2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12402836 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Gaston Ramirez serbest kalmış. Töre giderse yerine düşünülebilir aslında.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şahsi fikrim Gökhan, FB ile anlaşır yönündeydi fakat güvendiğim biri Gökhan'ın Beşiktaş ile anlaştığını imzaların atıldığını söylüyor. O zaman hayırlı olsun.
Ozaman :ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Kazma dediğin şu takımda çapa olarak oynasa takımın kalitesi bir tık daha artar. Bizim gibi önceliği hücum olan takımlarda çapa çok önemlidir. Ben illa Topal olsun demiyorum ama maddi olarak uygun olduğu için sürekli Topal yazıyorum. Topal olmaz başkası olur ama çapa lazım bu takıma.
Biz hizli hucum eden hizli ve seri paslarla cikan bir takimiz

Bi kere adam bizim sisteme uymuyor

Bizim gibi hizli hucum eden hizli ve seri paslarla ataga cikan takimda VELI ve TOPAL gibi aldigi topu yan pas geri pas yapan oyun akli zayif adamlarin işi yok bunu gormeniz lazim artik :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 19:53:46 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Su-i misal emsal olmaz.  :D
Mükemmel bir cevaptı :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kartal Ç

Hazır yerli yabancı alıp yolluyoruz burda, şu kadro yapılanmamız konusuna da bir el atın benim kafam çorba oldu çünkü.
Şuan daha gerekli transferleri yapmadan A takımdaki oyuncu sayımız 26 (serdar gitti, marcelo aras katıldı olarak düşünürsek)

1) Ş.ligi kadrosuna FFP anlaşması gereği 23 oyuncu yazabileceğiz bu sezon. Geçen sene 22 idi. bu 23 kişi kim olacak ? Adı yazılmayan çok trip atar.

2) Yerli-yabancı kuralı kapsamında Süper ligde kadro nasıl olacak?

Misal bu çerçevede,
-28 kişilik A kadroda 14 tane milli takımda oynamaya elverişli yerli olması gerekiyor.(Kural öncesi takıma katıldıkları için Veli ve Tolgay hariç)
-Bu 14 yerliden 3 tanesinin 21 yaş ve altında olup en az 3 yıl bizde tescilli olması lazım.
-ilk 18'de milli takım kriterini sağlayan 7 yerli olması gerekiyor.
-Yabancı kaleciler 2 yabancı sayılıyor.
-Necip bu sene itibariyle Fifaya yeni katılan Kosova milli takımında oynayacak ve yabancı kapsamına girecek,
-Aras yabancı kapsamında

Çevrimdışı mylife1903

Bizim gibi hizli hucum eden hizli ve seri paslarla ataga cikan takimda VELI ve TOPAL gibi aldigi topu yan pas geri pas yapan adamlarin işi yok bunu gormeniz lazim artik :busted_cop:
Set oyununda bazi maclarda faydasi olabilir bence @Yunus Emre Dökmeci mesela bazi maclarda topal-tolgay-atiba oynayabiliriz 30 dakika yahut topal-ozzy-tolgay
@atalay daha iyi analiz eder futbol olarak ama mesela ben sirf fenere killik olsun diye ve caka satmak icin topali alirdim ve seneye gonderirdim.
Maaslar ve verilecek para muhim mesela pektemegi gonderip ayni paraya topali kadro da tutmak daha iyidir hatta pektemek ve veliyi gonderip ki 3 milyon euroya yakin yapar topali 1.8milyona tutmak cok iyidir
Hatta pektemek, veli ve marceloyu gonderip bunlarin hepsinin yerine tek topala maas odemek candir, bence ama bakalim forumun futbol kismina bakanlar ne diyecek

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim gibi hizli hucum eden hizli ve seri paslarla ataga cikan takimda VELI ve TOPAL gibi aldigi topu yan pas geri pas yapan adamlarin işi yok bunu gormeniz lazim artik :busted_cop:
Atiba'da sürekli yan pas yapıyor. Bu dediğinden yola çıkarsak Atiba'nında takımda yeri yok o zaman. Ben çapa diyorum çapa rolünde oynayan adamın pasla pek işi olmaz keza önünde iki tane topla arası çok iyi olan oyuncu oynar. Yani Sosa-Ozi biri defanstan oyunu kurar diğeri hücumda oyunu kurar. Çapa dediğimiz adamda top kaybettiğimiz de veya atakları bitiremediğimiz de seken topları süpürür. Yeri geldiğinde stoperlerin arasına girer savunmayı üçler ve beklerin çok rahat hücuma çıkar. Sen ön libero kavramına sadece topla ilişkisi iyi olan oyuncu diye bakıyorsan orası sana kalmış bir şey. Ama Topal gibi bir adamımız olsa dediğim gibi çok daha etkili hücum ederiz. Yıllardır Fener'in beklerinden üst düzey katkı alması Topal sayesinde gerçekleşiyor yoksa o pozisyonda Topal değilde Meireles falan oynasa o hücumcu bekler ile Fener'in savunma elek olur.
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 20:02:31 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

HABER1903'ün edindiği bilgilere göre; tecrübeli yıldız futbolcu, Beşiktaş ile arasındaki opsiyonu kullanmadığı için pişman olduğunu yakın çevresine söyledi. Alman forvet, bu hafta Fiorentina ile görüşme yaparak Beşiktaş'ta kalmak isteyeceğini bildirecek. Siyah-Beyazlı yöneticilerin Gomez'e 'Aramızdaki opsiyonu kullanmadık, Fiorentina ile bonservis olayını çöz ve bizimle kal' dediği öğrenildi.

Gomez'in Beşiktaş'ta mutlu olduğu öğrenilirken; yıldız futbolcunun tüm şartları zorlayacağı vurgulandı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı weistainder

Herkese merhabalar
Uzun zamandır bu forumu ve bu başlığı takip ediyorum. Yazın da gelmesiyle üye olmanın zamanı geldi sanırım  :D

Zieler hakkında bir kaç tartışma okudum. Şahsen ben en çok Zieler'in gelmesini isterim. Zaman zaman Almanya 3. kaleci olarak tercih etmesi bile bize gelmesi için yeterli diye düşünüyorum. Bundesliga takipçisi biri olarak da inanılmaz bir potansiteli olduğunu düşünüyorum.

Hatta kendisi ile ilgili bir video yaptım, bir göz atın isterseniz  :D

weiStainder

Çevrimdışı Efe

hala adam alamadık yandık bittik  :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hep siz mi yapacaksınız trollük bende yapıyorum ortegayı alıyormuşuz 10 milyon kuveyt dinarına :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrhanAker

Yasaklı Link'ün edindiği bilgilere göre; tecrübeli yıldız futbolcu, Beşiktaş ile arasındaki opsiyonu kullanmadığı için pişman olduğunu yakın çevresine söyledi. Alman forvet, bu hafta Fiorentina ile görüşme yaparak Beşiktaş'ta kalmak isteyeceğini bildirecek. Siyah-Beyazlı yöneticilerin Gomez'e 'Aramızdaki opsiyonu kullanmadık, Fiorentina ile bonservis olayını çöz ve bizimle kal' dediği öğrenildi.

Gomez'in Beşiktaş'ta mutlu olduğu öğrenilirken; yıldız futbolcunun tüm şartları zorlayacağı vurgulandı.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER
Bende tam yazmaya geliyodum :D
Ne güzel 1000 euro ya alacaktık adamı...neyse şimdi imza parası felan olmaz yıllık maaşıda aynen devam eder.. :D
Kendi kaybetti :D

Çevrimdışı mylife1903

hep siz mi yapacaksınız trollük bende yapıyorum ortegayı alıyormuşuz 10 milyon kuveyt dinarına :evillol:
Haha ortega degil yahu kluivert olacak ayrica kluivertin kiz arkadasi turk yasadigimturk mahallesi olacak, butun besiktas tezahuratlarini biliyor olacak ve parasida kirgizistan somu yahu

Atiba'da sürekli yan pas yapıyor. Bu dediğinden yola çıkarsak Atiba'nında takımda yeri yok o zaman. Ben çapa diyorum çapa rolünde oynayan adamın pasla pek işi olmaz keza önünde iki tane topla arası çok iyi olan oyuncu oynar. Yani Sosa-Ozi biri defanstan oyunu kurar diğeri hücumda oyunu kurar. Çapa dediğimiz adamda top kaybettiğimiz de veya atakları bitiremediğimiz de seken topları süpürür. Yeri geldiğinde stoperlerin arasına girer savunmayı üçler ve beklerin çok rahat hücuma çıkar. Sen ön libero kavramına sadece topla ilişkisi iyi olan oyuncu diye bakıyorsan orası sana kalmış bir şey. Ama Topal gibi bir adamımız olsa dediğim gibi çok daha etkili hücum ederiz. Yıllardır Fener'in beklerinden üst düzey katkı alması Topal sayesinde gerçekleşiyor yoksa o pozisyonda Topal değilde Meireles falan oynasa o hücumcu bekler ile Fener'in savunma elek olur.
Yanlis analiz :busted_cop:

Atiba , Topal ile karşılaştırılamaz ve kiyaslanamaz bile

Atiba oyun zekasi ile 3 e carpar 2 ye boler Topalı :tabe:

Atiba surekli yan pas yapmiyor Topal gibi , once bosa çıkıyor topu alıyor alir almazda hemen bosa cikan arkadasina atıyor topu bazen kanada bazende dikine Oziye veya sosa ya..

Yani karar verme mekanizmasi Topaldan 3 kat hizli , Stoperlerin arasina girmeyi birak sag ve sol bekin aciklairni bile kapatıyor

Topal bizim takimda Son 10 dakika 15 daikanin oyuncusu Skoru korumak icin oda bu nedenle 10 dakikalik adama Kamyon dolusu para vermek safi zarar hele bu adam topalsa :money:

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

Forzadan bir arkadasimiz Gokhan Gonul'un bizzat kendisiyle Antalya'da hastanede karsilasmis. Durumunu sordugunda bizimle anlastigini soylemis. Hayirlisi olsun

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 17:16:30 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Caner veya Gökhan'dan çok Topal'ı kadroda görmek isterim. @mylife1903
@atalay az analizlen antalsan da su topal olayini biraz anlasilsa diyorum, simdi ben anlatirsam zaten turkcem bozuk anlasilmiyor, 3 aydir ismailin zararini anlatamadim.

Simdi ben gg transferine parasal olarak sicak bakmiyorum yok serdardan az biraz fazla alacaksa benim yonumden bir sakincasi yok ben %99 eminim becki kesemeyecegine.

Caner transferine sagda beck oynayacaksa olumlu bakiyorum ismail komple gonderilecekse, ama ismail caner istemem fazla luks olur.

Topal konusu futbol sahasinin icinde cok onemli olacak herhalde hamle ve taktik oyuncu olarak biraz anlatabilirsen cok sevinirim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@atalay az analizlen antalsan da su topal olayini biraz anlasilsa diyorum, simdi ben anlatirsam zaten turkcem bozuk anlasilmiyor, 3 aydir ismailin zararini anlatamadim.

Simdi ben gg transferine parasal olarak sicak bakmiyorum yok serdardan az biraz fazla alacaksa benim yonumden bir sakincasi yok ben %99 eminim becki kesemeyecegine.

Caner transferine sagda beck oynayacaksa olumlu bakiyorum ismail komple gonderilecekse, ama ismail caner istemem fazla luks olur.

Topal konusu futbol sahasinin icinde cok onemli olacak herhalde hamle ve taktik oyuncu olarak biraz anlatabilirsen cok sevinirim.

Hoca kadroda sağlam bi GG varken Beck'i oynatmaz :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

3 senedir Atiba seyrediyorsunuz ne oynadığı konusunda anlaşamamışsınız. Atiba hızlı oynuyor diyorsunuz da, Fener bizim kadar opsiyon sunuyor mu, Topal hızlı oynasın. Hele bu seneyle zaten kıyaslanmaz. Ersun zamanında gayet basit ve isabetli olarak kanatlara topları yolluyordu. Topal top çalmada daha başarılı, Atiba daha soğukkanlı. Baskı altında bile isabetli pas yapabiliyor. Sonuçta bire bir aynı işi zaten yapamazlar.

Topal'ı da mı alıyoruz. Almayız bence

3 AYDIR ISMAILIN ZARARINI ANLATAMADIM :kop: :kop: :kop: :kop:

Abi müthiş adamsin ya var ol :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Hoca kadroda sağlam bi GG varken Beck'i oynatmaz :D

Maçına göre değişir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maçına göre değişir.

Sezon ortasında mecburen olacaktır rotasyon ama bence hoca sezon başında önce Gönül'ü oraya oturtmaya çalışacaktır.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

Sezon ortasında mecburen olacaktır rotasyon ama bence hoca sezon başında önce Gönül'ü oraya oturtmaya çalışacaktır.
Beck rakibi kapattığında seken topları topluyor. Bu konuda da çok başarılı. Rodolfo varken de topu iyi çıkarıyorlardı birlikte. Hoca iki beki birden yollamıyor zaten. Öteki tarafta ne tip bir oyuncu olacak bakalım.

Ayrica Topal uzatır Fenerle , Pereiranin oyun sisteminin KILIT adami

Pereira kalirda Topali biz alirsak Fenerin bütün sistemi çöker oradi ayri konu tabi..

Ama ben bu maliyetlerle Topali istemiyorum gerci komple istemiyorum ve beğenmiyorum oda ayri konu :money:

Çevrimdışı atalay

Zamanında çok yazdım, aynı şeyleri yazmayayım. Topal'ı orta sahada değil, daha çok stoperde düşünüyorum. Milli takımda stoper oynatmam orası ayrı. @mylife1903

Etiketler: