2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375844 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu boyko'yu 4-5 milyon € evertona satsakta ordan gelecek para ile rene adler'e filan çöksek :D

Çevrimdışı 38life

Bu gidişle ilk 11de sadece 1 tane türk olacak heralde :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

şu Caner le Gökhan g bir an önce fener e imza atsalarda kurtulsak dedikodudan uykularım  kaçıyor bize falan gelirler diye :akuma:
Kalsalar da Fener zaten bunların hayrını göremez.

Çevrimdışı tangaz

bir dövme sever olarak Wielin dövmelerini çok çirkin buldum. bir insan neden böyle bir şey yaptırır ki boğazına???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Bu gidişle ilk 11de sadece 1 tane türk olacak heralde :D

kenarda 7 tane yerli oyuncumuz otursunda full yabancı 11 ile çıkalım farketmez :)

Çevrimdışı Bishamon

ben mevcut rotasyonların yeterli olduğunu düşünmüyorum. alexis tosiç marcelo franco miloş??? hangisi bu yeterince tanımına uyuyor? belki biraz marcelo gerisi? sonuçta 3 kulvar düşünüyorsak kadro derinliği diyorsak sol ayaklı stoper az diyorsak 24 yaşında free ucuz ve uzun boylu biri kağıt üzerinde iyi biri olabilir...

Rhodolfo

Çevrimdışı atalay

nedir o ?

Kağıda sürekli farklı pozisyonlar, ataklar çizdiğini düşün.(Merkezde sen varsın) Böylece hem pozisyon çeşitliği ve oyun ezberin hem de bir sonraki adımı planlama becerinin artmış oluyor.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:13:43 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 16:19:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Robben içinde sponsor bulmuşuk ne kadar doğru bilemem.

Yahu kim uyduruyor yine bunları? Ne sponsoru Allah aşkına sponsorla transfer mi kalmış hala yutturmaya çalışıyorlar insanlara.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Rhodolfo

ne zaman ve nasıl döneceği ? olduğu için listeye koymadım. kaldı ki yola 5 stoperle çıkmak gerekir, listelediğim adamlardan kaçına güvenip yola çıkabilirsin???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı arda

ben adriana lima'cıyım  :D  :evillol:

Ben Tuğba Özaycıyım. Yerli sınırlamasına takıldım. Hem tecrübeli hem kondisyonu hala var. :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmetx

Kağıda sürekli farklı pozisyonlar, ataklar çizdiğini düşün.(Merkezde sen varsın) Böylece hem pozisyon çeşitliği ve oyun ezberin hem de bir sonraki adımı planlama becerinin artmış oluyor.
satranç gibi yani  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Yahu kim uyduruyor yine bunları? Ne sponsoru Allah aşkına sponsorla transfer mi kalmış hala yutturmaya çalışıyorlar insanlara.

BTD sayfası paylaşmış git onlar bağır yav bana ne bağırıyon :D

Çevrimdışı Bishamon

West Ham Djibril Sidibé ile ilgileniyomuş.Alalım Bilici sinirlendirelim belki Gokhan'a 30M verip direk alır  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Robben içinde sponsor bulmuşuk ne kadar doğru bilemem.
UEFA, sponsorla transfer yapmamıza izin vermez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Ben Tuğba Özaycıyım. Yerli sınırlamasına takıldım. Hem tecrübeli hem kondisyonu hala var. :D

Abi allahını seversen takıla takıla ona mı takıldın :D Yerli sınırlaması için daha güzelleri var :D

Fulya zenginer veya merve boluğur var mesala :D  :evillol:

o ne karışıyor :D

Çevrimdışı 38life

"ARJEN ROBBEN transferi için
Başkanımız Fikret Orman Vodafone Türkiye Ceo'su Gökhan Öğüt ve Rahmi Koç ile bir görüşme gerçekleştirecek. Amacımız bu transferi bütçemiz haricinde tamamen sponsor parası ile tamamlamak
Dış İlişkilerden Sorumlu yöneticimiz Erdal Torunoğulları ise Robben'in babası ve aynı zamanda menajeri olan Hans Robben ile ilerleyen günlerden bir yemek yiyecek
Henüz günün belli olmamasının sebebi ise Robben'in sağlık raporlarının sağlık heyetimiz tarafından didik didik incelenmesi"

Yani henüz bulunan birşey yok. Planlanıyor sadece.

Çevrimdışı Tolga

o ne karışıyor :D
Anlaşma yaptık o kadar o zaman her transfer için sponsor bulalım yaptığımız anlaşmanın şartlarından kurtulalım buna izin vereceklerini hiç sanmıyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı arda

Bu arada Babası Kazan Tatarıdır asıl ismi Irina Şeyhlislamova.

O zaman yerli statüsünde oynaya bilir!!! Ben olsam direk satarım gökhanı, atibayı veliyi hatta gg yi al-sat yapıp para yaparım alırım Irina'yı valla 10 sene gider yok ya emekli eder :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı sozkul

hibe serbest.

Çevrimdışı MaDJeR

Adamın maaşına sponsor olurlar yav el altından verirler parayı :D örneğin 6 milyon euro istedi robben..  3.5 biz veririz.. el altından da 2.5 beko vodafone vs  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

O zaman yerli statüsünde oynaya bilir!!! Ben olsam direk satarım gökhanı, atibayı veliyi hatta gg yi al-sat yapıp para yaparım alırım Irina'yı valla 10 sene gider yok ya emekli eder :D
Onu takıma al sonra istediğin oyuncuyu transfer edersin  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Adamın maaşına sponsor olurlar yav el altından verirler parayı :D örneğin 6 milyon euro istedi robben..  3.5 biz veririz.. el altından da 2.5 beko vodafone vs  :evillol:

mümkün, reklam sponsoru olurlar normalde robben gibi biri reklam için 2 mi alıyor bunlar 4 verirler işi bağlarlar  :bandit:

Etiketler: