2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396690 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eaglekartal

GG milli maçlar öncesi hep sakattır, sonra fenere döner ve oynar. şu anda da bizimle oynadığı gibi. gereksiz adam istemiyorum kendisini...
fenerlilerde tam tersini söylüyor milli maçta oynayıp fenerde oynamadığı için kızıyor.ben istiyorum açıkcası.tümer gibi kaptanlarını almak psikolokij olarakda önemli.ve ihtiyacımızda var.

Çevrimdışı Deniz

Bir Beşiktaşlı kardeşimiz çok güzel video hazırlamış.Tüyleriniz diken diken mi olmak istiyor?İzleyin :)

http://www.youtube.com/watch?time_continue=385&v=mMMesoMLKU0
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

https://twitter.com/Lass_Officiel/status/736533974865092608

Fransızca bilen var mı?
Tam çözemedim ama büyük bir ceza almış gibi
10m euro
15 ay maç tan men felan

Bu sözleşme feshi felan la ilgili olabilir
Lassana diarra iptal yani

Çevrimdışı tangaz

Bikmadiniz Su kazmayi Bizim takima yamamaya çalışmaktan :akuma:

aynen yaa, bu adamı beğenmeyen bir sen bir de ben varız burada. 2 satır özelliği olsaydı ispanyada adam olurdu şutlanmazdı. bu sene en çok faul yapan takım olan fenerin en çok faul yapan oyuncusu topal kazmasıdır. ligde de 3. sıradadır faul yapma mevzuunda, iyi çocuk kontenjanından verilmeyen bir sürü faul var, sarı forma hatırına verilmeyen bir sürü faulü var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

fenerlilerde tam tersini söylüyor milli maçta oynayıp fenerde oynamadığı için kızıyor.ben istiyorum açıkcası.tümer gibi kaptanlarını almak psikolokij olarakda önemli.ve ihtiyacımızda var.

fenerliler nankördür onların sözünü ciddiye alma. GG.nin iyi oynadığı tek milli maç hatırlamıyorum ama takımın en kötülerinden olduğu çok maç hatırlarım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ogün

G.G. ve Caner olabilir ama Topal olmamalı. Takımda pas atamayan adama gerek yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aynen yaa, bu adamı beğenmeyen bir sen bir de ben varız burada. 2 satır özelliği olsaydı ispanyada adam olurdu şutlanmazdı. bu sene en çok faul yapan takım olan fenerin en çok faul yapan oyuncusu topal kazmasıdır. ligde de 3. sıradadır faul yapma mevzuunda, iyi çocuk kontenjanından verilmeyen bir sürü faul var, sarı forma hatırına verilmeyen bir sürü faulü var.

Topalı bende sevmiyorum Ayrıca şenol güneşin sisteminde zaten Atiba - Veli / Topal tarzına yer olmadı hiç bir zaman.

Çevrimdışı Bishamon

İsviçre'nin sağ beki Micheal Lang'i beğendim  ama Basel kolay kolay bırakmaz

Çevrimdışı kyiv

önümüzdeki yıllar deyince ucu bucağı belli olmayan bir kavram olmamışmı :alala:

Önümüzdeki yıllar dediğim 5 yıl :D 5 yılda 5 şampiyonluk necmi abi. Kusura bakmasınlar sarışın kız kardeşlere cömert olamayacağım yağmurlu havada su yok onlara. Bundan sonra en güçlü biz isek yıllarca alamadıklarımızı, elimizden çalınanları kanırta kanırta alacağız. Galatasarayın da üst üste 4 yıllık şampiyonluğunu tarihe gömeceğiz ki o rekor yıllar öncesi bizim olmalıydı zaten. (bknz metin ali feyyaz dönemi)

Çevrimiçi Necmi

bende varım :utan

Çevrimdışı tangaz

lucescu bizim Kamili alırsa biz de onlardan ezequiel garay'ı alalım  :icool:

dünyada en beğendiğim stoperlerden biridir arkadaş

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada van der Wiel ile Wast Ham'da ilgileniyormuş.

Çevrimdışı cursedofdragon

gençler siz gökhan gönül'ün önüne sosa'yı koyuyorsunuz ama aras'ı naptınız :D

Aras sağdan kat edip içeri girip müthiş sol ayağınlan yapıştıracak :D  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

lucescu bizim Kamili alırsa biz de onlardan ezequiel garay'ı alalım  :icool:

dünyada en beğendiğim stoperlerden biridir arkadaş
Luce bize dentinho gibi adamları verir abi

Çevrimiçi Kartal Ç

gençler siz gökhan gönül'ün önüne sosa'yı koyuyorsunuz ama aras'ı naptınız :D

Aras sağdan kat edip içeri girip müthiş sol ayağınlan yapıştıracak :D  :evillol:

Ben şahsen arasın 1 yıl daha kiralanması taraftarıyım nasılsa sözleşme süresi uzun.
Uzun bi sakatlıktan sonra geçen yıl kiraladığımız takımda da oynayamadı.
Şöyle güzel bi sezon geçirip maç ritmi kazandıktan sonra bize gelmeli.
bu sene bizim takımda kalsa bi de maç ritmi kazanmasını bekleyeceğiz.

[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 18:52:54 Kartal Ç ]

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

Şahsi fikrim Gökhan, FB ile anlaşır yönündeydi fakat güvendiğim biri Gökhan'ın Beşiktaş ile anlaştığını imzaların atıldığını söylüyor. O zaman hayırlı olsun.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bir zahmet beni de ekleyiverin oraya  :deal:
Elbette beni de ekleyin. Şenol Hocanın sistemine en son uyacak futbolcu. Heee ŞL de öne geçersin de skoru korumak için oyuna alırsın o başka. 40 yılda bir ihtiyacımız olan adama bi dünya para vermek neyin nesi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şahsi fikrim Gökhan, FB ile anlaşır yönündeydi fakat güvendiğim biri Gökhan'ın Beşiktaş ile anlaştığını imzaların atıldığını söylüyor. O zaman hayırlı olsun.

Çok iyi oldu be Andreas Beck i sol bek olarakta oynatabilir bence izlemedim ama oynadığını biliyorum soldada iki bekimizde hucümcu olmasına gerek yok bence.

Çevrimdışı atalay

Çok iyi oldu be Andreas Beck i sol bek olarakta oynatabilir bence izlemedim ama oynadığını biliyorum soldada iki bekimizde hucümcu olmasına gerek yok bence.

50 maçlık planlamada ters ayaklı bek ters kanatta oynatılmaz. Zorda kalırsan bir iki maçlık çözüm olur. Ters ayaklı oyuncuyu oynatmanın büyük handikapları var.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 17:17:05 atalay ]

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Muhtemelen Sosa - Gönül izleyeceğiz orada.

Gönül sağdan çizgiye iner, Sosa iç ortasaha gibi oynar. İstediğim de buydu benim.

Oğuzhan - Tolgay - Atiba ortasahası ile.

Efso olacak efsooo.. :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ONUR KOLCU

50 maçlık planlama da ters ayaklı bek ters kanatta oynatılmaz. Zorda kalırsan bir iki maçlık çözüm olur. Ters ayaklı oyuncuyu oynatmanın büyük handikapları var.

Töreyi satmadan transfer yapmamız zor gibi görünüyor 2 stoper , kaleci , sol bek  için en az 15 milyon lazım içerden o şekilde bi çözümde bulunabilir onun için söyledim.

Çevrimdışı can1903

Süper Mario kalacak gibi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kalyoncu

50 maçlık planlama da ters ayaklı bek ters kanatta oynatılmaz. Zorda kalırsan bir iki maçlık çözüm olur. Ters ayaklı oyuncuyu oynatmanın büyük handikapları var.
50 maçlık ismaile sabretmiş insanlarız bence bida düşün Atalay :) orayada iyi birileri alınır elbet gökhanda Beck le formu dahada yükselir diye düşünüyorum iyi olan kazansın.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TANERCAN

http://forum.Yasaklı Link.com/cep/KonuOku.aspx?gID=31&fID=17&kID=36471

😁😁 Yaşı kaç bunların

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: