2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389982 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

Ben beğenmedim abi ya.
İnternette taraftarlar bile çok daha güzel tasarımlar yapıyor.
e bizde genelde Türk Bayrağı olunca sol tarafa konurdu arma ise sağda adidas ortada olurdu. şimdi bayrak ortadamı olacak?

Çevrimdışı cursedofdragon

e bizde genelde Türk Bayrağı olunca sol tarafa konurdu arma ise sağda adidas ortada olurdu. şimdi bayrak ortadamı olacak?

muhtemelen :)

Çevrimdışı onurturan

beyler yeni forma nete düşmüş niye hiç haber vermiyorsunuz ?

Bu footyheadlines sitesi hiç yanılmıyor çok kötü gibi gözüküyor ancak bide diğer formalara ve üzerinde bakmak lazım :)

Bu formaya hangi açıdan bakarsan bak satmaz insallah dediğin gibi diğer formalar iyidir.. yada bu da yanlış bilgidir inş.

Ben beğenmedim abi ya.
İnternette taraftarlar bile çok daha güzel tasarımlar yapıyor.

valla geçen sene bu site beyaz formamızı yine böyle 2-3 ay önceden göstermişlerdi bende çok sade bulmuştum beğenmemiştim üzerimizde gayet güzel durdu bunada öyle bakmak lazım :)

Buna benzer bir formamız daha önce vardı burak yılmaz bizde oynarken senesini hatırlayamadım şimdi hoş duruyor :)

Buda hoş durur :)

Çevrimdışı Tolga

Bu formanın benzeri 2006-07 sezonunda vardı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ProjectOrigin

Ne Danimarka Ligi ne de Karadağ ile yapılan hazırlık maçı 10 milyonların hatta bazıları abartmış -60 milyonların- konuşulması için yeterli değil.Oldu ki Gökhan Töre 18 milyon euro'ya satıldı.O para büyük ihtimalle defans hattına harcanacak, Boyko giderse kaleci mevkisi de dahil.

Çok iyi hatırlıyorum Kerim Frei'da ilk maçında göz doldurmuştu milli takımda, şimdi o çocuk bizde.Gökhan'ın takımdan ayrılması onun için de iyi bir fırsat olacak.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2016, 00:11:38 ProjectOrigin ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

beyler yeni forma nete düşmüş niye hiç haber vermiyorsunuz ?

Bu footyheadlines sitesi hiç yanılmıyor çok kötü gibi gözüküyor ancak bide diğer formalara ve üzerinde bakmak lazım :)

bu forma zaten tarihimizde kullanildi adidas geri uyguladi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Karabay

muhtemelen :)
bari yuvarlak değilde şöyle şekil bir şey yaptırsalar.

Çevrimdışı mellfred

kerim frei, sercan saraer, nuri şahin (nuri'yi diğerleriyle kıyaslamak yanlış olur gerçi) ilk maçlarında patlamışlardı

Çevrimdışı Turco

Emmanuel mas ı almışız galiba hayırlı olsun. İzleyen varsa bi yorum alabilir miyiz?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz Tosic biraz İsmail Köybaşı. İkisinin karışımı.

Çevrimdışı Kemal

Emre  bizde hangi maçta kaç dk oynayacak bi acsaniza açılımını birde hangi mevkide ?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

A sporda 13 milyon euro'ya anlasildi deniyor töre icin. Biraz az olmus sanki.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Samet_

Coentraouyu alamaz mıyız ya real zaten zafer sarhoşudur 4 e 5 bırakmazlar mı ? Yine abuk sabuk paralar saçmadan kalitesi tartışılmaz bir

defans oyuncusu ne zaman alacağız yine bile bile lades mi diyeceğiz ?
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2016, 00:19:06 Samet_ ]

Çevrimdışı onurturan

Bizim millet defansa hiç önem vermiyor arkadaş mahalle maçlarında da en yeteneksizlere sen defansa git denirdi şimdi de defansa para harcamaya çekinyor insanlar töreden kaç para gelirse tamamen defansa harcanmalı sonra ileriye bir takım küçük dokunuşlar olabillir gg le falan da hiç vakit kaybetmeyiz inşallah..

Çevrimdışı Kartal Ç

A sporda 13 milyon euro'ya anlasildi deniyor töre icin. Biraz az olmus sanki.

Adamın ilk kiralık ücreti, bonservisi, yıllık garanti ücretleri ve primleriyle bize bugüne kadarki maliyeti o zaten. Bari üç beş kuruş kar koysaydık.

Çevrimdışı tangaz

paylaşılan fotodaki forma çok güzel benim en beğendiğim eski forma tasarımlarımızdandır. çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum 4 tane alıcam...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

Coentraouyu alamaz mıyız ya real zaten zafer sarhoşudur 4 e 5 bırakmazlar mı ? Yine abuk sabuk paralar saçmadan kalitesi tartışılmaz bir

defans oyuncusu ne zaman alacağız yine bile bile lades mi diyeceğiz ?
Bir takıma iki portekizli fazla bir tanesiyle mutluyuz onuda yola getiresiye baya uğraştık.millet olarak sıkıntılı bir yapıları var %90 ı sorunlu.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

paylaşılan fotodaki forma çok güzel benim en beğendiğim eski forma tasarımlarımızdandır. çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum 4 tane alıcam...
Dur şu formaya bi daha bakiim ben ..

Çevrimdışı Turco

Emanuel Mas galiba arkadaşlar, iş bitmiş hatta Arjantin basınında bugün son maçına çıkıyor vs falan demişler, oyuncunun maaşında ufak pürüzler varmış o kadar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arjantin basınında çıksa ilk benim haberim olur. Hatta herhangi bir BJK yöneticisi Arjantin'e gelse yine ilk benim haberim olur.

Sadece Fırat Günayer gibi bi spor muhabiri twitter hesabından Mas Beşiktaş'a satıldı bu maç son maçı olabilir diye bi tweet attı o kadar.

Çevrimdışı Samet_

Bir takıma iki portekizli fazla bir tanesiyle mutluyuz onuda yola getiresiye baya uğraştık.millet olarak sıkıntılı bir yapıları var %90 ı sorunlu.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karakterini bilmiyorum da burada acayip fark yaratır.Ben dayanamıyorum artık bizim bu defansa sol bek için de hiç içime sinen isim

de geçmeyince yazdım kaliteyi arttıma fırsatı var motta ayarındaki adamlarla ilgilenmememiz lazım artık

Çevrimdışı Kemal

Ansaldi kaçtı, %99 Juventus'a imza atıyor. Bakalım Nkoulou'da benzer hata yapılacak mı?

Ali Ece

Çevrimdışı MrtBlgc

Arjantin basınında çıksa ilk benim haberim olur. Hatta herhangi bir BJK yöneticisi Arjantin'e gelse yine ilk benim haberim olur.

Sadece Fırat Günayer gibi bi spor muhabiri twitter hesabından Mas Beşiktaş'a satıldı bu maç son maçı olabilir diye bi tweet attı o kadar.
Yok ben ondan duymadım yalnız, twitterda bir kaç yabancı account var Arjantin'den, onlar yazmışlar. Güvenirliğini bilmiyorum. Ha bi de Beşiktaş Transfer Dedikoduları adındaki Facebook sayfasında da olumlu şeyler yazılmış. O sayfa için güvenilir diyorlardı burdaki arkadaşlar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Ansaldi kaçtı, %99 Juventus'a imza atıyor. Bakalım Nkoulou'da benzer hata yapılacak mı?

Ali Ece

evet, yapılacak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

formamız burda daha güzel duruyor üstümüzde daha güzel duracaktır :)

Çevrimdışı Anıl1903

Siyah şortla birlikte güzel kombinasyon sağlanır bu formayla.Ben de beğendim diğer 2 formamızda güzel olacak duyumlara göre
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2016, 00:37:56 Anıl1903 ]

Etiketler: