

bu son kadro değil tabi..
Kadroda değişimler de olacaktır belki ama yerli yabancı yedekleme sıkıntıları da var..
hepsinin yerine yerli yenisini koymak da kolay değil bu seviyede..
denge kurmak zor yani ne olursa olsun..

Çevrimdışı Berat

Mario girmiş kadroya.

Çevrimdışı OrhanAker

öne iyilerini koyup arkada çürükleri verir bunlar
yok yok kalsın  :evillol:
:kop:

Çevrimdışı Erdemm

o istediğim ve beklediğim bir şey  :tabe:  :D
Mario girmiş kadroya.

Çevrimdışı mylife1903

Katılıyorum. Gelecek sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde bu orta 3 lü ile oynamak çok riskli olur.

O yüzden ya Tolgay'ı oraya monte edeceğiz ya da orta saha transferi yapacağız. Gerçi her şekilde Atiba'nın yanına ya da onun muadili olan bir oyuncu şart.

Yani önemli olan şu ; savunmadaki bireysel kaliteyi arttırmalıyız fakat takım savunmamızı da geliştirmeliyiz.

Özellikle top rakipteyken sahaya yayılma konusunda sıkıntılarımız var. Bunları şampiyon olduğumuz da iyi görmemiz gerekiyor ki gelecek sezona eksiklerimizi halletmiş olarak daha sağlam başlayabilelim.
deplasmandaki sivasspor maci harikaydi bence. rakibe top gostermeden, kontrolsuz saldirmadan butun oyununun kontrolunu tutarak oynamistik. boyle oyunlari oynamayi iyice ogrenmemiz lazim. mac harika giderken malum taraftan gol yiyip kanser olduk ama oyun kurgusu mutisti.
atibanin yanina tolgay fazla sertlik katmaz bence oraya osmanlisporlu musa gibi birini bazi maclarda katmak lazim. en temizi yeni transfer tabii

gokhan toreyi satmasalar aslinda cok guzel olacak, hic guc kaybetmeye gerek yok.

onumuzdeki sene bakalim neler olacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aspor'da Turgay Demir az önce üst düzey yetkiliden aldığım bilgi diyip Ospina ve N'Kolou'nun bitmek üzere olduğunu söyledi. Torunoğulları ve Orman ile görüştü sanırım.

Çevrimdışı Koa_lAA

Mario girmiş kadroya.

milli takıma bak yav.. reus, bellarabi, brandt gibi adamlar kadroya giremiyor.. bu ne biçim takım... enteresan podolski giriyor.. burasıda tezatlık kısmı..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben burda zorlayıcı bir şart göremedim. 7 tane yerlimiz yok mu bizim  :alala:
Aynen bende anlamadım valla olcay,oğuzhan,cenk, necip,kerim,tolga,tolgay yeterli aslında...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

milli takıma bak yav.. reus, bellarabi, brandt gibi adamlar kadroya giremiyor.. bu ne biçim takım... enteresan podolski giriyor.. burasıda tezatlık kısmı..
Marco reus giremeyip podolskinin girmesi hiç mantıklı değil...

Çevrimdışı Yasin A.

reus sakat oldugu için giremedi.

Çevrimdışı mylife1903

Aynen bende anlamadım valla olcay,oğuzhan,cenk, necip,kerim,tolga,tolgay yeterli aslında...

yahu cocuk kaleci icin diyor. iki tane yabanci kaleci alabiliriz ama yedek kulubesinde ucuncu kaleci turk olan oturur demek istedi bence. ben oyle anladim

Çevrimdışı Erdemm

iyi güldüm kendime :D :D :ebebe:
o istediğim ve beklediğim bir şey  :tabe:  :D

Çevrimdışı Erdemm

aslında kaleci için de dedim bek için de..
bunlar sürekli hazır durumda olmayabiliyor.. veli - tolgay olayı yeni yaşadık bütün sezon boyunca..
ismail, ve tolga bunlar Beşiktaş ın zorunlu yedekleri olur olursa da şartlardan dolayı demek istiyorum..
yüksek rakamlarda da tepki alacağı malum.. hocanın ve yönetimin de bu duruma bayıldığını sanmıyorum yani..

yahu cocuk kaleci icin diyor. iki tane yabanci kaleci alabiliriz ama yedek kulubesinde ucuncu kaleci turk olan oturur demek istedi bence. ben oyle anladim

Etiketler: