2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394831 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Nkolou ile ilgili birşey sormak istiyorum. Nkolou 4 milyon € imza parası istemiş. Şimdi biz bunu versek Uefa Ffp kurallarına göre bonservisten düşecek değil mi? Eğer öyleyse 4 milyona Nkolou alacagız. Kulübünden istesek 10-15 ten kapıyı açarlardı. Maaş olarak da 2.5 m € istemiş galiba. Onu da 2 m ye çekip şampiyonluk bonusu, belirli maçta oynama bonusu vs. yle bağlasak bence gayet iyi iş olur. 4 yıllık imza atsa senelik 2 garanti 500 de imza parasının taksidi,  oynayışına göre bonuslarla falan 3m alabilir ki gayette iyi olur.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Gökhan nasıl beğenilmiyor ben anlamıyorum. Tam bizim oyun yapımızın beki. Van der Wiel da çok iyi bek ama ayağı biraz sıkıntılı gibi. Evet gg nin yaşı handikap ama bu sezon sakatlıklarla uğraşmasına rağmen optacan istatistiklerine göre en iyi 11 de bile yer aldı. 31 yaş çok değil 2-3 sene daha üst düzey oynayabilir. Lahm-Srna gayet  oynuyor. Fenerbahçe de gittikten sonra kıymetini anlayacaktır. Ayrıca sakatlık durumuna bu kadar takılmayın sağlık ekibi her transferde oyuncunun sağlık raporlarını deli gibi inceliyordur. Biraz da maliyet olarak düşünmek lazım 1.7 maaş 1.5 imza parası deniyor. Bu paraya Gg kalitesinde sağ bek alabilirmiyiz?

Sag taraf derken sol taraf gozden kaciyor cogu arkadasin itirazi ona. Beck varken gg almak biraz luks ayrica benim fikrime gore.
Ayni maas ve imza parasina sola birini bulsak olumlu.
Sol tarafta ismail varken sag tarafta hem gg hem de beck biraz teraziyi bozar.

Çevrimdışı celiker1

Gökhan Gönül'ü alırsak ligin en iyi sağ bekine sahip olacağız.Her mevkide ligin tartışmasız en iyileri bizde olmalı diye daha önce yazmıştım.O zaman bana göre ligin en iyileri Muslera-Gökhan Gönül-Kjaer-?-Caner-Atiba-Oğuzhan-Sosa-Quaresma-Podolski-Gomez olarak yazmıştım.Gökhan Gönül'ü alarak en ligimizdeki en iyi sağ beke sahip olacağız,hemde rakibimizden eksilteceğiz.Kanatta performans olarak Podolski'nin eksikliğini hissettirmeyecek performansa yakın verim alıyoruz zaman zaman Olcay-Töre-Frei'den.Çok daha iyisi olsa hayır denmez ama maddi imkanlar dahilinde çokta acil olduğunu düşünmüyorum.Gönül olduysa geriye yapmamız gereken 4 hamle kalıyor.Muslera ayarında hatta daha iyisi kaleci,Kjaer'den daha iyi stoper,alacağımız stoperle uyum sağlayacak sol ayaklı stoper,2-4 gol-6-8 asist sayısına ulaşabilecek sol bek :tabe:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nkolou ile ilgili birşey sormak istiyorum. Nkolou 4 milyon € imza parası istemiş. Şimdi biz bunu versek Uefa Ffp kurallarına göre bonservisten düşecek değil mi? Eğer öyleyse 4 milyona Nkolou alacagız. Kulübünden istesek 10-15 ten kapıyı açarlardı. Maaş olarak da 2.5 m € istemiş galiba. Onu da 2 m ye çekip şampiyonluk bonusu, belirli maçta oynama bonusu vs. yle bağlasak bence gayet iyi iş olur. 4 yıllık imza atsa senelik 2 garanti 500 de imza parasının taksidi,  oynayışına göre bonuslarla falan 3m alabilir ki gayette iyi olur.

İmza parası o 4 milyon, bonservis değil. Onun için çok avantajlı transfer ffp için

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Gunaydin herkese,transfer donemi ne zaman basliyor? Bir kac defa soruldu,hic cevap veren olmadi.
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı tangaz

Sol beke ise kimi alırsa alsınlar eyvallah. Ülke olarak İsmail’den bir sol bek yapma çabamız ne yazık ki başarıslığa uğramıştır. Bu evladımızı biraz daha önlerde sağda-solda hatta ortada kullanabiliriz. Performansındaki değişikliği farketmemek mümkün değil. Dileriz kendisi de artık yapabileceği işlerin, yuvarlayabileceği topların peşinde koşar.  FEYYAZ UÇAR...

usta ne güzel ifade etmiş. kız takımının sağ beki gelse o da olumlu demiş @mylife1903

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mavi Tuna

GG ve Caner ikisi de gelmesin mümkünse. Onlara vereceğimiz yıllık ücretler, imza paraları ile iyi yabancılar almalıyız. İkisi de bu sene iyi bir performans göstermedi. Hele ki GG çok kötüydü şu anda 2.5 Euro artı imza parası konuşuluyor. Caner zaten karakter olarak sevmediğim Beşiktaş'ın ruhuna ters, çirkef birisi onun ücreti de pahalı. Neyse ki İnter ile anlaştı haberleri iyice yayıldı.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Sag taraf derken sol taraf gozden kaciyor cogu arkadasin itirazi ona. Beck varken gg almak biraz luks ayrica benim fikrime gore.
Ayni maas ve imza parasina sola birini bulsak olumlu.
Sol tarafta ismail varken sag tarafta hem gg hem de beck biraz teraziyi bozar.
He evet onu ben de söylüyorum sol beke kimsenin ismi geçmiyor dün ilk kez bedimo nun ismi geçti o da bizim kalitemizin altında. Benim de korkum o İsmail kalmayız insallah. Ama şenol hoca da ntvsporda sol bek sağ bek iki stoper alınacak dedi ona güveniyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

İmza parası o 4 milyon, bonservis değil. Onun için çok avantajlı transfer ffp için
Yok imza parası olduğunu biliyorum. Ama ffp kontrollerinde bu ödenen 4 milyon € bonservis hakkımızdan mı düşecek, yoksa yıllık maaş sınırından mı düşecek anlamında sordum.

Çevrimdışı brkntcnr

GG ve Caner ikisi de gelmesin mümkünse. Onlara vereceğimiz yıllık ücretler, imza paraları ile iyi yabancılar almalıyız. İkisi de bu sene iyi bir performans göstermedi. Hele ki GG çok kötüydü şu anda 2.5 Euro artı imza parası konuşuluyor. Caner zaten karakter olarak sevmediğim Beşiktaş'ın ruhuna ters, çirkef birisi onun ücreti de pahalı. Neyse ki İnter ile anlaştı haberleri iyice yayıldı.

1.5 bonservis 1.7 maaşla Gökhan dan iyi sağ bek bulabilir miyiz?

Çevrimdışı Mavi Tuna

1.5 bonservis 1.7 maaşla Gökhan dan iyi sağ bek bulabilir miyiz?

Ortada dönen rakamlar bunlar değil ama 2.5 yıllık garanti, maç başı, artı imza parası.

Çevrimdışı brkntcnr

Siyah Beyazlılar’ın daha önce de kadroya katmayı düşündüğü Steve Mandanda’yı yeniden gündemine aldığı öğrenildi. Habertürk’ün haberine göre; ancak Marsilya ile sözleşmesi biten Fransız eldivene başkan Fikret Orman’ın bıcak bakmadığı kaydedildi. Daha önce transfer teklifi yapılan ve gelmeyen Mandanda’yı bu nedenden dolayı şimdi de Orman’ın istemediği bildirildi.

Çevrimdışı brkntcnr

Ortada dönen rakamlar bunlar değil ama 2.5 yıllık garanti, maç başı, artı imza parası.

2.5 garanti alma ihtimali yok. Bildiğim kadarıyla 1.5 imza parası 1.7 maaş alacak deniliyordu. İmza parasını 3 yıla bölünce maç başlarıyla falan 2.5 milyona geliyordu.

Çevrimdışı Mavi Tuna

O kadar ayrıntıya sahip değilim hocam ama bu sene Fenerbahçe'nin çoğu maçını izledim ve GG şu haliyle çok bir katkı yapamaz gibi. Şenol Hocanın elinde yeniden kendine gelme ihtimali de var tabiki. Bu kanada iyi bir takviye yapıp 27~28 yaş bandında uzun süre sıkıntı çekmememiz daha mantıklı gelir. Bulamayız, bütçe uymaz ise o zaman GG düşünülmeli.

ysariusta

• Ziyaretçi

Kimleri aldık, kimleri gönderdik bakalım.  :evillol: :evillol: :evillol:
GG katkı verir. Beck'le yarışmak o kadar kolay değil. Hangisi iyiyse katkı verecektir. Ayrıca herkese yetecek kadar maç oynanacak. Avrupa'nın en iyi sağ beklerinden bir GG. Endişeye yer yok bence.
Bana göre yedeklerin biraz daha ısıran adamlar olması gerekiyor. Şöyle bir sayarsak Cenk ve biraz da Kerim hariç kulübeden gelip hayat verecek ya da maçı toparlayacak adam yok. Bir de tabi umudum Eslem gibi alt yapıdan gelecek bir ya da 2 oyuncu süre alabilsin.

Çevrimdışı mylife1903

Sol beke ise kimi alırsa alsınlar eyvallah. Ülke olarak İsmail’den bir sol bek yapma çabamız ne yazık ki başarıslığa uğramıştır. Bu evladımızı biraz daha önlerde sağda-solda hatta ortada kullanabiliriz. Performansındaki değişikliği farketmemek mümkün değil. Dileriz kendisi de artık yapabileceği işlerin, yuvarlayabileceği topların peşinde koşar.  FEYYAZ UÇAR...

usta ne güzel ifade etmiş. kız takımının sağ beki gelse o da olumlu demiş @mylife1903
Aboovv bunu feyyaz mi demis @tangaz bizim gibi elestiri dozunu asmadan soyleyince daha anlasilr olmus, kapiyi gostermis ismaile.

Adamin gol diyor, olmus resmen.

Forumu takip ediyor herhalde.

Çevrimdışı tangaz

Aboovv bunu feyyaz mi demis @tangaz bizim gibi elestiri dozunu asmadan soyleyince daha anlasilr olmus, kapiyi gostermis ismaile.

Adamin gol diyor, olmus resmen.

Forumu takip ediyor herhalde.

kral bunu yıllardır diyor patron, gazetede yazdığı için üslup bu foruma girse çılgın çocuk iso hakkında görüşlerini yazsa ilk gün moderasyon yer @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

ysariusta

• Ziyaretçi

kral bunu yıllardır diyor patron, gazetede yazdığı için üslup bu foruma girse çılgın çocuk iso hakkında görüşlerini yazsa ilk gün moderasyon yer @mylife1903
evet  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

evet  :evillol: :evillol:

kıyamazsın biliyorum, aynı jenerasyonlarız, çocukluğunun kahramanı o "haydi feyyaz bir gol daha yaz" sloganını unutmuş olamazsın, tam moderasyon verirken elin titrer gitmez o tuşa basmaya @Yunus , tam sen tuşa basacakken @Necmi abi gelir dürter seni napıyorsun dur der biliyorum  :D

Çevrimdışı Ersoy

Orta saha alacaksak Lassana gelse keşke.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Savaş

Satılma ihtimali olan Futbolcuları en düşük bedelleri ile yazarsak;

Gökhan : 15 milyon euro
Boyko : 3.5 milyon euro
Miloseviç : 2 milyon euro
Totalde : 20.5 milyon euro

2 milyon euro ile kiralık Sirigu
4 milyon euro imza parası ile Nkoulou
7 milyon euro bonservis ile Kamil Glik
2.5 milyon euro imza parası ile Lassana
1.5 imza euro imza parası ile Gökhan Gönül
Totalde : 17 milyon euro

Bu şekilde gidecek olan futbolcular ile maaş dengesi biraz yükselebilir ama bunu tolare edebilecek gücümüz var artık sanıyorum.

Sirigu

Gökhan   Glik       Nkoulou   İsmail

Lassana     Atiba

Cenk          Oğuzhan            Sosa

Gomez

Yedekler : Tolga / Beck / Rhodolfo / Necip / Tolgay / Quaresma / Olcay

Evet şu defans hattı kurulsun sola ismail'e bile razıyım ve seneye Cenk'in bi şekilde 11 oynaması gerektiğini düşünüyorum. Quaresma'nın çizgide takılı kalması beni deli ediyor, bana içeri girip forveti çiftleyebilecek adam lazım. Bunu Olcay yapıyor fakat son vuruşları yetersiz. Cenk bunu şahane yapar.

Ütopik mi? Evet. İmkansız mı? Hayır. Olur mu? Umarım. :)
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 11:40:01 Savaş ]

ysariusta

• Ziyaretçi

kıyamazsın biliyorum, aynı jenerasyonlarız, çocukluğunun kahramanı o "haydi feyyaz bir gol daha yaz" sloganını unutmuş olamazsın, tam moderasyon verirken elin titrer gitmez o tuşa basmaya @Yunus , tam sen tuşa basacakken @Necmi abi gelir dürter seni napıyorsun dur der biliyorum  :D
Buna da evet  :evillol: hep Feyyaz gibi olmak isterdim mahallede. Fakat o ayak içi olmadığından Metin gibi oynardık. Fuleli adımlarla adam geçerdik.  :evillol: :evillol: sahadaki adama hakkını teslim etmeden eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Feyyaz her ikisini de iyi yapıyor. Zekasının da sadece futbolla alakalı olmadığını gösteriyor.

Çevrimdışı Bishamon

32 yaşında GG yine ligin en iyi sol beki maaliyet olarak van der Wiel'in yarısı neredeyse yoksa bende onu isterim

Çevrimdışı eaglekartal

[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 11:58:09 eaglekartal ]

Çevrimdışı Berat

32 yaşında GG yine ligin en iyi sol beki maaliyet olarak van der Wiel'in yarısı neredeyse yoksa bende onu isterim

:alala:

Etiketler: