2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384397 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 14:02:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
hep o feyenord maçının etkisinde gitti biliçin aklı birde transfer işi karışık pis ilişkilerin hep döndüğü bir konu enaramoyu bize satan biliçin menajeridir :) biliç kendisi söylemişti oyuncuyu tanımıyorum ama iyi duyumlar aldım hakkında güvendiğim kişilerden (menajeri :D) pozitif şeyler duyup aldım demiştir.

Tamam abisini güzel doyurdu bazı transferlerde ama Pektemek'ten kime ne yarar gelir sözleşme yapınca merak konusu :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

transfermarkt verileri çok yanıltıcı olabiliyor mesela orda messi 120 milyon r.madrid bale için 100 civarı ödedi messiyi almak isteyen temizinden 200 ödemeli markta kalsa 120ye satıyor  :D düne kadar gg.nin o sitede fiyatı 12 milyondu ama kimsenin o parayı verdiği yoktu. biraz farklı dönüyor dinamikler  reelde o sitedeki fiyatlar balon mesela olcayda bir ara 10 milyona dayanmıştı o sitede :)

200 ödemen birşey değiştirmez abi :) Messinin değeri 120 milyon € dur sen 200 milyon €'yu oyuncuyu takımından alabilmek için ödüyorsun :)

Aynı şey ronaldo içinde geçerli piyasa değeri 60 milyon € iken manchester united'ta 94 milyon € verip aldı real madrid.

Bu 3 aşağı olur 5 yukarı olur şöyle devam edeyim.

Töre'nin değeri şuan 15 milyon € gözüküyor demi performansına göre 12 milyon € da olur 16 milyon € da olur.Yada töre bizde çok formdadır mutludur başka bir takıma gitmek istemez ama atıyorum atl madrid gelir 45 milyon € verir alır mesala o zaman törenin değeri 45 milyon € mu oluyor ? Hayır törenin değeri 15 milyon €.

Yani kısacası  çok uzattım bir oyuncunun değeri 3 aşağı 5 yukarı doğru veriyor transfermarkt bir çok transfer'de zaten orda ki değerine bakaraktan yapılıyor.

Dediğim gibi zengin takımlar var 7.5 milyon € luk oyuncuya takımı 12.5 milyon € ister veren çıkarsa alırlar.Benim bu oyuncu için söylediğim 12.5 milyon € luk bir oyuncu değil :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 14:03:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rakip takımlar hakkında hiçbir haberi bu başlıkta paylaşmıyoruz arkadaşlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tamam abisini güzel doyurdu bazı transferlerde ama Pektemek'ten kime ne yarar gelir sözleşme yapınca merak konusu :D
hakikaten bende çok merak ederim atıyorum bir oyuncu ile sözleşme uzattık her sözleşme uzatılan oyuncunun menajerine para veriliyor mu ?

Çevrimdışı Çağatay

Jordan lukaluya baktılar mı acaba hiç 4-5 milyon bandında alınabilecek en iyi oyunculardan. Sol bek tercihi genç olacak belli ki.

Bende nedense bakıp bakıp sonunda 28-32 yas araliginda birini alacakmisiz gibi düşünüyorum.
Sağlıklı olsunda...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

Töreyi satmadıkmı daha :D

Çevrimdışı OrhanAker

Bende nedense bakıp bakıp sonunda 28-32 yas araliginda birini alacakmisiz gibi düşünüyorum.
Sağlıklı olsunda...
Beyne oksijen gitsin yeter :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kolarov çok pahalıya mı patlar  :)

kolarov çok pahalıya mı patlar  :)

transfermarkt'ta göre baktım piyasa değeri 11 milyon € oyuncunun performansına göre alabiliriz.

Ama arkadaşlara kalırsa manchester city'nin sol beki bizim oğuzhan gibi onlarda onu bırakmak istemeyebilirler 50 milyon € isteyebilirler :)

Çevrimdışı worns

Sol bek için öncelik para değil daha büyük sorun alternatif az. Nokta atışı yapabileceğin oyuncu yok gibi. Bizim için en ideali ludwig augustinsson gibi duruyor 1 yol önce yazmıştım Caner'e yakın bir tarzı var savunması da iyi yaklaşım 3 milyon maliyeti olacaktır yaşı henüz 22.

Sol bek için Ivan Strinic'in makul bir bonservisle alınabileceğini düşünüyorum. Napoli'de yedek kaldı, ilk 11'e de dönemez. İlgilenir miyiz bilmem ama bizim için yeterli seviyede bir oyuncu.

Çevrimdışı ozgursum

Jordan lukaluya baktılar mı acaba hiç 4-5 milyon bandında alınabilecek en iyi oyunculardan. Sol bek tercihi genç olacak belli ki.

Hocam onceki sayfada yazdim aslinda Lukaku ve Roussillon ile ilgilendigi haberleri cikti baya da ciddi oldugu soylendi ancak sonra herkes soper ve kaleciye odaklandi unutuldu o haber. Acaba ne oldu anlasildi mi , pahali mi geldi ne oldu haberimiz yok :) Bu arada Hollanda basininda cikan bir habere denk gelmsitim twitter da , Willems icin fiyat sorumusuz ancak bonservis icin arada cok fark varmis. Sanirim willems icin fiyati 10 milyondan acmislardir.

Pektemek icin de birsey soyleyim , bonservisi bosa cikacakti ve fener de cimbom da ciddi sekilde pektemegi istiyordu. Bilicin kalsin raporu ve oyuncunun rakiplerden birine kaptirilmamasi icin yapildi sozlesme. Keske birakilsaydi bir tasla iki kus vuracaktik :D

Çevrimdışı Çağatay

Beyne oksijen gitsin yeter :D

Evet
Sadece nefes almasi da yetmiyor
O oksijeni yakma şekli de önemli :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

transfermarkt'ta göre baktım piyasa değeri 11 milyon € oyuncunun performansına göre alabiliriz.

Ama arkadaşlara kalırsa manchester city'nin sol beki bizim oğuzhan gibi onlarda onu bırakmak istemeyebilirler 50 milyon € isteyebilirler :)
alalım bence çok sevdiğim adamlardan yedek kalıyor genelde clichy'nin arkasında alabileceğimiz en iyi oyunculardan biri düşünsene ismail gidiyor yerine kolarov geliyor   :halay: :halay:

alalım bence çok sevdiğim adamlardan yedek kalıyor genelde clichy'nin arkasında alabileceğimiz en iyi oyunculardan biri düşünsene ismail gidiyor yerine kolarov geliyor   :halay: :halay:

ismail bir yere gidemez yerli oyuncu zımbırtısı var :D  :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Oziyle ne alakasi var? Bu adam takimin temel oyuncusu degil ayrica 30 yasinda ve potansiyeli yok.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı tuncaboylu

Hocam onceki sayfada yazdim aslinda Lukaku ve Roussillon ile ilgilendigi haberleri cikti baya da ciddi oldugu soylendi ancak sonra herkes soper ve kaleciye odaklandi unutuldu o haber. Acaba ne oldu anlasildi mi , pahali mi geldi ne oldu haberimiz yok :) Bu arada Hollanda basininda cikan bir habere denk gelmsitim twitter da , Willems icin fiyat sorumusuz ancak bonservis icin arada cok fark varmis. Sanirim willems icin fiyati 10 milyondan acmislardir.

Bizim başkan 10 milyon euro'ya Hollanda 1. ligi'ndeki tüm sol bekleri kamyona koyup alır. :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ismail bir yere gidemez yerli oyuncu zımbırtısı var :D  :evillol:
başka yerli buluruz :D tolga,ozi,tolgay,kerim,cenk,necip,gg al sana 7 tane yerli  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim başkan 10 milyon euro'ya Hollanda 1. ligi'ndeki tüm sol bekleri kamyona koyup alır. :)
Motta, Tosic ve Opare gibi mi? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozgursum

Motta, Tosic ve Opare gibi mi? :)
Hayir oguzhan , sosa , gomez , ba , tore , atiba vs gibi oyunculari aldigi gibi  :icool:

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

adem dursun varsı ya zamanında bizde şaka gibi kale ve geri 4'lü de hep sorun yaşadık ali erenler,rahimler,baki mercimekler,erman güraçar, tolga doğantezler böyle uzar gider :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hayir oguzhan , sosa , gomez , ba , tore , atiba vs gibi oyunculari aldigi gibi  :icool:
Defanstan bahsediyoruz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bizim yine kesin bir yer eksik kalacak hangi mevkii düşüncelerinizi alalım :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim yine kesin bir yer eksik kalacak hangi mevkii düşüncelerinizi alalım :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaleci ve solbek..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: