2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360753 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Ben arfa milli takım kampında değil.. geniş kadroya bile çağrılmadı
Kelimelerle süslemiş uçtu gitti oradan oraya felan :) üç gündür burada konuşulanları hikayeye dökmüş :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozeratalay

Robben olursa sadece Töre değil bence Quaresmada gider.Genç satıp yaşlıları doldurmanın bi anlamı yok bence.Sosa Quaresma Robben Gomez Atiba ilerde çok 30+ oyuncu oluyo.İyi planlamayla giderken gaza gelinip yanlış hamle olur.Quaresma iyi fiyata Çine falan giderse sıkıntı yok sadece değişim olmuş olur.

Çevrimdışı can1903

ERDAL TORUNOĞULLARI..
* Bugün önce Paris ardından Lyon ve en son Nice şehrine gitti
* Görüşülen isimler Van der Wiel,Rachid Ghezzal ve Ben Arfa
* Van der Wiel ile başlayalım kesinlikle Şampiyonlar Liginde oynamak istiyor bu yüzden transfer bir avantajımız var
* Van der Wiel Paris'ten yıllık 4 milyon euro civarında bir para kazanıyor ancak Fransadaki vergi sisteminden dolayı elinde kalan para çok azalıyor
* Bizden talep ettiği rakam 3 milyon euro ve artı olarak 2.5 milyon euro imza parası
* Bugün Erdal Torunoğulları Paris'te hem kulübü ile gerekli olan prosedürleri konuştu hem de menajeri ile görüşmelerde bulundu
* Önümüzdeki günlerde yine bir buluşma olacak van der wiel transferi için
LYON..
* Erdal Torunoğulları burada Lyon'un yükselen yeteneği Rachid Ghezzal için Lyon kulübünden fiyat istedi. 15 milyon euroluk fiyat biçildi oyuncu için. Töre satılmadığı müddetçe oyuncunun alınması biraz zor olacak
NİCE..
* Erdal Torunoğulları oyuncu milli takım kampında bulunduğu için Ben Arfa'nın menajeri ile oyuncunun durumu konusunda bir bilgi alışverişinde bulundu
* Oyuncunun henüz kararını vermediği yöneticimize bildirildi
* Menajeri oyuncunun taliplerinin çok olduğunu ancak kulübümüzün ciddi bir seçenek olduğunuda belirtti
Ben Arfa kadroda yok ama sen bilirsin  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yani misalen örnek olarak osmanlıyı alalım ele. Futboldan anlayan anlamayan kime sorsan eksik bölgesi neresi diye kaleci derdi, gittiler çapları yeten ölçüde en iyi hamleyi yaptılar.
Bizim ise en kötü bölgemiz neresi? Savunma
Ama robben ghazzel arfa konuşuyoruz, ismail ile uzatmak için uğraşıyoruz falan.
Öyle sert olalım istiyorum ki, cane ri biz açıklamalıydık maçtan sonra. Ne olursa olsun ikna etmeliydik.

Yani öyle işte, acımasız olalım diyorum.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Halt etmis Lyon. Ghezzal'in 1 senesi kaldi. 15 ne arkadas. Ozil 15'e Madrid'e gittiydi.

Çevrimdışı 38life

Kelimelerle süslemiş uçtu gitti oradan oraya felan :) üç gündür burada konuşulanları hikayeye dökmüş :)

Burada konuşulanların çoğu zaten o sayfadan alınan bilgilerle konuşuluyor :) Wiel konusu, Robben konusu, Arfa konusu.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Halt etmis Lyon. Ghezzal'in 1 senesi kaldi. 15 ne arkadas. Ozil 15'e Madrid'e gittiydi.
Lyon'un baskani oyle kolay adam birakmaz zaten
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MrtBlgc

Bu Beşiktaş transfer dedikoduları denen sayfayı beğendim ben dün, admin içerden biri mi?  Yani tanıdığı birileri falan mı var? Bana yazdıkları pek güvenilir gelmedi açıkçası...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Burada konuşulanların çoğu zaten o sayfadan alınan bilgilerle konuşuluyor :) Wiel konusu, Robben konusu, Arfa konusu.
Aaa o zaman özür dilerim bak adamları suçladık yok yere.ama hikaye kısmı için düşüncelerim aynı

Çevrimdışı Koa_lAA

bu sayfa twitter da mı feysbuk ta mı?

Çevrimdışı 38life

Bu Beşiktaş transfer dedikoduları denen sayfayı beğendim ben dün, admin içerden biri mi?  Yani tanıdığı birileri falan mı var? Bana yazdıkları pek güvenilir gelmedi açıkçası...

Geçen sene transfer döneminde hiç yanıltmadılar. Yanıltana kadar güvenirim. Yönetimle sağlam bağlantıları var.

Ayrıca hiçbir menfaatleri yok. sayfada reklam falan paylaşmıyorlar. takipçi sayısı 1 milyon olsa da reklam paylaşmayacağız diyorlar.

Çevrimdışı MrtBlgc

Geçen sene transfer döneminde hiç yanıltmadılar. Yanıltana kadar güvenirim. Yönetimle sağlam bağlantıları var.

Ayrıca hiçbir menfaatleri yok. sayfada reklam falan paylaşmıyorlar. takipçi sayısı 1 milyon olsa da reklam paylaşmayacağız diyorlar.
O zaman takipe devam ediyorum. Az evvel Serdar Aziz hakkında yazdı, birazdan da Emre Morla ilgili gelişmeleri yazacağım dedi, bekliyoruz bakalım...

Çevrimdışı Bishamon

https://pbs.twimg.com/media/CiRpctDW0AAFxbM.jpg

Ben Arfa nasıl yedek liste'de değil? Araştırmadan konuşmayı çok seviyorsunuz

Çevrimdışı Türkay

Ben Arfa yedeklerde var.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı nusretaslanturk

https://pbs.twimg.com/media/CiRpctDW0AAFxbM.jpg

Ben Arfa nasıl yedek liste'de değil? Araştırmadan konuşmayı çok seviyorsunuz
hobaaa tufaya gelmişiz :evillol: baya olay olmuştu çağrılmamıştı diye

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 01:20:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ne diyeyim? Kutladık geçti gitti. Yeni sezona hazırlanıyorum ben. Mutluluğum uzun sürmez, ben silindir olmamızı istiyorum bekliyorum ambargo bekliyorum. Bu seneki şampiyonluk benim için çok şey ifade etmiyor. Bursa bile oldu bu ligde şampiyon. Üst üste koymamız lazım artık benim kıstasım bu. :)

Yani Bursa bile oldu deyip değerini düşürmek hoş değil ama 5.likten üst üste koymaya olan inancın sevindirdi :D

Katılıyorum 5 senede 4 şampiyonluk 3 sene üst üste şampiyonluk ana hedef olmalı kimseye yetmedi en güzel yanı da bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

EMRE MOR

* Dortmund/1 milyon euro haberleri kesinlikle yalan.. Evet Dortmund'un ilgisi söz konusu ama anlaşma vs asla yok
* Kulübü bu oyuncu için bize kapıyı 12 milyon euro'dan açıp 6 milyon euro'ya kadar indiler..
* Oyuncu Türkiye'de kariyerine devam etmeyi istiyor ve şampiyonlar ligi faktöründen dolayı bize çok sıcak bakıyor
* Erdal Torunoğulları 2 kere Danimarkaya gitti ve yarı yarıya indirimde bulundular bonservis konusunda
* 3. Emre Mor seferinde artık olumlu ya da olumsuz biteceğini düşünüyorum
* Yönetimden teknik heyete kadar çok istenen bir isim.
* Kanat ve 3.forvet için düşünülüyor
Şahsi fikrim olumlu biteceği yönünde

Yani Bursa bile oldu deyip değerini düşürmek hoş değil ama 5.likten üst üste koymaya olan inancın sevindirdi :D

Katılıyorum 5 senede 4 şampiyonluk 3 sene üst üste şampiyonluk ana hedef olmalı kimseye yetmedi en güzel yanı da bu.
Herkesin bir öngörüsü vardır. Bu doğru yada yanlış çıkabilir. Burada demba ba yerine gomez düşünülmeli diyenlerden biride benim, bak o da bir öngörü idi ve tuttu, bazen de tutmaz, öngörü ile temenniyi ayırt etmek gerekiyor. Ben buraya her mesaj yazdığımda bu şekilde geri dönüş olması hoş değil. Öngörülerim %100 doğru çıksa şuan zaten çok zengin bir insandım, hepimiz için geçerli bu.

İzah etmekten de yoruldum. Geçen sene ki şartlar yine olsa muhtemelen yine aynı öngörüde bulunurdum, ama futbol olağan seyrinde yüzde yüz doğru gidecek olan bir olgu değil. Tutan transferler tutmayan transferler vsvs . Nasıl mi balazs ı iyi ki almamışız ozanı iyi ki almamışız demek yanlışsa ki bunlar bizde bambaşka bir performans sergileyebilirdi, bunu asla bilemeyiz, ön görülerin mutlak doğruluk ile neticelenmesi beklememeli.

Öyle bir algı yaratıyorsunuz ki, sanki ben temennimi söylemişim de yanılmışım, siz de bir fenerli ile dalga geçer gibi benimle dalga geçmeye çalışıyorsunuz yanlış yapıyorsunuz. Şampiyon olduk sevindik, başarı küçümsenemez ama bizim kıstasımız daha önce başardığımız 3 sene üst üsteyi ekarte edip geçmek olmalı yoksa 5 6 senede bir şampiyonluk bizi hiç bir yere götürmez. Böyle bir şansımız varken acımasız olalım, son kurşunu şah damarlarına sıkalım,iki hepsi bu.

Çevrimdışı Bishamon

Emre Mor biraz abartılıyor gibi sonuçta oynadığı lig Danimarka ve Türkiyeden bile daha zayıf.

Yine tahminimi söyleyeyim, emre mor bize gelmez. Alamayız. O bütçelere şuan çıkmamız zor. Dilerm yine yanılırım.

Çevrimdışı 38life

Emre Mor biraz abartılıyor gibi sonuçta oynadığı lig Danimarka ve Türkiyeden bile daha zayıf.

Gökhan Töre bize gelmeden önceki sezon Rubin Kazanda 200 dakika forma şansı bulabildi. Sezonun yarısında 18 kişilik kadroya bile alınmadı. Üstelik 21 yaşındaydı. Şimdi bize tek başına koca bir transfer döneminin bütçesini yaratması gündemde...

Emre Mor henüz 19 yaşında...

Çevrimdışı Bishamon

Haklısın ama Gökhan'ın altyapısı çok iyidi.Almana ve İngiltere gördü fiziki olarak da güçlü.Emre Danimarka'dan çıkmadı.Tabi izlemedim iblemiyorum ama alıp iyi olursa sevinirim  :D

Çevrimdışı Deniz

Herkesin bir öngörüsü vardır. Bu doğru yada yanlış çıkabilir. Burada demba ba yerine gomez düşünülmeli diyenlerden biride benim, bak o da bir öngörü idi ve tuttu, bazen de tutmaz, öngörü ile temenniyi ayırt etmek gerekiyor. Ben buraya her mesaj yazdığımda bu şekilde geri dönüş olması hoş değil. Öngörülerim %100 doğru çıksa şuan zaten çok zengin bir insandım, hepimiz için geçerli bu.

İzah etmekten de yoruldum. Geçen sene ki şartlar yine olsa muhtemelen yine aynı öngörüde bulunurdum, ama futbol olağan seyrinde yüzde yüz doğru gidecek olan bir olgu değil. Tutan transferler tutmayan transferler vsvs . Nasıl mi balazs ı iyi ki almamışız ozanı iyi ki almamışız demek yanlışsa ki bunlar bizde bambaşka bir performans sergileyebilirdi, bunu asla bilemeyiz, ön görülerin mutlak doğruluk ile neticelenmesi beklememeli.

Öyle bir algı yaratıyorsunuz ki, sanki ben temennimi söylemişim de yanılmışım, siz de bir fenerli ile dalga geçer gibi benimle dalga geçmeye çalışıyorsunuz yanlış yapıyorsunuz. Şampiyon olduk sevindik, başarı küçümsenemez ama bizim kıstasımız daha önce başardığımız 3 sene üst üsteyi ekarte edip geçmek olmalı yoksa 5 6 senede bir şampiyonluk bizi hiç bir yere götürmez. Böyle bir şansımız varken acımasız olalım, son kurşunu şah damarlarına sıkalım,iki hepsi bu.

Hayır temenni ,öngörü vs tarzı şeyler başkadır,senin bazı mesajlar bambaşka
"Bu sezon şampiyon olacağımızı düşünmüyorum" demek bir öngörüdür ","Şampiyon olacağımızı demiştim ,olamadığımızda bana şunu bunu demeyin cürret dahi etmeyin" tarzında yazılan cümle sansasyonel bir laftır.Bu tarz lafı dersen insanlar da şampiyon olunca 2 çift laf etme cürretini kendinde görür.
Seni "Armağan" yapan olumsuz düşünmen zaten biz seni olumsuz düşüncelerinle tanıdık, sevdik.Ama öngörü yapman ile böyle iddialı şeyler yazman arasında ciddi farklar var.
Mesele düşüncede değil üslupta
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Haklısın ama Gökhan'ın altyapısı çok iyidi.Almana ve İngiltere gördü fiziki olarak da güçlü.Emre Danimarka'dan çıkmadı.Tabi izlemedim iblemiyorum ama alıp iyi olursa sevinirim  :D

İzleyenler iyi olduğunu söylüyor diyeyim ozaman :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 02:00:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Öngörüde herkes bulunur herkes de yanılır mesele bu değil zaten. Ancak öngörüde bulunurken tamamen transfer yolu üzerinden gitmek mantıksız olandı, hala da öyle.

Biz de söyledik zaten o zaman eksikler var diye hala da var hep de olacak. Benim kendi adıma kızdığım inançsızlıktı. Transfer işin sadece bir parçası kupayı müzeye getirmek için transfer kadar önemli 3-4 faktör daha var ben onları göremediğini düşünüyorum.

5-6 senede bir şampiyonluk konusu mesela aslında bu bile bir balondur. Son 8 yılda Fener ile Beşiktaş aynı sayıda şampiyon olmuşlar ama algıya bakarsan biz 5-6 yılda bir onlar 2 yılda 1.

Son 25 yılda şampiyonluk sayıları eşit mesela. Bu tamamen nereden baktığın ile ilgili konuya.

Biz çok zor bir süreçten çıktık. Bu süreçten de sadece planla proje ile çıkamazdık en başta inanarak çıkabilirdik inandık. Eminim belli bir noktadan sonra sen de inandın.

Bu yaz transfer dönemi de eksik geçebilir. Ama artık daha çok inanıyorum ki üst üste 3 kez vurup geçecek gücümüz fazlasıyla var. Ayağına sıkmak yetmez, bacağını sökmemiz gerek Fenerbahçe'nin.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 02:02:24 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: