2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12379325 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deadam

allah sahibine bağışlasın abi  :evillol:

çanak medyası sponsor falan deyince bi heyecanlandım :D

Ama sallama gibi geldi zaten :D

Madem sponsorluk yapacaklar daha genç birini getirsinler di mi?
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizim yine kesin bir yer eksik kalacak hangi mevkii düşüncelerinizi alalım :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sol bek ve stoper...

Çevrimdışı ozgursum

Defanstan bahsediyoruz :)
Farketmez , hucum transfercileri ve savunma transfercileri diye ikiye ayirmiyoruz yonetimi . O oyunculari alabiliyorsa onceligini savunmaya verdigi bu sezon savunmada da alir. Bu kadar basit aslinda.

Çevrimdışı DOĞAN

arkadaşlar kadro planlaması yaparken halen bir yabancı sınırı oldugunu bilmeniz lazım yani kaleci sag bek sol bek stoper hepsi yabancı olursa o yonden bir sıkıntı yaşayabiliriz yanlış hatırlamıyorsam 18 kişilik kadroda 11 yabancı olabiliyor yani

kaleci(boyko giderse)+sagbek+solbek+2stoper(alexis gidecek gibi marcelo kalır deniyor)+1 açık (törenin gitmesi halinde) 6 tane yabancı oyuncu alabiliriz mevcut yabancılarla bu sayı

6+beck +q7+sosa+gomez+atiba+marcelo+rhodolfo=13 e cıkacaktır buda 4 stoperden 1 tanesi kadroya alınmasa bile 12 yabancı yapar planlarımızı buna göre yapalım hafızam beni yanıltmıyorsa durum bu. yani  arkadaşlar hangi oyuncu bize gelir nerde kim var bakarken bi kısıtlamamız oldugunuda bilsinler.

Çevrimdışı Kalyoncu

Kaleci ve solbek..
Sol bek demeyin lütfen benim daha ismail izleyecek sabrım kalmadı.birinci tercih orası kurtarılmalı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 14:34:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
hakikaten bende çok merak ederim atıyorum bir oyuncu ile sözleşme uzattık her sözleşme uzatılan oyuncunun menajerine para veriliyor mu ?

Veriliyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 14:35:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Kolarov'un bize düşeceğini sanmam ama maliyetli nokta atışı olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 14:35:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Robben ?

Her transfer dönemi verilen narkozlar bunlar. Bunlara aldırış bile etmeyelim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Evet
Sadece nefes almasi da yetmiyor
O oksijeni yakma şekli de önemli :D
:D :D

Çevrimdışı Atkar

Töre yerine Mourinho düşünmez ise düşeş bir fiyata gelebilirse 10-13 civarına keşke Mata alınsa diyorum.Tam şampiyonlar ligi level.Benimki tabikide hayalde Mata çok yakışır bu takıma

Çevrimdışı Deadam

sol bek ve stoper...

Dün hoca ntvsporda konuştu  biz hücum eden takımız savunmada eksiklerimiz var bekleri yedeklemek için transfer yapacağız stoper alacağız dedi,
Bu mahiyetler iki bek alınacak 1 stoper alınacak tahminim gomez giderse 1 santrafor olabilir kalırsa onuda almazlar.

Ancak bunlar çabuk bitmez pazarlık mazarlık derken kamp öncesine anca belkide 2. kampa yetişir.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Eren albayrak 2 yıllık sözleşme ile başakşehir'e imzayı atmış ilgilendiğimiz oyuncu olduğu için buraya yazıyorum.

Başladık kaçırmaya. İsmail'in kalması %50'lere çıktı bir ihtimal caner diyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 14:48:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Eren Başakşehir'e imza attığına göre İsmail'in yedek olarak kalması ve yabancı sol bek kesinleşti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Eren Başakşehir'e imza attığına göre İsmail'in yedek olarak kalması ve yabancı sol bek kesinleşti.

bi ihtimal caner diye ümit var içimde caner + yabancı sol bek diye.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bi ihtimal caner diye ümit var içimde caner + yabancı sol bek diye.
fazla umutlanma zor öyle bir şey :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burası Beşiktaş, orta sahaya 2 tane sakat varken adam almadık, Solbekte İsmail ve Tosic varken neden alalım?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 14:52:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Caner muhtemelen baya yüksek ücret istiyor yoksa biz veya Fenerbahçe çoktan bağlardı.

Inter ile aşağı yukarı aynı ücret veriliyor ki son ana kadar bekliyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 14:53:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Burası Beşiktaş, orta sahaya 2 tane sakat varken adam almadık, Solbekte İsmail ve Tosic varken neden alalım?

Abartmaya gerek yok :) Geçen sene ile bu sene baya farklı birbirinden ikimiz de biliyoruz. Hamle yapılacaktır sabırlı olalım daha yeni başladık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçen sene Fuchs'u çok istemiştim adam gitti Premier Lig şampiyonu oldu :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abartmaya gerek yok :) Geçen sene ile bu sene baya farklı birbirinden ikimiz de biliyoruz. Hamle yapılacaktır sabırlı olalım daha yeni başladık.
Sol bek yıllardır kabusumuz. Ben bir hamle yapılabileceğini ama istediğimiz hamle olmayacağını düşünüyorum. Çünkü bakış açımız şu, sol bek de elimizde a milli İsmail ile Tosic var neden üst düzey bir adam alalım, bunun yerine daha idare edecek rotasyona girebilecek birisi gelir, en iyi ihtimalle Beck ayarında birisi gelir ki onada razıyım ben, varsın hücum etmesin adam kaçırmasın yeter.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Beşiktaş, bu transfer döneminde Alexis Delgado, Veli Kavlak ve Serdar Kurtuluş ile yollarını ayırmak istiyor. (Hürriyet)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Bishamon

Geçen sene Fuchs'u çok istemiştim adam gitti Premier Lig şampiyonu oldu :bandit:
Hayaller Fuchs gerçekler Tosic  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş, bu transfer döneminde Alexis Delgado, Veli Kavlak ve Serdar Kurtuluş ile yollarını ayırmak istiyor. (Hürriyet)
mustafa pektemek  :alala: :bawling:

Çevrimdışı ahmetx

Robben ve Eto o bitmiş via Oktay Derelioğlu  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2 tane Defans alınacak deniyor, hadi birisine iyi para verdik, diğerini de az miktarda bişi verdik, alınacak 4 oyuncudan 2 si yüksek ihtimalle kiralık veya bonservisi elinde olan adamlar olacak.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: