2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389356 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Kaleci;                      Stoper;                      Sol bek;                                                 Sağ bek;

Mandanda                Glik                             Dünya üzerindeki herhangi biri..               Gökhan Gönül geldi zaten.
Ospina                     Jesus Christ
Costil                       Agger
Zieler                       Pokemon
Adler                       Nkoulou

Şimdi piyasada bu ismi geçen oyunculardan kim gelirse gelsin defansımız geçen seneden daha iyi olacak ve bakıldığında kaliteli isimler..

Umalımda geçen sene adı transfer döneminin son dakikasında duyulan Alexis gibi bir bomba gelmesin, gerisi kolay..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gökhan Gonulun Beşiktaşlı olduguna hala inanmayan var mi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozgursum

Birkaç spor programında yorumculardan bu tarz yorumlar geldi. Hatta A Spor da 3 footbollcu ile felan diye duymuştum. Erman transfer böyle erken yapılmalı diye yönetimi ölmüştü.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
1 i gokhan gonul , digeri de yabanci o kesin. mETIN albayrak ve hatta erdal torunogullari yabanci biriyle on protokolu soyledi. 3. kim bilemiyorum. Niye aciklanmiyor diye dusunuyorum. Bunun aslinda 2 mantikli aciklamasi var. Ilk aciklama transferleri erken aciklarsak heyecan yasanir ve gittikce azalir. Formalar satisa ciktiginda heyacan azalmaya baslamis olur. 2. olay ise yerlerinde oynayan oyuncular vardir satilmasi planlanan. Eger oyuncuyu satmadan yerine biri gelirse pazarlik sansiniz kalmaz. Ornegin Boykoyu satmadan kaleci alirsak su an 5 ediyorsa 2 yi zor goruruz. 
Son olarak ekleyeyim GG yi aciklama ihtimalleri yok haziran ayindan once. Daha once de soyledim malesef sacmalik da olsa Bosman kurallari yani sozlesmesi biten oyuncuyla sozlesme bitis tarihinden 6 ay oncesinde imza atilmasi kurali Turkiye ici transferlerde gecerli degil. Turkiyede tum sozlesmelerin resmi bitis tarihi de 31 mayis olarak kabul ediliyor. Kisacasi haziranin ilk haftasinda gg aciklanir eger kesin imzalandiysa.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 23:08:09 ozgursum ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Birkaç spor programında yorumculardan bu tarz yorumlar geldi. Hatta A Spor da 3 footbollcu ile felan diye duymuştum. Erman transfer böyle erken yapılmalı diye yönetimi ölmüştü.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Ben bunu yorumculardan değil, bizzat yöneticilerden duydum, bana öyle gelmiş diyorum ya onlardan duyduğumu sanmışım demek ki.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fikret

O paralar euro yalniz. Ismail bugun anadolu takimina gitse ne kazanir, o bedelden sozlesme imzalanmali. Atiba 1 milyon aliyor, sirp milli tosic 900 ismsilin ederi 350bin lira falandir, az buluyorsa avrupaya acilabilir, mesela anderlet ona 2 milyon euro verir
Pektemek bütün sezon yatıp 1.5m euro kazanınca işte diğerleri de şaşırıyor.
İsmail için 1m euro gayet bize yakışan bir teklif. Bence ederi 800.000 euro ama şampiyonluk geldi, yıllardır burada, bonservissiz gitmesin diye 1m euro yıllık normal.

Çevrimdışı cursedofdragon

La olm Daş olursun Daş :D

Italyan Aygiri Siriguya kotu kaleci diyosun suan Listemizdekilerden ve konustugumuz butin kalecilerden daha iyi bir kaleci

italyan aygırı mı rocky mi la bu :D  :evillol:

kevin trapp'ı kesemedi italyan aygırı :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 23:19:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hırvatları izledim. Halilovic bitik. Coric çok büyük oyuncu olacak kim alırsa ihya olur.

Umarım şu tip oyuncuları kafa kaldırmadan keşfedebiliriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Berat

Ben inanmıyorum.Basında yazılan her şeye inanmadığım gibi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne var kötü kaleci sürekli topu tehlikeli bölgeye sektiriyor absürt hareketleri var.

Bizim aradığımız kaleci sirigu değil steve mandanda.  :bandit:
Ospinadan bile iyi sirigu

Çevrimdışı Mehmet57

Su adami dusunun orta sahada

Beni en mutlu edecek transfer.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

+ n'kolou dehşet olur

Çevrimdışı Ensar

ben inanmıyorum , gördüğüme inanıyorum ve onu Beşiktaş forması içerisine yakıştıramıyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı AigleBordeaux

gelmez abi  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben inanmıyorum , gördüğüme inanıyorum ve onu Beşiktaş forması içerisine yakıştıramıyorum

Çevrimdışı yigiter38

Ben inanmıyorum.Basında yazılan her şeye inanmadığım gibi.
canlı dinledim bugün ben radyospor da...Özgür Sancar sordu Selim Soydan sadece ben duydum Beşiktaş ile imzalamis dedi...ne fazla ne eksik

Çevrimdışı Mehmet57

gelmez abi  :D

Hocamiz Fransa pazarini iyi taniyor. Bakambu'yu da parlatan o ve yine Ghezzal, Ben Arfa haberleri ciktigina gore hoca orayi uygun bir pazar olarak goruyor.

Hadi, Lass olmadi diyelim. Oyun stili Lass'dan farkli olsada Cheikh Ndoye bizim takima cuk oturur.

Çevrimdışı Berat

canlı dinledim bugün ben radyospor da...Özgür Sancar sordu Selim Soydan sadece ben duydum Beşiktaş ile imzalamis dedi...ne fazla ne eksik

Yine de inanmıyorum ağabey.

Neden :alala:

Yahu adamin eski yoneticisi Besiktasliligini hic bir zaman gizlemedi diyo

Adamin bacaginda Kanatlarini acmis Kartal dovmesi var

Daha ne yapsin inandirmak icin :alala: :busted_cop:

Çevrimdışı Kemal

Bu fırat bademi gazeteciyse ben ordinaryus profesorum

Çevrimdışı Zafer55

O paralar euro yalniz. Ismail bugun anadolu takimina gitse ne kazanir, o bedelden sozlesme imzalanmali. Atiba 1 milyon aliyor, sirp milli tosic 900 ismsilin ederi 350bin lira falandir, az buluyorsa avrupaya acilabilir, mesela anderlet ona 2 milyon euro verir

Tosic sırp milli de İsmail Mozambik ümit milli değil ya.
30 yaşında olup fifada 56.sırada olan sırbistan milli formasını 15 kere giymiş tosiç 900 bin alıyor ise..
26 yaşında olup fifada 13.sırada olan Türkiye milli formasını 17 kere giymiş İsmailin ederi 900 binden fazla olmalı.

Bu fırat bademi gazeteciyse ben ordinaryus profesorum
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet57

Ziyech dokturdu Congo karsisinda. Iki golu de muthis yazdi.

Çevrimdışı Mehmet57

Ziyech sag acik ve santrofor arkasi oynayabiliyor. Olasi bir Tore transferinde aslinda onun yerini doldurmasi icin yoklamali kulubumuz. Cok zor olacaktir, ama kume dusme karari ile (nekadar itiraz etselerde, ya kume yada amatore dusecek) alicilar da tabii cok daha az bir rakam onerecekler.

Bu sezon yaptiklari.

Çevrimdışı TANERCAN

Aminu Umar Nijerya Milli takım maçında oynadı Bizdeki Musa Muhammed de 90 da oynamış.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Ziyech bize yar olmaz :D

Etiketler: