yanlis anlama beni ama gecen senelrdeki tecrubelerime dayanarak soyluyorum sozune nedense gulesim geldi gecen seneki tecrubeni hic birimiz unutmadik daha ama sen cabuk unutmussun herhangi bir ozur de dilemedin hem foruma yaydigin negatif enerji yuzunden (imzandan bahsediyorum) ve senol hocaya bir ozur borcun var bence imzanda iyi sallamistin senol hocaya keske imzani silecegine senol hocadan ozur dileriim vb biseyler yazsaydin .
bu mesaji yazmasam sana icimde kalordi valla rahatladim simdi eminim benim gibi senden senol hoca icin bir ozur bekleyen kisiler cogunluktadir neyse iyi forumlar
Şenol hoca gelsin diye yırtınanlardan biri benim bu 1
Asla o gelmesin şu gitmesin diye imza kullanmadım bu 2
Özür dileyecek birrşy yazmadım, düşünmedim bu 3
Negatif enerji dediğin şey nedir allah aşkına bunuda bir netliğe kavuşturursak harika olacak buda 4
Benim burada velev ki eleştirdiğimi düşünün oyuncuyu yöneticiyi hocayı, yahu ne değişecek, benim gazetede köşem yok, tv de programım yok, herhangi bir lobim yok. Ben benim ya, kendi halinde küçük esnaf, iyi bir beşiktaşlı. Hiç bir oyuncuya hakaretim yok küfrüm yok aşağılamam dahi yok. Ne yapmışım ben, o gelmez bu gelmez demişim, demiş olup da gelen biri varsa ne ala ama yok. Beşiktaş şampiyon olamaz dedim 5.lik bile zor dddim bunu niye söyledim, atibaya alternatif almadığımız için tolgaya yine güvendiğimiz için söyledim. Atibaya allah korusun birşey olsaydı bu fikrimde de sabit kalırdım şampiyon falan olamazdık necip ile. Bu kadar iyiyken bile 2 hafta kala çözüldüyse lig düşünün atibasız Beşiktaşı.
Ne dedim ben, veli ve tolgay 1 sene yoklar bunlar insanları kandırmasın yok 3 ay 5 ay sonra dönecekler diye, ne mutlu ki ihtiyaç duymadık.
Ben beşiktaş şampiyon olamaz dedim diye şampiyon olamayacaksak daha da birşey demiyorum zaten.
Forum olgusu, her fikrin, doğru yada yanlış pozitif yada negatif tartışıldığı ortamdır. Forumlarda hakaret olmaz küfür olmaz, geri kalan herşey forumun doğasında vardır.
Ben şampiyon olamayız diye özür dileyeceğim, ama burada insanları günlerce konoplyanka bizde kesin imza ok diye oyalayanlar, eğlenenler günahsız adledilecek öyle mi?
Keşke benim gelmez dediklerim gelseydi de ben özür dileseydim şurada.
Ama hoş tabi, şu geliyor bu geliyor diyenler her daim daha iyi gelir kulağa .
Ülkede satması en kolay şey hayaldir nasıl olsa.
Şuan fikrim, gelecek 3 5 seneye doğru hamleler ile damga vu ru ruz şeklinde, ne yapalım şampiyon olamazsak da özür mü bekleyeceksiniz? Stat biter dediler 1 tam sene önce, bitmez dedik oooouuuwww negatif, sen ne biçim beşiktaşlısın. Skrtel geçen sene de yazıldı çizildi, gelmez dedik ouwww, konoplyanka gelmez dedik ouwww.
Velhasılı, öngörüm gerçekleşmedi diye özür dilemem, sadece mutlu olurum. Sizlerde bunun için mutlu olmaya bakın, twitter da 1 sene 2 sene evvel yazılmış atılmış twitleri arayıp bulan gündeme getiren tiplerden olmayın. Tadını çıkartın.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi