2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356087 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 17:14:29 atalay ]

Çevrimdışı Bishamon

Frank Arnesen bizde Sportif Direktör olarak iş yapar mı?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 02:11:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Frank Arnesen bizde Sportif Direktör olarak iş yapar mı?

Şenol Güneş'in olduğu yerde sportif direktör çalıştıramazsın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

ben düşündüm de sağ beke maxi pereiraya dönüş yaptım parası neyse verip alalım adam ligde 32 maç full oynamış 12 asist yapmış gene, bana onu alın  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

borçla alakalı olduğuna inanmıyorum rakipler daha beter, onlarda bu fiyata geçerlerse sorun yok ama geçmezler sadece biz bu fiyatta satarsak ben olumlu karşılamam
hayatta hiç sevmediğim şey hiç bir şey bilmeden herşeyi biliyormuş gibi
konuşan insanlardır.
GS forması: 149 Lira
FB reklamlı: 139 Lira
FB reklamsız: 155 Lira
Beşiktaş: 139 Lira
bunlar bu seneki 3 takımın forma fiyatlarıydı.
Bunu öğrenmek sadece tarayıcına adres yazmakla mümkünken bunu bile yapmayıp burda desteksiz atamazsın
Bu forumda asılsız konuşmak üyeliğin iptaline neden olur.
onuda geçtim sırf yönetime sallamak için yalan söylemek yönetimi değil seni küçültür. @WarrChief
gördüğün gibi sanki bizden ucuz satıyorlarmış havasını yaratman birde çok eminmiş gibi geçmezler
demenin ne kadar komik olduğunu anlamışsındır.

Çevrimdışı tangaz

hayatta hiç sevmediğim şey hiç bir şey bilmeden herşeyi biliyormuş gibi
konuşan insanlardır.
GS forması: 149 Lira
FB reklamlı: 139 Lira
FB reklamsız: 155 Lira
Beşiktaş: 139 Lira
bunlar bu seneki 3 takımın forma fiyatlarıydı.
Bunu öğrenmek sadece tarayıcına adres yazmakla mümkünken bunu bile yapmayıp burda desteksiz atamazsın
Bu forumda asılsız konuşmak üyeliğin iptaline neden olur.
onuda geçtim sırf yönetime sallamak için yalan söylemek yönetimi değil seni küçültür. @WarrChief
gördüğün gibi sanki bizden ucuz satıyorlarmış havasını yaratman birde çok eminmiş gibi geçmezler
demenin ne kadar komik olduğunu anlamışsındır.

böyle sahnelerden sonra sigara yakmak keyifli oluyor  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Bayrampaşa pilot takım projesi fiyasko oldu. PTT hedefi koyup, 3.lige düştüler. Ne oyuncu yarıştıran, ne de geliştiren misyonu var. Bu işin önemli sayılabilecek bir maliyeti var lakin alttan yarışmacı oyuncular istiyorsanız majör bir ligde doğru bir organizasyon kurmanız lazım.

Çevrimdışı tangaz

ben düşündüm de sağ beke maxi pereiraya dönüş yaptım parası neyse verip alalım adam ligde 32 maç full oynamış 12 asist yapmış gene, bana onu alın  :bandit:

@Necmi abi hesap açalım forumcana para toplayalım alalım şu adamı bonservisi forumda olur kulübe bilabedel kiralarız :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Bayrampaşa pilot takım projesi fiyasko oldu. PTT hedefi koyup, 3.lige düştüler. Ne oyuncu yarıştıran, ne de geliştiren misyonu var. Bu işin önemli sayılabilecek bir maliyeti var lakin alttan yarışmacı oyuncular istiyorsanız majör bir ligde doğru bir organizasyon kurmanız lazım.

Beşiktaş B die takım kurup altyapı oyuncularımız + transferler ile alt liglerde mücadele edip süperligi hedefleyen bir takım ile bu işler olabilir bence...

Çevrimiçi Necmi

Rakipler ne kadara satıyor, bir bak bakalım:

Şu anda Van Persie ve Nani formasını 155'e satıyor adamlar zaten.

Bizim 40'a sattığımız t-shirtler orada 45-50 TL

Rakiplermiş.
Bir Beşiktaş sitesinde renkli linki vermek çok değişik olmuş :bandit:  @tuncaboylu

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş B die takım kurup altyapı oyuncularımız + transferler ile alt liglerde mücadele edip süperligi hedefleyen bir takım ile bu işler olabilir bence...

2.ligden bir kulübü isim haklarıyla birlikte satın alıp, PTT'de oyuncuyu yarıştıran ve geliştiren bir ekibe dönüştürebilirsin. Buradan yerli/yabancı oyuncular ve teknik adamlar yetiştirebilirsin. Bayrampaşa'da hedef buydu belkide fakat doğru bir organizasyon yok.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 02:46:54 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

@mylife1903  Erdal Torunoğulları'nın açıklaması bizzat böyle. Biz Fiorentina'yı Gomez'in alacağı iki yıllık ücret olan 22 milyon euro dan kurtardık. Gomez giderse Fiorentina'dan başka kulüpte oynayamaz ve Fiorentina'nın kasasından 11 milyon euro çıkar ki yarısı vergi 5.5 milyon euro Gomez kazanır. Dolayısıyla Gomez bizimle istediği zaman kiralık anlaşmasını devam ettirebilir. Zaten bu yıl sonunda Gomez boşa çıkıyor. Bizim için mükemmel anlaşma. Ben Gomez'in para için Fio da 1 sene yatacağını zannetmiyorum. Belki bizden aldığı 3.5 üzerinde bir oynama yapılabilir
2+1 imzaladık ilk yılın sonunda bizde oynamak istemezse sadece fiorentinaya gidebilir.
başka bir kulübe gitmek isterse satış hakkı bizde. Satıştan elde edilecek paranın %60 ı bizim %40 ı fionun
eğer bizde oynamak istemeyip fioya döndüğünde fio onu satasa bu sefer satışı %50 - 50 paylaşacağız.
zaten 2 yıllık kiralamasak TFF deki sözleşmede 2017 yılına kadar bizde olduğu yazamaz. Bizdeki kiralama
kontratı 2 yıllık ve sadece biz veya Gomez bozabilir. Bu sene bizde kiralık olarak kalmak istediğinde sözleşme gereği kalırdı
ama biz satın almak istersek bunu fio ile konuşmak zorundayız. hala onların oyuncusu. Bunun için bir sözleşme yapılmak zorunda
sen gideceksin kiralığı bitirecek ve haklarını üzerine alacaksın burda elbet bir bedel olacaktır. Kiralık devam edersen bu seferde oyuncu seneye
boşa çıkıyor. Her iki kulübede zarar. Biz oyuncu bizde kalmak istedikten sonra fioya bir bedel ödemeyiz. Büyük ihtimal
yada göstermelik bir şey öderiz ama bizim satmamız durumunda mutlaka bir madde koyarlar. Alın oyuncu sizin olsun
etinden sütünden yararlanında demezler. Burda belirleyici olan Gomezin tavrı oda işi askıda tutuyor bunun iki nedeni olabilir
birincisi kendisini isteyecek daha büyük bir kulüp olabileceği beklentisi ikinciside burda aldığı fiyatı attırmak istemesi
gelirken bitik bir oyuncuydu 3.5 kabul edebileceği bir rakamdı ama şimdi Türkiye gol kralı ve son kontratını yapacak haklı olarak
iyi bir kontrat yapmak isteyecektir. Şimdi işte onu biz parlattık falanda demeyelim tamam parlattık ama adamda bizi
şampiyon yaptı. Sonuçta var olan bir şey parlar. sonuçta ortada bir pazarlık olacak

Çevrimdışı tangaz

2.ligden bir kulübü isim haklarıyla birlikte satın alıp, PTT'de oyuncuyu yarıştıran ve geliştiren bir ekibe dönüştürebilirsin. Buradan yerli/yabancı oyuncular ve teknik adamlar yetiştirebilirsin. Bayrampaşa'da hedef buydu belkide fakat doğru bir organizasyon yok.

benzer düşünceyi farklı cümlelerle ifade etmişiz hatta benzer hücum planı ile oynamak ve bu plana göre oyuncular seçmek de projeye eklenebilir. takım ola ki süper lige yükselme hakkı elde etti  :D gene ptt.de dewam eder, hafızam beni yanıltmıyorsa çoook eskiden bursa paf mı bursa amatör mü ne 2.ligde şampiyon olmuştu ama aynı kulübün 2 ayrı takımı 1. ligde olamayacağı için gene 2.ligden dewam etmişlerdi.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Benim üslubum , burada sevdiğim kişilere de sevmediğim kişilere de hep saygı içerisinde olmuştur, ama söz konusu benim beşiktaşlılığımın tartışıldığı bir nokta ise üslubumun da saygı içerisinde olmasını kimse beklememeli deniz.

Yoksa dileyen dilediğini söyleyebilir, ben demiştim demek insanların en sevdiği şeydir, muhtemelen bende yapacaktım bunu ama bugüne kadar  kimsenin beşiktaşlılığını sorgulamadım sorgulamam. Benim beşiktaşlılığımın sorgulanmasına da mü sade etmem. Diğer tüm mesajlara gülüp geçtim, geçerim. Mesele de sadece bu, sanırım sizlerin atladığı da bu mesajlar olmuş neyse.

Avrupa şampiyonasına ka dar transferlerin bir tanesinin bile biteceğine inanmıyorum, dilerim geçen seneki yanlışlar yapılmaz. Atibadan insan üstü performans almasaydık bugün çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik, bunun değişmemesi için her platform da bunun hatırlatılmasını elzem buluyorum.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

benzer düşünceyi farklı cümlelerle ifade etmişiz hatta benzer hücum planı ile oynamak ve bu plana göre oyuncular seçmek de projeye eklenebilir. takım ola ki süper lige yükselme hakkı elde etti gene ptt.de dewam eder, hafızam beni yanıltmıyorsa çoook eskiden bursa paf mı bursa amatör mü ne 2.ligde şampiyon olmuştu ama aynı kulübün 2 ayrı takımı 1. ligde olamayacağı için gene 2.ligden dewam etmişlerdi.

Süper Lige çıkamazsın, o yüzden PTT diye vurguladım. Oyun felsefesi ve daha bilumum şey aynı olacak zaten. Doğru örnek değil fakat Ocak ayına kadar R.Madrid Castilla'yı (3.lig) çalıştıran teknik direktör yarın ŞL finaline çıkacak.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:13:25 atalay ]

Çevrimdışı ozgursum

EMRE MOR

* Dortmund/1 milyon euro haberleri kesinlikle yalan.. Evet Dortmund'un ilgisi söz konusu ama anlaşma vs asla yok
* Kulübü bu oyuncu için bize kapıyı 12 milyon euro'dan açıp 6 milyon euro'ya kadar indiler..
* Oyuncu Türkiye'de kariyerine devam etmeyi istiyor ve şampiyonlar ligi faktöründen dolayı bize çok sıcak bakıyor
* Erdal Torunoğulları 2 kere Danimarkaya gitti ve yarı yarıya indirimde bulundular bonservis konusunda
* 3. Emre Mor seferinde artık olumlu ya da olumsuz biteceğini düşünüyorum
* Yönetimden teknik heyete kadar çok istenen bir isim.
* Kanat ve 3.forvet için düşünülüyor
Şahsi fikrim olumlu biteceği yönünde
Emre Mor u twitter da arattim , emrenin menajeri muzzi ozcanin yamagi vardi yanlis hatirlamiyorsam evren manchester mi ne. Onun tweetini gordum 4 milyon getiren alir diye. Sanirim bu 12-6 milyon rakamlari pek dogru degil. Bu evren bir menajerin yamagiydi ama ben muzzi ozcan diye hatirliyorum karistiriyor olabilirim.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 03:03:38 ozgursum ]

Çevrimdışı tangaz

Süper Lige çıkamazsın, o yüzden PTT diye vurguladım. Oyun felsefesi ve daha bilumum şey aynı olacak zaten. Doğru örnek değil fakat Ocak ayına kadar R.Madrid Castilla'yı (3.lig) çalıştıran teknik direktör yarın ŞL finaline çıkacak.

aslında Zinedine örneği biraz eğri gemi doğru sefer ifadesi ile örtüştü.

Çevrimdışı atalay

aslında Zinedine örneği biraz eğri gemi doğru sefer ifadesi ile örtüştü.

Doğru fakat Zizou bugünler için oradaydı. Peki La Liga ve ŞL şampiyonluğu için yola çıkıp, EPL'de küme düşene ne demeli?

Çevrimdışı Deniz

Benim üslubum , burada sevdiğim kişilere de sevmediğim kişilere de hep saygı içerisinde olmuştur, ama söz konusu benim beşiktaşlılığımın tartışıldığı bir nokta ise üslubumun da saygı içerisinde olmasını kimse beklememeli deniz.

Yoksa dileyen dilediğini söyleyebilir, ben demiştim demek insanların en sevdiği şeydir, muhtemelen bende yapacaktım bunu ama bugüne kadar  kimsenin beşiktaşlılığını sorgulamadım sorgulamam. Benim beşiktaşlılığımın sorgulanmasına da mü sade etmem. Diğer tüm mesajlara gülüp geçtim, geçerim. Mesele de sadece bu, sanırım sizlerin atladığı da bu mesajlar olmuş neyse.

Avrupa şampiyonasına ka dar transferlerin bir tanesinin bile biteceğine inanmıyorum, dilerim geçen seneki yanlışlar yapılmaz. Atibadan insan üstü performans almasaydık bugün çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik, bunun değişmemesi için her platform da bunun hatırlatılmasını elzem buluyorum.

Atiba konusunda haklısın geçen sene orta saha transferi yapmamak tam bir kumardı hele de "veli dönecek" diye yapmamak büyük yanlıştı ama kumarı kazandı yönetim.
Kumar bu adı üstünde her zaman kazandırmaz,duracağın yeri bilmelisin.Yine "veli var" diye yola çıkarsak sonuçları çok acı olur.
Şu an veli süper lig seviyesinde bile değil.Şampiyonlar ligi maçlarına oldu ya Veli ile çıkmak çok acı sonuçlar doğurur.Ligde bile oynayabileceğini sanmıyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

Doğru fakat Zizou bugünler için oradaydı. Peki La Liga ve ŞL şampiyonluğu için yola çıkıp, EPL'de küme düşene ne demeli?

o şahsın torpilini asla ama asla çözemedim. mevcudiyeti büyük bir paradoks!

+ patronu ikinci ligde de durmak yok yola dewam sen düşürdün sen çıkaracaksın deyip kovmamış hala  :alala:
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 03:24:53 tangaz ]

Çevrimiçi Necmi

Haklılık payın var bize şampiyonluğu getiren en büyük etkenlerden biri Atibanın
performansı oldu ama seninde dediğin gibi bilemeyiz Atiba performansı olmazdı
hiç ummadığın birinden alabilirdin verim. Ama şampiyonluğu sadece transfere bağlamak çok büyük bir yanılgı olur
Bunun en büyük kanıtı renkli rakibimiz oldu sene başında herkes açık ara şampiyon ilan etti
Bir faktörü unuttular Şampiyonluğu esas getiren etken öncelikle yönetim duruşu sonrasında camia bütünlüğüdür
bunlar olmazsa istediğin kadroyu kur olamazsın. Senin kırılma noktan burda oluyor. Güven duymuyorsun
senin bakış açındaki insanlar çoğalıncada kadro ne olursa olsun şampiyonluk gider. Geçen senede bize şampiyonluğu kaybettiren
bu güvensizlik oldu yoksa kadro olarakta oyun olarakta en iyi bizdik ama camia olarak değildik.
Sene başı o nedenle sürekli takıma inanın yönetime güvenin dedik. Bunu deyincede yönetim yanlısı olduk.
Bu sene ilerleyen zamanlarda takımın gücü bu sefer inancı arttırdı ve camia gücünü göstermeye başladı
önce camiaya inanç geldi sonrada şampiyonluk geldi.
elbette eleştiri olacak olmalıda bunlar dile gelmezse özellikle Beşiktaşta taşlar yerine oturmaz.
Ama seninkisi bence eleştiri değil yıpratma doluydu sen yanlışı düzeltmek için eleştirmiyordun camiayı güvensizleştirme söylemlerindeydin
zaten sana verilen tepkide bundan kaynaklanıyor. mesela sen olsun ve burda bir kaç kişi daha var
şahsende tanıyorum çoğunuzu ne kadar iyi Beşiktaşlı olduğunuzuda biliyorum ama eleştiri şeklinize hiç katılmıyorum
eleştiri yapıcı olmalı bir şeyleri yok ettikten sonra düzeltemezsinki. Bizler kulübün iç yapısını bilmiyoruz
ben belki sizden biraz daha fazlasını biliyorumdur. Bazen hiç beğenmediğin bir oyuncu bile kulüpteki
çarkın bir dişlisi olarak kalmak zorundadır. çünkü o dişli olmadığı zaman çarkın dönme imkanı olmaz.
bu sene atiba kurtardı dedik değilmi ama geçen sene başında burda bir tek ben atiba mutlak kalmalı takıma en büyük
katkıyı veren oyuncu diyordum ama herkesde bana tepki gösterdi atibayla sözleşme yapılınca burda kıyamet koptu
iyi hatırlayalım. sonra Töre mutlaka ederini bulduğunda satılmalı onun önümüzdeki sene kadro içinde olması büyük sıkıntı faydalanamayacağımız
gibi takımıda bozma riski çok fazla dedim maçta görmüşsündür sanırım ya Bursa yada osmanlı maçından sonraydı
belkide kayseri tam hatırlamıyorum ama taraftar çağırmalarına cevap vermedi döndü arkasını içeri girdi
takım şampiyonluğa gidiyor taraftarla bütünleşiyor ama bunun umrunda değil tıpkı geçen sene sonunda yaptığı gibi.
Biliç konusundada devre arası demiştim devam edilmemeli diye gene burda tek kalmıştım şimdi haklı çıktım demenin bir manası yok
keşke çıkmasaydımda geçen senede şampiyon olsaydık ama bunlar net görünüyordu.
Yani bizde eleştiriyoruz bir tek sen olumsuz değilsin ama bir fark var biz taktirlik bir durum olduğunda alkışlamasınıda biliyoruz.
senin yaptığın gibi iyiye rastlantı deyip kötüye bu işi bilmiyorlara getirmiyoruz. @Armağan Bozkurt
Seni severim bilirsin ama yanlışın burda her şey eleştirilmez bazen susmak yada yanlış olduğu halde
desteklemekte gerekiyor Bazen büyük bir destekle kötü giden bir şeyleri düzeltme imkanıda vardır.
ama sürekli eleştiri yıkar umutsuzluğa iter. bazen işte ufak bir yanlışı Büyük olan doğruyu korumak içinde
ötelemek gerekebilir. Eleştirininde dengesi olmak zorunda.

Çevrimiçi Necmi

Atiba konusunda haklısın geçen sene orta saha transferi yapmamak tam bir kumardı hele de "veli dönecek" diye yapmamak büyük yanlıştı ama kumarı kazandı yönetim.
Kumar bu adı üstünde her zaman kazandırmaz,duracağın yeri bilmelisin.Yine "veli var" diye yola çıkarsak sonuçları çok acı olur.
Şu an veli süper lig seviyesinde bile değil.Şampiyonlar ligi maçlarına oldu ya Veli ile çıkmak çok acı sonuçlar doğurur.Ligde bile oynayabileceğini sanmıyorum.

sende hüküm veriyorsun @Deniz böyle kesin konuşmamak lazım
geçen senede aynı şeyleri Atiba için söyledin ama dediğin gibi olmadı hatırlatırım
leiva transferi dönemini Atibanın sözleşmesinin uzatılmasına en büyük tepkiyi koyanlardan
değilmiydin. Benmi yanlış hatırlıyorum. Bu senede Veli için söylüyorsun bilemezsinki seneyede
Velinin mükemmel bir çıkış yapıp yapmayacağını. Şimdi dersin Velinin ne olduğunu biliyoruz
ama unutma çok istediğin Şenol hoca var orda eminim senin gördüklerini görüyordur.
Biraz işin başındakilere saygı göstersek daha güzel olmazmı her şeyi bilmek zorunda değilsinizki
kaç gündür konuşuyor hoca tv tv dolaşıyor bir şeyi farkettinmi  buralardaki taraftardan farklı düşündüğü bir
şey yok oyuncularıda aynı bizim gibi tahlil ediyor gelecek senelerdeki başarıyıda aynı bizim gibi istiyor
bizden farklı olarak futbolu daha iyi biliyor ve oyuncu performanslarını daha iyi takip ediyor sen işine yaramayacağını düşündüğü
birini hatır gönül meselesine takımda tutacağına inanıyormusun adam açık açığa diyor ben şampiyon olmamışım
Başarıyı taçlandırmamışım kimsenin gözünün yaşına bakmam ben açım gelecek senede şampiyonluk istiyorum ve şl de
başarı istiyorum. Ben hocada bunları gördükten sonra emin ol ismaili tutmuş pektemeği tutmuş gomez gitsin demiş hiç
umursamam işin başında başarı isteyen biri var derim güven duyarım. Ben neden luca gelsin istiyordum
çünkü sonuç odaklı bir hocadır hedefe en kestirme yoldan gider ve kimsenin gözünün yaşınada bakmazdı.
Şimdi gördükkü Şenol hocada böyle demekki yaslanacağız koltuğumuza işin tadını çıkaracağız.
eminim şartların elverdiği en iyi transferler yapılacak.

Çevrimdışı Deniz

sende hüküm veriyorsun @Deniz böyle kesin konuşmamak lazım
geçen senede aynı şeyleri Atiba için söyledin ama dediğin gibi olmadı hatırlatırım
leiva transferi dönemini Atibanın sözleşmesinin uzatılmasına en büyük tepkiyi koyanlardan
değilmiydin. Benmi yanlış hatırlıyorum. Bu senede Veli için söylüyorsun bilemezsinki seneyede
Velinin mükemmel bir çıkış yapıp yapmayacağını. Şimdi dersin Velinin ne olduğunu biliyoruz
ama unutma çok istediğin Şenol hoca var orda eminim senin gördüklerini görüyordur.
Biraz işin başındakilere saygı göstersek daha güzel olmazmı her şeyi bilmek zorunda değilsinizki
kaç gündür konuşuyor hoca tv tv dolaşıyor bir şeyi farkettinmi  buralardaki taraftardan farklı düşündüğü bir
şey yok oyuncularıda aynı bizim gibi tahlil ediyor gelecek senelerdeki başarıyıda aynı bizim gibi istiyor
bizden farklı olarak futbolu daha iyi biliyor ve oyuncu performanslarını daha iyi takip ediyor sen işine yaramayacağını düşündüğü
birini hatır gönül meselesine takımda tutacağına inanıyormusun adam açık açığa diyor ben şampiyon olmamışım
Başarıyı taçlandırmamışım kimsenin gözünün yaşına bakmam ben açım gelecek senede şampiyonluk istiyorum ve şl de
başarı istiyorum. Ben hocada bunları gördükten sonra emin ol ismaili tutmuş pektemeği tutmuş gomez gitsin demiş hiç
umursamam işin başında başarı isteyen biri var derim güven duyarım. Ben neden luca gelsin istiyordum
çünkü sonuç odaklı bir hocadır hedefe en kestirme yoldan gider ve kimsenin gözünün yaşınada bakmazdı.
Şimdi gördükkü Şenol hocada böyle demekki yaslanacağız koltuğumuza işin tadını çıkaracağız.
eminim şartların elverdiği en iyi transferler yapılacak.
Leiva transferinin olmadığı zaman ben ciddi tepki vermiştim @Necmi abi doğru ama leiva bugün gelsin yine isterim çünkü bizim o tarz bir oyuncuya ihtiyacımız var.
Bugün Leiva bu takıma şampiyonlar liginde çok şey katar.Ben takımda bu tarz oyuncuları görmek isterim.Mesela Gomez sadece attığı gollerle değil tecrübesi ile de takıma çok katkıda bulundu.
Benim güvenim gerçekten çok fazla ,hoca zaten ligin en iyi hocası,yönetim transfer işinde ciddi başarılar kat etmeye başladı,teknik ekip profesyonelleşiyor.
Ama bazen eski alışkanlıklarımız nüksediyor.Avrupa liginde mevcut kadromuzla iş yaparız ama şampiyonlar liginde bu kadroyla biraz zor.Bize tecrübe ve kalite lazım.
İleri uçta sıkıntımız yok ama kaleci+savunma hattı cl için yetersiz.Ligde bile savunmadan çok çektik.Bu yüzden bu sene geçen seneden daha da çok Leiva gibi oyuncu istiyorum.
Benim transfer döneminden beklentim bu tarz minimum 2 oyuncu alınması yönünde.Olur olmaz bilemem ama olursa karşılığını fazlasıyla görürüz.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 04:44:57 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Leiva transferinin olmadığı zaman ben ciddi tepki vermiştim @Necmi abi doğru ama leiva bugün gelsin yine isterim çünkü bizim o tarz bir oyuncuya ihtiyacımız var.
Bugün Leiva bu takıma şampiyonlar liginde çok şey katar.Ben takımda bu tarz oyuncuları görmek isterim.Mesela Gomez sadece attığı gollerle değil tecrübesi ile de takıma çok katkıda bulundu.
Benim güvenim gerçekten çok fazla ,hoca zaten ligin en iyi hocası,yönetim transfer işinde ciddi başarılar kat etmeye başladı,teknik ekip profesyonelleşiyor.
Ama bazen eski alışkanlıklarımız nüksediyor.Avrupa liginde mevcut kadromuzla iş yaparız ama şampiyonlar liginde bu kadroyla biraz zor.Bize tecrübe ve kalite lazım.
İleri uçta sıkıntımız yok ama kaleci+savunma hattı cl için yetersiz.Ligde bile savunmadan çok çektik.Bu yüzden bu sene geçen seneden daha da çok Leiva gibi oyuncu istiyorum.
Benim transfer döneminden beklentim bu tarz minimum 2 oyuncu alınması yönünde.Olur olmaz bilemem ama olursa karşılığını fazlasıyla görürüz.

mutlaka iyi olan transfer takıma bir şeyler katar ama hiç bir zaman iyi olmayacak @Deniz
bu maddeye aykırı bir durum iyi oyuncular transfer edeceğiz bu çıtayı yükseltecek sonra yükselen çıtada bazı taraflar
aksayacak sonra oraları iyileştireceksin gene çıta yükselecek gene bir yerler aksayacak
bu sistem bu şekilde işleyecektir.
Yoksa bir çok kişinin beklediği gibi bir anda kadro kur ve şl kupasını kaldır durumu olmaz
birde mükemmelliyetçi olmakda ne kadar doğru şu anki durumumuz belli istesende olamazsın
geçen sene siz konuşurken biz söyledik bunları bende istiyordum leiva transferini ama olmaması sorun değildi
amacımız Türkiye şampiyonu olmaktı ve kurulan kadroda bunun için yeterliydi olamayabilirdikte
hiç bir şeyin garantisi olmaz geçen senede yeterliydi aslında ama olamamıştık ama ne dedik bu seneyi
diğer senelerle karıştırmayın en büyük aday biziz artık ibre bize döndü hatta bir şey daha dedik biz şampiyon olursak fener batar
o nedenle bu seneki şampiyonluk sadece şampiyonluk değil bize sonrasında çok şey katacak.
ben sene başındada şampiyonluktan çok emindim. Mesela önümüzdeki sene şlde tatmin olacağımız bir sezon geçireceğimizede
eminim yani bazı arkadaşların dediği gibi şunu şunu almazsak averaj takımı oluruz mantığına inanmıyorum
şu anda bile şl seviyesinde bir takımız tabiki kupayı kaldıracak seviyede değil ama dişli bir takımız
yeni gelecek transferlerlede daha iyi olacağımıza inanıyorum
Başka bir şeyede inanıyordum geçtiğimiz iki senede uefa kupasını kaldıracak gücümüz vardı
ama bu gücü mental inanmışlıkla dolduramadık. yoksa kaleci hatalı gol yemiş vs işlerini geçelim
her zaman kaleciler hatalı gol yer ospina handanoviç gibi bir kaleci alırız o da hatalı gol yer
önemli olan o golü yedikten sonra mental olarak dönme reaksiyonu gösterebilmek yani akhisarda
yaptığımızı yapabilmek önemli biz akhisarda tamam 3 puanı kazanamadık ama o gün şampiyonluğu kazandık
ben maç bittiğinde tribünde söyledim arkadaşlara bu maç bu gün bize şampiyonluğu getirdi dedim
bırakalım kadroyu falan her şeyden önemlisi inanmaktır. İnandığında elindeki en kötü oyuncunun bile performansı iki katına çıkar
inanmadığında renkli rakibimize bak derim RVP si nanisi ne hale gelir.
O nedenle her zaman takıma güvenin yenerkende güvenin yenilirkende güvenin destekleyerek bir şey kaybetmeyiz ama çok şey kazanırız
ve desteklerken yapılan eleştiriler çok daha faydalı olur.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  Erdal Torunoğulları'nın açıklaması bizzat böyle. Biz Fiorentina'yı Gomez'in alacağı iki yıllık ücret olan 22 milyon euro dan kurtardık. Gomez giderse Fiorentina'dan başka kulüpte oynayamaz ve Fiorentina'nın kasasından 11 milyon euro çıkar ki yarısı vergi 5.5 milyon euro Gomez kazanır. Dolayısıyla Gomez bizimle istediği zaman kiralık anlaşmasını devam ettirebilir. Zaten bu yıl sonunda Gomez boşa çıkıyor. Bizim için mükemmel anlaşma. Ben Gomez'in para için Fio da 1 sene yatacağını zannetmiyorum. Belki bizden aldığı 3.5 üzerinde bir oynama yapılabilir
@Hasan Tahsin abi profesyonel yasam, mario biraz iddiali gozukuyor ama onun icin en dogrusu biz kirilsak da gidip fioda bir sezon takilip, bonservisini almak ve onumuzdeki sene imza paradini da cebe koyup 3 yillik bir sozlesme yapip, daha sonra ya bundesliga orta sira yahut cine gidip bir 3 sene sonra daha calistiktan sonra, bayernde beyaz yakali olarak ise baslamak. Meneceri olsam boyle yaptirirdim.

Etiketler: