2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12402860 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Sol bek'e Lukaku'yu alsak nefis olur be 10 sene adam aramayız

Çevrimiçi Samet Ç

Bikmadiniz Su kazmayi Bizim takima yamamaya çalışmaktan :akuma:
Kazma dediğin şu takımda çapa olarak oynasa takımın kalitesi bir tık daha artar. Bizim gibi önceliği hücum olan takımlarda çapa çok önemlidir. Ben illa Topal olsun demiyorum ama maddi olarak uygun olduğu için sürekli Topal yazıyorum. Topal olmaz başkası olur ama çapa lazım bu takıma.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kazma dediğin şu takımda çapa olarak oynasa takımın kalitesi bir tık daha artar. Bizim gibi önceliği hücum olan takımlarda çapa çok önemlidir. Ben illa Topal olsun demiyorum ama maddi olarak uygun olduğu için sürekli Topal yazıyorum. Topal olmaz başkası olur ama çapa lazım bu takıma.
+1

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gönülle 3 sene imzalamak mantıklı değil gibi ama hayırlısı...

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben şahsen arasın 1 yıl daha kiralanması taraftarıyım nasılsa sözleşme süresi uzun.
Uzun bi sakatlıktan sonra geçen yıl kiraladığımız takımda da oynayamadı.
Şöyle güzel bi sezon geçirip maç ritmi kazandıktan sonra bize gelmeli.
bu sene bizim takımda kalsa bi de maç ritmi kazanmasını bekleyeceğiz.

kamp yedimi kendine gelir abi o :)

Kerim'i kiralık yada kökten yollamak lazım :)

Seneye aras çok önemli oyuncularımızdan birisi olucak töre giderse.

Kerim de kiralık giderse 1 tane daha kanat oyuncusu alabiliriz yada sosa'yı kanatta düşünebiliriz belkide ben arfa düşünülüyor :)

Quaresma,Aras,Olcay,? (Sosa,Ben arfa,ghezzal)

Çevrimdışı Renton

2+1 yaparlar işte 2.sezon 30-35 maç oynarsa uzatırlar bence mantıklı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Orhan

Bikmadiniz Su kazmayi Bizim takima yamamaya çalışmaktan :akuma:
Aynen katılıyorum.Tolgay var en kötü günde oraya koyacagın veli var.Oğuzhan kalırsa zaten konu tartısmaya bile kapalı.Bence gereksiz. Fener üstüne düşmüyorken bizim alalım dememiz adamlara laf verir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kamp yedimi kendine gelir abi o :)

Kerim'i kiralık yada kökten yollamak lazım :)

Seneye aras çok önemli oyuncularımızdan birisi olucak töre giderse.

Kerim de kiralık giderse 1 tane daha kanat oyuncusu alabiliriz yada sosa'yı kanatta düşünebiliriz belkide ben arfa düşünülüyor :)

Quaresma,Aras,Olcay,? (Sosa,Ben arfa,ghezzal)
Ben arfa > q17

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2+1 yaparlar işte 2.sezon 30-35 maç oynarsa uzatırlar bence mantıklı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Veli'den tam performans alabileceğimizin garantisi hiç yok. Tolgay-Oğuzhan-Sosa zaten o bölgenin oyuncusu değil. Sezon boyu Atiba'yla da devam etmez.

Topal olmasa bile bir oyuncu şart oraya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Flamini lazım..hiç yabancılık da çekmez sisteme.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Veli'den tam performans alabileceğimizin garantisi hiç yok. Tolgay-Oğuzhan-Sosa zaten o bölgenin oyuncusu değil. Sezon boyu Atiba'yla da devam etmez.

Topal olmasa bile bir oyuncu şart oraya.
veli bilicin yanına gider

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Flamini lazım..hiç yabancılık da çekmez sisteme.
Mikel arteta biçilmiş kaftan bence..

Çevrimdışı atalay

50 maçlık ismaile sabretmiş insanlarız bence bida düşün Atalay orayada iyi birileri alınır elbet gökhanda Beck le formu dahada yükselir diye düşünüyorum iyi olan kazansın.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su-i misal emsal olmaz.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:14:30 atalay ]

Çevrimdışı OrhanAker

Mikel arteta biçilmiş kaftan bence..

Onun vakti geçti artık geçen sene olsa isterdim yoklukta :D

Çevrimdışı GökhanG

Gökhan Gönül gelirse çok sevinirim + olarak caneri de alsak yıllardır çektiğimiz bek sorunu en tehlikeli yönlerimiz olabilir.. Caner gelmezse de üzülmem fb forması giyerken az buz küfretmedim ama Gökhan'a hiç etmedim öyle bi oyuncu GG..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı alimm

.Şöyle diyorum ki töre ile q17 yi iyi paraya satıp ben "arfa + ghezzal" yapsak....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Mehmet Ali, Gökhan 34üne kadar oynar bence :)

Senede 30 maç oynar en azından..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Şahsi fikrim Gökhan, FB ile anlaşır yönündeydi fakat güvendiğim biri Gökhan'ın Beşiktaş ile anlaştığını imzaların atıldığını söylüyor. O zaman hayırlı olsun.

hadi açıklasın artık ilk transferimiz için sevinelim :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mehmet Ali, Gökhan 34üne kadar oynar bence :)

Senede 30 maç oynar en azından..
Umarım ahmet sakatlık sorunu yaşamazsa çok iyi olabilir inşallah yaşamaz fb'nin sol kanadını otobana çevirir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hadi açıklasın artık ilk transferimiz için sevinelim :)
Sevinmek için sevmedik biz ne sevinmesi

Çevrimdışı Yado

Erdal Torunoğulları'nın Robben'in menajeri ve kendisi ile görüştüğü bildirildi. (Lig Tv)
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Süper kupa İzmir Atatürk Olimpiyattaymış galiba , twitterda gördüm kesin değil . İyi olur İzmir Beşiktaş'ı özlemişti ama zemini çok kotü stadın

Ya ne gerek var cidden anlamıyorum. 60 senelik sahaya 30 metre uzaklikta olan olimpik stada final veriliyor

Mis gibi Konya arena var orada ona versinler finali :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: