2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390268 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Rahat bin kişiden yedi küfrü.

Çevrimdışı Mehmet57

Emmanuel Mas'i izlemedim, ama Arjantin milli takimina kadar yukselmis ve genel olarak baya ovgu ile bahsedilen futbolcu.

Soyle bir gercek var, Ismail'den iyi olmak zor degil. 1.83 boyunda olmasi da guzel, guclu oyuncuya benziyor. Biraz su Insua'yi hatirlatti.

Çevrimdışı Tolga

Neyse yeni transferimiz hayırlı olsun. :evillol:

Hayırlı olsun :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Mas şu an son maçına çıkıyor Pedro'nun takımında

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Troll dediğin budur, helal olsun. Kefal beşiktaşlılar da uyanık olsun artık :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Bir de mas ın Avrupa piyasası vardır özellikle oyun biçimi biraz alman ve İspanya için uygun özellikle ispanya şimdiye kadar niye almadı bilmiyorum ligde ki maçlarını hiç izlemedim Arjantin takımıyla bir kaç maçında görmüştüm öyle çok dikkat çekmedi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Berat

Yav İsmail bir yerden eksik kal arkadaş, Emre röportaj verirken arkadan çıkıp "bravoo Emre" diyor  :)

Çevrimiçi Necmi

Tamam işte bende onu diyorum. 4 milyon pahalı bulunduğu için alınmadı şimdi 40 milyon euro vs haberleri duyabiliriz korkarım .

kim diyor 4 istediklerini son indikleri rakam 9 M du kapağı 12 den açtılar.
tamam iyi olabilir ama 18 yaşında bir oyuncuya şu anda 9 M verecek imkanımız varmı.
siz bu gün gördünüz kulüp aylardır peşinde büyük ihtimalde dortmunt a gidecek. @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Emre moru renkliler kaparsa cok üzülürüm
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Tolga

Emre moru renkliler kaparsa cok üzülürüm
Biz alamadıktan sonra onlar hiç alamazlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

kim diyor 4 istediklerini son indikleri rakam 9 M du kapağı 12 den açtılar.
tamam iyi olabilir ama 18 yaşında bir oyuncuya şu anda 9 M verecek imkanımız varmı.
siz bu gün gördünüz kulüp aylardır peşinde büyük ihtimalde dortmunt a gidecek. @Armağan Bozkurt
Yahu 4 ü afaki yazıyorum zaten, ne ben  ne sen hatta oyuncu bile bilemez net istenen rakamı. Sadece ilerde üzüleceğiz sanırım diyorum , ama 4 ama 9 neyse. Beklentim yüksek çocuktan anlatmak istediğim buydu

Çevrimdışı Bishamon

Danimarka'dan ayrılan en pahalı oyuncu kim ?

Çevrimdışı talha

Emre nin menajeri kim iyi belirlemek lazım bunlar ozan turfanda yaşanan şeylerin tekrarı ft kapalı kutu gibi bir adamı alır herkes sanki adam Mourinho da bu sefer kini keşfetti der menajeri kendini zorla parlasın der tsk bir bakmışsın sekiz milyon euro gitmiş cepten

Ft nin komisyonu nedir acaba

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Biz alamadıktan sonra onlar hiç alamazlar.
InsAllah. Ama eger töreyi iyi fiyata satacaksak, emre yerine kesinlikle düsünülmeli

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Emre nin menajeri kim iyi belirlemek lazım bunlar ozan turfanda yaşanan şeylerin tekrarı ft kapalı kutu gibi bir adamı alır herkes sanki adam Mourinho da bu sefer kini keşfetti der menajeri kendini zorla parlasın der tsk bir bakmışsın sekiz milyon euro gitmiş cepten

Ft nin komisyonu nedir acaba

Muzzi Özcan.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı onurturan

InsAllah. Ama eger töreyi iyi fiyata satacaksak, emre yerine kesinlikle düsünülmeli
Defans kuracaz Gökhanın parasıyla abi durun :D

Çevrimdışı talha

Muzzi Özcan.
AhA belli ozaman plan program bu adamın işi bu ft bundan iyi komisyon alıyor bence çocuk Almanya da oynuyor falan zannediyordum Danimarka mı orası anlamadım hangi lig ise profili kesinlikle yeterli değil Dortmund olayına da inancım yok gibi dikkatli davranmalı gereksiz olur gibi

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Defans kuracaz Gökhanın parasıyla abi durun :D
Biliyorum kardesim, ama robben falan dedikodusu geciyor ya, yemin ediyorum bu cocugu ona tercih ederim, tam bizlik, sag kanatta gönül ve emre düsünsene.

Çevrimdışı cursedofdragon

beyler yeni forma nete düşmüş niye hiç haber vermiyorsunuz ?

Bu footyheadlines sitesi hiç yanılmıyor çok kötü gibi gözüküyor ancak bide diğer formalara ve üzerinde bakmak lazım :)

[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2016, 00:00:47 cursedofdragon ]

Çevrimdışı talha

Bu arada Dortmund vereceği en yüksek para iki bu profilde bir gence kimse yüksek meblağ bağlamaz hele ki Almanya

Çevrimdışı Jukebox

beyler yeni forma nete düşmüş niye hiç haber vermiyorsunuz ?

Bu footyheadlines sitesi hiç yanılmıyor çok kötü gibi gözüküyor ancak bide diğer formalara ve üzerinde bakmak lazım :)

Ben beğenmedim abi ya.
İnternette taraftarlar bile çok daha güzel tasarımlar yapıyor.

Çevrimdışı Bishamon

Dortmund'un asıl önceliği stoper almak bıraksınlar Emre'yi bize

Çevrimdışı onurturan

Biliyorum kardesim, ama robben falan dedikodusu geciyor ya, yemin ediyorum bu cocugu ona tercih ederim, tam bizlik, sag kanatta gönül ve emre düsünsene.
Emre konusunda sadece bir maç izlediğim için yorum yapmak istemiyorum sonu hayal kırıklığı da olabilir gibi geliyor bana.. Bugün çok mu pesimistim bilmiyorum ama gökhanı da hiç istemiyorum açıkçası hiç yaramayacakmış gibi geliyor bize bu adam.. ama torunoğullarına ve scoutlarımıza güvenim sonsuz adam gibi transferler yapacaklarına sonuna kadar inanıyorum rahatım o yüzden abi..

Çevrimiçi Necmi

robben sana şlde çeyrek final getirir bu ne getirir.
geleceğe yatırım olarak fazla pahalı olmaması koşuluyla iyi transfer olur
ama 2-3 yıl pişmesini bekleyeceksin zaten 9 a alsan sana geldi maliyeti 13-14 e
peki prim edecekte kaça satacaksın. Türkiyeden 30 a 40 oyuncu sattıkta bunuda satarız
atletico ya ardayı 13 e sattı gs atletico barcaya 34 e sattı. biz Türkiye çıkışı azami göreceğimiz rakam 20 olur
oda EPL olursa Avrupada bu paraları verecek ülkeler 5-6 ülke onlarda kendi aralarında veriyorda dışardan olunca
mümkün olmuyor mesela törenin gideceği para 15-20 arasıdır ama ingiltereye giriş yaptıktan sonra değeri iki katı olur.

Etiketler: