Benim üslubum , burada sevdiğim kişilere de sevmediğim kişilere de hep saygı içerisinde olmuştur, ama söz konusu benim beşiktaşlılığımın tartışıldığı bir nokta ise üslubumun da saygı içerisinde olmasını kimse beklememeli deniz.
Yoksa dileyen dilediğini söyleyebilir, ben demiştim demek insanların en sevdiği şeydir, muhtemelen bende yapacaktım bunu ama bugüne kadar kimsenin beşiktaşlılığını sorgulamadım sorgulamam. Benim beşiktaşlılığımın sorgulanmasına da mü sade etmem. Diğer tüm mesajlara gülüp geçtim, geçerim. Mesele de sadece bu, sanırım sizlerin atladığı da bu mesajlar olmuş neyse.
Avrupa şampiyonasına ka dar transferlerin bir tanesinin bile biteceğine inanmıyorum, dilerim geçen seneki yanlışlar yapılmaz. Atibadan insan üstü performans almasaydık bugün çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik, bunun değişmemesi için her platform da bunun hatırlatılmasını elzem buluyorum.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklılık payın var bize şampiyonluğu getiren en büyük etkenlerden biri Atibanın
performansı oldu ama seninde dediğin gibi bilemeyiz Atiba performansı olmazdı
hiç ummadığın birinden alabilirdin verim. Ama şampiyonluğu sadece transfere bağlamak çok büyük bir yanılgı olur
Bunun en büyük kanıtı renkli rakibimiz oldu sene başında herkes açık ara şampiyon ilan etti
Bir faktörü unuttular Şampiyonluğu esas getiren etken öncelikle yönetim duruşu sonrasında camia bütünlüğüdür
bunlar olmazsa istediğin kadroyu kur olamazsın. Senin kırılma noktan burda oluyor. Güven duymuyorsun
senin bakış açındaki insanlar çoğalıncada kadro ne olursa olsun şampiyonluk gider. Geçen senede bize şampiyonluğu kaybettiren
bu güvensizlik oldu yoksa kadro olarakta oyun olarakta en iyi bizdik ama camia olarak değildik.
Sene başı o nedenle sürekli takıma inanın yönetime güvenin dedik. Bunu deyincede yönetim yanlısı olduk.
Bu sene ilerleyen zamanlarda takımın gücü bu sefer inancı arttırdı ve camia gücünü göstermeye başladı
önce camiaya inanç geldi sonrada şampiyonluk geldi.
elbette eleştiri olacak olmalıda bunlar dile gelmezse özellikle Beşiktaşta taşlar yerine oturmaz.
Ama seninkisi bence eleştiri değil yıpratma doluydu sen yanlışı düzeltmek için eleştirmiyordun camiayı güvensizleştirme söylemlerindeydin
zaten sana verilen tepkide bundan kaynaklanıyor. mesela sen olsun ve burda bir kaç kişi daha var
şahsende tanıyorum çoğunuzu ne kadar iyi Beşiktaşlı olduğunuzuda biliyorum ama eleştiri şeklinize hiç katılmıyorum
eleştiri yapıcı olmalı bir şeyleri yok ettikten sonra düzeltemezsinki. Bizler kulübün iç yapısını bilmiyoruz
ben belki sizden biraz daha fazlasını biliyorumdur. Bazen hiç beğenmediğin bir oyuncu bile kulüpteki
çarkın bir dişlisi olarak kalmak zorundadır. çünkü o dişli olmadığı zaman çarkın dönme imkanı olmaz.
bu sene atiba kurtardı dedik değilmi ama geçen sene başında burda bir tek ben atiba mutlak kalmalı takıma en büyük
katkıyı veren oyuncu diyordum ama herkesde bana tepki gösterdi atibayla sözleşme yapılınca burda kıyamet koptu
iyi hatırlayalım. sonra Töre mutlaka ederini bulduğunda satılmalı onun önümüzdeki sene kadro içinde olması büyük sıkıntı faydalanamayacağımız
gibi takımıda bozma riski çok fazla dedim maçta görmüşsündür sanırım ya Bursa yada osmanlı maçından sonraydı
belkide kayseri tam hatırlamıyorum ama taraftar çağırmalarına cevap vermedi döndü arkasını içeri girdi
takım şampiyonluğa gidiyor taraftarla bütünleşiyor ama bunun umrunda değil tıpkı geçen sene sonunda yaptığı gibi.
Biliç konusundada devre arası demiştim devam edilmemeli diye gene burda tek kalmıştım şimdi haklı çıktım demenin bir manası yok
keşke çıkmasaydımda geçen senede şampiyon olsaydık ama bunlar net görünüyordu.
Yani bizde eleştiriyoruz bir tek sen olumsuz değilsin ama bir fark var biz taktirlik bir durum olduğunda alkışlamasınıda biliyoruz.
senin yaptığın gibi iyiye rastlantı deyip kötüye bu işi bilmiyorlara getirmiyoruz.
@Armağan BozkurtSeni severim bilirsin ama yanlışın burda her şey eleştirilmez bazen susmak yada yanlış olduğu halde
desteklemekte gerekiyor Bazen büyük bir destekle kötü giden bir şeyleri düzeltme imkanıda vardır.
ama sürekli eleştiri yıkar umutsuzluğa iter. bazen işte ufak bir yanlışı Büyük olan doğruyu korumak içinde
ötelemek gerekebilir. Eleştirininde dengesi olmak zorunda.