2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361083 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

fahiş bir artış yok ki, bu sezon 139du yeni sezon 155 artış oranı%11,5 çok değil ki. forma fiyatı tüm ülkede yüksek dersen tamam ama artış oranı fahiş dersen bu doğru bir ifade olmaz.
Benim aklımda 129 tl gibi bişi kalmıştı ona istinaden yazdım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

borçla alakalı olduğuna inanmıyorum rakipler daha beter, onlarda bu fiyata geçerlerse sorun yok ama geçmezler sadece biz bu fiyatta satarsak ben olumlu karşılamam
Rakiplerde ayni fiyata satıyor merak etme , Onlarda da 139 Tl idi formalar bu sezon :tabe:

Hatta Fb 100.cu yilinda biz ve Gs 80 Tl ye forma satarken onlar 128 tl ye forma satti..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rakiplerde ayni fiyata satıyor merak etme , Onlarda da 139 Tl idi formalar bu sezon :tabe:

Hatta Fb 100.cu yilinda biz ve Gs 80 Tl ye forma satarken onlar 128 tl ye forma satti..
Hala Cola Turka formalarıyla maça gelen arkadaşlar var, altı üstü bir tane forma alacaksın onuda yapmıyorsun bana çok enteresan geliyor. Beko forması yok allahtan  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fahiş bir artış yok ki, bu sezon 139du yeni sezon 155 artış oranı%11,5 çok değil ki. forma fiyatı tüm ülkede yüksek dersen tamam ama artış oranı fahiş dersen bu doğru bir ifade olmaz.
sana hem katılıyorum hem katılmıyorum abi :D burası türkiye çok zor şartlarda insanlar para kazanıyor benim için farketmez 180 200 tl de olsa alırım ama düşünsene adam asgari ücretli ve ailesine bakıyor kendini de geçtim çoçuklarına alamayacak bu kadar pahalı olmasına gerek yok...

Rakipler demek ne kadar doğru bilemiyorum forma satışımız aynı oranda mı? Bunun yanında ceza almasına rağmen her hangi bir kurtuluş planı bile yok o örneklerin.
Evet ayni oranda yakaladik onlari hatta one bile gectik..

Hectigimiz yillarda onlar bizden 2-3-4 misli fazla forma satıyorlardı Feda sezonu ile baslayan surecte arayi kapatip yakaladik onlari

Çevrimdışı yigitcan1903

Formalar nereye kadar fiyat artıracak acaba böyle
200 olduğu günleri de görücez herhalde birkaç seneye
Firmalar çok paragöz

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen alırken kredi kartında biriken puanları kullanmışsındır.  :lol:

Çevrimdışı Atkar

Sağ beke Wan der Wiel 2.5M ücret 2de imza parasına gelirse gerçekten çağ atlatır.4 sene sağ bek sorunumuz kalmaz.Sol beke piyangodan biri çıkıcak bana göre.Töre 18-19 civarına satılır/Frei 4-5e satılır ve Q7 7-8 civarına satılır ise kanatları Ben arfa veya Robben/Perisic/Emre Mor yapmak çok makul olur.Ben Arfaya imza parası 3-4/Perisic 10/Emre Mor 4 der isek geriye kalan paraylada Glik ve Zieler alınır.Genç yıldızlarada yönelmeliyiz piyasadaki isimlerin hepsi +30 neredeyse bu sıkıntı bir olay

Çevrimdışı tangaz

aslına bakarsan hükümetin açıkladığı enflasyon 8,8 puan ama günlük hayatta hepimiz biliyoruz ki bu oran doğru değil et, süt ürünleri vbvb herşeydeki artış oranları 25-35 puanlarda, dolayısı ile 129dan 155e çıksaydı da çok fahiş gelmeyebilirdi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Formalar nereye kadar fiyat artıracak acaba böyle
200 olduğu günleri de görücez herhalde birkaç seneye
Firmalar çok paragöz

Forma üreticileri Euro cinsinden satıyorlar genelde, Euro'nun yükselmesinin da etkisi var bu artışta.

Yanlış hatırlamıyorsam, Hertha Berlin forması bile 50 Euro'ydu mağazalarında.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aslına bakarsan hükümetin açıkladığı enflasyon 8,8 puan ama günlük hayatta hepimiz biliyoruz ki bu oran doğru değil et, süt ürünleri vbvb herşeydeki artış oranları 25-35 puanlarda, dolayısı ile 129dan 155e çıksaydı da çok fahiş gelmeyebilirdi...
abi ben buna katılmıyorum hayat şartları bu kadar zorlaşırken forma zorunlu bir ihtiyaç değil ki alım gücü dahada düşüyor  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 10:29:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Var mı gelen giden..

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Var mı gelen giden..

haberler sende yeni bilgi var mı  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 10:31:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Forma konusunda çok kötü aldatılıyoruz tüm taraftarlar olarak hem de bilerek ama yapacak bir şey yok.

İyi taraftar olmak 30 lira maliyeti olan formaya 155 lira vermek olmamalı normalde burada hiçbirimiz anlamadan Aslan payını Adidas alıyor hem reklam hem müthiş kar.. Yurt dışında forma 55 Euro yani sana bana göre Türkiye karşılığı 30-40 lira.

Ama dünya ile rekabet edeceksek de buna mecburuz çünkü her şey döviz üzerinden böyle iki ucu..

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Armağan şampiyonluk ile ilgili bir tane ileti girmedin özel bir sebebi var mı :D
:evillol: :evillol: :evillol:

Gelmesin wan der wiel çok daha iyi...

Wilein dövmesi beni geri adim attirdi hayir gelmez o adamdan..

Çevrimdışı Oktay

Forma konusunda çok kötü aldatılıyoruz tüm taraftarlar olarak hem de bilerek ama yapacak bir şey yok.

İyi taraftar olmak 30 lira maliyeti olan formaya 155 lira vermek olmamalı normalde burada hiçbirimiz anlamadan Aslan payını Adidas alıyor hem reklam hem müthiş kar.. Yurt dışında forma 55 Euro yani sana bana göre Türkiye karşılığı 30-40 lira.

Ama dünya ile rekabet edeceksek de buna mecburuz çünkü her şey döviz üzerinden böyle iki ucu..

daha alışveriş sitelerinde 2011-2012 sezonu orjinal adidas formaları satılıyordu hemde 35-40 tl arası .... bence oformaların maliyeti taş çatlasın 10 lira bilemedin 15
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 10:39:46 Oktay ]

Ospina
Wiel glik rholdofo kolarov nasıl olur

Ospina yerine Costil veya Adler olursa ben fitim :icool:

Birde Wiel yerine baska adam bakalim

Karce zu Osmanlı
Osmanli icin muthis transfer Ahmet sahinden sonra Buffon etkisi yaratir Orada Karcemarskas

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina yerine Costil veya Adler olursa ben fitim :icool:

Birde Wiel yerine baska adam bakalim
bu kadro hayal imkansıza çok yakın  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 10:41:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız madem bu kadar para ödüyoruz ben Adidas anlaşmasının düşük olduğunu düşünüyorum. 300.000 üstünde forma sattık 40 milyon ciro demek bu karşılığı 12 milyon Euro en az ve bunun kar marjı çok yüksek çünkü fasonda üretiliyor.

Adam her kar ediyor hem de bedavaya reklamını yapıyor. 5 milyon dolar forma başı para yoksa -ki buna dair bilgi hala yok- düşük bi anlaşma tekrar revizyona gidilmeli.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ne diyeyim? Kutladık geçti gitti. Yeni sezona hazırlanıyorum ben. Mutluluğum uzun sürmez, ben silindir olmamızı istiyorum bekliyorum ambargo bekliyorum. Bu seneki şampiyonluk benim için çok şey ifade etmiyor. Bursa bile oldu bu ligde şampiyon. Üst üste koymamız lazım artık benim kıstasım bu. :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapacagiz , Olacagiz merak etme 3 sezon ust uste Sampiyonluk bekliyorum yeterki defans ve Tore haric ideal kadroyu koruyalim

Çevrimdışı tangaz

sana hem katılıyorum hem katılmıyorum abi :D burası türkiye çok zor şartlarda insanlar para kazanıyor benim için farketmez 180 200 tl de olsa alırım ama düşünsene adam asgari ücretli ve ailesine bakıyor kendini de geçtim çoçuklarına alamayacak bu kadar pahalı olmasına gerek yok...

farkındaysan fiyat yüksek artış oranı normal demiştim. asgari ücretliler ve harcadıkları paralar konusu çok enteresan bizim ülkemizde asgari ücretliler 2500 tl ve üzeri tlf kullanıyorlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yalnız madem bu kadar para ödüyoruz ben Adidas anlaşmasının düşük olduğunu düşünüyorum. 300.000 üstünde forma sattık 40 milyon ciro demek bu karşılığı 12 milyon Euro en az ve bunun kar marjı çok yüksek çünkü fasonda üretiliyor.

Adam her kar ediyor hem de bedavaya reklamını yapıyor. 5 milyon dolar forma başı para yoksa -ki buna dair bilgi hala yok- düşük bi anlaşma tekrar revizyona gidilmeli.

seneye de şampiyon olursak ve şampiyonlar liginde gruptan çıkmak gibi başarılarımız olursa başkanı tatmin etmeyecektir bu antlaşma...

Bu Beşiktaş transfer dedikoduları denen sayfayı beğendim ben dün, admin içerden biri mi?  Yani tanıdığı birileri falan mı var? Bana yazdıkları pek güvenilir gelmedi açıkçası...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece 1 admini yok 5-6 admini var ve evet yönetime yakinlar kesinlikle ben ozeldende konuştum 1-2 tanesiyle soyeldiklerinin %90 i çıkıyor en güvenilir , En düzgün Beşiktaş sayfalarından biri BTD :ok:

Etiketler: