Simdi arkadaşlar 18 kişilik kadroda 11 adet yabanci oyuncu bulundurabiliyoruz;
Transfer
Transfer-transfer-transfer-beck
Atiba
Oguzhan-sosa
Transfer-q7
Gomez
Mevcut sartlarda bizim de düşüncemize göre 11 yabanci dan kadroya türk olarak sadece oguzhani yapabiliyoruz. Bu da demek oluyor ki yedeklerde 1 yabanci hakkımız var.
Bu yüzden gg ve iyi bir stoper yani ligde suan is yapacak en iyi serdar aziz var.
Bu iki adet adamin yerini biz yabanci ile doldurursak o zaman kadro kurmakta zorlanabiliriz. Bu yüzden stoperlerin 4 u yabanci hatta sag bek de yabanci olma imkani çok düşük Senol hoca bu yuzden de s.aziz için ısrar ediyor ki ligde eli.biraz daha kuvvetlensin.
Gelelim orta saha ya lass ile de sözleşme yapardim. Bu kadroda +1 yabanci hakkimi orda kullanirdim. Ya da iyi gözlemlenmis bir genc bir atiba da olabilir. Kanatlar da kerim ve olcay yedek, orta da tolgay i hic bir zaman unutmadim. Bizim için iyi bir koz.
Forvet için de cenk yede klerde olur birde yanina alt yapıdan bir genç monte ettik mi taş gibi kadromuz olur.
Transferler;
Adler (costil)
Gg, neustadler, nkolou, coentrao (saglikli) diarra,Hatem ben arfa,s.aziz
Bunlardan sadece kaleci ve sol bek ve s.aziz bonservisli. Digerlerinede 2-3 imza parasi ike tas gibi takim oluruz.
Gidecekler ;
S.kurtulus, milo, alexis, töre, pektemek, franco, boyko ile 25m.€ a yakın paramızda olur.
Cümleler devrik oldu. Kusura bakmayın
Saygilarimla
balkonunuza camınıza bayrak asın..