Yani Bursa bile oldu deyip değerini düşürmek hoş değil ama 5.likten üst üste koymaya olan inancın sevindirdi 
Katılıyorum 5 senede 4 şampiyonluk 3 sene üst üste şampiyonluk ana hedef olmalı kimseye yetmedi en güzel yanı da bu.
Herkesin bir öngörüsü vardır. Bu doğru yada yanlış çıkabilir. Burada demba ba yerine gomez düşünülmeli diyenlerden biride benim, bak o da bir öngörü idi ve tuttu, bazen de tutmaz, öngörü ile temenniyi ayırt etmek gerekiyor. Ben buraya her mesaj yazdığımda bu şekilde geri dönüş olması hoş değil. Öngörülerim %100 doğru çıksa şuan zaten çok zengin bir insandım, hepimiz için geçerli bu.
İzah etmekten de yoruldum. Geçen sene ki şartlar yine olsa muhtemelen yine aynı öngörüde bulunurdum, ama futbol olağan seyrinde yüzde yüz doğru gidecek olan bir olgu değil. Tutan transferler tutmayan transferler vsvs . Nasıl mi balazs ı iyi ki almamışız ozanı iyi ki almamışız demek yanlışsa ki bunlar bizde bambaşka bir performans sergileyebilirdi, bunu asla bilemeyiz, ön görülerin mutlak doğruluk ile neticelenmesi beklememeli.
Öyle bir algı yaratıyorsunuz ki, sanki ben temennimi söylemişim de yanılmışım, siz de bir fenerli ile dalga geçer gibi benimle dalga geçmeye çalışıyorsunuz yanlış yapıyorsunuz. Şampiyon olduk sevindik, başarı küçümsenemez ama bizim kıstasımız daha önce başardığımız 3 sene üst üsteyi ekarte edip geçmek olmalı yoksa 5 6 senede bir şampiyonluk bizi hiç bir yere götürmez. Böyle bir şansımız varken acımasız olalım, son kurşunu şah damarlarına sıkalım,iki hepsi bu.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi