2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389623 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

bak bir anda sempatik geldi gökçek bana bir daha ki seçimde ne yapsam ki  :D
o kadarda abartmayalım :akuma:
sempatik bir yanı yok ama kulübün başında oğlu var sanırım oda iyi Beşiktaşlıymış
fenerede ölümüne oynadılar hatta dedikodumu bilmiyorum ama fener maçından önce oyuncuları falan sıkıştırmış para teklif eden varmı
falan diye direk önünü kesmişler bu tip şeylerin
zaten renkliler kasımpaşa ve sivas dışında kulüplerle ilişkilerimiz iyi
söylüyorum sürekli ligde güç dengeleri değişiyor :busted_cop:

Çevrimdışı OrhanAker

seneye şampiyonlar liginde iş yapacak en önemli oyuncularımızdan biri   :bandit:

Çine gitse daha çok işimize gelmezmi :D
İki tarafta kazansa :D

Çevrimiçi Necmi

Ben bu gökhan gönül işini çözemiyorum aziz ısrarla sözleşme yenilemeye yanaşmıyo gökhanda ısrarla görüşme yapıp fenerde kalma peşinde hayır aziz çakal bi adam ne düşünüyo ne planlıyoda böyle davranıyo onu anlamıyorum gidip iyi bir sağ bek ile anlaştılarda o yüzdenmi gökhana pas vermiyolar acaba diye düşünmüyo değilim.

Eğer gökhana yakın şartlarda wiel transferi olacaksa gökhandan vazgeçelim bence hem yaş hem kalite olarak wiel daha iyi oyuncu gökhanın bize artısı fener camiasını üzmek olur canları acır biraz ama oyun olarak sahada karışılığını alamazsakta biz üzülürüz.
bana pek öyle gelmiyor sanki biz çoktan imza attırdık gibi bir durum var hem gökhanda hen azizde hemde bizimkilerde
herkes atı alan üsküdarı geçmiş gibi davranıyor. bakalım her sonuç keyifli olacak en kötü Gökhanla istediğini verir
sözleşme yenilerler sonrada yılın transferi olarak lanse ederler :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben bu gökhan gönül işini çözemiyorum aziz ısrarla sözleşme yenilemeye yanaşmıyo gökhanda ısrarla görüşme yapıp fenerde kalma peşinde hayır aziz çakal bi adam ne düşünüyo ne planlıyoda böyle davranıyo onu anlamıyorum gidip iyi bir sağ bek ile anlaştılarda o yüzdenmi gökhana pas vermiyolar acaba diye düşünmüyo değilim.

Eğer gökhana yakın şartlarda wiel transferi olacaksa gökhandan vazgeçelim bence hem yaş hem kalite olarak wiel daha iyi oyuncu gökhanın bize artısı fener camiasını üzmek olur canları acır biraz ama oyun olarak sahada karışılığını alamazsakta biz üzülürüz.

Bence kulübün ödediği toplam maaşı düşürmeye çalışıyorlar, UEFA anlaşması gereği gelirlerinin belli bir %'sini maaş olarak ödeyebilecekler artık. 35 milyon euro'ya çekmeleri lazım maaş toplamını.

O yüzden göndermeye çalışıyor Gökhan'ı. İyi kötü geçen sene yerine Şener'i aldılar zaten, 2 sağ beke o kadar para ödeyecek maaş bütçeleri yok. Tepkileri üstlenmemek için de "Gökhan kendi gitti" dedirtmeye çalışıyor.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 17:47:37 tuncaboylu ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Çine gitse daha çok işimize gelmezmi :D
İki tarafta kazansa :D

10 milyon € verirlerse alsınlar :)

Çevrimdışı dkn_34

gomez kalırsa . sezonluk eto'o yu kiralasak karşılığında pektemek i versek.
cenk'ide ispanyada bir takıma kiralasak .tecrübe kazanması için
şampiyonlar liginde kadroda eto'o ve gomezi  gören çıldıırrır .
böyle büyük oyuncular sayesinde takımımız takip edilir ünü şanı artar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

FFP kısıtlamaları , gidecek oyuncuları düşündüğümüzde FB'nin seçenekleri kısıtlı olacak transferde. Şu anki konjonktürde sağ bek pozisyonunu Şener'e devretmeleri de oldukça olası gözüküyor. Bu gerçekleşirse gelecek sene Fener'in sağ tarafı otobana dönecek  taraftarları saç baş yolacak çoğu maçta .GG'nin transferi birkaç avantaj sunuyor bize.Bir tanesi de bu.

Çevrimdışı TANERCAN

:):)

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

osmanlıymış konuştuğumuz :busted_cop:
bedava açtılar tabiki osmanlıya kiralama bedeli ödemedik sadece elektrik giderini ödedik @ahmetx
direk misafir ettiler.
hadi ya , o zaman sevmeye başladım .Yarın seçim olsa veririm Gökçek başkana ama yarın olsa  :evillol: @Necmi abi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kalyoncu

Ciddimisin :) :) :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

hadi ya , o zaman sevmeye başladım .Yarın seçim olsa veririm Gökçek başkana ama yarın olsa  :evillol: @Necmi abi.
zaten kimse vermiyor oy ama bu kadar oyu nerden alıyor acaba :alala:
sosyologların tez konusu olmalı bu

Çevrimdışı dkn_34

şu sezon öncesi kampı birde çinde yapsak süper olur.
altyapı için genç  gelecek vadeden bir çinli alsak süper olur.
asya pazarında bir değerimiz olması lazım.

Çevrimdışı Efe

Şu transfer dönemlerinde, özellikle yaz transfer dönemlerinde bayılıyorum size :D

Bıraksalar saatlerce, günlece transfer konuşabilecek enerjinize de ayrıca hayranım.
adamlar gun icinde transferden baska bisey dusunmuyor cunku  :D çagri zaten transfer yazilimi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUSTAFA_

adamlar gun icinde transferden baska bisey dusunmuyor cunku  :D çagri zaten transfer yazilimi :evillol:
Ama hep aynı oyuncuları istiyor. Yazılımının güncellenmesi lazım  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Efe

gökhan gönül hayırlı olsun beck ve gonul sag kanadi saglama aldi sıra ismailin yerine oynayacak adamda :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bize geçen sene evlerini açtıkları için ben seviyorum üstad...
  Bir yerde Melih gökçek varsa sevmem imkansız abi..

Çevrimdışı Efe

Ama hep aynı oyuncuları istiyor. Yazılımının güncellenmesi lazım  :evillol:
ben ona bi format attirayim 2016 transfer sezonu eklentisi yapilsin :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dkn_34

Ciddimisin :) :) :)

ciddiyim .yeterki biz almak isteyelim.
eto zaten dünden razı  .yerine onların razı olacağı birisini verirsek bu iş olur.
şu eto'o  gomez  Quaresma gibi isimler takımın taraftar sayısnı arttırıyor

Çevrimdışı OrhanAker

gökhan gönül hayırlı olsun beck ve gonul sag kanadi saglama aldi sıra ismailin yerine oynayacak adamda :icool:
Herhangi biri de gelse ismailden kötü olamaz :D
Ben çok düşünmüyorum orayı :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1000 kere olsa 1000 inde vermem abi ben

Çevrimdışı Efe

Herhangi biri de gelse ismailden kötü olamaz :D
Ben çok düşünmüyorum orayı :D
valla bende  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

kaynak :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Bursanın şimdiki Başkanı populer olma peşinde değil muharrem usta gibi bir adam öyle çok sorun çıkartacağını düşünmüyorum.ve herzamanki gibi Beşiktaşla başlayan Türk futbolunda bir süreç var hem oyuncu maaşları yapılanmalar hem kavgacı başkan yerine yapıcı başkan dönemi ve tabiki burada taraftarada çok büyük iş düşüyor ve biz sabrettik buralara gelmek için Trabzon maçı vardı olcay son saniyede kaçırmıştı ve takımın hepsi yere yatmıştı o fotoğraf benim için bambaşka bu  hissettiğim duyguların tarifi yok. (fotoğrafı yükleyemedim yükleyen bir arkadaş olursa memnun olurum)

Çevrimdışı ahmetx

zaten kimse vermiyor oy ama bu kadar oyu nerden alıyor acaba :alala:
sosyologların tez konusu olmalı bu
Gökçek başkan Niccolò Machiavelli yi suya götürüp susuz getirecek kadar siyasetin kitabını yazacak bir adamdır , son iki seçimi hiç bir şey yapmadan kazanabilmiş bir kişiliktir.O yüzden sosyologların işi çok zor bu konuda @Necmi abi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Bishamon

Emmanuel Mas fena birine benzemiyor uyum sorunu olmazsa İsmailden çok daha iyi  :D

Etiketler: