2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385309 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Teşekkürler abi asıl merak ettiğim 139 tl olan formadan klübün net karıydı geniş bir zamanda araştırayım en iyisi..

Daha iki gün önce burada en ince ayrıntısına kadar konuşuldu kaçırmışsın :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sıkı takipçisiyim forumun ama kaçırmışım peki sorunun cevabı nedir

Çevrimdışı tangaz

Teşekkürler abi asıl merak ettiğim 139 tl olan formadan klübün net karıydı geniş bir zamanda araştırayım en iyisi..

sanırım klüp %30 brüt kazanıyor. neti kimse bilemez şubeden şubeye bile karlar değişir ortalamaya bakmak lazım ama birde adidastan en başta toplu para alıyoruz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı nusretaslanturk

Oh ne güzel iş, keyifler gıcır... Valla Beşiktaş'ın parasına yazık...
14 saat ayakta çalışmaktan kaynaklı bacak ağrısı çekerken ve kazandığım paranın bir kısmını kartal yuvasına harcayacağımı düşünürsek, bu fotoğraf hiç iyi gelmedi bana..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

14 saat ayakta çalışmaktan kaynaklı bacak ağrısı çekerken ve kazandığım paranın bir kısmını kartal yuvasına harcayacağımı düşünürsek, bu fotoğraf hiç iyi gelmedi bana..
İşin ne senin öyle düşünme armamız için alıyoruz

Çevrimiçi Necmi

Mario Gomez: "Beşiktaş'ta 1-2 sene daha kalmayı düşünebilirim. Almanya'ya dönmem söz konusu değil."

Bu doğru mu acaba.
Düşünüyorum dememiş düşünebilirim demiş :bandit:
yani ben düşünmeye başlamaya karar verene kadar avrupa kupası biter
sonuca göre düşünürüm belki eğer başka bir takım çıkmazsa der gibi olmuş.
ya geçenlerde kendi ağzıyla söyledi kulüpler görüşüyor diye zaten ben kalıyorum dedikten sonra
zaten tapusu bizde 2017 sezonu sonuna kadar. anca satın almak istersek biz fiorentinayla görüşmemiz gerekir.
biz büyük ihtimal bonservisini almak istiyoruz kiralıkken elimizde olursa seneye hiç bir hak iddia edemeyiz istediği takıma gider
haziranda boşa çıkıyor. O nedenlede bu sene bonservisi bitirmek istiyoruzdur.

Çevrimdışı tangaz

Seneye aynı sistemde takım halinde daha fazla gol atarız abi zaten ozi ,sosa ve gomez bu seneki istatistiklerini geçerler..

birde iç saha ve vodafone arena faktörü olacak seneye ben iç sahada 17 maç 47-51 puan ve 50-60 arası gol bekliyorum, gomezde iç sahada 25 dış sahada da 10 tane sokuştursa 35 eder  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Umarım yeni sezonda en azından kiralık verilebilir bir yerlere...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı nusretaslanturk

İşin ne senin öyle düşünme armamız için alıyoruz

öğrenciyim daha kardeşim'de hafta sonları cafe'de çalışıyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

birde iç saha ve vodafone arena faktörü olacak seneye ben iç sahada 17 maç 47-51 puan ve 50-60 arası gol bekliyorum, gomezde iç sahada 25 dış sahada da 10 tane sokuştursa 35 eder  :D
Seneye işi daha sıkı tutup erken bitiririz abi o yüzden iç sahada daha çok puan kaybı olur gomez 35 tane ligde atarsa türk futbol tarihininde rekorunu kırar

Çevrimdışı murat_

Tahminim temmuza kadar tek bir transfer bile açıklanmayacak. Bu tahmin ve geçmiş sezonların tecrübesine göre yapılmış bir analizdir.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yanlis anlama beni ama gecen senelrdeki tecrubelerime dayanarak soyluyorum sozune nedense gulesim geldi gecen seneki tecrubeni hic birimiz unutmadik daha ama sen cabuk unutmussun herhangi bir ozur de dilemedin hem foruma yaydigin negatif enerji yuzunden (imzandan bahsediyorum) ve senol hocaya bir ozur borcun var bence imzanda iyi sallamistin senol hocaya keske imzani silecegine senol hocadan ozur dileriim vb biseyler yazsaydin .
bu mesaji yazmasam sana icimde kalordi valla rahatladim simdi eminim benim gibi senden senol hoca icin bir ozur bekleyen kisiler cogunluktadir neyse iyi forumlar

Çevrimiçi Necmi

geçen konuşulan çok eski bir anlaşmaydı
o köprünün altından çok sular aktı yani oda inandırıcı değil
o anlaşmanın olduğu dönem biz 50000 forma bile satamıyorduk
şimdi 300000 rakamını geçiyoruz. her yapılan anlaşma birbirinden farklı rakamları
içerir günün şartlarına göre düzenlenir. Kimsede bilemez bunu ticari sırdır bu tip hesaplara
çokda dikkat etmemek gerekiyor. Formayı piyasaya çıkarttığın fiyat bile senin payına düşeni değiştirir
bizim anlaşma fenerinki gibi değil onlar sabit para ve sabit yüzdeyle yaptılar anlaşmayı
biz belli bir miktara kadar sabit ondan sonraki değişen rakamlarla artan bir oran kullanıyoruz
yanlış hatırlamıyorsam 300000 formayı geçince fenerin kazandığını aşıyoruz
yani biz şu kadar kazanıyoruz diye kimse söyleyemez kulüp dışında daha kaç forma sattığımızı bile bilmiyoruz.
neyin hesabını yapacağız.

Çevrimiçi Necmi

yanlis anlama beni ama gecen senelrdeki tecrubelerime dayanarak soyluyorum sozune nedense gulesim geldi gecen seneki tecrubeni hic birimiz unutmadik daha ama sen cabuk unutmussun herhangi bir ozur de dilemedin hem foruma yaydigin negatif enerji yuzunden (imzandan bahsediyorum) ve senol hocaya bir ozur borcun var bence imzanda iyi sallamistin senol hocaya keske imzani silecegine senol hocadan ozur dileriim vb biseyler yazsaydin .
bu mesaji yazmasam sana icimde kalordi valla rahatladim simdi eminim benim gibi senden senol hoca icin bir ozur bekleyen kisiler cogunluktadir neyse iyi forumlar
Bence sen kişileri karıştırıyorsun @murat_

Çevrimiçi Necmi

Seneye işi daha sıkı tutup erken bitiririz abi o yüzden iç sahada daha çok puan kaybı olur gomez 35 tane ligde atarsa türk futbol tarihininde rekorunu kırar

onun için 40 atması lazım :bandit:

Çevrimdışı Zafer55

Hakan şükür 39 du herhalde.Ama onun 18-19 u penaltıydı.
Bizimki penaltı atamıyo ki.Bu akşamda atmış ama atarken de düşmüş  :lol:

Çevrimdışı Efe

@Çağrı bi transfer yapamadın ne biçim yazılımsın sen @Tolga da yardımcın o da aynı  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

30 atar şampiyonlar ligi dahil ligde 25 i bulur yine kupa şampiyonlar ligi 5 anca
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kalyoncu

geçen konuşulan çok eski bir anlaşmaydı
o köprünün altından çok sular aktı yani oda inandırıcı değil
o anlaşmanın olduğu dönem biz 50000 forma bile satamıyorduk
şimdi 300000 rakamını geçiyoruz. her yapılan anlaşma birbirinden farklı rakamları
içerir günün şartlarına göre düzenlenir. Kimsede bilemez bunu ticari sırdır bu tip hesaplara
çokda dikkat etmemek gerekiyor. Formayı piyasaya çıkarttığın fiyat bile senin payına düşeni değiştirir
bizim anlaşma fenerinki gibi değil onlar sabit para ve sabit yüzdeyle yaptılar anlaşmayı
biz belli bir miktara kadar sabit ondan sonraki değişen rakamlarla artan bir oran kullanıyoruz
yanlış hatırlamıyorsam 300000 formayı geçince fenerin kazandığını aşıyoruz
yani biz şu kadar kazanıyoruz diye kimse söyleyemez kulüp dışında daha kaç forma sattığımızı bile bilmiyoruz.
neyin hesabını yapacağız.
İşte abi burada konuşulanda o anlaşmayı tekrar yenilemekti ilk başta reklam için aldığımız para 5 senelik 25 milyon dolar.fener ise 5 senelik 42.5 milyon dolar biz bu sene fenerden fazla forma satmıştırız.fenerde bonuslar var bizde herhangi bir bonus görmedim ben.kap açıklamasındada yok

Çevrimdışı 'TaNeR'

Gözlerden kaçtı galiba, kendimi alıntıliim bari:

kaynak

Löw "Gomez'i oyundan aldım, biraz aduktor problemi vardı'' demiş...

Tam olarak nedir bu, moralim bozuldu bak şimdi  :alala:
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2016, 02:00:18 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kemal

Bir bebek / çocuk yani insan büyütmek o kadar zor ki , insan resmen bu süreçte yontuluyor

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 17:19:49 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Mas ile ilgili Arjantin'deki spor sitelerine, twitter'a şöyle bir baktım. Oyuncunun son maçı olduğunu ve Beşiktaş ile imzalayacağını yazıyorlar. Geçen yaz oyuncu ile ilgili burada detaylı yazdığımı hatırlıyorum, iş resmileşirse bir inceleme yazısı yazarım.

Bu arada oyuncunun kontratının bitimine 1 yıl daha var.

geçen yaz üye olmayanlar için iyi, kötü, yeterli, uçurur, yağmasa da gürler gibi şirin kelimelerden seçip bişiler yazsan  :iblush:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şenol hoca gelsin diye yırtınanlardan biri benim bu 1
Asla o gelmesin şu gitmesin diye imza kullanmadım bu 2
Özür dileyecek birrşy yazmadım, düşünmedim bu 3
Negatif enerji dediğin şey nedir allah aşkına bunuda bir netliğe kavuşturursak harika olacak buda 4

Benim burada velev ki eleştirdiğimi düşünün oyuncuyu yöneticiyi hocayı, yahu ne değişecek, benim gazetede köşem yok, tv de programım yok, herhangi bir lobim yok. Ben benim ya, kendi halinde küçük esnaf, iyi bir beşiktaşlı. Hiç bir oyuncuya hakaretim yok küfrüm yok aşağılamam dahi yok. Ne yapmışım ben, o gelmez bu gelmez demişim, demiş olup da gelen biri varsa ne ala ama yok. Beşiktaş şampiyon olamaz dedim 5.lik bile zor dddim bunu niye söyledim, atibaya alternatif almadığımız için tolgaya yine güvendiğimiz için söyledim. Atibaya allah korusun birşey olsaydı bu fikrimde de sabit kalırdım şampiyon falan olamazdık necip ile. Bu kadar iyiyken bile 2 hafta kala çözüldüyse lig düşünün atibasız Beşiktaşı.
Ne dedim ben, veli ve tolgay 1 sene yoklar bunlar insanları kandırmasın yok 3 ay 5 ay sonra dönecekler diye, ne mutlu ki ihtiyaç duymadık.
Ben beşiktaş şampiyon olamaz dedim diye şampiyon olamayacaksak daha da birşey demiyorum zaten.
Forum olgusu, her fikrin, doğru yada yanlış pozitif yada negatif tartışıldığı ortamdır. Forumlarda hakaret olmaz küfür olmaz, geri kalan herşey forumun doğasında vardır.

Ben şampiyon olamayız diye özür dileyeceğim, ama burada insanları günlerce konoplyanka bizde kesin imza ok diye oyalayanlar, eğlenenler günahsız adledilecek öyle mi?
Keşke benim gelmez dediklerim gelseydi de ben özür dileseydim şurada.
Ama hoş tabi, şu geliyor bu geliyor diyenler her daim daha iyi gelir kulağa .
Ülkede  satması en kolay şey hayaldir nasıl olsa.
Şuan fikrim, gelecek 3 5 seneye doğru hamleler ile damga vu ru ruz şeklinde, ne yapalım şampiyon olamazsak da özür mü bekleyeceksiniz? Stat biter dediler 1 tam sene önce, bitmez dedik oooouuuwww negatif, sen ne biçim beşiktaşlısın. Skrtel geçen sene de yazıldı çizildi, gelmez dedik ouwww, konoplyanka gelmez dedik ouwww.

Velhasılı, öngörüm gerçekleşmedi diye özür dilemem, sadece mutlu olurum. Sizlerde bunun için mutlu olmaya bakın, twitter da 1 sene 2 sene evvel yazılmış atılmış twitleri arayıp bulan gündeme getiren tiplerden olmayın. Tadını çıkartın.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Oh ne güzel iş, keyifler gıcır... Valla Beşiktaş'ın parasına yazık...

Yav bu herifle haci hoca diye, takima muftuluk yapsin diye falan mi sozlesme imzalandi, berbat performansina ragmen nasil boyle sozlesme imzalayabiliyor anlayamiyorum. Insallah Ismail de kazik bir sozlesme imzalamaz.

Çevrimdışı Mehmet57

Emmanuel Mas transferinde hemen elestiriye gecmeyelim. Ben izlemedim, forumda izleyen bir iki kisi cikar, ki onlarin izledigi mac sayisi da kisitlidir.

Yabanci sitelerden okudugum kadar ozellikle bu sezon cok iyi bir cikis yapip Arjantin milli takimina yukselmis bir oyuncudan bahsediliyor. Fizik ozellikleri ve temposu baya ovulen bir futbolcu. Bunun nekadar onemli oldugunu sadece Akshisar macindaki direkten donen topu hatirlayarak anlarsiniz, orda Rodallega'nin Ismail'i orta sahada cocukmus gibi ekarte etmesini goz onune getirin.

Yonetime "kacirilan" transfer firsatlari icin de fazla yuklenmeyi dogru bulmuyorum. Bu oyunculari goren, izleyen, isteyen tek taraftar ve tek kulup biz degiliz. Ozellikle bizden maddi anlamda daha gucluleri de goruyor bunlari. Avrupa deneyimi hos, ama her mevki icin gerekli degil. Ki Avrupa deneyimli sol bek'i nasil alacaz? Alacaksak kendi kulubunde oynayamayan, veya maliyeti cok yuksek olan ya da bunun aksine genc olup Avrupa'nin yuksek seviyedeki maclarinda deneyimi olmayan oyuncular olur.

Bu yuzden biraz adil olalim.

Etiketler: