2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393704 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Buna da evet  :evillol: hep Feyyaz gibi olmak isterdim mahallede. Fakat o ayak içi olmadığından Metin gibi oynardık. Fuleli adımlarla adam geçerdik.  :evillol: :evillol: sahadaki adama hakkını teslim etmeden eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Feyyaz her ikisini de iyi yapıyor. Zekasının da sadece futbolla alakalı olmadığını gösteriyor.

feyyaz ile 10 civarı metin ile belki 50 defa sohbet etme imkanım olmuştur (metinin dayısı izmitte mahalle komşumuzdu). metin daha sıcak daha tatlı sohbetlidir ama feyyazın direkt zeka kokar sohbetinde  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eaglekartal

bir türlü yotube videosu ekleyemedim ama muhteşem bir şampiyonluk klibi yapmışlar üsttek linkte bakın arkadaşlar gözlerim yaşardı lan resmen

Çevrimdışı Berat

Satılma ihtimali olan Futbolcuları en düşük bedelleri ile yazarsak;

Gökhan : 15 milyon euro
Boyko : 3.5 milyon euro
Miloseviç : 2 milyon euro
Totalde : 20.5 milyon euro

2 milyon euro ile kiralık Sirigu
4 milyon euro imza parası ile Nkoulou
7 milyon euro bonservis ile Kamil Glik
2.5 milyon euro imza parası ile Lassana
1.5 imza euro imza parası ile Gökhan Gönül
Totalde : 17 milyon euro

Bu şekilde gidecek olan futbolcular ile maaş dengesi biraz yükselebilir ama bunu tolare edebilecek gücümüz var artık sanıyorum.

Sirigu

Gökhan   Glik       Nkoulou   İsmail

Lassana     Atiba

Cenk          Oğuzhan            Sosa

Gomez

Yedekler : Tolga / Beck / Rhodolfo / Necip / Tolgay / Quaresma / Olcay

Evet şu defans hattı kurulsun sola ismail'e bile razıyım ve seneye Cenk'in bi şekilde 11 oynaması gerektiğini düşünüyorum. Quaresma'nın çizgide takılı kalması beni deli ediyor, bana içeri girip forveti çiftleyebilecek adam lazım. Bunu Olcay yapıyor fakat son vuruşları yetersiz. Cenk bunu şahane yapar.

Ütopik mi? Evet. İmkansız mı? Hayır. Olur mu? Umarım. :)

İsmail o defansın da dengesini bozar.

Çevrimdışı tangaz

Bu şekilde gidecek olan futbolcular ile maaş dengesi biraz yükselebilir ama bunu tolare edebilecek gücümüz var artık sanıyorum.

Sirigu

Lassana     Atiba

Gomez

Evet şu defans hattı kurulsun sola ismail'e bile razıyım ve seneye Cenk'in bi şekilde 11 oynaması gerektiğini düşünüyorum. Quaresma'nın çizgide takılı kalması beni deli ediyor, bana içeri girip forveti çiftleyebilecek adam lazım. Bunu Olcay yapıyor fakat son vuruşları yetersiz. Cenk bunu şahane yapar.

ismail bütün defansı bozdu, sirigu yediği gollere çıldırdı sicilya mafyasını devreye sokup bu sol bek kariyerimi maffediyor bir el atın dedi, nkoulou kamerundaki ninesine ismail için kara büyü yaptırdı... bu hikayenin sonu böyle biter benden uyarması  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı brkntcnr

Sirigu

Lassana     Atiba

Gomez

İsmail' in olduğu herhangi bir kadroya tahammül edemeyiz bu sezonda
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 12:35:48 brkntcnr ]

Çevrimdışı Berat

Hata olmuş işte  :D Sol bek oynasa yine bizdeki kalastan iyidir

Şüphesiz :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bir türlü yotube videosu ekleyemedim ama muhteşem bir şampiyonluk klibi yapmışlar üsttek linkte bakın arkadaşlar gözlerim yaşardı lan resmen
Yapan sayfanin adini yaz veya videoyu ekleyen kisinin adini yaz buluruz biz onu :busted_cop: @eaglekartal
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Bence şimdi stoper ve sağ bek transferini halledeceğiz EURO 2016 sonrasına da diğerleri kalır.
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 12:36:53 brkntcnr ]

Çevrimdışı tangaz

muhtemelen marcelonun bonservisi alınıp 1 tane daha stoperle iş bitirilecek gibi duruyor, görüntüye göre GG alınıyor, bir sol bek ve kaleci alınıp defans işi noktalanacak.

kale: X+tolga
sağ: GG+beck
sol: X+ismail
tandem: X+marcelo+rodolfo+tosiç

yüksek ihtimal seneye defans böyle olacak. mevcuttan iyi mi? evet. ideal mi? bence değil...

Çevrimdışı BlackEagle_33

muhtemelen marcelonun bonservisi alınıp 1 tane daha stoperle iş bitirilecek gibi duruyor, görüntüye göre GG alınıyor, bir sol bek ve kaleci alınıp defans işi noktalanacak.

yüksek ihtimal seneye defans böyle olacak. mevcuttan iyi mi? evet. ideal mi? bence değil...
Bence Bu Sene İçin İdeal Her Şeyi 1 Senede Yapamayız 3-4 Seneye Bölmek Lazım Kadroyu Düzgün Hale Sokmak İçin  :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sirigu > ospina

Çevrimdışı Bishamon

Bartra'nin serbest kalma fiyati 8M Euroya dusmus

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence bundan daha iyi olacak abi aslında olması gereken çok iyi stoper 1 tane , çok iyi sol bek 1 tane ve çok iyi kaleci 1 tane 3 tane transfer bile uçurur seneyede şampiyon olursak çok iyi takımımız olacak....

[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 12:57:29 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Berat

Lick tv attığımız bütün gollerin bir derlemesini yapmış, izlemek isteyenlere.

Çevrimdışı Savaş

Sol bek için kim düşünülüyor bilen var mı? Hiç lafı geçmiyor sol bek transferinin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi haftasonları beyler :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı eski inönü

Bana göre yapılması gereken transfer profilleri;

1) Kaleci - tartışmaya açık olmayan net bir kaleci alınmalı.
2) Stoper - Marcelo'ya partner olacak net bir stoper. Her şeyden önce oyun aklı yüksek olan, top ayağında olduğunda da güven veren bir stoper olmalı. Atiba'nın defanstaki şubesi olmalı.
3) Sol bek - Hücum yönü güçlü, aynı zamanda savunması da asgari yeterlilikte bir sol bek.
4) Defasif orta saha - Atiba'ya yedek olabilecek, aynı zamanda zorlu Avrupa maçlarında merkezde Atiba ile beraber oynayabilecek sert, caydırıcı bir orta saha
5) Kanat forvet - Sezonda 10 golü geçebilecek, Gomez'i tamamlayan golcü bir kanat.

Gitmesi gerekenler;

1) Boyko - Tez elden zararına da olsa satılmalı. Kalırsa 1 sene daha Tolga'yı izleriz kalede.
2) İsmail Köybaşı - Zaten sözleşmesi bitiyor. Hiç uzatmaya gerek yok. Yedek kalacak ve gelecek vaadetmeyen bir oyuncuya maaş ödemenin hiç bir mantığı yok.
3) Quaresma - çok istediği şampiyonuğu yaşadı. Trivela, rabonalarıyla hayranlarnı mest etti. Artık bize vereceği pek bir şey kalmadı. Yedek kalmayı kabullenecek bir oyuncu da değil. 4-5 ne verirlerse yollanmalı.
4) Gökhan Töre - Sorunlu süperstarımız. Bilic'in yanına giderse çok başarılı olacağını düşünüyorum. Değerini bulmuş ve alternatifi hazır olan bir oyuncuyu satmak gerekir.
5) Mustafa Pektemek - açıklama yapmaya gerek yok. Bedava bile olsa gönderilip maaş yükünden kurtulmak lazım. Ömer Şişmanoğlu geliyor zaten. 3. forvet Ömer olur artık.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bana göre yapılması gereken transfer profilleri;

1) Kaleci - tartışmaya açık olmayan net bir kaleci alınmalı.
2) Stoper - Marcelo'ya partner olacak net bir stoper. Her şeyden önce oyun aklı yüksek olan, top ayağında olduğunda da güven veren bir stoper olmalı. Atiba'nın defanstaki şubesi olmalı.
3) Sol bek - Hücum yönü güçlü, aynı zamanda savunması da asgari yeterlilikte bir sol bek.
4) Defasif orta saha - Atiba'ya yedek olabilecek, aynı zamanda zorlu Avrupa maçlarında merkezde Atiba ile beraber oynayabilecek sert, caydırıcı bir orta saha
5) Kanat forvet - Sezonda 10 golü geçebilecek, Gomez'i tamamlayan golcü bir kanat.

Gitmesi gerekenler;

1) Boyko - Tez elden zararına da olsa satılmalı. Kalırsa 1 sene daha Tolga'yı izleriz kalede.
2) İsmail Köybaşı - Zaten sözleşmesi bitiyor. Hiç uzatmaya gerek yok. Yedek kalacak ve gelecek vaadetmeyen bir oyuncuya maaş ödemenin hiç bir mantığı yok.
3) Quaresma - çok istediği şampiyonuğu yaşadı. Trivela, rabonalarıyla hayranlarnı mest etti. Artık bize vereceği pek bir şey kalmadı. Yedek kalmayı kabullenecek bir oyuncu da değil. 4-5 ne verirlerse yollanmalı.
4) Gökhan Töre - Sorunlu süperstarımız. Bilic'in yanına giderse çok başarılı olacağını düşünüyorum. Değerini bulmuş ve alternatifi hazır olan bir oyuncuyu satmak gerekir.
5) Mustafa Pektemek - açıklama yapmaya gerek yok. Bedava bile olsa gönderilip maaş yükünden kurtulmak lazım. Ömer Şişmanoğlu geliyor zaten. 3. forvet Ömer olur artık.
Durumu güzel anlatmışsın tek katılmadığım marcelo yedek olmalı gelen stoper rholdofo ile partner olacaktır sağlam dönebilirse tabi...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 13:11:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bugün kimler geldi  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

marcelo kalıcaksa tosic gitsin tosic kalacaksa marcelo gitsin bence. Oraya 2 stoper şart, marcelo + x stoperde cl maçlarında sıkıntı yaşarız.Rhodolfo ne halde dönecek ne olacak bilen yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sirigu > ospina

yazma şunu ya :D sirigu'nun önünde david luiz,thiago silva olmasına rağmen adam hatalar yapıyordu.

Trapp kaleye geçti bidaha geri bile alamadı.
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 13:17:19 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

Bugün gidecekler konuşuluyor :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 13:26:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Anladım ben akşama tekrar geleyim o zaman getirin birilerini o ara :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: