Iste Ismail bu.
www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/30/akhisar-genclikspor-3-3-besiktas-mac-ozeti
Su ikinci goldeki resme bakin. Sanki beyni yok gibi, topa vuruyor (iskaliyor daha dogrusu), top havalaniyor. Ismail mevkisine kosmak yerine agzi acik ayran delisi gibi bos bakislarla topu izleyip salinarak yururken (adam sanki parkta gezintiye cikmis) top kendisinin olmasi gerektigi yerdeki Akhisarliya gidince birden bire uykusundan uyaniyor. Sorun bu, duzelecek de degil bu yastan sonra. Su mac sampiyonluga mal olabilirdi. Bundan istemiyoruz Ismail'i.
O golde suç Oğuzhan'da.
İsmail'i yeterli bulmadığımı belki 10 kere söyledim bu forumda, ama artık abartılı bir linç olmaya başladığını düşünüyorum.
Her haberini sorguladığımız, yasaklı 1903 diye lakap taktığımız sitede 1.4'ü görüp 10 sayfa mesaj giriliyor.
Bir arkadaş çıkıyor; çıkmış yediğimiz 15 golde İsmail'in doğrudan rolü var diyor, adam oynarken 25 gol yemişiz zaten. (Ayrıca öyle bir takımız ki 15 golü İsmail, 15 golü Tolga, 10 golü Alexis, 5 golü Boyko yedirdi, 2-3 tane de Tosiç kendi kalesine attı. Rakibin kendi attıklarını saysak, bilmeyen biri ligde 60 gol yedik sanır.)
Öteki arkadaş çıkmış televizyondan 1 maçını izlediği Adana Demirspor'un 34 yaşındaki sol bekinden bahsediyor.
Eleştiride fazla abartı olunca, eleştirinin inandırıcılığını yitirmesine yol açıyor.
Geçen hafta tüm maçlarımız özetini izledim bir kez daha, attığımız gollerin 6-7 tanesi İsmail'in hücum presle kazandırıp başlattığı ataklardan gelmiş. Bunlar asist-gol hanesine yazılan şeyler değil, ama önemli.
1.4 rakamına takılanlara tavsiyem, çok takılmayın. Gerçek rakımın en fazla 1 milyondan fazla olmayacak. Takımda 1'den fazla alan tek savunma oyuncusu Beck, o da 1.3 aldı geçen sene.