2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375891 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Adamın maaşına sponsor olurlar yav el altından verirler parayı :D örneğin 6 milyon euro istedi robben..  3.5 biz veririz.. el altından da 2.5 beko vodafone vs  :evillol:
Maaşına sponsor olunabilir tabi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Martin Caceres sakat olmasa bize çok iyi giderdi

Çevrimdışı tangaz

Onu takıma al sonra istediğin oyuncuyu transfer edersin  :lol:

forma savaşı bile çıkar oyuncular ben oynayacam ben ben diye birbirini yer...

ama adriana bir başkadır doğa üstüdür :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı arda

Abi allahını seversen takıla takıla ona mı takıldın :D Yerli sınırlaması için daha güzelleri var :D

Fulya zenginer veya merve boluğur var mesala :D  :evillol:

Ama işte bu sene çok önemli, süpriz istemiyorum. Tuğba'nın performansı belli 10 üzerinden 7-8, TV den izledim gerçi, çıplak gözle izlemenin yerini tutmaz. Önümüzdeki sezonu çıkarsın yeter. :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

Ama işte bu sene çok önemli, süpriz istemiyorum. Tuğba'nın performansı belli 10 üzerinden 7-8, TV den izledim gerçi, çıplak gözle izlemenin yerini tutmaz. Önümüzdeki sezonu çıkarsın yeter. :D

finansal fair playcisin sanırım  :evillol:
ama risk almadan büyüyemezsin...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 16:34:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
BTD sayfası paylaşmış git onlar bağır yav bana ne bağırıyon :D

Her sena aynı muhabbet çünkü durmadan yiyor insanlar anlayamıyorum hayata bu kadar negatif bakan milletin transfere bu kadar pozitif bakmasına :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

stoperler:glik serdar aziz
Sol bek:plattenhard
Sağ bek:gökhan gönül
Ortasaha:nuri Şahin
Kale:adler
Gökhan töre giderse irfan can sağ bek wielde olur ama bize düşmez diye düşünüyorum paramız çok yok bunlar makul gibi.uefa anlaşmasını çok sevdim ben bitince söyleyelim bida yapsınlar daha uyguna yaparlar son olandan memnun kalmışlardır :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MaDJeR

Vodafone el altından versin işte maaş vs robbene 3.5 ta biz verelim max maaşı tamamdır... yandex robben reklamına gönderme yaparlar .. 4.5G hızla Robbeni getirdik felan  :sevinc

Çevrimdışı arda

finansal fair playcisin sanırım  :evillol:
ama risk almadan büyüyemezsin...

Önümüzdeki sene şampiyonluk çok önemli, hatta belki bu senekinden bile fazla değer taşıyor. Onun için minimum risk diyorum. Şampiyonlar liginde tuğba'yla olmaz temposu yetmez bende biliyorum ama ligi çok iyi kaldırır, hırslı disiplinli ve herşeyden önemlisi tecrübeli :D 17/18 de kısıtlama kalkınca Victoria's Secret'tan seçer seçer beğeniriz. :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

Önümüzdeki sene şampiyonluk çok önemli, hatta belki bu senekinden bile fazla değer taşıyor. Onun için minimum risk diyorum. Şampiyonlar liginde tuğba'yla olmaz temposu yetmez bende biliyorum ama ligi çok iyi kaldırır, hırslı disiplinli ve herşeyden önemlisi tecrübeli :D 17/18 de kısıtlama kalkınca Victoria's Secret'tan seçer seçer beğeniriz. :D

bu açıdan bakınca haklısın  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

caner erkin 3 yıllığına yıllık 1.8 milyon €'ya imza attığı söyleniyor vergiler'i düşünce kalan net para mı yazılmamış.

İlgilendiğimiz oyuncu olduğu için buraya yazdım bu paraya biz almadıysak ismail'e 2 milyon € vericeksek helal olsun devam.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

caner erkin 3 yıllığına yıllık 1.8 milyon €'ya imza attığı söyleniyor vergiler'i düşünce kalan net para mı yazılmamış.

İlgilendiğimiz oyuncu olduğu için buraya yazdım bu paraya biz almadıysak ismail'e 2 milyon € vericeksek helal olsun devam.
1,5 verilir tahminen maksimum İsmail'e. Hadi 1,3 olsun ekstralarla 1,5 u bulur..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

İsmail şampiyon takımın sol beki unutma  :icool:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga'da şampiyon takımın kalecisi ve kaptanı  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Martin Caceres sakat olmasa bize çok iyi giderdi
İstanbul gecelerinin yeni pleyboyu olurdu :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ya o değilde Boyko elimizde kaldı iyi mi. Birken iki oldular. Çok bahtsız bir takımız kaleci konusunda.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İnanıyor musun sen buna imkansız rahat ol :)

Çevrimdışı celiker1

Transfer edilecek free oyuncuya verilecek imza parası uefa tarafından bonservis olarak mı,oyuncu maaşı olarak mı kabul görüyor?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Bishamon

İsmail'e 1M Euro verilmez

Çevrimdışı tangaz

1,5 verilir tahminen maksimum İsmail'e. Hadi 1,3 olsun ekstralarla 1,5 u bulur..

1,3  1,5 acaip paralar bu yetersiz adamlar için yaa. ismail almanyada olsa 450 ancak alırdı vergileri düşünce 250bin ancak kalırdı eline...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O bile
Çok fazla ederi 700 800 bin euro + 10 bin maç başı...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Transfer edilecek free oyuncuya verilecek imza parası uefa tarafından bonservis olarak mı,oyuncu maaşı olarak mı kabul görüyor?
Oyuncu maaşı kategorisinde değerlendirilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

ismailin şampiyonlukdaki tek katkısı kutlamalarda  fenere koyduğu başıdır...

Çevrimdışı Fikret

"ARJEN ROBBEN transferi için
Başkanımız Fikret Orman Vodafone Türkiye Ceo'su Gökhan Öğüt ve Rahmi Koç ile bir görüşme gerçekleştirecek. Amacımız bu transferi bütçemiz haricinde tamamen sponsor parası ile tamamlamak
Dış İlişkilerden Sorumlu yöneticimiz Erdal Torunoğulları ise Robben'in babası ve aynı zamanda menajeri olan Hans Robben ile ilerleyen günlerden bir yemek yiyecek
Henüz günün belli olmamasının sebebi ise Robben'in sağlık raporlarının sağlık heyetimiz tarafından didik didik incelenmesi"

Yani henüz bulunan birşey yok. Planlanıyor sadece.
Robben tamamen yalandır demiyorum ama bende bu sponsor muhabbetlerine inanmıyorum. Özellikle işin bonservis kısmı saçma geliyor. FFP'ye nasıl anlatacaksın durumu o da var.

Real Madrid modeli hani oyuncunun reklam anlaşmaları gelirinin yarısı kulübe gitsin tarzında bir anlaşma yapılabilir.
Robben'e mesela kulüp verir 3m euro yıllık ücret. Sponsorlarla da konuşulur denir ki Robben'e senelik 2m euroluk reklam bulun.
Robben'e giden para toplam 4m euro olur Beşiktaş'tan 2m euro çıkmış olur.

Robben'den çekinenlere de şunu söyleyeyim bu adam dünyada top 10 seviyesindeydi. Halen de o seviyeden uzak değil yaşlandı biraz o kadar.
Bonservis 10m euro kendisine yıllık 5m euro vermek ahmaklık olur. O zaman gelmesin derim.
Ama bonservisi Gomez tipi düşük olacaksa(0-4m); yıllık ücret-imza parası vs biraz harcama yapılabilir. yıllık ücret 3m euro imza parası senelik 1m euro gibi.

Tabi bu G.Töre'nin satılmasıyla mümkün olur.

İyi bir kaleci+Subotiç+Robben gelse seneye CL'de ilk 16ya kalabiliriz.

Çevrimdışı Ensar

ismailin şampiyonlukdaki tek katkısı kutlamalarda  fenere koyduğu başıdır...
aynen çok zevkli bir sahneydi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: