2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386283 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

mustafa pektemek  :alala: :bawling:
pektemek gol demek onun için takımda kalacak.  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sizce seneye Tolgay'dan bir Belluschi ya da bir Valbuena olur mu?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sizce seneye Tolgay'dan bir Belluschi ya da bir Valbuena olur mu?
Valbuena olabilir yeter ki iyi bir hazırlık dönemi geçirsin..
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Caner muhtemelen baya yüksek ücret istiyor yoksa biz veya Fenerbahçe çoktan bağlardı.

Inter ile aşağı yukarı aynı ücret veriliyor ki son ana kadar bekliyorlar.
Menajeri açık artırmaya çıkarmış futbolcusunu işte . İnter'e imza atıyoruz diye yoklama çekiyor, fiyat artırıyor sözde , son ana kadar bekletiyor. Türk kulüplerini paniğe sokup istediği sözleşmeyi yapacak sözde. Yıllardır aynı taktikler sonrası milyarlık borçlara sahip borç içinde yüzen kulüpler. Menajer günlük kazancına bakar işte . Kulüplerin mali yapısı düzgün değildir , denetlenmez, menajerler çakal taktiklerle kendilerini, futbolcuları zengin eder. Sonunda sistem çöker, kulüpler batar ama belli ki Batur Altıparmak gibi menajerlerin umrunda olmaz bu durum. En sonunda FFP gelir, kulüpler akıllanmak zorunda kalır.
Kısaca böyle menajerlerden uzak durmak lazım .

Çevrimiçi hasankale

Töre,Boyko,Veli,Franco,Miloseviç bu oyuncuların satışından toplam 25 milyon euro gelir elde edilir.
Bu paraylada Kaleci,Stoper,Sag ve Sol bek bide atibaya bir yedek oyuncu al gomezide takımda tut.Sonra yaslan arkana takımı izle.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 15:01:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sol bek yıllardır kabusumuz. Ben bir hamle yapılabileceğini ama istediğimiz hamle olmayacağını düşünüyorum. Çünkü bakış açımız şu, sol bek de elimizde a milli İsmail ile Tosic var neden üst düzey bir adam alalım, bunun yerine daha idare edecek rotasyona girebilecek birisi gelir, en iyi ihtimalle Beck ayarında birisi gelir ki onada razıyım ben, varsın hücum etmesin adam kaçırmasın yeter.

Bakış açımız bu değil, bu sene  değil. Hoca ısrarla sol bek yetersiz oraya oyuncu alacağız dedi. Yetmedi İsmail'in yerine oraya Olcay'ı bile koydu bir süre.

Yani gerçek anlamda aranıyor ve eksik olduğu biliyor bölgenin umarım iyi bir hamle yapılır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Arkadaslar hemen linc etmeyin de gokhan tore giderse bu kasimpasali tunay toruna coksek acaba sicrama yaptirabilir miyiz o cocuga?
@atalay ile cagri bir baksa ben eskiden begenirdim o cocugu ne olduysa ona kadroya giremiyorum, tarz olarak bence benziyor toreye.

Aras'ın durumuna göre gelecek sezon sonu Tunay düşünülebilir. Şu an ligde alacağım tek hücumcu yerli oyuncu İrfan Can olurdu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 15:02:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Menajeri açık artırmaya çıkarmış futbolcusunu işte . İnter'e imza atıyoruz diye yoklama çekiyor, fiyat artırıyor sözde , son ana kadar bekletiyor. Türk kulüplerini paniğe sokup istediği sözleşmeyi yapacak sözde. Yıllardır aynı taktikler sonrası milyarlık borçlara sahip borç içinde yüzen kulüpler. Menajer günlük kazancına bakar işte . Kulüplerin mali yapısı düzgün değildir , denetlenmez, menajerler çakal taktiklerle kendilerini, futbolcuları zengin eder. Sonunda sistem çöker, kulüpler batar ama belli ki Batur Altıparmak gibi menajerlerin umrunda olmaz bu durum. En sonunda FFP gelir, kulüpler akıllanmak zorunda kalır.
Kısaca böyle menajerlerden uzak durmak lazım .

Menajer dediğin budur yalnız, bu işin zaten etiği yoktur. En iyi pazarlayan en iyi menajerdir uzak duramazsın :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Töre,Boyko,Veli,Franco,Miloseviç bu oyuncuların satışından toplam 25 milyon euro gelir elde edilir.
Bu paraylada Kaleci,Stoper,Sag ve Sol bek bide atibaya bir yedek oyuncu al gomezide takımda tut.Sonra yaslan arkana takımı izle.
25 milyon mu? :o_o:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Aras'ın durumuna göre gelecek sezon sonu Tunay düşünülebilir. Şu an ligde alacağım tek hücumcu yerli oyuncu İrfan Can olurdu.
İrfan Can liseli şikecilerin takibinde.

Çevrimdışı Tolga

Her transfer döneminde basında birçok isim yazılıyor biz de burada o gelsin bu gelsin diyoruz ama sonunda adı hiç geçmeyen oyuncular geliyor.

O yüzden yine 1-2 tane sürpriz transfer bekliyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Töre satmadan transfer de bir hareketlilik olmayacak bence.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

Her transfer döneminde basında birçok isim yazılıyor biz de burada o gelsin bu gelsin diyoruz ama sonunda adı hiç geçmeyen oyuncular geliyor.

O yüzden yine 1-2 tane sürpriz transfer bekliyorum :D
Benim yaz transferlerinden çok endişem yok , bi zahmet devre arasında transfer yapılmasın.Yapılıyorsa da kiralansın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 15:07:33
  • Beşiktaş / Bodrum
25 milyon mu? :o_o:

Evet Ahmet abi gelir bu kadar niye pörtledin :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Evet Ahmet abi gelir bu kadar niye pörtledin :D
ihtimal vermiyorum en fazla 16-17 alırız.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Menajer dediğin budur yalnız, bu işin zaten etiği yoktur. En iyi pazarlayan en iyi menajerdir uzak duramazsın :)
Arada birkaç insaflı çıkıyor ama :)
Bazı menajerler oyuncusunu pazarlarken çok yanlış yollara sapıyor . Oyuncusunu elbet en iyi fiyattan satmak isteyecek ama bunun da bir usulü olmak zorunda

Çevrimdışı zekotha

Töre yerine Mourinho düşünmez ise düşeş bir fiyata gelebilirse 10-13 civarına keşke Mata alınsa diyorum.Tam şampiyonlar ligi level.Benimki tabikide hayalde Mata çok yakışır bu takıma

34,00 milyon €

Çevrimdışı atalay

İrfan Can liseli şikecilerin takibinde.

Bizim takıma daha uygun. TR'nin potansiyel aralığı en yüksek oyuncusu (?)

Çevrimdışı ahmetx

Bizim takıma daha uygun. TR'nin potansiyel aralığı en yüksek oyuncusu (?)
İrfan can ile Oğul can bunlar adam olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Veli ve miloya kimse para vermez. İkisi de şu an sakat..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Savaş

Sponsorlu transfer haberleri başlamış :D Her sene aynı mevzular ya arkadaş. Geçen sene sponsorlu Lukaku alıyoduk dimi?

Bu sene önce vodafone sponsorluğu ile Robben'i alıcaz. Sonrada Mansimov sponsorluğu ile İbrahimoviç geliyor.

Bitmedi sponsorluğunuz ulan renkli basın. Sıkılmadılar her sene aynı haberleri yazmaktan arkadaş. Gelsin robbenler ibrahimoviçler haydeee.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 15:15:19
  • Beşiktaş / Bodrum

O kadar sadece Töre'den alacağız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Orkan? @atalay

Bizimkiler istiyor. Altyapısı iyi fakat bir iki önemli defosu var.

Çevrimdışı Arthur

Mustafa Pektemek vb. futbolcuların bu kadar çok kazanmasının tek suçlusu yine (Hakaret Yasak)₂. Önce kademeli olarak yabancı oyuncu sayısı düşürülecek diye karar alındı ve bu ilk 2 yıl uygulandı. Bizde bu arada Kerim Frei ve Gökhan Töre gibi oyuncuları getirmekle beraber alt yapıdan Atınç ı çıkarttık. Bunun yanı sıra Pektemek gibi standart altı olan futbolcularla da yüklü sözleşmeler yeniledik. Sonra ne oldu? Tam 5 yabancı kuralı uygulanacakken renkliler kurtarılsın diye yabancı oyuncu şartlı serbestliği getirildi. Maalesef bizde bu yapmış olduğumuz yüklü sözleşmelerle baş başa kaldık. Yönetimi eleştirirken bunu da göz önünde tutmak gerek  :akuma:

Etiketler: