2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12399290 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

yalçın karadeniz yeniden divan kurulu başkanı olmuş bu adamdan kurtulamıcz belli oldu.

karadeniz 2007 den beri divan kurulu başkanı

aziz 98 den beri fb de başkan

beterin beteri var :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Süper kupa İzmir Atatürk Olimpiyattaymış galiba , twitterda gördüm kesin değil . İyi olur İzmir Beşiktaş'ı özlemişti ama zemini çok kotü stadın

Çevrimdışı atalay

Benim bildiğim devre arası töreyle ayrıldı ahmet bulut
poldi ve kerimin menejerlik firması ile anlaşmalı Töre
ahmet bulut ile bir ilgisi olmayabilir

Konvansiyonel medyanın bütün haberlerinde Bulut geçiyor. Birkaç gün öncesinin haberleri...

Çevrimdışı Anıl1903

neler diyorlar ki?
Neler demiyorlar ki takımdan giden oyuncuları hain ilan ediyorlar.Başkanlarına ruh hastası diyorlar tam bir çiftlik olmuş kulüpleri şu anda.Yeni sezondan umutları yok ateşleyici birşey olmazsa bayrağı çekerler.
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 17:17:51 Anıl1903 ]

Çevrimdışı Çağatay

Konvansiyonel medyanın bütün haberlerinde Bulut geçiyor. Birkaç gün öncesinin haberleri...

benim transfermarkt ta gördüğüm kadarıyla törenin firması ile gönülün ki farklı mesela
ve gönülün menejeri bulut
ama şubat haberlerine baktığımda töre, bulut ile çalışıyormuş o tarihlerde
belkide bir şekilde bir bağlantı hala vardır aralarında bilemeyeceğim

çok da önemli değil zaten boşver

biz önümüzdeki seneki şampiyonluğa odaklanalım  :eyes
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 17:20:45 Çağatay ]

Çevrimdışı Bekrakn

Neler demiyorlar ki takımdan giden oyuncuları hain ilan ediyorlar.Başkanlarına ruh hastası diyorlar tam bir çiftlik olmuş kulüpleri şu anda.Yeni sezondan umutları yok ateşleyici birşey olmazsa bayrağı çekerler.

vay vay vay ben sadece başkanları için konuşuyorlar sanıyordum oyunculara da sardılarsa tam cümbüş olmuş :D

Çevrimdışı Anıl1903

vay vay vay ben sadece başkanları için konuşuyorlar sanıyordum oyunculara da sardılarsa tam cümbüş olmuş :D
Biz kendimizi sağlama alalım gerekli hamleleri yapalım.Sonra arkamıza yaslanıp cümbüşü izleyelim :ok:

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Turco

benim transfermarkt ta gördüğüm kadarıyla törenin firması ile gönülün ki farklı mesela
ve gönülün menejeri bulut
ama şubat haberlerine baktığımda töre, bulut ile çalışıyormuş o tarihlerde
belkide bir şekilde bir bağlantı hala vardır aralarında bilemeyeceğim

çok da önemli değil zaten boşver

biz önümüzdeki seneki şampiyonluğa odaklanalım  :eyes

Ahmet Bulut'un sözde sahibi olduğu menajerlik firması aslında Emre Belözoğlu - Okan Buruk ortaklı  :money:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben arfa gelirse q17 çine falan satılır

Çevrimdışı mylife1903

benim sampiyonluk kutlamlari super gidiyor suan. sadece kupa eksik.
beluga vodkanin dibine vurulmus durumda. ayrica gecen sene pet siseye doldurdugum havyari  osurta osurta osurta yiyor misafirler. sadece black fly cok mangal basinda duramiyorum ama ruslaransiyah bryaz sampiyon besiktas ogretilmis durumda.
golleri gosteriyorum licktvden @Necmi abi bana kizar simdi ama burada herkes isoya rusca kufur ediyor, futboldan anlamayanlar bile isoyu goruyor bugun.
boyko konusunda ikiye ayrdilar, yarisi ukraynali kovun gitsin ditor yarisi guzel cocuk az sabir diyor.
besiktas icin iyi bir gun 5 tane yeni taraftar kazandirdim

Çevrimdışı Çağatay

Ahmet Bulut'un sözde sahibi olduğu menajerlik firması aslında Emre Belözoğlu - Okan Buruk ortaklı  :money:

Foot&Ball firması mı ?

Çevrimdışı Kuntz

Bu seneki şampiyonluğun önemi iyice ortaya çıkmaya başladı. Kafalarından iki büyük yaratmaya çalışanların planları suya düştüğü gibi İstanbul'un sarıları iyice karıştı. Tek büyüğe doğru gidiyoruz hayırlısıyla :D

Çevrimdışı mylife1903

Alıntı yapılan: Mehmet Ali C. link=topic=2387.msg585282#msg
585282 date=1464445413
Ben arfa gelirse q17 çine falan satılır

@Mehmet Ali C. arfa futbolcu falan degil yahu ustelik quaresmanin koydugu karakterin yarisini koyamaz. marka degeri olarak bakarsan da yarisi etmez fayda olarak da quaresmanin yarisini veremez. adamin duygusu yokyuz ifadesine bak, pes eden bir adam. oynadigi takimlara kariyerine bak futbolcu degil.

Çevrimdışı Kuntz

@Mehmet Ali C. arfa futbolcu falan degil yahu ustelik quaresmanin koydugu karakterin yarisini koyamaz. marka degeri olarak bakarsan da yarisi etmez fayda olarak da quaresmanin yarisini veremez. adamin duygusu yokyuz ifadesine bak, pes eden bir adam. oynadigi takimlara kariyerine bak futbolcu degil.

Şenol Hocanın söylediklerinden anladığım kadarı ile Quaresma'yı tutacak. İnanılmaz çalışıyor falan dedi. Kendisi hakkında söylenen olumsuz şeylerden sonra performansı hoca için yeterince tatmin edici olmuş gibi. Quaresma artık olgunlaştı ve bu camiayı seviyor. En az iki sene daha motive şekilde devam ederse verdiği vereceği katkı yeterli olur macera aramaya falan gerek yok.

Çevrimdışı Fikret

Gönül içime sinmiyor diyenler oluyor ama ben katılmıyorum bu görüşe. Duygusallıkla yönetilip Pektemek'e kontrat vermek tipi hataya yer olmamalı.
Adamlar aldı Tümer'i kullandı. Aidiyetini pek takmadılar işlerine yaraması kısmına baktılar.
Bende şahsen G.Gönül için aynısına bakarım.

Madem Aziz artistlik peşinde 10 yıllık oyuncusuyla imzalamıyor bizde cezasını keselim.
Bana kalsa Gönül-Topal-Caner 3'ünü de isterim.
*Yerli oyuncu bulmak zor.
*Hem milli takım hem avrupa tecrübesi olan oyuncu
*Ligi tanıyan hazır oyuncu
*Ligin mevkisinde en iyisi olan oyuncular.(Atiba>Topal ama Caner-Gökhan 1.)
*Yaş itibariyle katkı vermeye hazır.
*BONSERVİS PARASI YOK.
*Aldığında hem sana +1 oluyor hem rakibine -1 oluyor.

M.Topal mesela bonservissiz alsak gayet iyi oyuncu. Valencia kariyeri de var Fenerde UEFA yarı finali de var, Euro 2008 gördü.
*Çok iyi yedek olur Atiba'ya.
*İyi ayağı da iyi orjinalde solak sanırım. Sol stoperde yedekte çok iyi alternatif olur.
*Fener'e vuracağı darbe de ortada. Fenerin savunması iyi diyorlarsa Topal-Kjaer'den diyorlar.

Caner zaten Avrupa'da sol beklere baktınız mı top 20-30 arasında bir yerde gayet iyi. Hücumcu özelliği burada parlar.
G.Gönül yaşı 31 olsa da Beck yedekte olacağından 25-30 maç oynasa bize yeter.

Birde bu oyuncular kötü sezon geçirmiş olsalar dahi Şenol Güneş'le tekrar yükselecektir.
Şenol Hocanın mental yardımı dışında taktiksel olarakta Ersun Yanal zamanı bu 2 bek çok yaratmıştı.
Oğuzhan-Sosa verkaçlarıyla rahat ilerlerler, orta açacakları yerde Gomez olunca kesin iş yaparlar.

Çevrimdışı 'TaNeR'

FT Arda avukatlığı yapıyor - peh peh
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı kyiv

İstenilen transferler olsun ya da olmasın Türkiye liginde önümüzdeki yıllarda minimum 5 yıl şampiyon olunacak! Rakipler sürünürken hata yapmadan öpe öpe şampiyonluklar kazanılacak. Şimdi bakıyorum adamların kadrolarına elle tutulur futbolcuları yok.Nasıl takım kuracaklar bizle yarışacaklar?Biz hata yapmazsak hem para hem şampiyonluklar akacak kulübümüze. Kim transfer edilirse edilsin bu seneden daha güçlü olacağız.

Çevrimiçi Necmi

Gönül içime sinmiyor diyenler oluyor ama ben katılmıyorum bu görüşe. Duygusallıkla yönetilip Pektemek'e kontrat vermek tipi hataya yer olmamalı.
Adamlar aldı Tümer'i kullandı. Aidiyetini pek takmadılar işlerine yaraması kısmına baktılar.
Bende şahsen G.Gönül için aynısına bakarım.

Madem Aziz artistlik peşinde 10 yıllık oyuncusuyla imzalamıyor bizde cezasını keselim.
Bana kalsa Gönül-Topal-Caner 3'ünü de isterim.
*Yerli oyuncu bulmak zor.
*Hem milli takım hem avrupa tecrübesi olan oyuncu
*Ligi tanıyan hazır oyuncu
*Ligin mevkisinde en iyisi olan oyuncular.(Atiba>Topal ama Caner-Gökhan 1.)
*Yaş itibariyle katkı vermeye hazır.
*BONSERVİS PARASI YOK.
*Aldığında hem sana +1 oluyor hem rakibine -1 oluyor.

M.Topal mesela bonservissiz alsak gayet iyi oyuncu. Valencia kariyeri de var Fenerde UEFA yarı finali de var, Euro 2008 gördü.
*Çok iyi yedek olur Atiba'ya.
*İyi ayağı da iyi orjinalde solak sanırım. Sol stoperde yedekte çok iyi alternatif olur.
*Fener'e vuracağı darbe de ortada. Fenerin savunması iyi diyorlarsa Topal-Kjaer'den diyorlar.

Caner zaten Avrupa'da sol beklere baktınız mı top 20-30 arasında bir yerde gayet iyi. Hücumcu özelliği burada parlar.
G.Gönül yaşı 31 olsa da Beck yedekte olacağından 25-30 maç oynasa bize yeter.

Birde bu oyuncular kötü sezon geçirmiş olsalar dahi Şenol Güneş'le tekrar yükselecektir.
Şenol Hocanın mental yardımı dışında taktiksel olarakta Ersun Yanal zamanı bu 2 bek çok yaratmıştı.
Oğuzhan-Sosa verkaçlarıyla rahat ilerlerler, orta açacakları yerde Gomez olunca kesin iş yaparlar.

avrupada 20 tane sol bekmi var eminim ismailde bunların içindedir. :kop:

Çevrimiçi Necmi

İstenilen transferler olsun ya da olmasın Türkiye liginde önümüzdeki yıllarda minimum 5 yıl şampiyon olunacak! Rakipler sürünürken hata yapmadan öpe öpe şampiyonluklar kazanılacak. Şimdi bakıyorum adamların kadrolarına elle tutulur futbolcuları yok.Nasıl takım kuracaklar bizle yarışacaklar?Biz hata yapmazsak hem para hem şampiyonluklar akacak kulübümüze. Kim transfer edilirse edilsin bu seneden daha güçlü olacağız.
önümüzdeki yıllar deyince ucu bucağı belli olmayan bir kavram olmamışmı :alala:

Çevrimdışı Turco

Foot&Ball firması mı ?

Aynen

Bu arada Ben Arfa muhabbeti dönüyor ama adam imza parası olarak 4-5 milyon euro civarı bi rakam istiyor.

Çevrimdışı Deniz

De Marke ‏@demarkesports 43 sn.44 saniye önce

Fatih Terim: "Gökhan Gönül'ün de hafif sakatlığı var, yarın oynatmayacağım. Umarım bu turnuvayı da 2008'deki gibi kaçırmaz."

Hayırdır talimat mı geldi oynatmamak için  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fatih Terim: "Gökhan Gönül'ün de hafif sakatlığı var, yarın oynatmayacağım. Umarım bu turnuvayı da 2008'deki gibi kaçırmaz."

Vardır bir işler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Büyük ihtimal Fener Topal ile de anlaşamayacak ama biz Topal'ı alabilir miyiz bilmiyorum. Aziz sözleşmesi biten oyuncularla görüşme yaparken hiç birinin menajerini istemiyormuş görüşmelerde.
Bikmadiniz Su kazmayi Bizim takima yamamaya çalışmaktan :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

GG milli maçlar öncesi hep sakattır, sonra fenere döner ve oynar. şu anda da bizimle oynadığı gibi. gereksiz adam istemiyorum kendisini...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: