2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12402415 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beck rakibi kapattığında seken topları topluyor. Bu konuda da çok başarılı. Rodolfo varken de topu iyi çıkarıyorlardı birlikte. Hoca iki beki birden yollamıyor zaten. Öteki tarafta ne tip bir oyuncu olacak bakalım.
Benimde en cok dikkatimi ceken ozelligi bu oldu sezon boyunca

Hep dogru yerde duruyor adam Mac basina en az 5-6 tane rakipten seken topu karsilayip olasi kontrayi önlüyor :busted_cop:

Hucum bolgesinde etkili degil evet ama ceza sahasi disinda hep dogru yerde bekleyerek sekenleri toplayip tekrar ataga cikmamizi sağlıyor @Yunus abi
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 21:07:38 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Ayrica Topal uzatır Fenerle , Pereiranin oyun sisteminin KILIT adami

Pereira kalirda Topali biz alirsak Fenerin bütün sistemi çöker oradi ayri konu tabi..

Ama ben bu maliyetlerle Topali istemiyorum gerci komple istemiyorum ve beğenmiyorum oda ayri konu :money:
@Yunus Emre Dökmeci zaten maliyet onemli, soyle dusun veliyi 2 ye satiyoruz, mustafa yalcinla takas 1.5milyona topal geliyor rotasyona giriyor, ben zil takip oynarim, ya sen?

Çevrimdışı mylife1903

Beck rakibi kapattığında seken topları topluyor. Bu konuda da çok başarılı. Rodolfo varken de topu iyi çıkarıyorlardı birlikte. Hoca iki beki birden yollamıyor zaten. Öteki tarafta ne tip bir oyuncu olacak bakalım.
Katiliyorum beck gecit vermeyen ve az basit hatayla oynayan, arkasina oyuncu kacirmayan istikrarli bir futbolcu. Solda caner tipinde hucumcu bir oyuncu olursa kesin beck oynar sagda. Ama solda hucumu zayif, statik, guclu bir savunma oyuncusu olursa sag tarafta biraz daha git gelli oynayan gg degerlendirilebilir.
Beck iyi oyuncu oraya ben olsam bu mali yapida pahali bir futbolcu almazdim

@Yunus Emre Dökmeci zaten maliyet onemli, soyle dusun veliyi 2 ye satiyoruz, mustafa yalcinla takas 1.5milyona topal geliyor rotasyona giriyor, ben zil takip oynarim, ya sen?
1.5 milyona oynamaz abi , 3 m ye yakin bir para alıyor Fb de yanlis hatırlamıyorsam :alala:

Çevrimdışı mylife1903

1.5 milyona oynamaz abi , 3 m ye yakin bir para alıyor Fb de yanlis hatırlamıyorsam :alala:
Oha iyi tokatlamis fbyi 3milyon euro ben kazanmiyorum yahu

Çevrimdışı Bishamon

Topali stoperde begenmiyorum

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı cursedofdragon

o değilde bu robben haberi nerden çıktı geldi yine ? biz senelik 5 milyon € nasıl veririz bu adama  :alala:

Oha iyi tokatlamis fbyi 3milyon euro ben kazanmiyorum yahu
Hepsi iyi tokatladi bu yuzden battilar zaten :kop:

Josef kazmasi bile 2.5 milyon aliyor orada

Atiba Garibim 1.2 milyona oynuyor :bandit:
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 21:14:50 Yunus Emre Dökmeci ]

o değilde bu robben haberi nerden çıktı geldi yine ? biz senelik 5 milyon € nasıl veririz bu adama  :alala:
Sponsor , mesela Vodafone :tabe:

Maasinin tamamina yada bir kismina sponsor olursa neden olmasin

Haberin doğrulugunu yalani ni tartışmıyorum ama olabilir yani Vodafonenin 1 yildiz sozu var bize zaten :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 21:16:20 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi 38life

@atalay az analizlen antalsan da su topal olayini biraz anlasilsa diyorum, simdi ben anlatirsam zaten turkcem bozuk anlasilmiyor, 3 aydir ismailin zararini anlatamadim.

Simdi ben gg transferine parasal olarak sicak bakmiyorum yok serdardan az biraz fazla alacaksa benim yonumden bir sakincasi yok ben %99 eminim becki kesemeyecegine.

Caner transferine sagda beck oynayacaksa olumlu bakiyorum ismail komple gonderilecekse, ama ismail caner istemem fazla luks olur.

Topal konusu futbol sahasinin icinde cok onemli olacak herhalde hamle ve taktik oyuncu olarak biraz anlatabilirsen cok sevinirim.

Hocam sen şu videoyu seyrettin mi? Beck - Gökhan Gönül bence kıyas edilemez.

Çevrimdışı Kalyoncu

Haberin doğrulugunu yalani ni tartışmıyorum ama olabilir yani Vodafonenin 1 yildiz sozu var bize zaten :busted_cop:
Ne zaman verdiler öyle söz :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Biz vermicez.

Ne zaman verdiler öyle söz :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stad insaat doneminde , Stada yildiz sozu vardi yoksa yanlismi hatırlıyorum ??

Çevrimdışı Karabay

Fenerli topçuları istemiyorum aslında ama fenerin o bölgelere transfer yapıp para harcamak zorunda kalacağını düşününce üçünüde almamız gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı AmaralGürses

fener'in 3 yerlisini alirsak mukemmel otesi olur ama caner belli ki inter yolcusu.

gg kesinlikle cokulmeli, olabiliyorsa topal da alinsin.

bi de "fener'den oyuncu almayin" muhabbetini bir kenara birakin.

dogrusu "fener'in artiklarini almayin" olmali.

artik degil, en kaliteli yerlilerini aliyoruz adamlarin (eger alirsak) ki buna en cok sevineceklerden birisi ben olurum.

Topali stoperde begenmiyorum

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Bende beğenmiyorum stoper için topal'ı.

Ön libero için olabilir.

fener'in 3 yerlisini alirsak mukemmel otesi olur ama caner belli ki inter yolcusu.

gg kesinlikle cokulmeli, olabiliyorsa topal da alinsin.

bi de "fener'den oyuncu almayin" muhabbetini bir kenara birakin.

dogrusu "fener'in artiklarini almayin" olmali.

artik degil, en kaliteli yerlilerini aliyoruz adamlarin (eger alirsak) ki buna en cok sevineceklerden birisi ben olurum.

işte tam burası.  :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Hocam sen şu videoyu seyrettin mi? Beck - Gökhan Gönül bence kıyas edilemez.

Videoyu seyredince biraz gazlandim ama beck bonservis vererek transfer ettigimiz iyi karakterli sempatik bir cocuk yahu ustelik videoda hep asistler sutlar goller falan var. kiyamiyorum becke yahu derseniz gokhan gelecek beck solda oynayacak belki razi olurum.
Simdi bizim eski kaptan tayfura yazik olmus, zamaninda bu youtube falan olsaydi tayfurun bir videolari yapilirdi real madrid alirdi yahu, adam gol yahut asisti kesin jeneriklik yapardi.
Inonude bursaya bir gol soktugunu hatirliyorum yeni aciktaydim taaa karsi kaleye sokmustu tribunde tartismistik yoh yoh tayfur degildir, diye van basten aglamisti yahu

Beck candir yahu hemen silmeyelim, ggnin alacagi mangiri bir ogrenelim gomme islemini sonra yapariz parasina gore

Bizim daha onemli problemlerimizmvar sag beke gelene kadar benc

Çevrimdışı mylife1903

Stad insaat doneminde , Stada yildiz sozu vardi yoksa yanlismi hatırlıyorum ??
Yildiz hakkimizi sol bek yahut kalede kullansak, diyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beck cidden iyi topçu sağ bek gg ile birlikte gayet güzel oldu da asıl sol bek ve kaleci sıkıntı orayı merak ediyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yildiz hakkimizi sol bek yahut kalede kullansak, diyorum
Ospinayı istiyor musun abi :)

Beck cidden iyi topçu sağ bek gg ile birlikte gayet güzel oldu da asıl sol bek ve kaleci sıkıntı orayı merak ediyorum

sol bek sıkıntı :)

Çevrimdışı Çağatay

sponsor işini uefa ya nasıl açıklayacaksın
ayrıca sponsor işleri delgado zamanlarındaydı artık yok
unutun o yöntemi
öyle bir şey yok
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Ospinayı istiyor musun abi :)

Ne desem yalan olur, boyko gidecekse herhangi biri olur ismi gecenlerden, ospina da olumludur. Bir ara haberler cikti cordoba ile gelecek diye daha da iyi olur ama fbnin dan petrescu transferine donecek bu ospina butun cocuklugumuz fbnin petrescuyu almasiyla gecti...

sponsor işini uefa ya nasıl açıklayacaksın
ayrıca sponsor işleri delgado zamanlarındaydı artık yok
unutun o yöntemi
öyle bir şey yok

biz unutmuştuk robben'i bu lick tv hatırlattı erdal başkan görüşmüş :)

Bizim yönetim ne düşünüyor acaba  :alala:

Etiketler: