2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371965 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deadam

yaa arkadaş  orda caddeler düzenli sokaklar tertemiz arabalar kırmızıda duruyor vs vs iyide ruh yok ..senin kanadanın tamamı istanbulun tarihi ,kültürü ,yemesi,içmesi vs vs  kıyaslarsan çeyreği etmez

Bizim kültür mozaiğimize uygun değil oralar, biz asya ortadoğu afrika avrupa (akdeniz) kültürlerinin karışımıyız.
Aşırı düzenlilik bizi sıkıyor. Dolmuş olacak mesela bizde biz müsait yerde inebileceğiz, arkadan tanımadığımız biri parasını bize verecek öne uzatacağız. 3 liraya tavuk döner olacak kokusu güzel tadı kötü :D, işportada garip garip malzemeler satılacak.
Semt pazarında don la domates yan yana satılacak.

Hepimiz şikayet etsekte biraz kaos bizi mutlu ediyor gibi.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Buymuş olayın aslı.

DİSKALİFİYE GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL-

Diskalifiye olayının söz konusu olmadığını ve Yasin hocanın kendisinin turnuvada devam etmeme kararı aldığını dile getiren Emrah Bayraktar; “Ben Yasin hocayla dün konuştum. Basına yansıyan şeyleri sabah okuma imkanı buldum. Şu anda biz de başka bir ekiple Almanya’ya seçmelere geldik. Malezya’da gidilen International Cup, bizim 3. defa gittiğimiz bir organizasyondu. Organizasyon Komitesi, bize taahhüt ettiği şehirde değil, oraya 450 km. uzaklıkta farklı bir şehirde turnuvayı organize etme kararı veriyor. Bize de bunun bilgisini vermediler. Konaklanacağı söylenen otelden farklı bir otel ismi veriyorlar. O da bizim standartlarımız çok altında bir yer. Yasin hoca, Organizasyon Komitesi’ne bunu itiraz ediyor.  Organizasyon Komitesi tarafından yapılan gayri ahlaki durumdur. Yasin hoca da bu koşullarda turnuvaya devam etmeyeceğini söylüyor. Diskalifiye gibi bir durum söz konusu değil. Yasin hoca, kendisi turnuvaya devam etmeme kararı alıyor” dedi.

-İSTANBUL’DA BİR TURNUVAYA GİDİYORUM DİYİP TURNUVA YOZGAT’TA ÇIKARSA…-

Maç sırasında yaşanan sahadan çekilme nedeniyle diskalifiye edildiğinin abartı olduğunu belirten Bayraktar; “O da biraz abartı olarak yansımış. İşin arka tarafı bilinmediği için Yasin hocanın bana aktardıklarını size aktarıyorum. Telefon ya da mail yoluyla bana aktardıkları budur. Biz sene içerisinde 45 tane uluslar arası turnuvaya katılıyoruz. Bu turnuvalarda karşılıklı taahhütleşme esastır. Şimdi siz İstanbul’da bir turnuvaya gidiyorum diyip, turnuva Yozgat’ta çıkarsa ve iyi bir otel söylenip kötü otele götürülürse rahatsız olursunuz. Yasin hoca da Beşiktaş’a yapılan bu davranışa itiraz ediyor ve Organizasyon Komitesi’nin bu tavırları devam edince turnuvaya devam etmek istememesi ilgili dilekçi yazıyor. Yani diskalifiye değil, “Ben çekiliyorum” diyor. Hatta beni de “Yasin hoca çekilmesin” diye ısrarla aradılar. Ben de “Hocanın tercihidir. Siz de verdiğiniz sözleri tutmadınız” dedim. “Çok özür dileriz. Son dakika sponsorlar çekildi ve bu duruma düştük” dediler. Ben de “Haber vermeniz gerekirdi. Biz de ona göre gelip gelmeme ile ilgili karar verebilirdik” dedim. Beşiktaş gelmezse kaygısıyla bize söylememişler. Ama bu yaptıkları, bizim bilgimiz olmadan oraya götürmeleri gayri ahlaki bir durum. Sonra da böyle karar verildi. İşin mağdur tarafı Beşiktaş” dedi.

-ONLAR DA KABUL EDİYOR-

Organizasyon Komitesi’nin yaptığının saygısızlık olduğunu ifade eden Emrah Bayraktar; “Yasin hocayla en son konuştuğumda da hasta olduğunu söyledi. “Hastayım, yatıyorum” dedi. Bana an be ana hem Yasin hoca hem de yardımcı hocalarımızın aktardıkları, onların haricinde Organizasyon Komitesi’nin de beni arayıp aktardıkları şeyler bunlar. Zaten onlar da kabul ediyorlar. “Özür dileriz, lütfen devam etsinler” diyor. “Şimdi ben buradan talimat verip ‘Haydi devam edin’ nasıl diyeceğim? Hoca bir karar vermiş ve bu kararın arkasında durmak zorundayız. Sizin yaptığınız çok saygısızca bir durum” dedim. Organizasyon Komitesi her ne kadar masraflarımızı karşılasalar da bize örneğin “Turnuvayı İstanbul’dan Yozgat’a aldık, iyi otelden kötü bir otele aldık” demeleri lazım. Bunları nasıl söylemezsiniz. Elimde Organizasyon Komitesi’nin resimli evrağı var. Ben mahkemeye gitsem ne yapacaklar? Altın imzaları var. “Biz onları fake gönderdik” diyorlar. Nasıl böyle bir şey yaparsınız? Takım da İstanbul’a dönecek” diyerek sözlerini tamamladı.

Vatan gazetesinin ve özellikle Erdal Cömert adlı gazetei bozuntusunun hiç mi kendisine saygısı yok, inanın çok merak ediyorum

Çevrimdışı panic13

Yani sadece Rodallega'yı alsak yediğimiz gollerin 5'te 1'ini yemeyecek miyiz bunu mu diyorsun  :evillol:

Bunu dememiştim ama bu açıdan da bakılabilir.

Bu arada Rodellega fena adam değil. İlk başlarda klasik Anadolu takımı topçusu gibi gelmişti ama oyun zekası çok yüksek. Ahmet Hassan da böyle idi. Bir şekilde doğru yerde oluyor her zaman. Rotasyon için değerlendirilebilir.

Tabii transferini takip etmedim, başka yere imza attı mı?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı OrhanAker

Nkoulou 4 imza 2.5 maaş istemiş Ntvspora göre :D
Hadi canımm sende :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

doğrudur net bilmediğim için sanırım 1,2 die ifade etmiştim zaten.  pekii ispanyada maaşı ne kadardı ve eline net ne kalıyordu? bunu öğrenip kemiksiz 750binle mukayese etmek gerekir öyleyse @Yunus Emre Dökmeci

750 bin euro verdiğimiz adamı her türlü birine satabiliriz, çok sorun olmaz.

İspanya'da da bundan çok daha azını almıyordur, kariyerli adam.

Çevrimdışı Oktay

Bizim kültür mozaiğimize uygun değil oralar, biz asya ortadoğu afrika avrupa (akdeniz) kültürlerinin karışımıyız.
Aşırı düzenlilik bizi sıkıyor. Dolmuş olacak mesela bizde biz müsait yerde inebileceğiz, arkadan tanımadığımız biri parasını bize verecek öne uzatacağız. 3 liraya tavuk döner olacak kokusu güzel tadı kötü :D, işportada garip garip malzemeler satılacak.
Semt pazarında don la domates yan yana satılacak.

Hepimiz şikayet etsekte biraz kaos bizi mutlu ediyor gibi.

biz akdeniz insanıyız kanımız fıkır fıkır sessizlik ve sıkı düzen bizi bozar :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 14:06:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bunu dememiştim ama bu açıdan da bakılabilir.

Bu arada Rodellega fena adam değil. İlk başlarda klasik Anadolu takımı topçusu gibi gelmişti ama oyun zekası çok yüksek. Ahmet Hassan da böyle idi. Bir şekilde doğru yerde oluyor her zaman. Rotasyon için değerlendirilebilir.

Tabii transferini takip etmedim, başka yere imza attı mı?

Atmadı da 3. forvet konumunda olacak, üstüne Akhisar'dan 1 milyon euro alıyor bu bizde en az 1.7-1.8 olur bize böylesi olmaz oturmaya.

Sol açık oynayanını bulursak normalde solda düzenli oynatıp gerektiğinde forvete koyabilmeliyiz. Yani evet bir Podolski arıyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

ya adamlar öyle pazarlık yapıyorki ordan oyuncu al oyuncu sat fiyatlara bak kuruşlu rakamlar çıkıyor
adamlar bir sterlinin bile pazarlığını yapıyor :evillol:

şaka maka isimli gençlere 45 milyon euro ödemişler adamın yaptığı ahım şahım bişey de yok gladbach ile bu sezon 36 maça çıkmış 3 gol 2 asist yapmış wenger efendi de 45i bayılmış aynı şaka bizde 15 gol 15 asist yapsaydı 15 milyon falan verirlerdi. tepkim buna bize de versinler cimrilikleri bize totoşların  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 14:07:36
  • Beşiktaş / Bodrum

Yalnız bu normal :D

Eğer ki maaşta 2'ye inerse imza parasını 4'e bölüp her yıl 1 verip yılda 3'ten düşünmeden imzalanır. Öyle adamı almaya kalksan 15 fiyat çekerler.

Manu Mou'yu getirmeden aldık aldık yoksa adam anlaştı bekletiyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

2 imza 2de maaşa uzlaşalım arkadaşla  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı DADAYKARTALI

rodellega 19 gol atmış bu sene lig, 5'i bize :D Adamın kariyer özetinin 1/4'ü biziz :D :D
bize derken...bize ilk maç gol atmadı ikinci maçta 3 attı 5 nereden çıktı

Çevrimdışı tuncaboylu

Konuyu başlatan ben olduğum için başlangıç noktasından girdim :D

Hollanda'yı ele alırsak adamların ekonomisi belli o yüzden diyor ki benim etim budum bu. Yetiştirip satacağım kendi ligimde de şampiyon olacağım. Avrupa'da ne çıkarsa.

Bizde saçma bir ego var. En iyi biz olacağız en büyük biz olacağız diye olamayacağımızı bile bile. Sonra eurolar havada uçuşuyor.

Adidas ile 150 liradan anlaşıyorsun bu anlaşmanın yarısı bile sana kalmıyor 5 milyon dolar nedir?

Basit hesap yapalım. 300.000 forma sattın 15.000.000 ödemiş sana Adidas yani forma  başı gelirin 50 lira. Üstüne reklamını yapmış bir de adamlar bedavaya.

Sen aynı formayı 50 liradan satarsan kaç kişi kaç forma alır bunun ön araştırmasına bakmalısın. 50 liradan 1 milyon forma satarım diyorsan anlaşırsın yerel firma ile aynı şekilde kar edersin üstüne adamdan reklam için para alırsın.

Kar aynı kar, taraftar soyulmadı herkes mutlu.

Bir ara Fenerbahçe de forma için kendi üretme işine girmişti ama eline yüzüne bulaştırmıştı.

Tasarlanan formalar çirkindi, üretimde aksama oldu, taraftar beğenmedi vs.

Ayrıca Adidas, Nike gibi firmalarla çalışmak kulübe prestij de kazandırıyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Yalnız bu normal :D

Eğer ki maaşta 2'ye inerse imza parasını 4'e bölüp her yıl 1 verip yılda 3'ten düşünmeden imzalanır. Öyle adamı almaya kalksan 15 fiyat çekerler.

Manu Mou'yu getirmeden aldık aldık yoksa adam anlaştı bekletiyorlar.
Mou geldi zaten :D
Hadi canım derken bize düşmez anlamında şey etmiştim :D
Yoksa bu paralara oluru var cidden.

Çevrimdışı Bishamon

N'Koulou izleyen var mı? Daha 26 yaşındaymış alıp bir sene iyi performans gösterirse iyi bi fiyata satarız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 14:13:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir ara Fenerbahçe de forma için kendi üretme işine girmişti ama eline yüzüne bulaştırmıştı.

Tasarlanan formalar çirkindi, üretimde aksama oldu, taraftar beğenmedi vs.

Ayrıca Adidas, Nike gibi firmalarla çalışmak kulübe prestij de kazandırıyor.

Gerçekten çok kötüydü ama onlar..

Prestij de ben şimdiye kadar açıkçası kazandığımızı sanmıyorum Adidas üzerinden. Adidas da Nike da çok büyük pazar olmasına rağmen bize hakettiğimiz değeri vermiyorlar kesinlikle.

Burada potansiyel 2 milyon insan var forma alacak Avrupa'daki çoğu ülkeden fazla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 14:14:50
  • Beşiktaş / Bodrum
N'Koulou izleyen var mı? Daha 26 yaşındaymış alıp bir sene iyi performans gösterirse iyi bi fiyata satarız.

İzlemeyen var mı :D

Tartışmasız alabileceğimiz en iyi stoper.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tuncaboylu

1 milyon avro sence hak ettiği ücret mi? İsmail tipinde bir oyuncunun Avrupa'da alacağı ücret yıllık net 300.000 avro civarında .Bu da çakal bir menajerle maksimum alacağı. Gitsin Anderlecht'e hepimiz görelim İsmail'in alacağı ücreti. İnter'e gidecek olan Caner'in alacağı ücreti de göreceğiz.
Balon futbol piyasamızda fiyatlar makul seviyelere çekilmedikçe milyar liralık borçlara sahip kulüpler düzelemez. Uzun vadede piramidin en altından çocuğun doğumundan itibaren başlayarak bu ülkede sistemi komple düzeltmedikçe hiçbir şey hallolmaz.

O kadar da değil dostum. Türk Milli Takımı'nda oynayan 26 yaşında bir oyuncu Avrupa'da 750-800 bin euro'dan aşağı teklif almaz. Tamam futbolculara fazla para veriliyor, bunu her zaman söyleyenlerden biri olarak sonuna kadar katılıyorum. Ama bu mertebeler normal, asıl abes olanlar Mustafa Pektemek, Selçuk İnan, Burak Yılmaz gibi adamlara verilen yüklü kontratlardı.

Biz şampiyon olduk, tüm oyuncularımıza teklif geliyor Avrupa'dan. Neden? Çünkü maaşları makul ve başka takımlar ödeyebiliyor bu paraları.

Galatasaray o kadar şampiyon olup CL'de tur atlarken Burak'a, Selçuk'a kimse teklif yapmadı, adamlar 3-3.5 milyon euro alıyordu çünkü.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gerçekten çok kötüydü ama onlar..

Prestij de ben şimdiye kadar açıkçası kazandığımızı sanmıyorum Adidas üzerinden. Adidas da Nike da çok büyük pazar olmasına rağmen bize hakettiğimiz değeri vermiyorlar kesinlikle.

Burada potansiyel 2 milyon insan var forma alacak Avrupa'daki çoğu ülkeden fazla.
Çoğu firma büyük kulüplerle anlaşmalarını yeniliyorlar ve ücretlerini arttırıyorlar. Bizim anlaştığımız dönemle şimdi arasında büyük farklar var, üstüne bir de Şampiyonlar Ligi bileti ve 40.000 kişilik bir stat ekledik. Sözleşme şartları bence de gözden geçirilmeli..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 14:17:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Çoğu firma büyük kulüplerle anlaşmalarını yeniliyorlar ve ücretlerini arttırıyorlar. Bizim anlaştığımız dönemle şimdi arasında büyük farklar var, üstüne bir de Şampiyonlar Ligi bileti ve 40.000 kişilik bir stat ekledik. Sözleşme şartları bence de gözden geçirilmeli..

Biz de yeniledik aslında 500.000 dolardı 10 katına çıktı.

Ama tekrar revize edilmeli bence de durum baya değişti 2 yıldır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

2 imza 2de maaşa uzlaşalım arkadaşla  :D
4 imza parasınada razıyım ben yalnız :D
Bu çocuğun normal zamanında bonservisten yanına yaklaşamayız :D

Çevrimdışı Bishamon

İzlemeyen var mı :D

Tartışmasız alabileceğimiz en iyi stoper.

Saçma bonservis ödemek yerine güzel bir imza parasıyla çözelim  :D Yanlız ben bu Marsilya'yı çözemedim nasıl bu kadar kötü bitirdiler ligi ? Çoğu pozisyonda iyi adamları var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O kadar da değil dostum. Türk Milli Takımı'nda oynayan 26 yaşında bir oyuncu Avrupa'da 750-800 bin euro'dan aşağı teklif almaz. Tamam futbolculara fazla para veriliyor, bunu her zaman söyleyenlerden biri olarak sonuna kadar katılıyorum. Ama bu mertebeler normal, asıl abes olanlar Mustafa Pektemek, Selçuk İnan, Burak Yılmaz gibi adamlara verilen yüklü kontratlardı.

Biz şampiyon olduk, tüm oyuncularımıza teklif geliyor Avrupa'dan. Neden? Çünkü maaşları makul ve başka takımlar ödeyebiliyor bu paraları.

Galatasaray o kadar şampiyon olup CL'de tur atlarken Burak'a, Selçuk'a kimse teklif yapmadı, adamlar 3-3.5 milyon euro alıyordu çünkü.
Almaz ama brüt olur o para. eline geçen para 400 bin euro olur bilemedin 500. Türkiye'de adamların eline geçen kemiksiz para 1 milyon..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

ben m.utd ve mourinhonun böle free ucuz adam alacağını sanmam onlar 40-50 bonservisli 8-10 maaşlı stoper şeederler N'koulou bizim olmalı  :D

Çevrimdışı atalay

N'Koulou; atletik, seri, çabuk, hızlı, manevralı bir stoper. Hamle zamanlaması, reaksiyon hızı yüksek. Fakat savunmaya akıl katacak, alan oyunu ve pozisyon bilgisi yüksek bir oyuncu değil. Agresyon derecesi de pek yüksek değil. Topu oyuna sokma becerisi standardın üzerinde...

Çevrimdışı Doğuhan

Nkoulou olursa acayip olur. 3 yıllık maliyetini 10m a inerse 3 yıl sonra 10 a okutup çıkarırız maliyetini çokta temiz olur

Etiketler: